19
jul
Seneste opdatering: 20/7-11 kl. 0233
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Billederne viser, at hvis man tror man har fantasi til at forestille sig fremtiden, kan man godt tro om igen. NĂ„r samfundsingeniĂžrerne fĂžrst gĂ„r i gang, kan man ende hvor det skal vĂŠre. Der er en halv million muslimer i Sverige, og de bliver ogsĂ„ til en million. Øverste fra en Vilgot Sjöman film, antagelig Jag Ă€r nyfiken – gul (1967), det er i al fald Lena Nyman og Börje Ahlstedt.Det nederste fra GĂžteborg Posten via bloggen Politisk Inkorrekt. (Jesse Jackson pĂ„ Gotland: “Sweden is destined to become a multuracial multicultural society.”)

Fra Machiavellis skrivebord, I

“Efter min mening vil det vĂŠre umuligt at beskrive samtidens fĂŠnomener uden at fornĂŠrme en mĂŠngde mennesker”.

Niccolo Machiavelli

BILD0316.JPG

Floptillaen der bare ikke kunne

Via Elder of Ziyon:

[…] The Israel Navy commandeered and intercepted the Gaza-bound French ship Dignity – Al-Karama after negotiations to persuade pro-Palestinian activists aboard to divert their course away from the Strip’s closed naval blockade failed.

IDF soldiers did not encounter any resistance during the interception. […] Navy intercepts Gaza-bound French ship ‘Dignity’

Morgenavisen Jyllands-Posten – avisen hvor man kun kan lĂŠse om realiteterne i MellemĂžsten i lederartiklerne – manipulerer og fortier. BemĂŠrk anfĂžrselstegnene:

[…] Det franske skib er det tredje aktivistiske fartĂžj, der er blevet bordet “fredeligt” af den israelske flĂ„de. Sidste Ă„r blev ni tyrkiske aktivister drĂŠbt pĂ„ et nĂždhjĂŠlpsskib, da israelske marinesoldater bordede skibet.

De ni drĂŠbte vakte verdensomspĂŠndende harme, ligesom Israel blev presset til at slĂŠkke pĂ„ sin blokade af Gaza-striben. […] Israel satte stopper for Gaza-skib

“Harme” over at soldaterne blev angrebet med knive og jernstĂŠnger? NĂŠh, ikke nĂ„r man fortier dette konsekvent (LFPC).

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago

Förmodligen var dessa filmer endast medvetna ”delstrategier” i det övergripande ”projektet” att bryta ned familjesammanhĂ„llningen och barnalstringen i Sverige. OcksĂ„ Bergmans filmer om Scener ur ett Ă€ktenskap var vĂ€l ocksĂ„ starkt bidragande i detta ”projektet”, samt ocksĂ„ den lĂ„ngt tidigare verksamma Elsie Ottosen Jensens bidrag till samma ”projekt”. Dessa filmer och dessa föredragshĂ„llare, tillsammans med rfsu och deras kampanjer, har starkt bidragit till att mĂ„nga av de svenska familjerna bĂ„de slutade att föda sĂ€rskilt mĂ„nga barn och ocksĂ„ att mĂ„nga familjer upplöstes i skilsmĂ€ssor. SkilsmĂ€ssor, som i sin tur ofta kunde pĂ„verka mĂ„nga barn negativt vad gĂ€ller deras förmĂ„gor att… Read more »

Gunnar Biering
9 years ago

For en gangs skyld forstĂ„r jeg JBs indlĂŠg (det har ogsĂ„ denne gang en overkommelig lĂŠngde). Og hvad mere er, jeg tror, at jeg et langt stykke er enig, selvom jeg afviser en konspirationsteori, ogsĂ„ i dette tilfĂŠlde. SamfundsomvĂŠlterne arbejder ikke efter en fĂŠlles overordnet masterplan, de lĂžber bare samme vej, ligesom lemminger – og sĂ„ ser det ud, som om de har aftalt det.

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago
Reply to  Gunnar Biering

ATT mĂ€nniskor vid olika tider gör olika tolkningar och olika planer för sina liv, som ju alla gör, bĂ„de individer, familjer, partier och lĂ€nder, utan att det för den sakens skull Ă€r att beteckna som “konspirationer”, det utesluter inte att det alltid, och med nödvĂ€ndighet, görs planeringar och projekt av olika slag, pĂ„ alla nivĂ„er. De tĂ€nkanden, tyckanden och de Ă„sikter som blir dominerande, för tillfĂ€llet under vissa samhĂ€lleliga skeenden, med de tillfĂ€lliga omstĂ€ndigheter som för tillfĂ€llet rĂ„der, och som blir som “moderörelser”, de anses vĂ€l ofta just som “kloka, rationella, vettiga och förstĂ„ndiga” just nĂ€r de uppstĂ„r? NĂ€r dessa… Read more »

frihetenÀrhÀr
frihetenÀrhÀr
9 years ago

Res er för PÀr Ström!

http://www.youtube.com/watch?v=bixYDc_fNxk

AVE!

JensA
JensA
9 years ago

Att. Floptillaen …
“BemĂŠrk anfĂžrselstegnene”. Ja, og de manglende anfĂžrselstegn.

Prudentius
9 years ago

Dybt ubehageligt at se en lille pige pakket ind pÄ den mÄde!

Uendeligt trist at hun skal betale med sin barndom for sine forĂŠldres sindssyge.

At der er sĂžrget for at trĂŠerne ikke gror ind i himlen, ved vi alle, men et sĂ„dan billede fortĂŠller os at afgrunden er endelĂžs…

bowlaren
9 years ago

Min röst gĂ„r till bild ett 🙂
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  bowlaren

Ja, jeg kan godt huske de to Nyfiken-film. PĂ„ bodegaen kaldte vi dem “Pigen og schĂŠferhunden”.

16830911
16830911
9 years ago

Man blir ombedd av familj och vĂ€nner att inte prata om det som inte gĂ„r att prata om. Man fĂ„r inte heller prata pĂ„ jobbet. DĂ„ kan man förlora sitt arbete. MĂ„nga kĂ€nner till denna vĂ€xande varböld, men man stoppar likt strutsen huvudet i sanden. Antingen tror dessa mĂ€nniskor att den svenska kulturen Ă€r sĂ„ stark att den kommer att fixa framtida problem, dvs muslimerna magiskt förvandlas till Svenssons eller har de resignerat och anpassar sig till den kommande katastrofen t ex genom att byta bostadsomrĂ„de, sĂ„ smĂ„ningom land. Kort sagt, i privatliv och arbetsliv förekommer sĂ€llan diskussion. Officiellt anser… Read more »

Tim
Tim
9 years ago

Er der nogle der kender svenskerne og hvad de snakker om og hvad de debatterer? Alle ved det vel godt?
Er der ikke nogle der er ved at skrige op over hvad der er ved at ske i landet?