5
sep
Seneste opdatering: 6/9-11 kl. 1702
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

 

Der tales tysk, men der er formentlig en engelsk undertekstet version pÄ vej, sÄ skifter vi denne ud. I mellemtiden kan man stÞtte sig til den skrevne engelske version, hvis man ikke er stiv i tysk. Man kan ogsÄ se et klip fra pressekonferencen her (der er dansk deltagelse midvejs): DIE FREIHEIT Berlin: Pressekonferenz mit Geert Wilders und Oskar Freysinger 04.09.2011

Our British correspondent Paul Weston was one of those invited to the Freiheit rally in Berlin on Saturday. Below is his brief account of the day’s events. Clone These Men! by Paul Weston

Freysingers tale, som Weston roser som den bedste, ses desvĂŠrre ikke online endnu tirsdag kl. 17.

At a debate in Geneva last night between Oskar Freysinger of the Swiss People’s Party and Hani Ramadan, Freysinger was assaulted by a person “of African type” who pushed a paper plate filled with shaving foam into his face. Although Freysinger was surrounded by security guards at the time, for some reason they were not able to stop the assailant.Freysinger’s opponent, Hani Ramadan, is the brother of Islamic propagandist Tariq Ramadan and the grandson of the founder of the Muslim Brotherhood. He has publicly defended stoning and lost his job as a teacher in Switzerland as a result, but then was reinstated. Oskar Freysinger Attacked At Geneva Debate


Tommy Robinson i sultestrejke – afslĂ„r fĂŠngsels-halal

THE leader of the English Defence League, Stephen Lennon, is on hunger strike and is claiming to be a “political prisoner of the state”, following his arrest after a protest in London on Saturday.

Mr Lennon, who also calls himself Tommy Robinson, was remanded in custody at Luton Magistrates Court this morning (Monday, September 5) after appearing charged with breaching bail conditions imposed on him by Blackburn Magistrates Court, where he is due to go on trial on September 29.

The trial relates to an EDL protest in the Lancashire town on April 2, during which it is alleged he assaulted a man, a charge he denies.

In response to an enquiry from Luton Today, EDL spokesperson Helen Gower said: “Tommy is on a hunger strike and will only be accepting water.”

She added: “He is now a ‘political prisoner’ of the state and isn’t prison food halal, something which Tommy feels very strongly about and campaigns against.” […] EDL Leader ‘On Hunger Strike’ In Custody 

Danske valgprocenter: Nu stÄr det 51-49 mellem opposition og regering

Men det kan Svensson ikke hĂžre noget om i sine medier, hvor det kan hedde: “KjĂŠrsgaard vill att alla muslimer ska bort frĂ„n Danmark”.S om ventet er den svenske dĂŠkning af det danske valg en uhyre ensidig affĂŠre. Her en smagsprĂžve fra “borgerlige” Svenska Dagbladet:

Men framför allt Ă€r hon bekymrad över de senaste tio Ă„rens Ă„tstramningar i dansk invandringspolitik som hon tycker har pĂ„verkat bilden av Danmark som ett öppet land. – “Jag ser mycket, mycket negativt pĂ„ Dansk folkepartis inflytande. De Ă€r frĂ€mlingsfientliga och det Ă€r inte sĂ€rskilt ”fett” för Danmark.”Av Danmarks nya regering önskar hon sig fler arbetsplatser – framför allt i offentlig sektor. Större jĂ€mlikhet mellan de som har mycket och de som har lite. Men framför allt: – “Vi behöver bli med tillmötesgĂ„ende mot mĂ€nniskor frĂ„n andra kulturer.”

Förr reste danskar gĂ€rna ut i vĂ€rlden med en dansk flagga pĂ„ ryggsĂ€cken. Det vĂ„gar de inte lĂ€ngre, sĂ€ger 36-Ă„rige Koldingbon Abdifatah Abdi. Orsaken Ă€r Danmarks engagemang i krigen i Irak och Afghanistan. – “Nu Ă€r vi rĂ€dda för vad folk ska sĂ€ga om det vi gör i muslimska lĂ€nder.” Danmark behöver en ny regering, Ă€r han övertygad om. Framför allt vill han rösta bort Dansk folkepartis Pia KjĂŠrsgaard frĂ„n makten. Danmark behöver en ny regering, Ă€r han övertygad om. Framför allt vill han rösta bort Dansk folkepartis Pia KjĂŠrsgaard frĂ„n makten. – Hon vill att alla muslimer ska bort frĂ„n Danmark. Men jag lever hĂ€r sedan 16 Ă„r och Ă€r glad över att vara muslim. Radikal joker skakar om i det danska valet, ”MĂ„nga har fel bild av Danmark”.

Der er én ting, der ikke er let at finde dÊkket i Sverige, nemlig hvor lige det stÄr nu, og at det rÞde flertal er vÊk pÄ torsdag, hvis den nuvÊrende tendens holder sig. DesvÊrre kan de nordatlantiske mandater sÄ afgÞre valget, en yderst uheldig og uÞnskvÊrdig situation for alle parter. Procenterne er nu 51-49, det giver fÞlgende mandater: (Grafik fra TV-Avisen d.5.9.)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Freysingers tale ses her pÄ engelsk fra Gates of Vienna:
http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/09/text-of-oskar-freysingers-speech.html#more

steen
Editor
9 years ago
Reply to  Peter Buch

Deter kun 5 minutter fra minut 15:08 – hele talen er her

http://vimeo.com/28728437

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  steen

Endnu bedre! Tak for det.

elwee
elwee
9 years ago

Svensk gammelmedia har problem.
De har dragit pÄ sig en mycket mÀktig fiende, nÀmligen sanningen.
Ingen i historien har hittills besegrat den mer Àn under korta perioder.
Main Stream Media i Sverige har dÀrför plockat bort möjligheterna till att kommentera alla artiklar, bortsett frÄn dem som handlar om bantningstips, kÀndisar, TV-program och annat oviktigt.
De har förlorat slaget om verkligheten och frÄgan Àr om deras kommentarsförbud fördröjer eller skyndar pÄ genomslaget hos allmÀnheten om etablissemangets lögner.
Det Ă€r en intressant tid …

steen
Editor
9 years ago

@ Balder – det er den nye kode, den virkede denne gang, den har tidligere givet problemer.

Balder
9 years ago

Videoerne spiller ikke her; det skyldes formentligt, at man til cms systemer som wordpress skal bruge den gamle indlejringskode.

LÊg mÊrke til fÞlgende nÄr man kopierer embedkoden:

“NEW! This is our new embed code which supports iPad, iPhone, Flash and beyond. Don’t like change? Use the old embed code instead. ”

Nogle gange er det nĂždvendigt at klikke “old embed code” to gange fĂžr den faktisk kommer frem.

Prudentius
9 years ago

De borgerlige virker sÄ utroligt svage pÄ mig. De er i bedste fald lyseblÄ, eller halvrÞde, frivilligt eller ufrivilligt, jeg ved det ikke.

Menneskeretsdiktaturet som vi alle lever under og som hver eneste dag saver sig lidt dybere ned i vores sikkerhed og velfÊrd er fortsat helligt, intet mÄ udfordre det, det samme med monstret EU.

NÄr dette er bundlinjen, hvad betyder det sÄ om statsministeren hedder Thorning eller LÞkke?

Den afgĂžrende udvikling der prĂŠger Europa i disse Ă„r er desvĂŠrre ikke sat til afstemning.

Victor
Victor
9 years ago

Beklager; men Rene Stadtkewitz er sjĂŠldent talentlĂžs. (Og har vist en DDR-fortid, som ikke er fin i kanten).

Manden har ikke fattet/vil ikke fatte/kan ikke forstÄ, at der er et enormt potentiale i Berlin; men at han aldrig vil kunne mobilisere bare en lille del af dem, sÄ lÊnge han pukker sÄ meget pÄ byens socialdemokrater.

SĂ„ lĂŠnge han gĂžr, hvad han kan, for at lade som om, Buschkowsky og Sarrazin ikke er socialdemokrater fra Berlin – sĂ„ lĂŠnge vil hans parti dĂ„rligt vĂŠre en blip pĂ„ skĂŠrmen.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

BevĂŠger man sig rundt pĂ„ internettet og ser ud over pĂ„ landsdĂŠkkende medier, som TV2s test, pĂ„ lokalavisernes muligheder for at sammenligne ens egen holdning med partiers reprĂŠsentanters er det slĂ„ende, at landsundersĂžgelsen som resultat giver rigtig mange har holdninger nĂŠr DF + Konservative, delvis Venstre. En stĂžtte til regeringen, kunne det tolkes som, med en betoning af DF-segmentets store potentiale. DFs manglende landsdĂŠkkende opstilling af hvad jeg ville betegne som personer med reelt borgerlige holdninger, eller reprĂŠsentanternes manglende given udtryk for deres egentlige holdning, er dog Ă„rsag til reprĂŠsentanter fra Konservative, Venstre og Liberal Alliance ligger langt foran DF… Read more »