31
mar
Seneste opdatering: 1/4-12 kl. 1859
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

To af de bedste stykker journalistik om EDL fra det seneste Ă„r. Det disse interviews og reportager sĂŠtter stort set hele den vestlige presses uvidenhed, uansvarlighed og udygtighed i relief. Ligegyldigt om det stĂ„r i Dagens Nyheter, Århus Stiftstidende, Politiken, The Telegraph eller Washington Post. Det er pligtforsĂžmmelse, de leverer og det bestyrker min vĂŠrste frygt: At den demokratiske islam- og indvandringskritik bliver overhalet hĂžjre om fra gaden af krĂŠfter, ingen politiker eller politistyrke kan kontrollere. Jeg er nĂŠsten ligeglad med dovne, uvidende journalister uden talent, – her fĂ„r de ‘the benefit of the doubt,’ for de kan jo skrive som de gĂžr af andre grunde, – men hvis ikke der er toppolitikere i Europa, der ser den fare nu, sĂ„ er lĂžbet kĂžrt for generationen, der kommer efter os. Vi kan indstille skrivningen og gĂ„ i dĂŠkning.

BemĂŠrk den engelske forsker tilsidst i den meget balancerede Deadline-reportage: EDL “er utrolig konfrontativ og ekstremistisk bare ved at vĂŠre tilstede pĂ„ bestemte steder.” Det kan vel vĂŠre. Men hvad var ekstremistiske muslimer i Luton, da EDL blev grundlagt? For nogle Ă„r siden demonstrerede danske jĂžder pĂ„ RĂ„dhuspladsen. En lille gruppe arabere fik et hjĂžrne. De fik lov at Heile og tilsvine jĂžderne, true de jĂžder, der ikke kom i sikerhed bagefter hurtigt nok. Begge TV stationer filmede deres ulovlige handlinger, det blev ikke bragt, ingen blev anholdt, men de blev heller overfaldet af nogen. Hvem mĂ„ provokere og hvem mĂ„ ikke? Det fremgĂ„r klart nok. Robinson har ret: Der gĂŠlder helt forskellige regler, ikke mindst i pressen, og det gĂžr han ret i at gĂžre oprĂžr imod. Pressens cover-up for muslimske voldsmĂŠnd, er en skĂŠndsel der er uholdbar. Ligeledes dobbeltstandarden nĂ„r det kommer til venstrekstrem vold.

Sarkozys Þjeblikkelige crackdown pÄ muslimske fanatikere, kunne tyde pÄ, at han er ude og slukke etniske ildebrande og mÄske ser det samme mareridt for sig: En Marine le Pen, som begivenheder pÄ gaden og optÞjer i eksplosive ghettoer har gjort irrelevant. EU befinder sig for langt oppe i skyerne, til ikke at ville forvÊrre en allerede stÊrkt bekymrende situation. De er en sikkerhedstrussel, ligesom 95 % af main-stream journalistikken. Heller ikke Camerons udtalelser tyder pÄ, han er klar over faren for et Weimar udenfor sin stÊrkt bevogtede gadedÞr, og England er langt vÊrre plaget af fascistoid islam end Frankrig. Der er mange scenarier for hvordan en udvikling kan komme ud af politikernes hÊnder. Ulfkotte ser i dag en dyb vedvarende Þkonomisk krise, som det der fremtvinger en ret brutal, ufrivillig lÞsning pÄ de problemer og udgifter, islam har tilfÞjet Europa. NÄr kassebunden nÄs, udlÞber tiden for snak automatisk.

Og sĂ„ en stille bĂžn til, at det ikke bliver i Århus i dag, det politiker- og medieskabte Weimar skal koste menneskeliv. En tilrejse af notorisk voldelige danske, svenske og tyske ‘antifascister,” lover ikke pĂ„ forhĂ„nd godt. LĂŠg dertil de sĂ„kaldt ‘unge’ i Århus Vest….vi mĂ„ se, hvem der fremstĂ„r som ekstremister, nĂ„r dagen er ovre. Idet en ekstremist i et demokrati fĂžrst og fremmest er en politisk voldelig person, og hvem det er, ved PET og Europol heldigvis langt bedre end danske journalister og Århus’ amatĂžrpolitikere. (Se hvad der er skrevet om Englands sĂŠrligt udsatte situation nedenfor.)

“Etnisk udrensning er et forstadie til demokratisering”

“Det er et meget uhyggeligt indlĂŠg, StĂžvring kommer med her” skriver en kommentator. Ja. Det er en advarsel.

Det er ikke fine politisk korrekte principper om tolerance og Ă„benhed, der har skabt fred i Europa. Det er heller ikke EU, det blide monster, som Enzensberger kalder molokken i sin seneste bog. Nej, det er paradoksalt nok snarere langt voldsommere ting som etnisk adskillelse og folkeforflytninger. Det glemmer vi nogle gange i vores liberale og oplyste tidsalder.

Den amerikanske forfatter Michael Mann er gÄet sÄ vidt som til at kalde etnisk udrensning for demokratiets mÞrke side, for nu at sige med titlen pÄ hans bog fra 2005. Etnisk udrensning er derfor heller ikke en anomali i menneskehedens historie, selv om det isÊr er moderniseringsprocesser, der fremmer udrensning: Den er simpelthen et forstadie til demokratisering. Det bygger igen pÄ, at nationale og etniske grupper krÊver deres egen stat uden mindretalsdominerede omrÄder. Demokratiets mÞrke forhistorie.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK
PK
9 years ago

Tim Pallis.
I Rune Lykkebergs bog: Kampen om Sandhederne. Gyldendal 2008.
stĂ„r der dette om de kulturradikale ,” De kulturradikale var i deres egen selvforstĂ„else demokrater
til fingerspidserne, men dialog med alle reaktionÊre, bornerte , smÄborgerlige kulturfascister, som
ikke beherskede den rigtige stil, var udelukket pĂ„ forhĂ„nd.”

Ok , i bogen er disse linier brugt ang. kunst og debatten, som f.eks Rindal skabte, men een synes, at det ogsÄ gÊlder den mÄde indvandringen blev skabt pÄ her i landet.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  PK

Just précis 😉

Danskeren
Danskeren
9 years ago

Hvad ekstremt er der i at forsvare sin ret til at tĂŠnke og tale frit?
Hvem i dagens Danmark tĂžr skrive et islam eller indvandrer-kritisk lĂŠserbrev ?

Tim Pallis
Tim Pallis
9 years ago

Michael Corens SUN-interview med Tommy Robinson er simpelthen fremragende. Den danske presses beskyldninger af EDL og DDL for hĂžjreekstremisme og hĂžjreradikalisme er en skandale af format. Hele mangfoldigheds-marchen imod de fĂ„tallige modige kritikere af Europas kolonisering og islamisering er et udtryk for dyb venstreorienteret og kulturradikal uvidenhed. Kulturrelativismen er en pind til vor ligkiste. NĂ„r man ser forskellen mellen de to demonstrationer mĂ„ konklusionen vĂŠre, at forstĂ„elsen af, hvad der er ved at ske i Europa er ved at vĂŠre tabt pĂ„ gulvet. Folk er i den grad hjernevaskede af den intellektuelle elite og journalisternes demagogi. Jeg tvivler pĂ„, at… Read more »

Tornuggleman
Tornuggleman
9 years ago

EDL makes me so proud of Britain ! Tommy Robinson slĂ„r spiken pĂ„ huvudet sĂ„ det blixtra4r. En sĂ„n fulltrĂ€ff !!! Precis vad Norden behöver ! Och i synnerhet Sverige – antisemitismens och terroristernas utpost i Europa. I ett land dĂ€r ALLA har rĂ€ttigheter, men som invandrare slipper skyldigheter.. Att ens kalla sekten/kulten islam för religion !? Vi skickade missionĂ€rer till just muhammedanska lĂ€nder för inte lĂ€nge sedan för att försöka skola och tĂ€mja dessa vildar. Numera skickar vi inga missionĂ€rer. Vi tar hit dem som skulle civiliseras och kristnas, vilket de numera slipper dĂ„ statsledare o media medverkat till… Read more »

PK
PK
9 years ago

OG hvad handler dagens demo ogsÄ om? Jo, en 61 -Ärig svensker ligger smadret
pÄ intensiv i GÞteborg.
Overfaldet af berigere.
I Sverige betyder det ingenting for politikere og pressen.
Ingenting , for det er racisme at fĂžle noget som helst for denne stakkels mand.
Der er jo sÄ mange, som fÄr smadret deres liv i Sverige., sÄ omtalte grupper lever med det.

Marie
Marie
9 years ago

“Netop nu bliver de anti-islamiske hĂžjreorienterede demonstranter fragtet vĂŠk i busser fulgt tĂŠt af politiet.

“De bliver fulgt ind i busser, mens antifascisterne fra alle sider rĂ„ber og skriger og rĂŠkker fuckfingre af dem,” siger jp.dk’s reporter, Lars Sejr.”

Aner man en vis misbilligelse?

Dygtigt politiarbejde og solen har skinnet det meste af tiden. LOL

Jonny
Jonny
9 years ago

Lycka till, alla i “högerextremistiska islamofober”! May the force be with you… Svenska TT laddar upp inför eventuella oroligheter med uppgiften att mĂ„nga av deltagarna i Århus har “starka band till nynazismen”. Högerextrema frĂ„n hela Europa Ă€r just nu pĂ„vĂ€g till Århus för en demonstration mot islam i staden under lördagen. Jacob Scharf, chef för den danska sĂ€kerhetspolisen PET, Ă€r oroad över det internationella möte som högerextremister i Danish Defence League kallat till i Århus till helgen. Flera hundra högerextremister frĂ„n Polen, Bulgarien, Finland, Sverige, Norge, Tyskland, Frankrike och England vĂ€ntas genomföra en demonstration mot islam i staden under lördagen.… Read more »

Poul HĂžjlund
Poul HĂžjlund
9 years ago

Jeg tog mig den halve time til at gennemse de to videoer. De er begge fremragende, isĂŠr SUN-interviewet med Tommy Robinson gĂžr indtryk. Og jeg kan ikke undlade at drage en parallel til de engelske soldater, der kĂŠmpede i WW2 – som det vist ogsĂ„ nĂŠvnes af Tommy Robinson. Havde dagens medier portrĂŠtteret dem, ville de hĂžjst sandsynligt vĂŠre blevet dĂžmt uvĂŠrdige, hĂžjreekstreme, hooligans og alt det andet automatlir, der siges om EDL. EDL ser ud til at vĂŠre den forudsigelige reaktion pĂ„ islamiseringen, og jeg tror, at man endda skal vĂŠre godt tilfreds med, at den er sĂ„ forholdsvis… Read more »

Prudentius
9 years ago

De vestlige msm er intet andet end multikulturalismens mÞrtel-mÊnd, der ser det som deres hellige pligt kontinuerligt, at pudse facaden op pÄ utopien.

Derfor ogsĂ„ den fuldstĂŠndig unfair behandling af EDL, som “hĂžjreekstreme” trusler mod al lov og orden, mens vĂŠbnede muslimske banders skyderier og lejlighedsvise mord, fĂ„r en absolut minimalistisk behandling under titlen “bandekonflikten”.

Tilsidst “anti”-facisterne, der igen og igen har vist sig som rene gadeterrorister, men fortsat frikendes moralsk som fromme “aktivister”. Deres egentlige rolle, som multikulturalismens tĂŠskehold, slet skjult for folk med Ăžjne til at se.

Elefanten
Elefanten
9 years ago

PÄ Politikens hjemmeside er Annegrethe Rasmussen selv inde pÄ problemet med de enÞjede massemedier. Vi isolerer os med medier, som vi allerede er enige med, skriver hun. Og det kan der sikkert vÊre noget om. Vi er i denne forbindelse den almene lÊser.
SpÞrgsmÄlet er sÄ, hvorfor massemedierne skal have 8 mia. kroner i tilskud og tvangslicens for at bekrÊfte folk i deres fordomme?

Info
Info
9 years ago

SWEDISH DEFENSE LEAGUE Åt Århus-demonstrationen idag Ă€gnade Sveriges radios Studio Ett ett lĂ€ngre inslag igĂ„r. Hemsidans sammanfattning: ”PĂ„ lördag ska English Defence League hĂ„lla ÂŽcounter-jihadÂŽ-möte i danska Århus. Tydligen ska det bli det första i raden av flera demonstrationer i Europa. Mötet har talare frĂ„n de olika deltagande lĂ€ndernas Defence League (Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen) samt andra liknande organisationer frĂ„n t.ex. Frankrike och Bulgarien. Radions Nordenkorrespondent Jenny Sanner Roosqvist pĂ„ plats i Århus och Anna-Lena Lodenius, författare och expert pĂ„ extremhögern medverkar.” http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=5044343#srcomments Efter ett inledande Århus-reportage ”pĂ„ plats” av Jenny Sanner Roosqvist övergĂ„r inslaget snart till att lĂ„ta… Read more »