25
okt
Seneste opdatering: 27/10-11 kl. 1451
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

FN: 15 milliarder på jorden i år 2100

Da jeg var 10 √•r gammel, var vi 3 mia. Ved √•rtusindeskiftet var vi 6 mia. For nylig rundede vi 7 mia. Det lyder ikke usandsynligt at det kan fordobles p√• de n√¶ste 89 √•r. Verden har √©t altoverskyggende milj√łproblem, og det er mennesker, men jeg har aldrig h√łrt “de gr√łnne partier” omtale det. Ved milj√łkonferencen i Stockholm i 1972, var verdens overbefolkning nr. 1 p√• dagsordenen, men dengang havde vi ingen “milj√łpartier.” Tyve √•r efter var det overhovedet ikke blandt emnerne, men da var der ogs√• mange flere, man kunne forn√¶rme ved at sige, de var for mange. Sig det til 80 mio egyptere p√• vej mod 100 mio., sult og sammenbrud. Der er heldigvis er der stadig massser af plads tilbage i Norge, Finland og Sverige, og der kan sagtens v√¶re 100 mio. egyptere p√• det svenske areal. “What’s in a name? That which we call Sweden, By any other name would smell as sweet.” – Grafikken her f√łlger kun verden til 2050 !

The United Nations will warn this week that the world’s population could more than double to 15 billion by the end of this century, putting a catastrophic strain on the planet’s resources unless urgent action is taken to curb growth rates, the Observer can reveal.That figure is likely to shock many experts as it is far higher than many current estimates. A previous UN estimate had expected the world to have more than 10 billion people by 2100; currently, there are nearly 7 billion.

Some experts reacted with shock to the figure. Roger Martin, chairman of Population Matters, which campaigns on population control, said that the Earth was entering a dangerous new phase. “Our planet is approaching a perfect storm of population growth, climate change and peak oil,” he said. “The planet is not actually sustaining 7 billion people.” Population of world ‘could grow to 15bn by 2100’,World population will more than double to 15billion by 2100, says UN.

Tilvandret, voldelig kvindeforagt i Oslo og Stockholm

I fjor ble det registrert totalt 24 overfallsvoldtekter i Oslo, mot 48 hittil i √•r, if√łlge en gjennomgang Aftenposten har gjort. For f√• uker siden kom det frem at bare syv av disse voldtektene er oppklart i √•r.Disse voldtektstallene vekker sterke reaksjoner. 2. nestleder i Stortingets justiskomit√©, Andr√© Oktay Dahl, betegner √łkningen, med f√• oppklarte saker, som en skandale. Han nevner at justisminister Knut Storberget har karakterisert overfallsvoldtekter som ¬ęnestendrap¬Ľ.

Det var i 03.40-tiden natt til i g√•r det skjedde igjen i Oslo, denne gang p√• Nisseberget inne i Slottsparken. To menn overfalt og voldtok en 21 √•r gammel kvinne.Oktay Dahl betegner situasjonen i Oslo som kritisk. Han sier byen m√• vinnes tilbake med √łkt politiinnsats, og mener overfallsvoldtektene m√• debatteres som utslag av ren kvinneforakt.- Det kan ikke undersl√•s at mange av gjerningsmennene har en annen etnisk bakgrunn, med et kritikkverdig kvinnesyn. Offer nummer 48

For at finde ud af, om et problem i denne afdeling er slemt eller ej, plejer jeg at s√¶tte det i forhold til problemets st√łrrelse i Sverige: I 2010 var der 1549 anmeldte voldt√¶gter i Stockholms L√§n (bem√¶rk, dette er tre gange s√• mange som i hele Danmark det √•r!) BR√Ö¬īs tommelfingerregel er, at 12 % af alle voldt√¶gter er overfaldsvoldt√¶gter. Det er alts√• 170 anmeldte overfaldsvoldt√¶gter i Stockholm mod 48 i Oslo.

Oslos problem er alts√• ikke s√• slemt, at det ikke kan blive v√¶rre, selv n√•r man tager h√łjde for, at Oslo er en mindre by end Stockholm. Forskellen p√• Norge og Sverige er derudover, at de svenske ofre har fuldst√¶ndig minimal opm√¶rksomhed og opbakning fra presse og politikere i mods√¶tning til de norske. Meddelelsen er fra de svenske statshyklere, at bliver du offer for en politisk uvelkommen forbrydelse, er du p√• egen h√•nd. Det er vilk√•rerne i feminismens elysium, og hvis nogen er utilfreds, kan de klage til deres lokale genus-professor, hvis de ikke er s√• traumatiserede eller hjernevaskede, at de bare privatparkerer deres smerte.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hilmar
Hilmar
9 years ago

Til Frank P og gren. Jeg v√¶rds√¶tter altid sardonisk ramsaltethed og at spader kaldes ved deres rette navn for den element√¶re folkeoplysnings skyld. Med andre ord, at virkeligheden iagttages n√łgternt og uden eufemistiske filtre. Det forekommer mig imidlertid generelt uproduktivt at sv√¶lge kontinuerligt i maleriske undergangs-scenarier. I s√¶rdeleshed finder jeg det problematisk at I direkte argumenterer for en fatalistisk d√łds-accept p√• kulturelt og personligt niveau. Vesten er ikke d√łmt til en teleologisk forudbestemt undergang. Der findes adskillige sundhedstegn p√• trodsig kulturel/etnisk opblomstring og selvbesindelse blandt mindretal i samtlige vestlige lande. I synes at fokusere noget krampagtigt og fastl√•st p√• dommedags-scenarierne.… Read more »

gren
gren
9 years ago

@ Frank P

Jeg tror heller ikke, at der er h√•b, men hvis de europ√¶iske befolkninger rejser sig mod undertrykkerne udefra p√• vej ned, vil undertrykkernes sejr i det mindste blive dyrek√łbt. Men det er selvf√łlgelig, hvad man kalder en ringe tr√łst.

gren
gren
9 years ago

@ Hilmar Du skriver: “”Bare not√©r dig, at 60-70 % af europ√¶erne fra land til land er skeptiske overfor indvandring (specifikt islam), men har det reelt betydet noget som helst?” Ja, det har reelt betydet en hel masse. Det har selvf√łlgelig ikke stoppet al indvandring til Europa eller Vesten, hvilket ogs√• ville v√¶re en urealistisk m√•ls√¶tning, men det har f.eks betydet at nationalistiske partier af mere eller mindre konsekvent art har f√•et parlamentarisk indflydelse i alle vestlige lande. Rom blev ikke bygget p√• √©n dag.” Jeg ved ikke, hvor meget disse partier reelt har betydet. Indvandringen til Danmark var jo… Read more »

gren
gren
9 years ago

@ Hilmar

“Min pointe er, at der altid vil v√¶re et mindretal som har den forn√łdne modstandsdygtighed og trodsighed til at modst√• en s√•dan propaganda-krigsf√łrelse fra MSM-POL-UNI ‚Äútreenigheden‚ÄĚ.”

Hvor findes den? Folk t√łr jo ikke engang tegne Muhammed l√¶ngere. Heller ikke hos det mindretal du lovpriser.

Jeg er bange for, at Frank har ret. Vi er på vej ned ad slisken, og der er ingen vej op.

Frank P
Frank P
9 years ago

Svar til Hilmar: Jeg synes netop det burde v√¶re selvindlysende i fx Sverige, det mener mange svenskere ogs√•, men det er det √•benbart ikke. Sverigedemokraterne n√¶rmer sig sp√¶rregr√¶nsen igen. Treenigheden er st√¶rk og minder hele tiden sin befolkning om selvhadet – samtidig med at udviklingen g√•r imod mere velstand og mere oplysning forst√¶rkes selvhadet og dermed en folkelig skyldf√łlelse: vi skal have det ad helvede til, fordi det g√•r godt for os! Hvad sker der s√•, n√•r folk v√•gner? √ėkonomien er for l√¶ngst stagneret, politiet er underbemandet, s√• folk m√• lave deres eget politi. Du har nu kimen til en… Read more »

Johansen
Johansen
9 years ago

Hatten af for Walid al-Kubaisi. Han g√łr et overordentligt vigtigt stykke arbejde.
Al-Kubaisi f√•r med sin arabiske baggrund og beherskelse af arabisk diverse muslimske m√łrkem√¶nd i tale, og lader alle os andre f√• et indblik i disse tvetungedes bestr√¶belser og intensioner.

Hilmar
Hilmar
9 years ago

Ang√•ende bortf√łrelsen af den 60-√•rige danske n√łdhj√¶lpsarbejder og hans amerikanske kvindelige kollega, angiveligt fra organisationen “Danish Demining Group”: Kan det globale vanvid sk√¶res ud i mere letforst√•eligt p√¶dagog-pap end her? Et naivt og tossegodt vestligt n√łdhj√¶lpsarbejder-par bortf√łres igen i det land de er taget til for at hj√¶lpe. H√¶ndelser med en s√• himmelr√•bende symbolik, indenlands s√•vel som udenlands, vil med al sandsynlighed kun forts√¶tte med at tiltage i hyppighed og voldsomhed i takt med multikulti-religionens eskalerende totalitarisme. Jeg vil mene at vi s√•ledes n√¶rmer os et ganske afg√łrende vendepunkt i Vesten’s hidtidige selvmordskurs, nemlig det punkt hvor absurditeten i den… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Hilmar

N√•r engl√¶nderne ikke f√•r lov (ja, de f√•r ikke lov) til at reagere selv med 10 mio. indvandrere p√• kort tid! N√•r selv tyskerne b√łjer nakken efter 4 mio. tyrkere og 1 mio. andre muslimers fortsatte p√•virkning af samfundet! N√•r selv svenskerne stadig ikke vil begribe og forst√• den omfattende lavintensitetskrig der foreg√•r (vold, mord, voldt√¶gter, skolebrand, r√łverier) dagligt. Nej du, Europa er tabt. Alting skal have ende og Europa f√•r sin. Mentaliteten er h√łjst √¶ndret hos 5-10 % af befolkningen. For endnu f√¶rre sl√•r det klik (Breivik). Medierne, politikerne og universiteterne har stadig et jerngreb om “virkelighedsopfattelsen” i Europa.… Read more »

Hilmar
Hilmar
9 years ago
Reply to  Frank P

Jeg er langt fra overbevist af dine “argumenter”, som mere og mere lyder som klynken end egentlig gennemt√¶nkte analyser. Det er klart at der vil v√¶re tilbagefald og dramatiske udsving i en krig som drejer sig om det st√łrste krigsbytte nogensinde i den kendte Verdenshistorie: Vestens kulturelle, teknologiske, materielle og etniske rigdomme. Vesten er mere end Europa. Fremtiden er desuden sv√¶r at sp√• om og ganske aldeles uforudsigelig. Det forekommer mig, at du konsekvent tager de nuv√¶rende udviklingstendenser, fremskriver dem i lige linje, og postulerer fatalistisk, at resultatet er uafvendeligt. S√•dan fungerer Historien ikke min ven. Den er langt mere… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

Her! Mord bliver ikke opklaret i Sverige: http://jp.dk/indland/krimi/article2586328.ece

Hele 5 mord umiddelbart!

Frank P
Frank P
9 years ago

Jamen k√¶re Bente, det m√• du ikke, du skal jo v√¶re solidarisk med os andre. Evt. flytte til Aalborg og lade dig overfalde, s√• har du gjort din del for at “adaptere” noget af kulturberigelsen. Europ√¶erne f√•r aldrig nok! N√•r man kan acceptere s√• meget i Sverige, Frankrig og England, s√• er der stadig rum til mere “berigelse”. Selv den dag bomberne g√•r af i Stockholms gader og str√¶der, s√• v√•gner man ikke op… n√•ja det har de s√•dan set allerede gjort…. Lige nu storhetzes kristne rundt omkring p√• asylcentrene af muslimerne. Men de skal jo ikke hj√¶lpes kan man… Read more »

Hilmar
Hilmar
9 years ago
Reply to  Frank P

Hej Frank P. Din analyse er bestemt berettiget i sin usentimentale n√łgternhed, men m√•ske lige lovlig pessimistisk. N√•r du erkl√¶rer at “der ikke findes vesterl√¶ndinge om f√łje √•r”, tror jeg nu alligevel, at du undervurderer den forsvarsvilje og livskraft vi dog ser manifestere sig hos viljest√¶rke, historisk bevidste og oplyste mindretal blandt alle de vestlige folkeslag. M√• jeg sp√łrge om du har et bud p√• en strategi for de f√• af os som ikke √łnsker at blive demografisk udslettet? Skal vi bare ligge os p√• ryggen og fatalistisk acceptere at alle vesterl√¶ndinge fordufter fra jordens overflade “om f√łje √•r”? Det… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Hilmar

Folk er jo netop ikke historisk bevidste l√¶ngere. Kigger man p√• antal henvisninger til tidligere √•rstal i journalistikken, har man fundet den sammenh√¶ng, at for hvert √•r der g√•r jo “mindre” henvises der til tidligere √•rstal og gennemsnitshenvisningen bliver yngre og yngre. Alts√• bliver der mindre og mindre “kiggen” tilbage i historien, det kan man opfatte som et mindre historisk bevidst samfund. Husk dertil den totale udvanding, der er foreg√•et i skolesystemet. Lige om lidt kan der kun henvises til hvad du fik til morgenmad. Det g√•r h√•nd i h√•nd med den generelle relativisme, der pr√¶ger alt, overfladiskheden, dvaskheden, uduligheden,… Read more »

Hilmar
Hilmar
9 years ago
Reply to  Frank P

Jeg kender ikke din tidligere kommentarhistorie her p√• siden, Frank. Og jeg kender dig ikke personligt. Men ud fra dine to sidste indl√¶g virker du som en fyr der helt tydeligt har fattet de store linier i den nuv√¶rende demografiske udvikling, men mangler en frugtbar langsigtet vinkling der kan inspirere dine f√¶ller til modstand. Hvis du virkelig mener at “alt er tabt” og at al modstand er nyttesl√łs, vil det s√• ikke v√¶re bedre at tie med et s√•dant defaitistisk budskab? Jeg er for s√• vidt enig i din analyse om, at massemedierne, politikerne og universiteterne har fordummet og indoktrineret… Read more »

bente s√łrensen
bente s√łrensen
9 years ago

Jeg vil ud, jeg vil væk, jeg vil bort herfra !!!

BENTE

Frank P
Frank P
9 years ago

Bemærk ligheden, et andet sted i den islamiske verden:

http://www.youtube.com/watch?v=76M42nh6nJ0&feature=related

T√¶nk p√• alt det der ikke er videodokumenteret…

Frank P
Frank P
9 years ago

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x8TJTG4yUSQ

Her er hvad muslimerne vil g√łre ved dig og dine n√¶rmeste…