11
apr
Seneste opdatering: 11/4-12 kl. 1747
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“I den tyske bananrepublik, der tillader denne blog at angribe vores profet.” Den store tyske blog PI, har vĂŠret nede i nogle dĂžgn. Her fĂžlger den charmerende forklaring ovenfor. GĂ„r man ind pĂ„ PI, skal man have et opdateret virusprogram, der spĂŠrrer den trojaner, siden er inficeret med.

Hadi – flykting frĂ„n Iran – kallas ‘rasist’ för hans sanning om islam

HADI, 21, har flyktingstatus och har uppehÄllstillstÄnd. Han flydde frÄn Iran nÀr han var 15 Är. Har nu bott i Sverige cirka fyra Är. Hans far Àr imam, verkar för Hamas och Hizbollah och har en högt uppsatt tjÀnst i regimen.

Sedan 5 Ă„rs Ă„lder fick Hadi undervisning i islam. Meningen var att han skulle gĂ„ i pappas fotspĂ„r. Men sĂ„ blev det inte.”VĂ€ldigt tidigt började jag tveka om det jag va tvungen till att utöva.” Han var för ung för att gĂ„ pĂ„ en vanlig islamskola som “Hoze Elmye Qum” och dĂ„ fick han trĂ€ffa dessa lĂ€rare som i övrigt var goda vĂ€nner till hans pappa och en av dem var just den berömde imamen Naser Makarem Shirazi som jag trĂ€ffade i bĂ„de Teheran och Qum.

“Ja, det blev inte sĂ„ som pappa och mamma (KoranlĂ€rarinna) hade tĂ€nkt sig. Jag började opponera och till slut konverterade jag till kristendomen (dock utan att bli döpt; av sĂ€kerhetsskĂ€l görs inte det för en som konverterar i Iran).

Började bli mer aktiv och missionerade. Till slut blev jag fĂ€ngslad (tre gĂ„nger – den sista under sju mĂ„nader) och torterad. Flydde landet med hjĂ€lp av nĂ„gra hjĂ€lporganisationer. För nĂ„gra Ă„r sen valde jag att tro pĂ„ vetenskapen i stĂ€llet för snurriga osynliga figurer sĂ„som Gud och blev ateist.”

Inför en dokumentĂ€r pĂ„ UR/SVT (se 20:50-23:51: Hadi’s sĂ„ng om flyktingpolitik, ensamhet, frihet) intervjuades Hadi av Göteborgs-Posten. Hadi konstaterar att GP:s intervjuare inte skrev nĂ„gonting alls om det som Ă€r en av Hadis hjĂ€rtefrĂ„gor, nĂ€mligen att ge den sanna bilden av islam vilket han berĂ€ttade för GP.

“Jag har inte sĂ„ mycket att förlora. Det som ska komma fram Ă€r “en sann bild av Islam” dĂ„ ganska fĂ„ i Sverige Ă€r bekanta med den sanna bilden. GĂ„r islamiseringen för lĂ„ngt har vi alla förlorat öppenheten i det svenska samhĂ€llet. MĂ„nga tar inte detta pĂ„ allvar men jag som kommer frĂ„n ett samhĂ€lle med islam djupt inrotad i precis alla sammanhang kĂ€nner en stor fara,” uppger Hadi i samtal med MXp.

 Ett sĂ€tt att sprida den sanna bilden av islam Ă€r att dela med sej genom sin nystartade blogg Allahuasghar. (‘Allahu asghar’ =Allah Ă€r inte större Ă€n mĂ€nniskor). Bloggens första artiklar handlar om islam och kvinnornas plats. GĂ„ gĂ€rna till bloggen och kolla Hadi’s islamiska insikter. Och observera att Hadi fĂ„tt mĂ„ngĂ„rig undervisning av ayatollan Naser Makarem Shirazi.

Hadi Àr en mÄngsidig man. Musik, poesi, kommunikation, extrajobben inom vÄrden och som discjockey, skolgÄngen i Komvux samt förelÀsningar i skilda sammanhang om islam, den sanna bilden av islam.Han sÀger:

“Min bild av svensken Ă€r att han bĂ€r pĂ„ mycket rĂ€dsla och inte minst konfliktrĂ€dsla. HĂ€r finner man skĂ€let till att man inte inser risken med islamiseringen. Yttrandefriheten i landet kan verkligen diskuteras. Ofriheten Ă€r utbredd. Om jag kritiserar islam i Iran avrĂ€ttas jag. I Sverige isoleras vi.” Är det inte mĂ€rkligt att en ung man som flytt frĂ„n Irans islamistiska terrorvĂ€lde blir kallad ‘rasist’, nĂ€r han ger sin bild av sanningen om islam…”

Reflexion
I massinvandringens upp-och-ned-vĂ€nda Sverige rasiststĂ€mplas en ung man – som flytt frĂ„n Iran efter att ha lĂ€mnat islam – som beskriver sanningen om islam efter sin erfarenhet av ett islam han inte stĂ„r ut med. Den politiskt korrekta svenska makteliten och dess rĂ„dande samhĂ€llsklimat rasiststĂ€mplar Hadi för sanningen…

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank P
Frank P
9 years ago

Man beundrer Hadis mod.

Hadi
9 years ago

@Bowlaren> Dag Selander har faktiskt rĂ€tt i det han sĂ€ger. NĂ€mligen det att islam inte Ă€r en religion utan en politisktideologi. MĂ„nga religioner har anvĂ€nds som ett redskap till att fĂ„ komma till makt till skillnad mot islam som frĂ„n början skapades till att fĂ„ komma dit. Detta fortsĂ€tts Ă€nda till vĂ„r tid medan andra religioner inte lĂ€ngre (inte i samma utstrĂ€kning iaf) anvĂ€nds pĂ„ detta vis till för detta Ă€ndamĂ„l. Situationen i Iran (sedan 600-talet ) Ă€r ett resultat av islamisering. Ett land som (blir tvungen till) att byta ut sin egen kultur, sprĂ„k och religion med den arabiska… Read more »

Dag Selander
9 years ago

@Bowlaren: Jag hoppas att Hadi frĂ„n Iran kommer in och delar med sej av sina erfarenheter. SjĂ€lv tĂ€nker jag att islam Ă€r inte bara en religion. För mej Ă€r islam en ideologi förklĂ€dd som religion. DĂ€r finns alla uttalade och outtalade hot. Imorse trĂ€ffade jag en granne – en kille i 30-Ă„rsĂ„ldern – som blivit attackerad pĂ„ grund av sin schĂ€ferhund… en muslim tĂ„l ju inte hundar. Detta hĂ€nde för tre veckor sen. I förra veckan rĂ„kade han ut för muslimen i 50-Ă„rsĂ„ldern dĂ„ utan hund. Ett kort meningsutbyte och tvĂ„ snabba högerkrokar kring tinningen och ögonen och sĂ„ var… Read more »

bowlaren
9 years ago

Hur kan Islam fÄ ett sÄ starkt fotfÀste i alla lÀnder, nÀr inte andra religioner fÄr det ?
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/