27
okt
Seneste opdatering: 28/10-11 kl. 1620
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Peder Jensen/Fjordman: Multikulturelle ekstremister

I Norge kan man, mirabile dictu, tage til genmæle i pressen, når man bliver angrebet. Det kan man kun i Sverige, hvis man er medlem af de anstændiges klub, og dertil betaler man entré:

Det er ikke noe h√łyreekstremt ved √• v√¶re kritisk til islam eller multikulturalisme, skriver Peder Jensen. Ogs√• kjent som Fjordman.

Dagbladets Marie Simonsen har flere ganger angrepet meg i avisas spalter, seinest den 25. oktober. Hun skriver blant annet at undertegnede ¬ęvirker ute av stand til √• delta i en offentlig debatt, hvor han m√łter motstand¬Ľ. Greit.

JEG UTFORDRER henne herved til √• vise hvor mange steder i verden st√łrre muslimske befolkningsgrupper over et lengre tidsrom har vist evne til √• leve fredelig sammen med sine ikke-muslimske naboer. Jeg skal svare med en kronikk.

DET ER IKKE noe h√łyreekstremt ved √• v√¶re kritisk til islam eller multikulturalisme. Folkelig motstand mot islamisering er n√• i ferd med √• bre seg langt inn i den tradisjonelle venstresiden. Thilo Sarrazin kommer for eksempel fra SPD, det sosialdemokratiske partiet i Tyskland og dermed s√łsterpartiet til det norske Arbeiderpartiet og faktisk ogs√• til de som var p√• Ut√łya.

Men la oss endelig ikke snakke om slikt, det vil gj√łre det mye vanskeligere for blant annet Dagbladet √• demonisere folk de ikke liker, og det ville jo v√¶re trist. Det er etter min mening tilhengerne av ikke-europeisk masseinnvandring som er ekstremister, ikke motstanderne av dette. Er det ikke ekstremt √• fortrenge den innf√łdte befolkningen i store deler av i Europa, slik som n√• skjer? En ideologi kan knapt bli mer radikal enn √• frata den innf√łdte befolkningen p√• et helt kontinent sine land, og undertrykke opposisjon til dette.

MARIE SIMONSEN skrev v√•ren 2007 at det skal betraktes som en universell menneskerettighet for alle mennesker i hele verden √• flytte akkurat dit de m√•tte √łnske seg.

Tatt i betraktning av at verdens befolkning er forventet √• √łke med milliarder av mennesker p√• noen ti√•r og at befolkningsveksten i ett eneste land, Pakistan, er nok til √• knuse et lite land som Norge i l√łpet av f√• √•r m√• man konkludere med at Simonsen ikke bryr seg om den fortsatte eksistensen av nordmenn som folk. Siden knapt noen i massemediene s√• vidt meg bekjent motsa henne den gangen, m√• man anta at dette synet er utbredt i pressekorpset. Det utgj√łr i s√• fall et problem. Multikultuelle ekstremister – gengivet med forfatterens tilladelse.

√ėstrigsk dommer: Europa bliver slagmark for nye religionskrige

Let us indulge in no illusions. Europe will be the battlefield for a major struggle between the order of Islam and its enemies. 40% of the population in Arab countries is under 14 years of age. 15 million Muslims are already living in Europe today and the ageing of Europe is unmissable. The Muslim threat was beaten back in Castile, Southern France and, finally, in front of Vienna. But today the border between Europe and the Islamic world is porous, and the threat to Europe is clear.

…If Europe does not very quickly abandon its utterly failed immigration policy, the vision of a “multicultural society” and a misguided tolerance in dealing with hate-filled Islamists, the constantly repeated calls for “dialogue” and “tolerance” will lead to undreamt-of problems and new politically-motivated wars of religion in our cities.Alfred Ellinger: Zwischen Dialog und Djihad via Austrian Judge: Europe Will Be the Battlefield for New Religious Wars

Oslo voldtaget af sine politikere

Det er den rubrik, vi finder mest passende. Man forst√•r s√• godt, at norske politikere og journalister pr√łver at lede fokus andetssteds hen, for n√•r dette synker ind hos befolkningen i al almindelighed, s√• er de f√¶rdige som g√•rdsangere. Det er antagelig kun i Sverige, at noget lignende kan passere uden konsekvenser, og det kun fordi ingen fortier og lyver lodret som svenske journalister, og ingen n√¶gter i samme udst√¶kning oppositionelle stemmer adgang til pressen, som Sverige g√łr. I Norge er der en rest af skam og faglig h√¶der i livet. De katastrofale norske voldt√¶gtstal fra for√•ret forts√¶tter.

Politioverbetjent Kari-Janne Lid sier ofrene i hovedsak beskriver gjerningsmennene som ¬ęm√łrkhudede¬Ľ. Bare tre beskrives som ¬ęhvite¬Ľ, √©n er med sikkerhet etnisk norsk.

I v√•r lanserte Oslopolitiet en rapport om voldtektssakene frem til og med 2010. Der ble gjerningsmennene bak overfallsvoldtekter beskrevet som “overveiende av utenlandsk opprinnelse”. Slik er det fortsatt. Bare syv overfallsvoldtekter er oppklart. Derfor m√• vi i stor grad basere oss p√• ofres og vitners beskrivelse av disse gjerningspersonene. Ett av unntakene er √©n nordmann, han har vi DNA-treff p√•, sier Lid. Men om gjerningsmenn med “fremmed landbakgrunn” (ingen foreldre f√łdt i Norge), dominerer i overfallsvoldtekter, voldtar ogs√• personer med norsk landbakgrunn. Politiet opererer med forskjellige kategorier av voldtekter. I voldtekter i forbindelse med festing og uteliv og i n√¶re relasjoner dominerer etnisk norske.

I 2010 siktet eller tiltalte oslopolitiet 131 gjerningsmenn og en -kvinne for 152 tilfeller av voldtekt. 61 prosent av gjerningsmennene hadde norsk statsborgerskap, mens 35 prosent hadde norsk landbakgrunn, 20 hadde afrikansk og 15 prosent landbakgrunn fra Midt-√ėsten. Gjennomsnittsalderen var 29,8 √•r, men det var store forskjeller; mens gjennomsnittsalderen for voldtektsmenn med norsk landbakgrunn var 35 √•r, var den 26 √•r for menn med annen landbakgrunn. 45 av 48 voldtektsmistenkte av utenlandsk opprinnelse, Asyls√łgere bag voldt√¶gtsepedemi.

Var de invaderende maurere kristne kættere, og ikke muslimer?

Vi s√¶tter os p√• g√¶rdet og undlader at tage stilling til komplicerede historiske sp√łrgsm√•l, men rasende interessant er det. D√łd historie er der jo ikke tale om: Uanset hvad den historiske sandhed m√•tte v√¶re, er levende muslimer i dagens verden overbevist om at der var tale om trosf√¶ller, og at de derved har f√•et evig ret til nuv√¶rende spansk territorium. Nu er historiske kendsgerninger og muslimer yderst vanskeligt forenelige st√łrrelser, s√• der er n√¶ppe nogen chance for at dekonstruere herrefolksmentaliteten ad denne vej. Tv√¶rtimod kunne man forvente en ny flanke i angrebet p√• kristendommen (LFPC).

If Pressburg is right, much of our traditional understanding of ‚ÄėIslamic‚Äô history will have to be revised. In particular, the ‚ÄúMuslim conquests‚ÄĚ that saw Arab rule extend over an empire stretching from Spain to China would have to be reclassified as ‚ÄúArab conquests‚ÄĚ instead because, in Pressburg‚Äôs view, Islam had not yet been invented at the time these military conquests occurred.

For those who have no idea what I am talking about, read the previous posts here and here.

It‚Äôs instructive to review Pressburg‚Äôs account of the ‚ÄúMuslim conquest‚ÄĚ of Spain. In traditional histories, a Spanish nobleman is said to have betrayed Christendom by inviting the moors of North Africa over to Spain to help his side in a dynastic dispute. The Mohammedans then decided to stay and took over parts of the country. If Pressburg is right, the decision to invite the Muslims in becomes much easier to explain. Because they weren‚Äôt Muslims. They were Christians. And their Christian heresy, in its rejection of the doctrine of the Trinity, bore strong similarities to the form of Arian Christianity still practised by many Spaniards. […]¬†Pressburg Hypothesis: the ‘Muslim’ Conquest of Spain¬†

Sareen: Nytolkning af Koranen ved “sociale vicev√¶rter”?

“Tilbud” og “skal l√¶re” er rygmarvssprog i et p√¶dagogforpestet samfund, men som altid n√•r politikere lukker √łjnene m√• man sp√łrge sig selv om Manu Sareen lyver lodret og godt ved hvad det helt pr√¶cist er for en “kultur” der er s√• sv√¶r at f√• has p√•, og kun t√¶nker p√• at skubbe det ul√łselige og un√¶vnelige l√¶ngere ud i fremtiden – eller om han befinder sig i en psykisk gr√•zone hvor man p√• en gang b√•de ved og fastholder sig selv i en tilstand af forn√¶gtelse. For man m√• trods alt udelukke at ligestillingsministeren virkelig tror at man kan l√łse et problem ved at fortie det. Og hvordan kan journalisten her stille sig tilfreds med ulden sprogbrug som “der findes en kultur” i “visse milj√łer”? St√•r og falder artiklens kvalitet ikke med om man pr√łver at afd√¶kke hvad dette helt pr√¶cist hentyder til? Tidens sv√łbe i en n√łddeskal: Politikere og medier der i f√¶llesskab holder virkeligheden ude af fokus.

[Manu Sareen] mener, der skal g√łres en ekstra indsats for at √¶ndre den voldskultur, der trives i visse milj√łer:

РDer findes en kultur, hvor det er blevet accepteret, at man kan tæske kvinder og holde dem nede. Man kan godt tage sådan en voldskultur med til Danmark, og vi ser desværre også en tendens til kulturel radikalisering hos folk, der lever isoleret i et boligområde, siger han.

– Der tales meget om religi√łs radikalisering, men nu er vi ogs√• oppe imod en kulturel radikalisering , som vi skal g√łre noget ved.

Der er allerede i dag gang i flere gode tiltag, mener ligestillingsministeren og nævner bl.a. rettighedskampagner og rollemodeller.

– Men n√•r vi bliver ved med at se de her udfordringer, m√• vi sp√łrge os selv, om vi kommer ud til de rigtige mennesker. M√•ske skal vi bruge nogle andre platforme, f.eks. tekniske skoler, sprogskoler og jobcentre, siger Manu Sareen, som ogs√• forestiller sig en alliance med de TV-kanaler, som mange voksne m√¶nd i indvandrermilj√łer sidder foran en stor del af dagen.

– Vi skal have lavet en diskurs√¶ndring, som siger, at det ikke er OK at bruge vold mod kvinder. Og det tror jeg ogs√• kan lade sig g√łre. Da jeg var barn, var det f.eks. helt accepteret at k√łre uden sikkerhedssele og med alkohol i blodet. Men op gennem 1980erne var der en massiv kampagne, og i dag er det jo totalt utjekket. […]

Manu Sareen er enig i, at der kunne være brug for flere tilbud til mænd med anden etnisk baggrund.

– Det er uden for mit omr√•de, men jeg ved, at der findes rigtig gode erfaringer med, hvordan man bryder isolationen, bl.a. med sociale vicev√¶rter, siger han. […]¬†√Ügtem√¶nd skal l√¶re ikke at sl√•¬†

Det er ren rutine, men n√¶vnes skal det igen: Legitimeringen af vold mod hustruer i Koranen 4:34 er med til at fastholde dette problem. Og nej, det skyldes ikke forkert overs√¶ttelse at der st√•r “sl√•”. Og nej, det er ikke et tilf√¶ldigt skriftsted der ingen relevans har i dag. Verset tr√¶kkes frem som legitimering af barbariet af imamer og l√¶rde. Er der bare √©n folketingspolitiker uden for DF der ville vove overhovedet at n√¶vne dette vers? (LFPC)

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Katolsk universitet ikke muslimsk nok « Snaphanen27. okt 2011 … Hvem er de virkelige konger og lensfolk, for hvem den for alvor fri ….. Konstantinopel, mens kristne spanske konger gen-erobrede dele af … […]

trackback

[…] Var¬†de invaderande¬†morerna¬†kristna¬†k√§ttare och¬†icke-muslimer? […]

Lavard
9 years ago

Religionskrige i Europa? Hvilke religioner? Der findes da ikke flere kristne i Vesteuropa.. Med mindre alle de gamele s√łndags damer skal ud p√• n√łrrebro og bek√¶mpe muslimere… Nej det bliver en kamp for etniske europ√¶eres fremtid! og ikke en eller anden dommedags krig mellem latterlige religionere.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Betr Fjordman: Tre huvudprocesser har p√•g√•tt parallellt i hela v√§stv√§rlden sedan 60-talet: 1. Den mest extrema “intellektuella” och “antiimperialistiska” v√§nstern har radikaliserats. Lenin, Mao, Sartre och Franz Fanon har blivit mainstream i den extrema v√§nstern. “Antiimperialismen” har utvecklats till ett hat mot v√§sterlandet i alla dess former. 2. Den antidemokratiska v√§nstern har under m√•nga decennier infiltrerat demokratiska partier, framf√∂rallt de tidigare maktb√§rande socialdemokratiska partierna och de gr√∂na. Det √§r ingen konspirationsteori, utan ett faktum. Det finns parlamentariska utredningar i alla nordiska l√§nder som visar detta. S√∂k t.ex. p√• “hotet fr√•n v√§nster” f√∂r den svenska utredningen och p√• PET:s hemsida f√∂r… Read more »

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
9 years ago

Med hensyn til Pressburg’s tese – som pr√¶senteret her p√• Snaphanen – ser henvisningen til arianismen ud til at v√¶re det svage punkt. Denne “k√¶tterske” l√¶re blev udbredt blandt germanske stammer f√łr de folkevandringer, der v√¶ltede det vestromerske rige, herunder Spanien i det 5. √•rh. I flere generationer herskede visigoternes arianske konger og aristokrater s√•ledes over et stort flertal af katolske unders√•tter p√• den Iberiske Halv√ł, men dette √¶ndredes formelt og reelt, og kongesl√¶gten og adelen konverterede til katolicismen l√¶nge f√łr den islamiske invasion i 711. Sandsynligvis var arianismen tr√¶ngt kraftigt tilbage i Spanien i det sk√¶bnesvangre √•r 711. Ganske… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Id√©historisk set er Koranen symbolet p√• 1400 √•rs had, vold og terror! Intet sted i verden har islam kunne leve sammen med almindelige og normale mennesker. Man h√łrer ofte den romantiske myte om den fredelige sameksistens mellem muslimer, krisene og j√łder p√• den Iberiske Halv√ł, men det er ukorrekt. Historieforfalskning og intellektuel uh√¶derlighed, n√•r den er v√¶rst. S√• lad os derfor kaste et kort blik i de spanske historieb√łger! Plyndringstogter. Det er farligt, at lade mennesket for tydeligt m√¶rke, hvor meget De er lig dyrene uden samtidig at understrege deres storhed. Blaise Pascal. (1623-62) P√• sporet af Adam. Af Herbert… Read more »

PBr
PBr
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Her er vi ved r√łdderne af den kulturkamp vi er midt i.
Kogt helt ned til “islam er den “satan” b√•de det gamle og det nye testamente advarer mod”, der vil tr√¶llebinde verden .
S√• kan nutidige “jeg er ikke religi√łs” Sofister g√• hjem og vugge, der er sat oldgamle beskrivelser p√• og det er kampen mod det/den onde der er igang.

http://youtu.be/MLNvm8sEo9M

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Der mangler vist en henvisning, hvad er det for noget læseren kunne se:
se …
som er noget af det bedste (danske) materiale, der findes på området, værket skal især roses for sin bredde, dybde og nuancerede perspektivering.

ThorG
ThorG
9 years ago

P√• hvilket niveau af magt skifter udviklingen, vi ser, fra at v√¶re overraskende til at v√¶re forudsagt og intenderet? Blairs kvarte milliard minder om et usselt lensl√łst grevskab tildelt bonden, som lykkedes at lokke sin egen kaste i baghold for kongen og lensadelen. Han har f√•et en et-l√¶nget herreg√•rd med et par stenede marker, men er adelig for evigt. Selvom det virkeligt gode selskab stadig blot ser hans slags som en nyttig idiot – s√• vil han altid v√¶re den store greve for de nye propriet√¶rer (chefredakt√łrer, EU-pampere osv. – selvom der pludselig ikke er s√• mange flere propriet√¶rg√•rde tilbage… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Skr√¶mmende tal – is√¶r ang√•ende alt for h√łje f√łdselstal og udvandring fra visse lande samt alt for lave f√łdselstal og alt for h√łj indvandring til visse andre lande – bla. i Europa. BBC: 7 billion people and you: What’s your number? Nr. 2.884.085.973 – og ingen b√łrn. Det er da altid noget, at det ikke er min skyld ūüėÄ http://www.bbc.co.uk/news/world-15391515 The world’s population is expected to hit seven billion in the next few weeks. After growing very slowly for most of human history, the number of people on Earth has more than doubled in the last 50 years. Where do… Read more »

Prudentius
9 years ago

“…flere tilbud til m√¶nd med anden etnisk baggrund.”

Hvad med et spark lige i menneskerettighederne? Så de svulmer op, bliver blå, dernæst sorte, og tilsidst falder af!

Sareen og den regering han er en del af er en lang vittighed.

Men jeg m√• indr√łmme jeg ikke finder den morsom.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Prudentius

Hvad med et bare at give dem et tilbud om betalt hjemrejse p√• enkeltbillet for hele familien – et af den slags tilbud man ikke kan afsl√• ūüėČ -, hvis de gentagne gange viser, at de ikke vil eller kan acceptere danske / vestlige love, v√¶rdier, normer og omgangsformer – fx. gennem denne type opf√łrsel eller insisteren p√• at kunne lave tvangs√¶gteskaber, √¶resdrab eller kvindelig omsk√¶ring samt krav om s√¶rlige bede- og baderum, s√¶rlige sv√łmmetimer for muslimer eller krav om halalmad (til alle) eller lignende s√¶rrettigheder? S√• hjalp det nemlig med statsgaranti i en gevaldig fart – ja, faktisk burde… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

DEN TREDJE JIHAD. VERDEN TILH√ėRER ALLAHS KORANSOLDATER. Det begynder med t√łrkl√¶det og ender i Auschwitz. ‚ÄĚkrig er en velsignelse for verden og for ethvert land,,, At dr√¶be de vantro er den h√łjeste opgave Allah har givet menneskeheden‚ÄĚ Ayatollah Khomeini. 1984. Grundl√¶ggeren af den tredje jihad. . Den tredje jihad er omhyggeligt orkestreret af den islamiske verden ned til den mindste detalje. Europas vanvittige asylpolitik (masseindvandring) og totalt mislykkede integrationsproces har vist sig, at v√¶re det mest effektive masseudslettelsesv√•ben siden atombomben. Dette v√•ben har en atomisk dimension, som p√• sigt vil udslette den europ√¶iske kultur, fuldst√¶ndigt og for altid! Hver dag… Read more »

PBr
PBr
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Klar fremstilling af skræmmende perspektiver.
Hvad der også er skræmmende er hvis den europæiske befolkning & ledere, forbliver splittet i det lallende naive flertal & et efterhånden fuldstændig defaitistiske mindretal der har indset faren, så vil islams magt overtagelse gå rigtig hurtig, bistået af islams nyttige idioter.

Tim
Tim
9 years ago

@√ėstrig dommer

Det eneste vi har gjort er at importere problemer. Det skal vi erkende

Ulla Lauridsen
9 years ago

Jeg har faktisk tillid til Manu Sareens intentioner. Det kan godt være, han propper munden fuld af vat inden han siger noget, men han ved godt, hvad det drejer sig om, og han har hjertet på rette sted.

PK
PK
9 years ago
Reply to  Ulla Lauridsen

kære Ulla.
Jeg ser, desværre, ikke fornuften som drivkraft hos Manu Sareen.
P√• TV, f√łr valget , som paneldeltager, talte han mere end varmt om √•bne gr√¶nser. Om DK.
Hvilket ikke fylder mig med nogen form for tro på hverken fornuft eller fremtid.
De radikales “Track record” udi indvandringens forf√¶rdelige historie
lægger jo heller op til nogen tro på radikale.

Info
Info
9 years ago

PL√ĖTSLIGT BLEV NATIONALISM N√ÖGOT FINT I SVERIGE! Pl√∂tsligt blev nationalism n√•got fint i Sverige och Sveriges radio! Inte = rasism. Inte = nazism. Inte = h√∂gerextremism. Inte = fr√§mlingsfientlighet. M√•lningar av de mexikanska, marxistiska konstn√§rerna Diego Rivera och Frida Kahlo visas just nu p√• G√∂teborgs konstmuseum. Detta f√∂ranledde Sveriges radios Kulturnytt att avge bl.a. f√∂ljande (rasistiska) kommentar 2011-10-25: ‚ÄĚ‚Äď Ja hela tiden efter mexikanska revolutionen s√• var det viktigt ‚Äď framf√∂r allt f√∂r b√•de Diego Rivera och Frida Kahlo som var politiskt aktiva ‚Äď att vara med och bygga upp en ny NATIONELL IDENTITET, som inte hade sina r√∂tter i… Read more »

Svenskasvensson
9 years ago

Blir Libyen bättre efter Khaddaffis död ? enligt rykten är Islamister på väg att ta över makten, läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/10/27/blir-libyen-battre-efter-khadsaffis-dod/

Marit
Marit
9 years ago

m√łnstermuslimer, m√• man kunne si.Ang√•ende “Oslo voldtaget av sine politikere”.
En egyptisk mann fikk varig oppholdstillatelse i Norge da han hevdet å være forfulgt i sitt hjemland som homofil..Mannen viste seg å stå bak 8 svært brutale overfallsvoldtekter i Oslo. I tillegg hadde han skaffet seg 3 barn med 2 forskjellige kvinner.
Homofile menn fra Egypt er s√¶rdeles aktive m√łnstermuslimer, m√• man kunne si. √Ö ta fra noen statsborgerskapet ?
Nei, vi er da ikke inhumane,vel ?