27
jan
Seneste opdatering: 27/1-12 kl. 1958
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Palestinians in Lebanon Shown Saluting Nazi/Hizbullah Style, januar 2012. – – Se også: Mufti of Jerusalem Muhammad Hussein: The Muslims Will Kill the Jews before Judgment Day, januar 2012. og The Muslim Brotherhood’s ‘Lenin’Sheikh Yusuf al-Qaradawi.Christopher Hitchens: Defending Islamofascism. It’s a valid term. Here’s why.
Idag er det Holocaust Memorial Day. Mens indfødte europæere med god men gammel grund pisker sig, har europæiske muslimer nægtet at deltage i ceremonierne. Tiderne er andre. Vi ser nazismen i bakspejlet, ikke i vindspejlet og ikke mindst takket været vore medier og akademikere sidder vores øjne i nakken. Det er snart kun politikere, der er “chokerede” over, at de har foranstaltet en ny nazisme i Europa, ikke vi der advarede og protesterede.

Sharia-taxi i Köln, Frankfurt og Mannheim

Selim Reid har grundlagt et muslimk taxiselskab, så hans mor ikke længere bliver chikaneret og så der er færre side spring (!) “Vi muslimer passer på hinanden, vores brødre og søstre i troen og støtter hinanden.”

“Islam vil ikke ændre sig, principperne er stadig , at kvinderne også ønsker at beholde deres tørklæde på, selv om 1.000 år. Vi er overbeviste om, at islam er den sande religion, og at Gud er fejlfri. Den religion, som han har givet os, er også fejlfri til evig tid.” “Muslim-Taxi” aus Norderstedt trennt Männer und Frauen, “Wir schützen Ehen”.(Snaphanens oversættelse)

Man kan vælge mellem en mandlig og en kvindelig chauffør, allerede det ville stride imod mere end taxibekendtgørelsen i Danmark, der også påbyder en chauffør at køre med hvem som helst, der prajer bilen og en kunde at tage den første vogn i køen. Jeg har selv kørt taxi i forne tider. Der står ikke, om man må få sin hund med, for ikke at tale om branderter og hende jeg mødte, der gik tur med sin grisling i Tordenskjoldsgade? Eller jeg tænker på for nogle år siden, da Daniel Pipes, der jo er jøde, skulle køre tilbage til sit hotel i København. Ville han kunne køre, og navnlig, kunne det betragtes som en sikker køretur? Jeg tog med som bodygyard under alle omstændigheder.

Tyske kunder kan være mere selektive end svenske, der som man kunne se i Uppdrag Granskning forleden, hvor kvinder udsættes for at køre med allerede dømte, indvandrede voldtægtsforbrydere. “Man skal jo ikke gøre forskel på folk og folk.” (Hjemmeside: Muslim Taxi Die Islamische Mitfahrzentrale. – Endnu en tysk mangfoldighedsnyskabelse: Hamburg/Harburg: A Purely Muslim Shopping Center.)

Tyrkiet: “Kvinder er selv skyld i, at de bliver dræbt af deres mænd”

Man takker endnu en gang forsynet, at der er flere end den feministiske svenske regering om at bestemme, om Tyrkiet skal i EU. Med ni millioner tyrkere i Vesteuropa er de alt rigeligt med i forvejen.

Women are partly to blame for Turkey’s ever-rising number of women’s murders, a retired police chief has said in an article for the January edition of the Contemporary Police Journal magazine.

“Naturally our women are in a position of victimhood against men due to the [discrepancy between their levels of] physical strength. It is not possible to say the same, however, with respect to [women’s use of] language and gestures. The blame for the murders cannot be squarely placed on men’s shoulders,” retired Police Chief Dr. Hasan Yağar said in his article, according to daily Milliyet. “It is a grave mistake to link the problem merely to the sadism of men. It is entirely impossible to ignore or deny that the matter is related to our national traditions and customs, and even to our social mysticism, or in other words, our religious perspective,” he said. Do not blame only men for murdering women: Retired police chief, Retired police chief: Men not solely to blame for murders of women


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Via TAZ (German, h/t Snaphanen) […]

Svensson
Guest
trackback

[…] Muslim car-pool service Germany: Muslim car-pool serviceVia TAZ (German, h/t Snaphanen)Selim Reid (24) is the founder of MuslimTAXI, a Muslim ride-sharing service. The service is free, […]

trackback

[…] Via TAZ (German, h/t Snaphanen) […]

Varmt Konservativ (kr)
Guest
Varmt Konservativ (kr)

Turkiet

Lämlig artikel för Aftonbladet?: ‘Turkisk polischef förnekar islamofobi och främlingsfientlighet i fråga om västerländsk misstro mot turkiska män som hatar kvinnor: “It is entirely impossible to ignore or deny that the matter is related to our national traditions and customs.” ‘

Henrik Petersen
Guest
Henrik Petersen

Det må da lige være noget for alle de “gode” som forbander alle de der deler samfundet op i dem og os.

JensH
Guest
JensH

Hvad med en seperat muslimsk færdselslov??

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Iflg. deres hjemmeside bruger de åbenbart kameler som taxi’er
i bedste Muhammed-stil 😉

Peter Andersen
Guest

Ja, så kan man altså konkluderer, at Køln, Frankfurt og Mannheim er nået til et nyt “tipping-point”. Desværre ikke overraskende, da dette jo allerede forlængst er blevet forudsagt…

Men hvad siger venstrefløjen mon til det?
“Bland jer udenom! Der er religionsfrihed og vi skal være inkluderende!” ???

Jernhesten
Guest
Jernhesten

Endnu et eksempel på hvem de egentlige racister er.

Nisse
Guest
Nisse

Utmärkt bra prejudikat! Nu är det fitt fram för garanterat svensk taxi med riktiga svenska chaufförer.