3
dec
Seneste opdatering: 4/12-11 kl. 0034
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lidt diskret civillisationskritik: Michael Coren & Peter Hitchens – Atheism & Britain’s decline

Breiviks sindssyge “meningsf√¶ller”

F√łrst var de, massemorderen har citeret, selv potentielle massemordere blot fordi de blev citeret. Nu hvor Breivik er erkl√¶ret sindssyg – en ganske vist omdiskuteret diagnose – lider hans forebilleder ogs√• af psykotiske vrangforestillinger.Terrorekspert Tore Bj√łrgo definerer klogeligt nok ikke “de h√łjreekstreme milj√łer” n√¶rmere. Breivik og alle hans abonnenter graver Norge dybere og dybere ned i en gr√łft. Det er ilde, n√•r politik bliver til psykiatri. ¬ĽDel jer efter anskuelser¬ę, sagde Viggo H√łrup. “Del jer efter diagnose,” siger norske eksperter. Hvis ikke det er sygt…..

KJENT TANKEGODS: Breiviks vrangforestillinger som legges til grunn for √• erkl√¶re ham utilregnelig, er velkjent h√łyreekstremistisk tankegods, mener terrorekspert.Bj√łrgo er ekspert p√• h√łyreekstreme milj√łer ved Politih√łgskolen, og er sv√¶rt skeptisk til at virkelighetsoppfatninger som i flere ti√•r har preget h√łyreekstremisme i inn- og utland, n√• bli lagt til grunn for √• erkl√¶re Anders Behring Breivik strafferettslig utilregnelig.
‚Äď Jeg setter sp√łrsm√•lstegn ved om det er riktig at rettspsykiaterne fortolker hans bisarre og konspiratoriske virkelighetsoppfatning uten kunnskap om de kollektive forestillingene som er vanlig i det h√łyreekstreme milj√łet, sier Bj√łrgo til NRK.no.Breiviks vrangforestillinger vanlig i h√łyreekstreme milj√łer.

Den unge venstresiden har l√¶rt debatteknikk av ekstremh√łyre. Med stempling og demonisering skal ondt fordrives. Du er ikke rasist, men‚ĶH√łyreekstreme gleder seg over Breivik-rapport.

Igen i den sidste artikel, er der ikke noget der tiln√¶rmelsesvist ligner en konkretisering af disse “h√łjreekstreme”. Jeg ser ikke noget nogen steder, men jeg m√• f√¶rdes i kredse, der ikke er n√¶r ekstreme nok. Norsk presses daglige insinuationer, hvem g√łr de klogere p√• h√łjreekstreme milj√łer overhovedet? Man m√• sandelig h√•be, at norsk politi er bedre informeret. Om Breiviks paranoide schizofreni, har vi ikke skrevet andet end, at den overraskede os, og at han virker som en temmelig h√łjt fungerende sindssyg, intet andet, da vi n√łdigt stiller fjerndiagnoser, og hverken skuffes eller gl√¶des over behandlende psykiateres faglige sk√łn i mods√¶tning til f.eks. terrorekspert Tore Bj√łrgo. Han har besk√¶ftiget sig indg√•ende med nordm√¶nds chikanering af indvandrere, men i hans forskning finder man intet om over 4000 r√łverier beg√•et mod Osloboer p√• ti √•r, endsige asyls√łgeres overfaldsvoldt√¶gter p√• norske kvinder. M.a.o. en helt normal dusinforsker, for s√•vidt der stadig er velforvarede mennesker tilbage i Norge.. – Se ogs√• Forskere: Breivik er m√•ske nok sindsyg, men mange ‚Äúsysler med liknende ideer i ulik grad‚ÄĚ.

UK: Endnu en kvinde ser r√łdt

Det er ikke adf√¶rd der tr√¶kker verden i den ene eller den anden retning, og med tanke p√• de us√¶dvanligt mange daglige historier om opfarende briter der ser r√łdt in mente, har det m√•ske ikke en gang noget specielt med multikulturen at g√łre. Men som dokumentation af hvordan spontan vrede af denne slags kan give sig udslag er det i det mindste interessant at skue (LFPC).

A third sickening racist rant – this time delivered on a London Underground Tube – has been posted online. In the the clip a brunette woman is seen hurling racist abuse at a passenger and jabbing her finger at him. The unnamed woman ‚Äėwelcomes‚Äô the man to London and tells him: ‚ÄėLearn the lingo and then think about coming back you ******* r*****‚Äô. […]

Clutching a rose, she then screeches: We have got enough of you ******* muppets in our country, stealing out jobs, ******* taking the English jobs.’

She then glances around the carriage and apologises to passengers for her outburst before returning her attention to her victim and making an obscene gesture with her middle finger, saying: ‚ÄėBNP, that‚Äôs me. I don‚Äôt care, **** off.‚Äô The video, which was shot in June last year, was uploaded on YouTube by a friend of the victim. ‘BNP, that‚Äôs me, now f*** off’: Vile race rant No.3 caught on camera as ANOTHER woman hurls abuse on a train ; se ogs√• My Tram Experience Response

Og “et omvendt Falling-Down-Syndrom”: Alle hvide skal d√ł !

UK: 47% stigning i æreskriminalitet

I vestlige lande beg√•s 91% af alle √¶resdrab af muslimer. Til trods for landets store grupper af hinduer og sikher taler the Daily Mail her ikke om ‘Asians’, men om muslimer (LFPC).

Nearly 3,000 so-called honour attacks were recorded by police in Britain last year, new research has revealed. According to figures obtained by the Iranian and Kurdish Women’s Rights Organisation (Ikwro), at least 2,823 incidents of ‘honour-based’ violence took place, with the highest number recorded in London.

The charity said the statistics fail to provide the full picture of the levels of ‘honour’ violence in the UK , but are the best national estimate so far. The data, taken from from 39 out of 52 UK forces, was released following a freedom of information request by Ikwro. […]

Between the 12 forces able to provide figures from 2009, there was an overall 47 per cent rise in honour attack incidents. ‘Honour’ attacks are punishments usually carried out against Muslim women who have been accused of bringing shame on their family and in the past have included abductions, mutilations, beatings and murder.

Ikwro director Diana Nammi told the BBC that families often deny the existence of the attacks. She said: ‘The perpetrators will be even considered as a hero within the community because he is the one defending the family and community’s honour and reputation.’ […] Alarming rise of Muslim ‘honour attacks’ in the UK as police reveal thousands were carried out last year

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Erling
Erling
9 years ago

@gren
Pr√¶cis! En ateist der advokerer for kristen mission! Min sj√¶l, hvad vil du mere? Hendes holdning er udtryk for en us√¶dvanlig stringent logisk og pragmatisk tankegang. Dertil kommer s√• det (totalt uvedkommende) faktum, at hun er smaskehamrende l√¶kker b√•de at se og h√łre p√•.

Mere Ayaan!

gren
gren
9 years ago

@ Steen “Jeg kan lide, at hans bror vedkender sig sin kristne arv og tro. Efter hvad jeg lige kan komme p√•, er det noget som liberalistiske ateister som broderen og f.eks. Hirsi Ali groft ned ‚Äď eller undervurderer.” Ayaan Hirsi Ali er ateist og har if√łlge eget udsagn ikke noget trosbehov. Men i sin seneste bog advokerer hun netop for, at mange muslimer beh√łver en tro og ikke er klar til at springe ud som ateister. Hun foresl√•r derfor, at der g√łres en m√•lrettet indsats for at kristne muslimer i vesten ud fra den anskuelse, at hvis folk SKAL… Read more »

JensF
JensF
9 years ago

Mit syn p√• Christopher og Peter Hitchens svarer til mit syn p√• Michael og Brian Laudrup. Siger jeg “Laudrup”, mener jeg Michael Laudrup. Vil jeg omtale Brian Laudrup, specificerer jeg og siger “Brian Laudrup”. Med al respekt for Brian og Peter.

Erling
Erling
9 years ago

Her er et klip mere, hvor han skoler en CAIR-agent om Muhammed-tegningerne. Han lader desv√¶rre til at lide af sv√¶re t√łmmerm√¶nd, men han f√•r da kaldt manden for vr√łvlehoved et par gange.

http://www.youtube.com/watch?v=J7aS7m3odqI

Erling
Erling
9 years ago

Din opt√¶lling giver ikke noget helt retvisende billede. I indev√¶rende √•r er der kun een henvisning til noget skrevet eller sagt af manden selv, i de andre links n√¶vnes han i en bis√¶tning eller som Peter’s bror. Jeg kan lide, at hans bror vedkender sig sin kristne arv og tro. Fair nok, men I linker jo tit og ofte til Pat Condell, der ogs√• er militant ateist. Det er jeres site, s√• den redaktionelle linie er det lidt meningsl√łst at kritisere, men selv ateister kan have gode pointer. Og ligesom man p√• det kulturelle plan godt kan v√¶re protestantisk ateist,… Read more »

steen
Editor
9 years ago

Har vi det? Lav en s√łgning og t√¶l. Det er ikke i ond mening, tips os, n√•r du ser noget godt.

Jeg kan lide, at hans bror vedkender sig sin kristne arv og tro. Efter hvad jeg lige kan komme på, er det noget som liberalistiske ateister som broderen og f.eks. Hirsi Ali groft ned Рeller undervurderer.

Erling
Erling
9 years ago

Helt early! Peter Hitchens? Hvad fanden har I imod Christopher? I har linket i alt nul gange til een af de mest veltalende og velargumenterende kritikere af islam. Forklaring, please!

Nils
Nils
9 years ago

Hvis Mijailovic er så dygtig til at snyde psykiatere, hvorfor fik han så fængsel?

I √łvrigt kan jeg komme i tanke om adskillige rablende sindssyge og farlige personer, som har v√¶ret lige s√• velfungerende som ABB. Begge laserm√¶ndene f.eks. Eller den tredobbelte √łksemorder fra H√§rn√∂sand. S√• kluntede var de heller ikke.

Men Henrik Day Poulsen har da ret i, at skizofrene ikke plejer at sl√• 70 mennesker ihjel ad gangen. Det er der heller ikke andre, der plejer. Det var noget us√¶dvanligt, der skete, og s√• det b√łr vel ikke overraske nogen, hvis Breivik er et exceptionelt psykiatrisk tilf√¶lde.

Nils
Nils
9 years ago

“1 – 10 Persistent danger of severely hurting self or others (e.g., recurrent violence) OR persistent inability to maintain minimal personal hygiene OR serious suicidal act with clear expectation of death.”

Breivik kan ikke placeres andre steder end i det sp√¶nd, og der er ikke points for at v√¶re flink til at skyde med automatv√•ben. (wikipedia, “global assessment functioning score”)

th. mortensen
th. mortensen
9 years ago
Reply to  Nils

Det er to af Norges dygtigste psykiatere, der har stillet diagnosen, muligvis de dygtigste har kolleger udtalt, og de ved, at psykiatere i hele verden f√łlger deres arbejde. Derfor b√łr vi da stole p√•, at disse to har udf√łrt deres job p√• en ansvarlig m√•de. Jeg synes, at tvivlerne l√¶gger sig i k√łlvandet p√• sladren om en politisk diagnose, og hvem f√•r noget ud af det? N√•r alt kommer til alt, er det da de mennesker, der har v√¶ret t√¶t p√• Breivik, der om nogen kan overskue, hvordan det st√•r til med ham, og desuden vil deres arbejde blive n√łje… Read more »

steen
Editor
9 years ago
Reply to  th. mortensen

Vi har ogs√• fra starten udtrykt fuld tillid til deres d√łmmekraft. Sagen er for vigtig til fejltagelser. Men vi vil gerne omtale, at diagnosen er omdiskuteret. Den altid fornuftige danske psykiater Henrik Day Poulsen kommer ind p√• det i dag: Kan man snyde en psykiater? Anders Breivik er til mange psykiateres og nordm√¶nds overraskelse fundet utilregnelig p√• grund af sindssygdom – paranoid skizofreni. Breiviks kriminalitet er meget atypisk for skizofrene, der ofte er d√•rlige til at planl√¶gge p√• lang sigt og ofte beg√•r uforst√•elige og ‚Äôkluntede‚Äô forbrydelser. Organiseret narkokriminalitet, n√łje planlagte indbrud og andre forbrydelser, der kr√¶ver stor snilde, er… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  steen

Kan man snyde en psykiater? Og kan man snyde hele 3 p√• √©n gang? Ja, hvis du sp√łrger Mijailo Mijailovińá. “I dina f√∂rsta f√∂rh√∂r sa du att du √§r Tom Cruise? – Ju mer du svamlar, desto mer lyssnar l√§karna p√• dig. Men det finns l√§kare som √§r sv√•ra att lura, sedan finns det dem som √§r l√§tta att lura. Jag grundlurade Anders Forsman och kan man lura en professor i psykiatri, d√• kan vad som helst h√§nda. Man hittar p√• r√∂ster vid brottstillf√§llet och s√• k√∂per han det och g√∂r en diagnos utifr√•n p√•hittade symptom. Vissa psykiatriker s√• entusiastiska… Read more »

th. mortensen
th. mortensen
9 years ago
Reply to  steen

Henrik Day Poulsen har vist mest interesseret sig for psykopater, og han var meget hurtig til at udtale sig om Breivik, sk√łnt han kun havde Breiviks forbrydelse og avisartikler at forholde sig til, og der p√• det tidspunkt ikke var blevet offentliggjort ret mange oplysninger. Mon ikke Day Poulsen nu pr√łver at lappe lidt p√• det. Hvorfor i alverden skulle Breivik spille sindssyg? Han har jo satset alt p√• at blive opfattet som en intellektuel, der har gennemskuet noget, som kun f√• har set. Ulykkeligvis var nogen t√•belige nok til at behandle hans s√•kaldte manifest seri√łst for at forsvare egne… Read more »

valutakurser
9 years ago

Synes det er en rystende verden vi efterhånden lever i! Har lige læst at en 1 mdr gammel baby er blevet voldtaget af sine forældre!! hvad sker der lige, og Breivik han får jo ingen straf andet end psykisk behandling på et hospital! rystende

steen
Editor
9 years ago

Det handler vist mere om, HVOR syg han egentlig er: Breivik fikk 2 av 100 mulige poeng i psykiatrisk test. Slike pasienter klarer hverken √• spise selv, vaske seg eller ta p√• sko. Det er berettiget, at tvivle. Kan det t√¶nkes, Brevik opviser en sindstilstand, der endnu ikke er nogen diagnose for ? Eller at han er et sammensurium af differentialdiagnoser, hvor jeg tidligere g√¶ttede, at psykopati og narccisme kommer st√¶rkt ind i billedet? Og hans forbrug af steroider, har n√¶ppe gjort ham raskere. Jeg kendte engang en dansk psykiater, der praktiserede i n√¶rheden af store, m√łrke svenske skove og… Read more »

Santor
Santor
9 years ago
Reply to  steen

Mon ikke de test der er blevet brugt skulle revideres en smule ūüôā

Frank P
Frank P
9 years ago

Muslimer er muslimer er muslimer… det bliver bare aldrig bedre!!! Men er man venstreorienteret s√• vil man aldrig indse dette. Nej, s√• holder man bare sin k√¶ft, n√•r virkeligheden presser p√•, ligesom alle de, der i hed febervildelse talte om det arabiske for√•r.