6
jan
Seneste opdatering: 7/1-12 kl. 1818
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Some Confessions and Contradictions

Christopher Hitchens: Some Confessions and Contradictions from The New York Public Library on FORA.tv, juli 2010. Blandt højdepunkterne er: The Benefit of Reading Your Own Obituary, 03 min 15 sec , Dirty Limericks with Christopher Hitchens, 04 min 41 sec., Christopher Hitchens on the Israeli Flotilla Raid, 02 min 48 sec. Hvorfor se fjernsyn, nĂĄr man kan se halvanden time af dette? “As you like it” og “The Waste Land” kogt ned til limericks.

Michael Coren and Douglas Murray on the State of Europe

Nu gik integrationen af Canada i islam lige sĂĄ godt, indtil personager som Coren, Levant og Steyn kom pĂĄ banen. Michael Coren fĂĄr ikke lutter tak i sin indbakke: Muslim to Michael Coren: “If I can, I will hurt you, and your wife and your children”

BBC: Groomed for Sex

Adil Ray investigates the controversial subject of on-street grooming of young girls for sex by Pakistani men in the UK. He speaks to members of his own community, the police and victims of abuse. For Adil, it is a ‘deeply personal journey’ and he is shocked by what he discovers. Sendt den 15 december 2011.


0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank P
Frank P
9 years ago

At blive ved med at kalde dem ‘Asians’ er hĂĄn imod indere, kinesere, japanere og andre asiatiske folkeslag.

I øvrigt, noget lignende tyder på også at have foregået i andre europæiske lande. Hvorfor er der aldrig nogen der undrer sig eller undersøger hvorfor det er, at de samme mønstrer tilsyneladende gentager sig i de forskellige lande? Hvorfor er det, at hvis man har oplevet en praksis i et europæisk land stensikkert kan finde samme praksis i andre europæiske lande?