28
jan
Seneste opdatering: 29/1-12 kl. 1629
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

»Ockupantbeteende« betyder “besætteropførsel.” Hvad svenske politikere ikke vil forstå – og det meste af befolkningen heller ikke – er at mange af de 3 verdens udlændinge, som Sverige tager ind, opfatter situationen således, at den ene klan gør mod den anden, hvad klaner altid har gjort:

“De giver os deres land, de betaler os endda for det, de kan ikke være rigtigt velforvarede. Godt! Vi lander, vi terroriserer disse suicidale idioter, vi voldtager deres kvinder og overfalder deres homo- mænd, derefter overtager vi det, som nu er vores, og vi siger tak som byder. Hisingen er nu vores område.” (Ligesom Vollsmose nu tilhører udlændinge med en stærkt veludviklet territoriebevidsthed.)

Sådan opfattes det ude i den store, virkelige verden, fjernt fra idealisternes elysium, Sverige. Det er også en svær erkendelse at sluge for alle parter, men virkeligheden taler sit tydelige sprog hver eneste dag. “Det er ikke acceptabelt” siger de, men det er øregas, de accepterer det hver eneste dag og de genvælger dem, der giver deres land til lavestbydende. De er forsvarløse overfor besætterne, fordi de ikke forstår besættermentaliteten, og ikke tør kalde den ved navn. Hvordan skal en befolkning, der ikke har haft fremmede tropper på egen grund i 400 år kunne forstå det? De, der er vrede, kommer ikke til orde i offentligheden. Sverige er en krudttønde, der opstemmer tryk. I mine forældres generation kaldte enhver sådan noget for “landsforrædderi,” for de havde levet med nazi-kollaboratørerne og de havde glædet sig, når de blev elimineret. I dag har vi ikke noget alment accepteret sprog for det, selvom ordet “landsforrædder” har fået en vis, velfortjent renaissance i den offentlige samtale. (fastighetskötare=vicevært.) ( I Malmø er der et enkelt mandfolk, men han er også iraner: Ardavan Khoshnood. Læs hvad han har tænkt sig at gøre her og her Mit gæt er, at han må flygte når Sverige bliver flygtningeproducerende i større stil.).

Salman Rushdie: Pakistan sucks!

Må Salman Rushdie sige: Pakistan sucks! i Danmark?

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank P
Frank P
9 years ago

“Tiden rinner ut för mordutredarna” Siger den erfarne Leif GW Persson. Strax er BRÅ der igen og forsikrer at mord sagtens kan tage 10 år om at blive opklaret (Folk bliver trygge). Virkelig? Når mordsagerne bare sådan hober sig op oven i al den anden kriminalitet? http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1604234/Kriminolog-Fallen-kan-komma-att-klaras-upp-om-flera-ar.html En faktaboks siger, at “i Sverige sker mellan 90 och 110 mord årligen. Siffran är stabil sedan 80-talet. År 2010 löstes 88 procent av alla mord – den bästa siffran sedan början av 90-talet, enligt preliminär statistik.” (Folk bliver trygge) Sidste år var der 330 tilfælde “dödligt våld”, 70-80 var en administrativ finte… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Frank P

Over 3500 poliser i Skåne med 1,2 mio. indbyggere. = 300 per 100,000. Halvdelen stationeret i Malmø med 0,3 mio. indbyggere = 600 per 100,000 The United States has 243 per 100,000 and Germany has 290. Leif G.W. Persson, professor i kriminologi och verksam vid Polishögskolan, menar att den svenska polisen är mycket ineffektiv, att den endast klarar av att lösa 10 % av alla brott och att en fjärdedel av polispersonalen skulle kunna få sparken utan att det påverkade polisverksamhetens effektivitet. Enligt Persson gör detta, att “Sverige har den mest ineffektiva poliskåren i världen” …Dåvarande vice statsministern Bosse Ringholm… Read more »

Svensson
9 years ago

Sverige “snart” världens mest kriminella land.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Henrik Petersen
Henrik Petersen
9 years ago

Hvis svenskerne ikke VIL overleve og det vil de altså ikke, er der desværre ikke noget at gøre andet end at lave en klap i øresundsbroen så vi kan hæve vindebroen når helvede for alvor bryder løs derovre. Trist, svenskerne var ellers ganske venlige og gode naboer.

PK
PK
9 years ago

Der skulle gå over 20 år med afsindig megen vold fra berigernes side FØR f.eks socialdemokrater, SFer og andre
begyndte at sige:” det er ikke acceptabelt.”
Jeg kunne så forstå på de pågældende politikere, AT NU havde de gjort hvad de kunne.

Een er ikke i tvivl.
P.S. For at være fair må jeg sige, at det sagde de meget i en periode.
Nu er de næsten holdt op.

Prudentius
9 years ago
Reply to  PK

Hvis vi et øjeblik undlader at omtale den såkaldt borgerlige fløjs totale tandløshed og hjælpeløse liberalisme… Så synes jeg det står funklende klart at venstrefløjspartierne, simpelthen ikke har tænkt sig at komme til fornuft når det gælder multikulturen. Og den er det eneste der rigtigt gælder. De har tænkt sig at følge den til dørs no matter what, og er, så vidt jeg efterhånden kan forstå, fuldt ud bevidste om deres skæbnesvangre valg. De har tydeligvis indset at multikulturen ikke er hvad de troede den var eller ville blive, men de har med en skræmmende fanatisme fastholdt projektet. Tilbage til… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, idag er der en artikel i JP, omhandlende ægteskaber blandt nydanskere, http://jp.dk/indland/article2678283.ece hvor det endnu engang overrasker etablissementet, at de kun gifter sig med hinanden. Det skal vi jo ikke gøre noget véd for det er jo helt i orden, eller osse er det danskerne der ikke vil? Tja, enten er det dem, der gør noget rigtigt eller også er det sgu os, der gør noget forkert. Og sådan vil de fandme altid se på det. I øvrigt er det ikke noget som hverken S eller de Konservative har tænkt sig, at stille noget op overfor. Så den debat… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Løbet er utvivlsomt kørt partipolitisk. Kun DF er et multikulti-modstander parti. Det gælder derimod om at skabe en atmosfære (holde gryden i kog, som du skriver) hvori multikulturen afsløres som det den er, et langtrukkent nationalt selvmord, og hvor den herskende utopisme udstilles i al sin latterlighed og sit hykleri.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

“Kulturberigelsen” af Sverige forløber planmæssigt ;-( http://www.bt.dk/udland/to-skudt-ned-paa-aaben-gade-i-malmoe Det svenske mareridt fortsætter To skudt ned på åben gade i Malmø Af – Lørdag den 28. januar 2012, 10:22 To unge mænd blev i nat skudt i det centrale Malmø. Begge er uden for livsfare. Den ene er dog indlagt på sygehuset efter at være blevet ramt i benet. To mænd på henholdsvis 22 år og 19 år blev kl. 03:29 natten til lørdag ramt af skud på en gade i Malmø. Begge er uden for livsfare, skriver flere svenske medier. Den 19 årige blev ramt i foden og kunne forlade sygehuset… Read more »