19
nov
Seneste opdatering: 20/11-11 kl. 1718
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dozens of women pose for nearly nude group shot in show of solidarity for young activist who posted naked photo in protest of limited freedom of expression in her country. Israelis strip in support of Egypt blogger, Israelis pose nude in solidarity with Egypt blogger. (Aliaa Magda Elmahdy: Islamic Law Graduates Report Egyptian Activist to General Prosecutor) 2.5 millioner har bes√łgt hendes blog de seneste 6 dage.

Britiske muslimer mere “patriotiske” end gennemsnittet

Hvorn√•r har patriotisme sidst v√¶ret brugt i en positiv betydning, og ikke associeret med ‘h√łjreekstremisme’? Dette alene kalder p√• skepsis. Handler denne angivelige nationalf√łlelse om den tryghed som en s√¶rdeles gener√łs velf√¶rdsstat tilbyder, i mods√¶tning til de fallitboer de adspurgte stammer fra? En velf√¶rdsstat der tolererer enklavedannelse, sharia-familier√•d, segregering fra det betalende samfund, og som ser gennem fingrene med bigami og opvigling til omstyrtelse af samfundet?

Har man spurgt om denne “patriotisme” indeb√¶rer st√łtte til traditionelle vestlige frihedsrettigheder incl. retten til at kritisere Muhammed, og accept af Parlamentets ret til at sende tropper til muslimske lande? Som det fremg√•r her h√¶nger 2011-betydningen af patriotisme mere end noget sammen med feelgooderkl√¶ringer af opbakning til statens endel√łse langmodighed og “generous behaviour”.

British Muslims feel a greater sense of national pride than the average UK citizen, according to the results of a new poll. While 79 per cent of the Britons quizzed said they agreed with the statement ‘I am proud to be a British citizen’, the figure rose to 83 per cent among Muslims. […]

The poll of 2000 people, taken by the think tank Demos, was designed to find what symbolises the best of Britain.

The report found: ‘This optimism in British Muslims is significant as – combined with their high score for pride in being British – it runs counter to a prevailing narrative about Muslim dissatisfaction with and in the UK.’ Around half of people questioned for the survey said they believed Britain benefited from being a multicultural country.

They survey also discovered that courteous and generous behavior inspired patriotism more than institutions such as the monarchy or the BBC.

Tariq Modood, director of the Centre For Study of Ethnicity and Citizenship told the Sunday Times: ‘They [Muslims] can… say to people, “We are British and you’ve got us wrong”. ‘Or they can say, “You don’t think we’re really British?, Fine, we’re not.” Only a very small minority do this.’ […] Muslims ‘are more patriotic than most British people’

‘Elsk os som vi er, eller ogs√•’ (LFPC).

Cecilia Malmstr√łm: England ikke overbefolket nok

New figures prove England is now the most crowded country in the Western world. With 401 people for every square kilometre, it is also more congested than China and India.The research by Migration Watch, also reveals we are the sixth most packed full-sized nation on the globe after Bangladesh, Taiwan, South Korea, Lebanon and Rwanda, leaving aside city states and small islands.England one of most crowded countries in the world.England is officially the busiest country in the whole wide west. Klik grafik.

EUROCRATS ignited outrage last night by ordering Britain to open its doors to a fresh wave of mass immigration from around the world.In a highly provocative diktat from Brussels the European Commission urged the EU‚Äôs 27 member nations to admit millions more newcomers from beyond Europe‚Äôs borders and adopt welcoming ‚Äúmigrant-centred‚ÄĚ policies. BRUSSELS ORDERS BRITAIN TO LET IN MORE MIGRANTS FROM AROUND THE WORLD.

“Despite the high levels of unemployment in the EU today, we will in the near future need more labour migration because of the demographics. This is something that member states have to recognise,” Cecilia Malmstroem told a news conference.She called for cooperation deals to be struck with north African neighbours — Tunisia, Egypt, Morocco, and one day Libya — in order to facilitate legal migration from a region changed by pro-democracy revolutions. One click to Europe: EU launches migration website.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vagn Henning
Vagn Henning
9 years ago

Jeg vil godt liiige have lov til at brokke mig over kvaliteten af billedet af de Israelske piger. Og s√• synes jeg ogs√• de st√•r og gemmer sig. Sur smiley herfra ūüôĀ

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

Og hvordan f√•r vi mon s√• de danske piger / kvinder til at st√łtte dette
bem√¶rkelsesv√¶rdige initiativ? ūüėÄ

I Sverige er der desv√¶rre nok en lov imod den slags amoralsk optr√¶den –
“nogle” kunne jo g√• hen og f√łlge sig st√łdt – igen, igen – , ikke sandt? ūüėČ

Stirner
Stirner
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Lad venligst være med det . Hvis jeg har lyst til at se strandede hvaler, kan jeg altid se animal planet, eller tage til fredagsbar .

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

ūüėÄ ūüėÄ ūüėÄ

Th. Mortensen
Th. Mortensen
9 years ago

Hvorn√•r brister boblen, sp√łrger professor Nedergaard.

http://blogs.jp.dk/politiskkrabask/2011/11/19/hvornar-brister-boblen/

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Th. Mortensen

2012, og hvorfor s√• s√• tidligt? Fordi det netop ikke bliver en rolig afvikling, det bliver pludseligt og dramatisk. Vi ser tegnene p√• det hver dag. S√•dan som det er med bobler. N√•r markederne crasher, banksystemet lukker ned, butikkerne bliver t√łmt for mad, fordi distributionsnettet g√•r i st√•, s√• vil gaden eksplodere i opt√łjer. Det bliver terra inkognito.

Frank P
Frank P
9 years ago

Europas fremtid er m√łrk og dyster. Afviklingen er igang. Skylden ligger bl.a. hos disse Malmstr√łm-typer, h√łjtuddannede akademikerb√łrn, der indtager konsulater, regeringslokaler, offentlige embeder og deslige. Man kan l√¶gge tonsvis af statistik og anekdokter foran dem, og de vill ikke anerkende hvad der foreg√•r: Islamificeringen af Europa, undertrykkelse af kvinder, tvangs√¶gteskaber, social kontrol, j√łdet√¶sk, b√łsset√¶sk, europ√¶ert√¶sk, eksploderende voldt√¶gtstal, mordrater, indbrudstal, vold og gader√łverier, systematisk udnyttelse af sociale ydelser, forsikringssvindel, h√¶rv√¶rk som skoleafbr√¶ndinger, bilafbr√¶ndinger og generel h√¶rgen i gaderne, politi der overser kriminalitet og taber kontrollen, dommere og jurister der billiger sharia, journalister, skribenter og kunstnere der ud√łver selvcensur og v√¶rst af… Read more »

Hilmar
Hilmar
9 years ago

Mere berigelse uden muhamedanisme: sig√łjnerklan l√¶nser kommune-kasser. Fremover vil debatten p√• Snaphanen blive tiltr√¶ngt nuanceret med flere berigelseshistorier uden muhamedanere. Danskere der tror, at alle problemer med indvandring vil forsvinde som dug for solen, og at det multietniske Shangri-La vil opst√• som ved et trylleslag med uendelig Shanghai-grillbar-ta’-m√Ę-hjem-eller-spise-h√Ęr-lyksalighed, s√• snart vi blot slipper af med islam, lever i en endimensional dr√łmmeverden. Vi kender alle de antiracistiske floskler om de arbejdsomme vietnamesere; de dygtige kinesere og de flinke bongo-tromme-spillende afrikanere. Floskler som ofte papeg√łje-opgylpes af bistands-snyltende danskere med alkoholproblemer og et mindrev√¶rdskompleks i forhold til muhamedanere. “Jeg er skam ikke racist… Read more »

LFPC
9 years ago
Reply to  Hilmar

“ved at istemme besv√¶rgelserne om ubegr√¶nset tolerance overfor alle andre grupper“. Det er noget bullshit hvis du mener det kendetegner os. Jeg gentager hvad Steen skrev til dig forleden: Vi er en tomandsblog der skriver om det der optager os, og fors√łger at v√¶re et korrektiv til den elendige d√¶kning i MSM. Vi foregiver ikke at v√¶re et omnibusmedium med passende v√¶gtning af alt der er af problemer i samfundet. Men du har da helt ret for s√• vidt som at jeg ikke anser problemer med vietnamesere for at v√¶re af en sammenlignelig st√łrrelsesgrad med muhammedanismen. Kun √©n gruppe udg√łr… Read more »

Hilmar
Hilmar
9 years ago
Reply to  LFPC

Jeg mente ikke, at en s√•dan besv√¶rgelse kendetegner Snaphanen’s tomands-redaktionelle linie. Det er en generel tendens blandt visse danskere jeg henviste til. L√¶s min kommentar igen hvis du stadig er i tvivl. Ang. Radio Holger, s√• har du da vist stirret dig blind p√•, at jeg har n√¶vnt Kaj Vilhelmsen √©n gang. Tro mig, Radio Holger er blot en blandt mange vidt forskellige alternative mediekilder jeg frekventerer. Snaphanen er, som jeg har n√¶vnt flere gange, et glimrende og sj√¶ldent velskrevet bidrag til det danske (og skandinaviske) mediebillede. Det er v√¶rdsat. Nogle gange bliver muhamedanisme-fokuseringen bare lidt for ensidig efter min… Read more »

Hilmar
Hilmar
9 years ago

HUuu-RAAaaahhh for regnbuesamfundets inkluderende multikulti-festival.
Fremtidig jazz-musiker og/eller hiphop-stjerne forstyrret midt under sin antiracistiske og naturligt berigende adfærd.
Hvor er fantom-tegningen, EB?