7
feb
Seneste opdatering: 8/2-12 kl. 0447
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bellevue Strandbad fra 1932. I baggrunden ses bla. Middelgrundsfortet, Landskrona og BarsebĂ€ck-vĂŠrket. Nederst verdens mĂ„ske smukkeste benzintank, Arne Jakobsens “Paddehatten” fra 1938. (Klik foto f. helskĂŠrm)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Aisha
Aisha
8 years ago

SĂ„ er stranden for en gangs skyld islamfri. Tag derhen en sommerdag og det ligner noget fra MellemĂžsten.

klaus
8 years ago

Godt nok nogle flotte billeder.

Men det ser godt nok koldt ud..;)

Jernhesten
8 years ago

NĂ„r Snaphanen sammenligner Reinfeldt og Speer sĂ„ vil jeg lige tilfĂžje hvad man i Nazi-tyskland gjorde under krigen, da man manglede arbejdskraft: FĂžrst 48 timers arbejdsuge, sĂ„ blev det til en 60 timers arbejdsuge og til sidst endte man med 72 timers arbejdsuge – 12 timer om dagen – 6 dage om ugen. Ikke nok med det, sĂ„ hev man elever ud fra skolerne og over i fabrikkerne. Derfor gĂŠtter jeg ogsĂ„ pĂ„ at det kun er starten med de 75 Ă„r. Senere fĂžlger mere af samme skuffe – dvs fĂŠrre helligdage og fridage og sĂ„ lĂŠngere arbejdsuge. NĂ„r antallet… Read more »

Elros
Elros
8 years ago

VĂ„r statsminister behöver en genomgĂ„ende undersökning psykologisk analys och dĂ€r efter opartisk utlĂ„tande. Han har för en vecka sedan lĂ„nat frĂ„n Sveriges statskassan till IMF 100miljader med 0.1procent rĂ€nta. Han bedyrade att rĂ€ntan Ă€r marknadsmĂ€ssig. Pengar som sin tur lĂ„nas ut till bankrutta lĂ€nder som Grekland vars lĂ„n har redan skrivit ned i flera omgĂ„ngar. Idag vill kom han med mĂ€rklig uttalande att vi mĂ„ste arbeta tills vi fyller 75 att pensionsĂ„ldern höjs 10Ă„r. Har han först tömt del av statskassan sĂ„ att snart inte finns pengar att betala pensionĂ€rer deras pension. Han gĂ„r hela tiden mot de sjuka och… Read more »

Maria Due
Maria Due
8 years ago

At dÞmme ud fra fotografier var jeg seks-syv Är, da vi en vinter fik et udsÊdvanligt stort snefald i lÞbet af kort tid. Vi unger vÊltede rundt i sneen, og pÄ et tidspunkt kom jeg til at sige noget, som de andre bÞrn syntes, var meget mÊrkeligt, for de vidste jo, at sneen var hvid.

“Nej, den er lyseblĂ„”, sagde jeg, der var vant til at se pĂ„ motiver og male med oliefarver. Nu har Steen bevist, at man i den rette belysning kan have ret i det. 🙂

Peer Pedersen
Peer Pedersen
8 years ago

Jag minns dÄ Bellevu var klassdelad, sydstranden var avloppen frÄn villorna pÄ backen gick ut, var gratis, Nordstranden kostade nÄgra kronor i intrÀde och var om ström och vind pÄ rÀtt hÄll; ganska bajsfri!
Klassdelarn var bryggan mitt nedför Hotell Bellevue varifrĂ„n det gick bĂ„t mot Sverige, Landskrona vad jag minns och vi proletĂ€rpalaver simmade sĂ„klart runt detta hindar i syfte att frottera oss med överklassen 🙂
Vilka minnen att dela med sig….

Svensson
8 years ago

Reinfeldts desperata och komiska utspel om att Svenskarna ska tvingas jobba till 75 Ärs Älder, visar att massinvandringen har Àtit sönder Sveriges ekonomi. Först var det sjuka Svenskar som nekades ersÀttning, och nu nekas Svenska pensionÀrer ersÀttning. Reinfeldt ska satsa allt pÄ invandrarna , vi kommer ju ihÄg hur han erkÀnde att han sjÀlv Àr en halvneger.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  Svensson

Er dether sĂ„ simpelthen taget lige pĂ„ kornet ? Det kniber med at tro det. Man troede, Fanden blev malet pĂ„ vĂŠggen …

http://www.youtube.com/watch?v=XkRRdth8AHc

– – –