12
apr
Seneste opdatering: 13/4-12 kl. 1830
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Report of British Freedom London Meeting, London, 7 april 2012. Artikler af Paul Weston.

Rettergangenes tid

Ved retten i Glostrup begynder sagen mod de fire svenske statsborgere, der angiveligt ville lave et Mumbai angreb på Jyllands Posten-Politikens medarbejdere. Det terroranslag, der har været tættest ved målet af alle forhindrede i følge politiet. “Svenskerne”risikerer 14 års fængsel. Man kan følge den live her fra kl 9. I Højesteret afsluttes sagen mod Lars Hedegaard af ikke mindre end syv dommere efter 840 dage og hvem ved hvor mange millioner kroner. Højesterets kendelse kommer dog først om en uge. Og på mandag begynder som bekendt….

Der er international opmærksomhed om Lars Hedegaard sagen. Når dørene til Højesterets Afdeling 1 åbner i formiddag, sidder der op til syv højesteretsdommere for at afgøre en meget vigtigt sag om ytringsfrihedens fremtid i Danmark.
Sagen er ikke bare afgørende for Danmark men kan få konsekvenser for, hvad vi kan tillade os at sige og mene i både offentlige og private fora. Hvis Lars Hedegaard bliver dømt, vil vi i fremtiden være vidne til en ny form for Jihad i Vesten – nemlig en slags Juridisk Jihad mod alle og enhver, der udtaler sig kritisk om islam. Det er intet mindre end den allervigtigste menneskeret, der er på spil i dag i Danmark, nemlig retten til ytringsfriheden. Mishra: Hvad skal Højesteretsdommerne sige i dag til Lars Hedegaard-sagen?

Respektløs skiltning ved fortidsminder i Skåne
Länsstyrelsen i Skåne ser på fortidsmindeskilte. Mig i en nøddeskal, at jeg ikke har bemærket det på mine ture til dem. Tak og lov for undervisiteterne og den gode stat. Kampen for retfærdig skiltning kan ikke prioriteres højt nok:

Oreflekterad exkludering: Det finns en skev fördelning av män, kvinnor och barn på skyltarnas bilder, figur 10 & 13. Totalt finns 33 bilder i det analyserade materialet. Av dessa är det 14 som på något sätt visar människor på bilden. På dessa totalt 14 bilder visas 56 människor. Av dessa är 28 oidentifierbara gestalter, 14 är män, 9 är kvinnor och 5 är döda gestalter. Inga barn finns med på bilderna. Merparten av kvinnorna, 6 stycken, finns på två bilder som är två foton i svart och vitt från Skäralid.

Tar man bort dessa bilder från analysen återstår 3 kvinnor som är illustrerade. Detta innebär att förhistorien och historien till största delen består av oidentifierbara gestalter. När människor kan identifieras till annat än det, är det män som syns.Kvinnor och barn är mindre representerade än döda. Alla männen i bilderna utom en är aktiva på så sätt att de utför någon form avarbete eller uppgift som kräver kroppsarbete eller inlärd kunskap för att utföras. De bär vapen, offrar, slipar, kör traktor, gravlägger en död och blåser i lur. Endast en man återges utan att göra något annat än att stå och se på när en död gravläggs.Ingen av de tre kvinnorna utför något arbete av denna sort. En sitter och vakar över en död och två står tillsammans med den passiva mannen och tittar på en gravläggning. Det innebär att männens arbete som gestaltas kräver fysisk styrka, rörelse eller inlärda kunskaper för att utföras, medan kvinnornas arbete kräver känslomässigt deltagande……”.

Detta handlar om hur vi idag har ett etablerat sätt att se på historien som männens historia, där männen står för framgång och kvinnorna reducerats till hustrur, älskarinnor eller mödrar. Det har inget med hur man uppfattade kvinnor och män då att göra och bidrar endast till att bekräfta etablerade könsroller idag. Nya och gamla berättelser Ett pilotprojekt om att tänka nytt om gestaltning av och berättelser om fornlämningar och kulturmiljöer i Skåne län, rapport 65 sider.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anonym
anonym
8 years ago

Hvad skiltning angår. Så har jeg lige været i Tyskland. Og deres lyssignaler ved fodgængerovergangene, ville få alle sekulære og humanistiske, militante betonlebbefeminister hinsidan, til at, falde døde om på stedet. For det er mandefigurer med hat på!!! Den røde ligner en klassisk Jesustatue i korsfæstelsespositur, eller med armene foldet ud for at favne verden og menneskeheden. Den grønne derimod er langt, langt, langt værre end det, for på afstand ligner gåfigurens positur/arm, en mand med et gigajern på. Så det vil jo være småting, sammenlignet med små- og storbrystede kvindefigurer hinsidan, som der jo også har været blogget en… Read more »

Marie
Marie
8 years ago

“och kvinnorna reducerats till hustrur, älskarinnor eller mödrar”

Reduceres!!!

Marie
Marie
8 years ago
Reply to  Marie

Jeg bliver så vred, når jeg læser den slags. Ønsker vi i en periode først og fremmest at være hustruer, elskerinder og mødre, vedkommer det ikke andre, og jeg har aldrig hørt mænd beklage sig over det. Fornylig blev statsminister Helle Thorning af et kendt tidsskrift udnævnt til at være en af verdens mest fantastisk succesfulde kvinder. I begrundelsen blev nævnt som en særlig kvalitet, at hun havde formået at mase sig til tops, selv om hendes mand omtales i medierne som homoseksuel. Jeg har aldrig hørt eller læst, at det skulle forholde sig sådan, og hvis jeg var statsministeren… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
8 years ago

De fire terrorister bliver på DR konsekvent omtalt som “svenskere”.
Respektløst overfor svenskerne.
Og overfor danskere, der åbenbart forventes at være meget dumme.

Limewoody
Limewoody
8 years ago

“…..Hvis Lars Hedegaard bliver dømt, vil vi i fremtiden være vidne til en ny form for Jihad i Vesten – nemlig en slags Juridisk Jihad mod alle og enhver, der udtaler sig kritisk om islam. Det er intet mindre end den allervigtigste menneskeret, der er på spil i dag i Danmark, nemlig retten til ytringsfriheden……” ….og Det Venstre Mediale Partis mund er fuldstændig lukket………man kunne kunne citere “Først kom de efter……..”, men den er efterhånden så forslidt at selv Bonnichsen (var det ham der medvirkede til at slette PET-mappen på Ole Sohn??) har brugt den…..Man kunne osse citere segmentet selv… Read more »

Josefina Bergfast
Josefina Bergfast
8 years ago

Angående Paul Weston: Creeping Sharia

“So the poor white man is not bothered with, because he is less likely to take to violence……So obviously: “violence works”…..?

Så “lösningen” är krig?

Det BÄSTA som ursprungsnorderuopéer, inklusive engelsmän, och även tyskar, för att då undgå ”utplåning”(?), är väl då att själva bli “muslimer”, gifta sig med fyra fruar, bli försörjda av staten, inklusive alla fruarna, och sätta igång och producera MÄNGDER av norderuopeiska och engelska barn?

Helst 10 barn per fru?……..

Info
Info
8 years ago

MIGRATIONSDOMSTOLARNA OCH DEN SMYGANDE GENOCIDEN

Redan när Sjupartiets förslag om att delegera den yttersta beslutanderätten i PUT-ärenden till särskilda migrationsdomstolar, anade jag ugglor i mossen.

Samtidigt kunde jag förstå, att riksdagen inte kunde göra annat än att motta detta förslag med acklamation.

Resultatet kunde inte bli annat än ett, när frågan om utbytet (utplånandet) av det svenska folket helt och hållet lades i händerna på Sjupartiets egna, politiskt tillsatta nämndemän (apparatchikar) och kärriärsugna jurister med befordran i sikte (andra apparatchikar).

Idag publicerar Avpixlat en minst sagt talande lista över hur perfekt migrationsdomstolarna faktiskt utför sitt uppdrag:

http://avpixlat.info/2012/04/13/migileaks-daliga-sarskolor-i-kosovo-ger-familj-put/

Sprid länken.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Mere sharia i Storbritanien 🙁 Måske skulle man bare overveje at blive hjemme eller at rejse hjem igen, hvis man har er så anstrengt forhold til alkohol, at det ligefrem er et problem for én, at andre indtager det – og vil have det helt forbudt i hele samfundet? Hvornår mon Anna Mee Allerslev snupper den ide og laver alkoholfrie zoner i hele København, så muslimerne rigtigt kan komme til at føle sig inkluderet? 😀 http://politiken.dk/udland/ECE1594346/universitet-vil-lave-alkoholfrie-zoner-for-muslimer/ Internationalt 12. apr. 2012 KL. 19.31 Universitet vil lave alkoholfrie zoner for muslimer For at tiltrække flere muslimske studerende vil London-universitet gå nye veje.… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x