21
jan
Seneste opdatering: 16/8-19 kl. 0331
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Muslim fanatics who called for execution of gays face up to seven years in jail. Det interessanteste ved historien er måske ikke, at vi tillader muslimer med dette syn på homoseksuelle fortsætte med at invadere vores lande, de agerer trods alt kun på Koranens kærlighedsbudskab, hvad kan man dårligt bebrejde dem. Hunde gør, småbørn græder.

Det interessante er, i hvilken rækkefølge vi oplister offergrupperne i vores åbenlyst til døden syge kultur. Første og mest eksotiske offergruppe er islam, den trumfer alle andre, og hvis vi ikke opfatter det, skal de nok gøre os opmærksom på det.

vigtig er “queer-frågan” trods alt ikke

Når den ter sig barbarisk overfor 1) kvinder 2) jøder 3) homoseksuelle 4) indfødte kristne, så er snoren lang. Når to arabere i december 2008 myrder en ung homoseksuel i Malmø, fordi han er homoseksuel, så nyder gerningsmændene den svenske presses fulde beskyttelse. Den har taget sit parti. vigtig er “queer-frågan” trods alt ikke, når det kommer down to business.

Men så er det ikke engang muslimers eneste mord på en homoseksuel i Sverige. En anden – Johan Petterson – endte på bunden af en dyb brønd. Til skade for drikkevandet lå han der temmelig længe. “Mer än 30 bögar har blivit mördade de senaste 20 åren, utsatta för ett grymt hatbrott.”

Vi kender som regel ikke gerningsmændene, men når vi gør. Når andre indvandrere stikker en kniv i maven på en homoseksuel med det formål at dræbe ham, og siger “alla svenskar är bögar”, så er det også under fuld mediebeskyttelse.

Offergruppe nummer ét har etableret sig sin ret til at udøve sin jurisdiktion over enhver anden offergruppe. Det skal grupperne vide, inden de går i byen, så de kan vælge, om de vil forsvare sig. Det vil de sjældent. Kvinderne, bøsserne, jøderne, gamlinger og hvide midaldrende mænd. Det er hakkeordenen. Ret ind eller skrid, politikerne har vedtaget hvilken pris, mangfoldigheden er værd.

Daniel blev 26 år

De nedsætter måske en diskret kommission, hvis du kommer af dage på en upassende måde. Enhver kan komme til at slå en homo ihjel, det er velkendt os homofober imellem. Rättvisa i himlen er bedre end ingen rättvisa als. Homoen døde ved et sammentræf af uheldige omstændigheder, det er knapt nok dækket af et “hatbrott”, og man lægger ikke sag an fra paradiset.

Daniel Nordström gjorde det ikke. Han blev 26 år. Det er fire år siden. Få husker ham. Ingen Glöm aldrig Pela och Fadime-bevægelse. En enkelt skide bøsse i en god sags tjeneste, Sverige svømmer alligevel i bøsser, der er endda “rigs-medie-bøsser,” de skal bare lade være med at dø af offergruppe-ét-sygen, så falder mediehammeren:

Bang! dømmer dobbeltbogholderiet. Tystnad. – (“Hykleri” – se etymological online.)

Da ekstremismen kom til Oslo

Af Hans Rustad

Denne uken ble preget av ekstrem islam. Først presenterte PST-sjef Janne Kristiansen PSTs trusselrapport som konkludert med at radikal islam utgjør den største trussel, fortsatt. Som en illustrasjon dukket videoen opp som sjokkerte det offisielle Norge: Bildet av Jonas Gahr Støre i closeup med underteksten “Å Mektige, vis dem helvete.”

Den traff under beltestedet. Den gikk under forsvarsverkene: Norske soldater ble presentert som ødeleggere, voldsmenn og de øverste politiske ledere som ansvarlige som en håper Allah vil ødelegge.

Når en kobler dette til rettferdiggjøring av motstand og kamp, så er ikke veien lang til trusler.

Vidoen ble lagt ut natt til tirsdag. PST igangsatte etterforskning og samme kveld ble en 21-åring arrestert i Skien. Han er av latinamerikansk opprinnelse, født inn i katolisisismen, men konverterte til islam.

Videoen hadde forbindelse til den tillyste demonstrasjonen utenfor Stortinget. Det er Stortinget som eier grunnen og hadde gitt tillatelse. Likevel trakk man ikke tillatelsen, til tross for at Facebook-gruppen hadde vist at dette var ekstreme krefter. Videoen skapte frykt og uro. Men Marit Nybakk (Ap) sa på NRK at dette var en del av ytringsfriheten. Var det det?

Nybakk og presidentskapet setter da noen rammer for ytringsfrihet som det kan bli vanskelig å forsvare.

Videoen økte spenningen. Onsdag var det høring i Stortinget. Torsdag var preget av Janne Kristiansens avgang. Torsdag kveld slapp Islam Nets Fahad Qureshi til live på NRK TV i Debatten. Fredag var det demonstrasjon.

Det var mange tilskuere samlet foran Stortinget og nesten ingen demonstranter da klokken slo 1400. Politiet hadde mobilisert, både med vogner, hester og mannskap.

Ett av bildene fra demonstrasjonene er alle politifolkene som sto på forhøyningen over plassen og så rett ned på demonstrantene. I seg selv skaper et så stort politinærvær en egen stemning. Det sier noe om at man er forberedt på alle eventualiteter, at det ikke er en vanlig demonstrasjon.

Det eneste man til å begynne med kunne se av demonstrantene var gule vester som sto noe forhutlet i et hjørne av plassen, bak en sperring politiet hadde satt opp.

Etter en stund kommer en liten gutt frem og synger lovprisingen av Allah, som innledning til bønn. Det har en kraftig virkning: her er det en liten gutt som synger lovprisning med høy klar stemme. Effektfullt.

Guttegjengen rusler frem, foran publikum og presse, og legger seg ned for å be. En eldre mann med langt grått skjegg leder an. Opp og ned noen ganger, lovprisninger. Det er et underlig skue: Med Stortinget som bakgrunn, midt i Oslo, med politi på “balkongen”, en håndfull demonstranter – eller skal vi heller si troende – NRKs reporter talte 37, og et hav av pressefolk og norske tilskuere som er nysgjerrige og vil se hva dette er. Noen snur også ryggen til, men de står langt unna og det har ingen effekt. En og annen prominent muslim.

Så er det tid for appeller.

Mohyeldeen Mohammad trer frem, så er altså han en del av gruppen. Han som for to år siden sjokkerte Norge da han under protesten på Universitetsplassen truet med et 9/11 på norsk jord.

Norge fikk sitt 9/11, men fra en helt uventet kant, og på en spesielt brutal måte. Nå er trusselen tilbake i det sporet man kjenner, men det er likevel uvant og ubehagelig på bakgrunn av 22/7: den hendelsen skulle gjort oss snillere, nå er det i gang igjen.

Heldigvis er det bare 37 personer som ligger på kne og som roper. Det får journalistene til å føle en slags seier – de er få og ikke representantive. Men de blir likevel stående og tar inn hvert ord.

Det er mange som ikke drar kjensel på Arfan Bhatti. Han har fått et gigantisk skjegg. Men stemmen er umiskjennelig.

Det er mye av anklagene av Vesten som kunne vært hentet fra en venstreradikal demo på 70-tallet: angrepene på USA og Vesten for dobbeltmoral, hykleri og de som er de egentlige forbryterne. Denne retorikken har runget mange ganger i Oslo sentrum.

Nå har den et religiøst innhold: Bhatti snakker i navnet til ett folk, en stamme, en Gud, og det er et ekstremt “enten er du med oss eller mot oss”-skille. Pressen vet ikke helt hva de skal gjøre med disse tankene. De greier ikke ta det helt på alvor. De er jo så få.

Bhatti angriper ikke bare fredsnasjonen Norge som deler ut Fredspris til politikere som fører krig i og mot to islamske land. Han går konkret til verks og ramser opp alle norske selskap som på et eller annet vis har bidratt til amerikanernes kriger: Selvfølgelig Kværner og Røkke som har bygget og driftet anlegg på Guantanamo, her er Bhatti svært spesifikk, og dette er nok noe Kværner og Røkke bør merke seg. Men også Raufoss, Kongsberg våpenfabrikk, Dyno og en rekke andre bedrifter nevnes. Bhatti vil fortelle at de vet hvem de er og at de har pådratt seg en skyld. En skyld de kan komme til å måtte betale for. Det er vanskelig å forstå det annerledes.

Bhatti snakker også om at den som truer andre ute, risikerer at kampen kommer hjem. Han sier det ikke er en trussel, men en advarsel. Det går ut på ett.

Nå var antallet som truet lite. Men det står flere bak. Det er flere andre der ute som “lytter” og nikker.

Ved å gi Bhatti og Mohyeldeen Mohammad Oslos fremste talerstol, rett utenfor Stortinget, har presidentskapet gitt islamistene en plattform til å kringkaste til hele Norge og deler av verden: Bhatti og hans gjeng erklærer åpent at de er i krig med det offisielle Norge. Hvor konkret dette skal forstås har videoen vist. Likevel lar presidentskapet demonstrasjonen gå av stabelen.

Det offisielle Norge trøster seg med at det var få. Men det viktigste var at den fant sted. Ekstremistene fikk vist sin tross. At de ikke frykter.

Det var presidentskapet som ga dem mulighet til demonstrere sitt mot.

Dette handler ikke om ytringsfrihet. Det handler om ikke å forstå hvilken situasjon man befinner seg i. Islamistene sier det helt klart og tydelig: vi er i krig med dere.

Stortingspresidentene Dag Terje Andersen, og de fem visepresidentene Akhtar Chaudhry, Marit Nybakk, Øyvind Korsberg, Per-Kristian Foss og Dagfinn Høybråten burde i det minste etter at videoen dukket opp forstått at dette var en provokasjon og en test.

Presidentskapet valgte å ignorere budskapet. PST behandlet det som en kriminalsak. Men det er noe mer. Det er et budskap, om at “vi er i krig med dere” og “vi vil bruke deres rettigheter til å ødelegge dere”.

Problemet for pressen er at de deler mye av den samme kritikken mot USA og norske firmaer. Det er hva de selv demonstrerte mot i sin ungdom, og de har latt det gå videre til sine barn. Hvordan skal de samtidig forsvare vår samfunnsform og fortsette den samme kritikken mot USA og Vesten? Det blir vanskelig.

Derfor er reaksjonen preget av avventende passivitet. Man håper og tror at det som utspiller seg i det offentlige rom vil skje etter deres premisser. Men islamistene har vist at de ikke bryr seg om dem. De setter sine egne, og de kommer igjen.

Se fotos på Document

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] må nok indstille sig på, at det ikke kun er jøder der kan miste livet i Neuropa. Jeg minder om de to dræbte svenske bøsser, jeg kender til. QX.SE skriver at Mer än 30 bögar har blivit mördade de senaste 20 åren, utsatta för ett grymt […]

PK
PK
9 years ago

Domme falder på mange måder.
Lederen af sveriges socialdemkrati er trådt tilbage.
Sandelig een form for dom…

Frank P
Frank P
9 years ago

Sådan er svenske medier. Feje som ind i helvede, og det bliver ikke rigtigt bedre. Hvor mange gange har folk ikke sagt: “Nu sker det, endelig én der tager bladet fra munden”. Næ, næ. Man risikerer jo fyring som en journalist erfarede det på egen krop, da han gik sociale udgifter efter i en svensk kommune. I ved, det her med at 60-70 % af udgifter går til “the invaders”. Han er nu ansat på en anden avis, men det er også sidste chance. Du skal fandeme ikke udfordre den multikulturelle drøm! Det geduldes ikke. Steen, hvad blev dommen til… Read more »

Svensson
9 years ago

Politiker har alltid ställt upp för dom homosexuella, men inte nu när Muslimerna hotar dom. Varför fjäskar politikerna så mycket för Muslimerna ?
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/