29
nov
Seneste opdatering: 30/11-11 kl. 2151
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

K√łnne idealer under de √łkonomiske realiteters pres

Der er bundet s√• st√¶rke f√łlelser og s√• meget identitet i gr√łnne og multikulturelle idealer at de aldrig vil blive opgivet ad indsigtens og selvopg√łrets vej. N√•r ydermere ens meningsmodstandere pr. definition er d√•rlige mennesker, bliver frygten for shaming noget der kan f√• folk til at opleve den menneskelige hjernes mest forunderlige virkelighedsforvr√¶ngning: Der er ingen √łvre gr√¶nse for hvor mange fattige fra den hele verden vi kan importere og give livslang offentlig fors√łrgelse. Der er i hvert fald aldrig nogen legitim grund til at bringe emnet op. Man kan fortr√¶nge virkeligheden, men man kan ikke fortr√¶nge konsekvenserne af virkeligheden – i l√¶ngden. Et ukendt tidspunkt ude i fremtiden vil den mest usynlige udgift i de danske statsbudgetter ogs√• tr√¶de frem – de 30. mia.+ som importen af uintegrerbare og h√łjproblematiske befolkningsgrupper p√•f√łrer os √•rligt (LFPC). ¬£111BILLION… that’s how much extra we are going to have to borrow: Osborne slashes red tape, cuts green taxes and launches building push to tackle our towering debts ; A billion cut from international aid budget after claims pouring money into foreign pockets was ‘too lavish’ (but taxpayers will still fork out more than ¬£10bn)

Breivik erklæret sindssyg

 

Interviewer:Hvis man er tilstrækkeligt ekstrem politisk, så bliver man set på som utilregnelig ?

Psykiater: Teoretisk set er den gr√¶nsedragning mellem hvad som en politisk ekstremt eller psykiatrisk, psykotisk, meget vanskelig at drage, det er m√•ske lidt ved siden af, hvad vi diskuterer her, men det rejser vigtige sp√łrgsm√•l.

Det var en overraskelse, selvom Breivik hele tiden har virket som et gr√¶nsetilf√¶lde med en kun delvis kontakt med virkeligheden. Ingen med et vist kendskab til psykisk sygdom jeg kender, havde ventet dette, men de har p√• den anden side heller ikke talt med ham i mange timer. Lider han virkelig af paranoid schizofreni, s√• virker han som en ret h√łjt fungerende schizofren. Ikke mange alvorligt sindssyge kan planl√¶gge noget s√• stort over s√• mange √•r. Man m√• nok forudse, at diagnosen 1) bliver meget kontroversiel og 2) bliver genpr√łvet af andre retspsykiatere. Breivik vet ikke at han er erkl√¶rt utilregnelig, Breivik er utilregnelig, Anders Behring Breivik lider av paranoid schizofreni (Steen).

For mediene som har kj√łrt 22/7 maksimalt er konklusjonen til rettspsykiatrikerne vanskelig √• leve med. Det gj√łr saken mer komplisert. Allerede under pressekonferansen kunne man ut√•lmodigheten og frustrasjonen.Ett varsel om at toneangivende journalister og kommentatorer har vanskelig for √• avfinne seg med at Anders Behring Breivik er syk, er Anders Gi√¶vers kommentar i VG. Gi√¶ver mener at han lider av politiske vrangforestillinger, og at Breivik har blitt ‚Äúsmittet‚ÄĚ av meningene han fant p√• nett .Det √•pner for en flytende grense mellom psykiatri og politikk som bringer noe helt nytt inn i politisk debatt. Gi√¶ver ser ikke ut til √• ha motforestillinger. Han vil ha en tilregnelig Breivik, slik at ogs√• de VG kaller ‚Äúmeningsfellene‚ÄĚ kan kompromitteres. Den f√łrste setningen til Gi√¶ver er oppsiktsvekkende, og skremmende i sine perspektiver. Gi√¶ver glemmer helt sitt sterke engasjement og ford√łmmelse av mennesker han er uenig i. Det er sjelden √• se journalister ri sine kjepphester i en s√• alvorlig sak, uten motforestillinger. Document.no: Politiske eller psykiatriske vrangforestillinger?. (Screenshot fra russisk TV fra det seneste restm√łde.)

Sagen Breivik er i sn√¶ver forstand en sag om jura og psykiatri, men er ul√łseligt forbundet med samfundsdebatten og det politiske liv, og med bl. a. bloggere som os der besk√¶ftiger os med overlappende emner. Kan man allerede nu begynde at gisne om eventuelle konsekvenser af dette fokusskifte fra politik til psykiatri? Vil debatten i Norge som f√łlge heraf blive mindre giftig, s√• Breivik-kortet ikke automatisk tr√¶kkes n√•r der ytres kritik af f√¶nomener som islam, Eurabia eller kulturmarxisme?

Hvad os selv her i Danmark ang√•r, anser jeg sp√łrgsm√•let som stort set irrelevant. Ingen af os f√łler os vistnok kuede og mundlamme, til trods for at der i de f√łrste dage post-Breivik selvf√łlgelig var dem der med iver fors√łgte at sv√¶rte os med paradekommand√łrens ugerning. Jeg vil p√•st√• at der i Danmark ikke er nogen tilbageholdenhed at spore, heller ikke hvad ang√•r mainstreammediernes i forvejen tyndbenede elendighed vedr. islam og multikultur. Som jeg skrev dengang arbejder virkeligheden videre helt uafh√¶ngigt af Breivik – i ghettoer, i skoler, i f√¶ngsler, p√• byggepladser for moskeer osv., og det er f√¶nomener som disse, og ikke en enkelt nok s√• stor forbrydelse, der vil forme fremtiden.

Kan Breivik fortsat bruges imod os vil det selvf√łlgelig blive fors√łgt af de mest giftige debatt√łrer p√• anst√¶ndighedens overdrev, men det vil kr√¶ve kreativ anvendelse af psykiatriske begreber at fors√łge at till√¶gge fredelige debatt√łrer paranoidt skizofrene tr√¶k. Og at h√¶vde at der b√łr iagttages s√¶rlig forsigtighed i debatten fordi s√¶rligt ind√¶dte paranoidt skizofrene kan blive ansporet ….. her er vi langt ude, ikke? Den bedste parallel i denne forbindelse m√• v√¶re den ligeledes skizofrene amerikaner Jared Loughners skudmassakre p√• bl. a. kongreskvinden Gabby Gifford, hvor der umiddelbart efterf√łlgende blev trukket fantasifulde tr√•de til the Tea Partys retorik. D√©n holdt faktisk ikke ret l√¶nge da f√łrst mandens galskab stod lysende klart (LFPC).

Ikke s√• hvislede √łnsker om d√łd og √łdel√¶ggelse

[…] [A]pparently [Sheikh Abdullah] Nihari‚Äôs rage is directed at those ‚ÄúWesternizing‚ÄĚ Muslim authorities who, while limiting Quran/Islamic studies, do little to prevent the spread of ‚Äúalcohol, drugs, and adultery.‚ÄĚ At the 00:36 mark, he issues his ‚Äúprayer,‚ÄĚ as follows:

Lord, Lord, we condemn them before you!! Freeze the blood in their veins!! Strike them with evil, or at the very least freeze the blood in their veins‚ÄĒuntil they pray for death, but do not receive it!! O lord! O lord! O lord!…

(Read the article and see how other high profile Muslim leaders ‚Äúpray‚ÄĚ‚ÄĒincluding formal Mecca prayers supplicating Allah to make the lives of Christians and Jews ‚Äúhostage to misery; drape them with endless despair, unrelenting pain and unremitting ailment; fill their lives with sorrow and pain and end their lives in humiliation and oppression.‚ÄĚ)

At any rate, one need not understand Arabic to appreciate the intensity of the hate: watch the video from 00:36 on (before it, too, is taken down) and see the gesticulating Sheikh Nihari issue his curse‚ÄĒall while striking the floor with a stick, hurling a picture, and pounding on the wall. Muslim Sheikh Prays for Evil

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
th. mortensen
th. mortensen
9 years ago

Jeg kom til at tænke på gamle film, hvor Hitler taler til store forsamlinger.

PBr
PBr
9 years ago
Reply to  th. mortensen

Den er ikke helt skæv. Her kan der ihvertfald sammenlignes :

http://youtu.be/CkGNGaCClZs

http://youtu.be/bdhVn2BuExo

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Ha, det er jo meget bedre end Zoo – og s√• er det tilmed langt billigere ūüėÄ

Og så fik vi samtidigt Рufrivilligt Рbekræftet, at Darwin havde fuldstændigt ret.
Man kan m√•ske endda ligefrem tale om DEVOLUTION i dette tilf√¶lde? ūüėČ

t. mortensen
t. mortensen
9 years ago

I den vestlige verden kan diagnoser variere ganske meget fra land til land, men de er alle udarbejdet efter kulturens normer, og vestlige normer varierer igen meget fra for eksempel de arabiske. “Det normale” er et vidt begreb, og det er jo netop et af vor tids problemer.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

…hellige martyrer udf√łrer deres gerning efter en klar logik, som hidr√łrer fra st√¶rke f√łlelser for den sande tro. Ytringen, en del af en l√¶ngere s√¶tning fra denne tr√•d s√¶ttes her over for- If√łlge rapporten ble Breivik gradvis sykere fra 2006 og har fram til i dag v√¶rt styrt av vrangforestillinger. Psykiaterne mener han vil utgj√łre en trussel ogs√• i fremtiden. Den sidste s√¶tning udsnit af: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10024171 Blandt det problematikken her kan byde p√• er sp√łrgsm√•let om- alle professionelle udi psykriatri som generelt udgangspunkt anser det at v√¶re styret af vrangforestillinger s√•fremt terrorisme gennemf√łres som altid sammenh√¶ngende, eller de generelt finder… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

MOHAMMED

Du er da vist en værre en !

Vivi Andersen
Vivi Andersen
9 years ago

Johansen

S√• skulle du have set den video der k√łrte for en tid tilbage : pr√¶dikanten begyndte at sl√• p√• sig selv, at rive h√•r ud fra den n√¶sten h√•rl√łse hovedbund, at r√•be og skrige h√łjere og v√¶rre for til sidst at blive l√łftet skrigende ned og v√¶k.

Sj√¶ldent har jeg grint s√• godt og samtidig skammet mig lidt over det, da den √¶ldre mand var et s√łrgeligt syn !

Johansen
Johansen
9 years ago

Er den skæggede mand med den hvide natkjole og træstaven islams svar på Monty Python?
For det kan da vel ikke i ramme alvor være en fredsprædikant fra Fredens sekt.

LFPC
9 years ago
Reply to  Johansen

Jo, hvis man husker at “fred” i denne sammenh√¶ng er “gravens fred” for s√•dan nogle som os, og den “fred” de troende lever under i visheden om at hovedet kan rulle ved den mindste forseelse.

tavsen
tavsen
9 years ago

Det var dog en herlig video. Sengegavlen vakler. Nathuen er ved at ryge af. Rumsterstokken er ustyrlig. Og det fredelige billede bliver smadret. Det var nok for firkantet til islams alsidighed.

Mon Breivik’s diagnose kan bruges her?????

JensH
JensH
9 years ago

“Et ukendt tidspunkt ude i fremtiden vil den mest usynlige udgift i de danske statsbudgetter ogs√• tr√¶de frem ‚Äď de 30. mia.+ som importen af uintegrerbare og h√łjproblematiske befolkningsgrupper p√•f√łrer os √•rligt (LFPC).” Den debat kan komme meget hurtigere end LFPC regner med. Specielt efter den debat der har raset i de sidste par dage om denne ‘fattig-Carina’ p√• bistandshj√¶lp, (tal lige om et selvm√•l fra √Ėzlem Cekic’s side), som ‘kun’ havde omkring 16.000 kr. at leve for om m√•neden. I en tid hvor menuen for landets ‘skaffe-dyr’ st√•r p√• l√łntilbageholdenhed og √łgede skatter/afgifter vil der helt sikkert komme en… Read more »

Thomas Bolding Hansen
9 years ago

30 mia. kr. kan aldrig g√łre det – uanset hvor meget Rockwool-fond aura, der er over p√•standen. Det danske offentlige budget vil ende p√• omkring 1000 mia. kr i √•r. Over 10 procent af den danske befolkning er indvandrere og efterkommere. S√• det skulle v√¶re m√¶rkeligt, hvis de ikke ogs√• kostede 10 procent af de 1000 mia. kr. – alts√• 100 mia. kr. Hvis de kun kostede 30 mia. kr, s√• skulle de koste mindre end en tredjedel af, hvad danskere g√łr. Hmm hmmm. S√• kan man overveje, om de ikke koster mere, end de burde som 10 procent af… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

De minus 30 mia. b√łr vel forst√•s som at hvis de bidrager med 100 mia. p√• indt√¶gtssiden, s√• koster de stadig 130 mia. p√• udgiftssiden. Mon ikke det var s√•dan det var t√¶nkt? Men jo 30 mia. er for lidt. Jeg tror det er meget mere, m√•ske med en faktor 4-5 stykker. Vi kan jo bare sammenligne Danmark af i dag med Danmark af ig√•r. T√¶nk p√• alt det der var i 90’erne! Danmark var jo et rent slaraffenland med service og muligheder. I dag lukker skoler p√• stribe, folk bliver klemt af forskellige grunde, servicen rulles tilbage, den st√•r… Read more »

Mohammed
9 years ago

Der findes ingen betydelige kulturkonservative kræfter i Vesten. Men de fleste af dem, der er, har en tydelig tendens til at problematisere islam SOM SÅDAN.

Det g√łr muslimer meget vrede!

S√•dan som du beskriver det, at du gerne vil have et Danmark uden to religioner, kristendommen og islam, s√• vil du formentligt ikke v√¶kke sammme anst√łd.

Men p√• den anden side kalder du islams lys for m√łrke, s√• med den attitude skal du ikke regne med, at muslimer vil se n√•digt p√• det, du kere.

LFPC
9 years ago
Reply to  Mohammed

s√• med den attitude skal du ikke regne med, at muslimer vil se n√•digt p√• det, du kere“.

S√•√•√•√•√• kom den – den hvislede trussel. Det kunne heller ikke passe at du udtrykte dig s√• afd√¶mpet n√•r nu du tilh√łrer det angivelige herrefolk. Inden alt for l√¶nge kommer muslimen frem i dig, og I ville intet v√¶re uden vold og trusler om vold.

th. mortensen
th. mortensen
9 years ago
Reply to  LFPC

LFPC N.B. hvad der triggede denne Mohammed til at ytre sig p√• bloggen. En diagnose baseret p√• udpr√¶gede protestantiske normer s√•som synd, skyld og samvittighedsnag, som vedkommende √łnsker udskiftet med “logik”. Jeg finder det overvejende sandsynligt, at diagnosen ville v√¶re g√•et hen over hovedet p√• de fleste personer med basis i kulturkredse, hvor dette er fjerne eller helt frav√¶rende begreber. Danske socialr√•dgivere klager i disse √•r over, at deres m√•ske vigtigste v√¶rkt√łj, det at deres klienter kan f√łle samvittighedsnag, til dels er blevet dem ber√łvet, fordi mange af deres klienter ikke kender til samvittighedsnag, og deres logik er ogs√• anderledes.… Read more »

Marit
Marit
9 years ago
Reply to  Mohammed

At Mr. Mohammed forteller oss at muslimer er VREDE, har vi da for lengst forst√•tt. I Norge er muslimer simpethen s√• vrede at de overfaller norske jenter og voldtar dem. Enkeltvis og i grupper. Det er bare et resultat av “fredens religion”.

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  Mohammed

H√łrer jeg rigtigt n√•r du, Mohammed, s√¶tter lighedstegn mellem Vestlig kulturkonservatisme og mellem√łstlig kulturkonservatisme ?

Og forestiller du dig at det er muligt at “vi” indg√•r en eller anden alliance ?

Mohammed
9 years ago

LFPC:

Mellem√łstlig kultur er under angreb fra de samme kr√¶fter, som den vestlige. Man der har heldigvis ikke v√¶ret noget 68’er-agtigt opr√łr, hvilket vi ogs√• s√łrger godt for at modst√•.

Du burde bifalde, at der k√¶mpes mod kulturmarxisme i Mellem√łsten, og du burde forst√•, at islam er kernen af den mellem√łstlige kultur.

Men desv√¶rre er mange danske kulturkonservative skizofrene : de bek√¶mper kulturmarxismen i Danmark. Men de k√¶mper mod kulturkonservatismen i Mellem√łsten.

Hvilken dobbelthed, og det kan ikke engang siges at v√¶re “kvasi.”

LFPC
9 years ago
Reply to  Mohammed

Jeg kender ikke til eksistensen af betydelige kulturkonservative kr√¶fter der ligefrem “k√¶mper mod kulturkonservatismen i Mellem√łsten”. Der er kun tale om marginale r√łster som os, og vi n√¶rer ingen neokonservative illusioner om at Mellem√łsten kan vristes ud af islams m√łrke. Vi vil bare gerne have at deres kulturkonservative ikke opholder sig i vores lande.

mb
mb
9 years ago

Jeg tror at det er nemmere for nordm√¶ndene, at han bliver erkl√¶ret sindssyg. Psykologisk set bliver det lettere for dem at ‘rumme’ det skete.
Mon det så også betyder, at handlende islamister er i farezonen for at få prædikatet.

th. mortensen
th. mortensen
9 years ago
Reply to  mb

mb

Jeg tror, at du har ret i, at det er nemmere for nordm√¶ndene, at Breivik har f√•et denne diagnose, men det er p√• den anden side et slag i ansigtet p√• dem, der s√• gerne vil have ham placeret sammen med alle “ekstremisterne p√• den yderste h√łjrefl√łj”. Vi er jo trods alt temmelig normale. Endnu. ūüôā

Marit
Marit
9 years ago
Reply to  th. mortensen

Jeg f√łlte en lettelse over at Breivik ble erkl√¶rt sinnssyk. For er ikke denne mannens verk galskap, hva er da galskap ?

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
9 years ago

Breiviks extrema handlingar √§r extrema i fredstid, men kanske inte i krig? Om han nu har som utg√•ngspunkt att han faktiskt befinner sig i ett krig, (vilket v√§l inte kan beskrivas som helt taget ur luften, eftersom ju den amerikanska presidenten Bush ju gjorde uttalandet, innan anfallet av Irak och Afghanistan, d√§r ‚ÄĚkampen mot terroristerna och terrorismen, samt kampen mot ‚ÄĚondskans axelmakter‚ÄĚ skulle k√§mpas, och ocks√• att ‚ÄĚalla som inte √§r med honom, (och USA), √§r emot honom, och d√§rmed med terroristerna”, √§r ju en ‚ÄĚverklighet‚ÄĚ som v√§l hela v√§rlden har tagit del av? Att d√• Breivik g√•r p√• ‚ÄĚkrigsuppdrag‚ÄĚ… Read more »

Mohammed
9 years ago

Th. M : Den kulturmarxistiske transformation af samfundet er ikke en forestilling, men derimod et helt konkret faktum. Som Steen skriver, s√• foretog Breivik sine handlinger efter en bestemt logik, og det er derfor lidt sv√¶t at sammenligne ham med den d√łdsbillist, med de besynderlige impulser, du beskriver. Breivik gjorde et desperat fors√łg p√• at vende tilbage til f√łrkrigstidens samfund. Og desperation kan ogs√• forklare hans besynderlige optr√¶den. Vil man ogs√• kalde muslimernes martyrer skizofrene eller psykotiske? Nej, for de hellige martyrer udf√łrer deres gerning efter en klar logik, som hidr√łrer fra st√¶rke f√łlelser for den sande tro. Jeg mener,… Read more »

LFPC
9 years ago
Reply to  Mohammed

Jeg godkendte din kommentar, men m√• personligt udtrykke skepsis ift. din angivelige baggrund. Jeg fristes til at tale om kvasi-skizofreni i din brug af begreber, og dit i √łvrigt lidt-for-danske sprog sammenholdt med hvad der gerne kommer fra den kant.

Mohammed
9 years ago
Reply to  LFPC

Nu bliver jeg nysgerrig. Hvor ser du “kvasi-skizofreni” i mit “brug af begreber?”

LFPC
9 years ago
Reply to  Mohammed

At du b√•de henviser selvf√łlgeligt til kulturmarxisme, og til floskler om voldsliderlige terrrorister som “hellige martyrer”. Den kommentar du sendte tidligere i dag og som vi ikke godkendte virkede mest af alt som plantet misinformation, der p√• en ikke heldig m√•de fors√łgte at foregive at tale p√• vegne af somalierne i Danmark – komplet med et “walla” for autencitetens skyld.

Th. Mortensen
Th. Mortensen
9 years ago

Jeg er uenig i, at Breiviks diagnose er kontroversiel, den er helt efter mine l√¶reb√łger. Det er typisk for skizofrene patienter, at der er defekter i forsvarsmekanismerne og behov for st√¶rke fortr√¶ngninger, fordi patienterne lider af aggressive og og seksuelle impulser, som de har sv√¶rt ved at styre. De har derfor en udtalt tendens til at isolere sig for at undg√• det, der provokerer og styrker impulserne. Impulserne er st√¶rkt angstbetonede, alene det at l√¶se for eksempel Gi√¶vers avis og se tv-nyheder kan v√¶re helt ub√¶rligt, dette er et velkendt og hyppigt forekommende tr√¶k hos mange psykiatrisk patienter, og derfor… Read more »

Gunnar Biering
9 years ago

Man skal naturligvis ikke erkl√¶re sine politiske modstandere for sindssyge, blot fordi de har nogle andre vurderinger end en selv. Hvis f.eks. Zenia Stampe mener, at det er vigtigt at arbejde for republikkens indf√łrelse, m√• man tage det til efterretning.

Men Breivik: Han slagtede n√•desl√łst 68 store b√łrn, som pr. definition m√• have v√¶ret temmelig uskyldige – og som en komisk detalje i al tragedien: Omtalte sig selv som “kommand√łr”. Er man s√• ikke udenfor normalitetens gr√¶nser? Lever man ikke i sin egen kunstigt skabte parallelverden? Paranoid psykose?

Optimus Prime
Optimus Prime
9 years ago

For guds skyld, manden tror han er tempelridder, og hvad ved jeg. Det kommer ikke bag p√• mig, at han er skizofren. Det der er rigtigt interessant nu, er mediernes d√¶kning af diagnosen. Medier og venstrefl√łj har skaml√łs udnyttet Breivik ved at s√¶tte lighedstegn mellem ham og den helt almindelige “h√łjreorienterede”, og nu viser det sig alts√•, at han er (suprise) bindegal. Mon ikke de √¶rgrer sig rundt omkring p√• redaktionerne og partikontorene. Sp√łrgsm√•let er s√• nu, om vi kan forvente en mere anst√¶ndig tilgang til hele denne frygtelige historie?

Limewoody
Limewoody
9 years ago

At Breivik skulle v√¶re sindsyg er vel en helt naturlig udvikling. De vestlige samfund har siden tresserne lidt af en slags kollektiv sindsyge. Symptomerne er beskrevet i forfra og bagfra. Som Breivik beskriver er hans (realitetsforstyrrede og umoden) handlinger en reaktion p√• en udvikling som meget f√•, udenfor en udemokratisk og i grunden lige s√• syg og umoden elites realitetsforvr√¶ngede handlinger, har √łnsket. Breivik har myrdet uskyldige og bekvemt er det at erkl√¶re ham sindsyg – men hvem diagnostiserer en elite, der har tilladt en udvikling, der har resulteret i parallelsamfund, skyderier, mord p√• uskyldige, voldt√¶gt, vold, angreb p√• samfundets… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

Det vil vel sige at den samlede venstrefl√łjen kan erkl√¶res sindssyg p√• deres blotte tilstedev√¶relse i en politisk diskussion.

Deres l√łgne og luftkasteller falder ind under samme politiske vrangforestillinger som ABB beskyldes for. De er jo smittet at n√¶sten 100 √•rs had mod folk der rent faktisk arbejder og tjener deres egne penge, senest med √łdsle √Ėzlem Cekic`s fors√łg p√• at omskrive virkeligheden hvad fattigdom ang√•r.

Hans Und
Hans Und
9 years ago
Reply to  Santor

Som det vist hed engang i fortiden. De såkaldt sindsyge reagere bare normalt på et sygt samfund.

Når man sammenligner med noget af det der kommer fra Vore Kære Ledere, så fremstår ABBs selvopfattelse bekymrende tæt på det normale.

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  Hans Und

LOL, Ja det er sgu skr√¶mmende ūüôā

falke√łje
falke√łje
9 years ago

Det er ligesom i Sovjetunionen.
Når folk ikke var kommunister, så blev de erklæret sindssyge og
indlagt på sindssygehospital.

falke√łje

Hans Und
Hans Und
9 years ago

Et eksempel p√• en h√łjt fungerende schizofren er/kunne v√¶re matematikeren John Nash (A beutiful mind)