18
apr
Seneste opdatering: 22/5-14 kl. 1733
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Left out of the 60-second video, of course, are the two hours of physical attacks and provocations which preceded the event. According to Eisner, who has been condemned for not using the water cannon and gas grenades at his disposal, “There was no reason for me to fire a gas grenade as there had been no violence in the course of two hours of dialogue… I decided it would be better to let them calm down,” he told Ynet’s Yoav Zitun.

But then, to his surprise, the 60 activists were suddenly joined by two busloads of ISM members who attempted to block Road 90, a major artery filled with holidaymakers heading towards the popular nature trails in the northern part of the country. At that point, protesters began attacking soldiers, leaving Eisner with a broken finger and injuries that required a cast on his hand. Taken by surprise, he used his weapon to deflect the attack.

The ISM members, Eisner said: “risked my life and the lives of many others.” Still, the officer, highly regarded for his integrity, morality and professionalism by his fellow soldiers, admitted: “I should not have flung my weapon like that.”

Unfortunately, 60 seconds is all the “flytilla” organizers needed to turn their failed propaganda stunt into another highly viewed media event blackening the face of Israel.Consider this: Duoes, dummies and useful idiots, Officer blasts top brass: Too concerned with looking good for the cameras, Fundamentally Freund: When Jews fight back.

Alt hvad der omgærder Israel, bliver øjeblikkeligt omsat i propganda, det er der ikke noget nyt i. Det er heller ikke noget nyt i, at danske medier kun gengiver den enes sides propaganda. I skrivende stund kan jeg kun se at TV2 har den sammenhæng, overfaldet indgår i. Den blåøjede ‘aktivist’ kunne have sagt sig selv, at det kunne ende galt at tirre en hær i to timer, der i forvejen er under-non-stop pres. Og så slap han endda billigt og kan vende hjem med et par sting i overlæben og blive martyr i de kredse, der tænker som han. 1-0 til flytillaen og videoklipperen propagandamæssigt. Oven i købet lægger “den 20-årige danske fredsvagt”, Andreas Las” (han fremstår ikke med sit rigtige navn) nu sag an mod den israelske soldat. – Teherans propagandakanal Press TV knuselsker selvfølgelig optrinnet.Hvor godtfolk er….. Nedenstående skærmbillede må være fra israelsk TV, det hebraiske taget i betragtning.

Diktaturer drev racismeparagraffen igennem i FN

Mens vi venter på Højesterets dom i Hedegaard-sagen fredag, må det være på sin plads at rekapitulere hvordan 266b , HMF osv. kom til verden. Når der står FN på noget, tror folk at det er renskuret godhed, men det var ikke sådan racismeparagrafferne kom til verden. Et flertal af ikke-demokratiske stater havde en interesse i at kunne kriminalisere ytringer:

Historien bag paragraf 266 b blev nemlig skildret i form af en historisk redegørelse for dens tilblivelse. For anledningen til den såkaldte racismeparagraf er en FN-konvention fra 1965 om “afskaffelse af alle former for racediskrimination”, men forholdet er, at de vestlige demokratier, USA, Storbritannien, de nordiske og vesteuropæiske lande, sagde nej til denne forfølgelse af ytringer eller idéer, fordi man fandt konventionen farlig for ytringsfriheden.

“Ordet skal være frit, men tilskyndelse til vold skal standses,” sagde USA og Storbritannien og blev bakket op af øvrige vestlige demokratier.

Men diktaturlandene sagde nej. Sovjet med tilhørende kommunistiske drabanter samt også Cuba og Saudi-Arabien med flere ønskede den totale konvention indført, og ved afstemningen kom demokratierne i mindretal, mens flertallet altså gik til diktaturstaterne. Og således blev denne FN-konvention til. Hvorfor mon? Hvorfor ønskede diktaturerne FN-konventionen i dens totalitære skikkelse vedtaget? Fordi disse diktaturer derved kunne kriminalisere deres politiske modstandere. Således anvendte for eksempel Titos Jugoslavien konventionen. Enhver opposition blev kendt forkert og ulovlig.

FN havde flertal af diktaturer, som vedtog denne FN-konvention. Og da den først havde karakter af en FN-konvention, bøjede de protesterende demokratier sig, og blandt andre Danmark indførte den som lov – paragraf 266 b i straffeloven. Dette skete i 1971, og ved førstebehandlingen af lovforslaget i Folketinget 29. oktober 1970 sagde Socialdemokratiets ordfører, K. Axel Nielsen, at de nordiske lande havde rigtignok været skeptiske over for konventionen, “men de nordiske lande er enige om at gøre det muligt at ratificere konventionerne, når de nu er vedtaget af FN”.

Jamen, det var jo kun diktaturstaterne i FN! Det var på trods af de vestlige retsstater. Men navnet FN er helligt, også selvom det står for diktatur og ensretning, og således endte Folketinget med at vedtage en paragraf 266 b, som betyder forfølgelse af det frie ord. Søren Krarup: Racismeparagraffen er totalitær i sit ophav

“We have to understand it’s like a bomb ready to explode”

Moshe Kantor har tidligere skrevet det vitterlige vås om de såkaldt ‘populistiske partier’: European Jewish Congress Alarmed by Extreme Right’s Success in European Elections. Mosaisk Trossamfund fik ham dog til at fjerne DF fra sin opremsning, selv Geert Wilders er fjernet, og nu hvor uret tikker ned mod rigtige ubehageligheder, lader det til at have haft en ædruliggørende effekt på ham. Man skal kender sine venner og lade være med at lyve om dem, ellers kan han selv være en ‘populist’.

The head of a major European Jewish group warned Wednesday of a “dramatic increase” in anti-Semitic violence across the continent if Israel attacks Iran to stop its nuclear development program.

The U.S. and its allies suspect that Iran is trying to develop a nuclear weapon — a charge that Tehran denies. Israel views a nuclear-armed Iran as a threat to its very existence, and claiming that time is running out, has repeatedly hinted that it is prepared to strike Iran’s nuclear installations if necessary.Moshe Kantor, president of the European Jewish Congress, said he feared a minority of angry, extremist European Muslims who live in impoverished neighborhoods might use an Israeli attack as a pretext to hit local Jews, particularly in France and Great Britain.

“If Israel attacks Iran, it will be a dramatic increase of anti-Semitic, very violent attacks against Jews,” Kantor said. “And the vehicle for the realization of the attacks will be these enclave communities, where the level of hatred is very high and they are prepared to attack enemies inside their countries,” he said. “We have to understand it’s like a bomb ready to explode,” he said. US.News.European Jewish group fears Israel-Iran backlash.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
8 years ago

Det är faktiskt första gången jag blir ordentligt förbannad av Michael Coren. Han insinuerar att danskens far- eller morföräldrar som europeer var medskyldiga i ett folkmord de inte hade ett skit med att göra. Mina mor- och farföräldrar bodde i Malmö och Helsingborg och var aldrig några SS-trupper. Min gammelfarfar var däremot delaktig i räddandet av 70000 judar från Köpenhamn till Malmö, så håll truten! Anser Michael Coren att vi ska känna arvsskuld för något vi inte har varit delaktiga i? Jag är också “a blond and blue eyed aryan”. Ska jag känna “rasskuld” gentemot judarna? I övrigt har han… Read more »

victor
victor
8 years ago

en ledende dansk akademiker er under politibeskyttelse, fordi han tegnede profeten.

Hold da kæft, hvor folk nogen gange er underfrankerede.

victor
victor
8 years ago
Reply to  steen

Steen – med al respekt: – det gider jeg ikke. Hvis folk ikke orker at lave en bare nogenlinde ordentlig research, så orker jeg ikke se/læse dem. Og nu er Westergaard jo, mildt sagt, ikke ukendt syd for Ringgajen. Så jeg stoppede lige efter.

Emeritus
Emeritus
8 years ago

Breiviks forklaringer i retten i dag er rent ud sagt ubærlige.

Emeritus
Emeritus
8 years ago

Til Peter Andersen Du har ret, han er ikke en simpel massemorder. Derfor har han med sine politisk motiverede handlinger også rejst et postyr, der er en Nürnberg-proces værdig. Nok har Breivik måske ikke en tempelridderorden bag sig, men meget mere står på spil, for mange i Europa tænker i de samme baner som han. Derfor er selve situationen indlysende farlig både på den korte og lange bane. Det yderste højre er just kommet i bevægelse i en pan-europæisk bestræbelse. Det er bestemt ikke godt nyt. Derfor er det vigtigt, at processen mod Breivik også bliver et opgør med et… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Emeritus

Problemet er faktisk endnu større end det, for det vidner om, at der hvor en diskussion forsøges lukket ned, finder den andre veje. Gert Wilders blev retsforfulgt i lighed med andre af samme observans. Smæde-kampagner og censur har også været flittigt brugt. Og tilsidst går en mand fuldstændig amok, hvorefter man begynder at diskuterer hvordan man kan lukke sagen, uden at han bliver hørt. Hvis ikke det er et dilemma så véd jeg snart ikke. Og det begynder da også selv pressen at kunne se. Men den bryder sig naturligvis ikke om det. Ellers havde den vel ikke gjort sig… Read more »

bowlaren
8 years ago

Det pratas om rasisttårtan som den Svenska kulturministern var inblandad i, i hela världen, men i Sverige är det rätt tyst om den. Vi Svenskar är vana vid att den Svenska massmedian tystar ner sånt, som kan skada pk-folket.
En favorit i repris, kika på inlägget http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/04/19/sverigedemokraterna-2/

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Fra den muntre afdeling 😀 Forleden var det tvungen brug af (parallelle) latinske fiskenavne hos fiskehandlerne, som de færreste kunder kan forstå uden videre, og som overhovedet ikke løser problemet med salg af fisk under falske betegnelser alligevel. Og nu denne alvorlige trussel imod noget af det mest dyrbare i svensk kultur! ;D Man må sandelig sige, at EU-tosserne virkelig forstår at gøre sig “populære” rundt omkring i medlemslandene med deres vanvittige direktiver og verdensfjerne planer, hvis altså formålet er ufrivillig kom på et meget højt plan 😀 http://ekstrabladet.dk/nationen/article1745101.ece Snus-forbud fra EU ryster Sverige Død over EU lyder det fra… Read more »

Rajmus
8 years ago

O.T Det er en skueproces. Du tror da ikke seriøst på, at Breivik bliver frikendt. Og at den Norske stat erkender, at de har svigtet Norges befolkning. Og undermineret demokratiet, ved ukontroleret indvandring. Stemmekvæg fra Afrika og mellemøsten, som får stemmeret efter ganske få år. Uden at kunne tale sproget eller kende til hverken kultur eller historie eller andre Partier end de røde.(Maxister) Som “Betaler” gennem offentlige ydelser for stemmerne. Og lukker endnu flere ind. Uden et folkeligt mandat. Ligesom i resten af Europa. Anklageren spurgte Breivik. Hvem har givet dig mandat til at forsvare Norge?’ Hvem gav frihedskæmperne mandat… Read more »

Emeritus
Emeritus
8 years ago

O.T. Nogle mener, at Breivik ikke burde have taletid af hensyn til hans politiske budskab. Men… ‘…der er noget politisk i det, han har gjort, og derfor er man nødt til at høre på noget af det«, siger Eva Smith…’ (Politiken) Det politiske er netop problemet med Breivik. Jeg ser, at anklageren er meget bevidst herom og gør alt, hvad hun kan for at delegitimere ham. Det spændende er, om hun kan gøre det på en tilstrækkeligt overbevisende måde. Det er i høj grad et spørgsmål om, at hun gør det på en måde, så de juridiske spilleregler kan holde… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Emeritus

Jamen du kan ikke gøre ham til en simpel massemorder. Han har jo et motiv som fylder samtlige medier i hele verden. Det skal man da være exeptionel kreativ, for at kunne udelukke.

Johansen
Johansen
8 years ago

Det er glædeligt, at lederen af European Jewish Congress, Moshe Kantor langt om længe har erkendt, hvor den alvorligste trussel mod de europæiske jøder kommer fra, nemlig fra visse svært jødehadske muslimske miljøer. Den grusomme tortur og mordet på den unge jødiske mand Ilan Halimi (http://en.wikipedia.org/wiki/Ilan_Halimi) i 2006 og en række angreb på jøder i forskellige europæiske lande turde have været et vink med en vognstang for Kantor og andre ledende jøder, som har haft svært ved at vågne op til virkeligheden.

Crass Børsting
Crass Børsting
8 years ago

Til (kr): Interessant tanke, den om Kurras. Man kunne også sammenligne Breivik med Lee Harvey Oswald. Et forvirret hoved fyldt med halvfordøjet ideologi og en form for storhedsvanvid. Jeg er enestående og vil udrette noget historisk, uanset prisen…

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago

Breivik fyller även alla kriterier för en Manchurian Candidate. Det finns många frågor om fallet som aldrig har förklarats, som dom andra skyttarna på Utöya. Ingen förutom Breivik har infångats och saken har tystats ned, ungefär på samma sätt som man tystade ner kollapsen av byggnad 7 i NYC 2001. Andra mystiska detaljer är hur det sprängdes inne i Oslo när det inte fanns några offer av intresse närvarande. En annan detalj är hur sprängningen gick till. Vi kan bortse från den officiella förklaringen om en bilbomb, för den förklarar inte hur dom fick upp den där bilen flera våningar… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Andra saker som talar för att Breivik är en manchurian är det faktum att hans uppväxt tydligen inte var helt enkel. Särskilt förhållandet till fadern var ansträngt. Bara det gör honom perfekt som kandidat, sett ur hjärntvättarnas synvinkel. En annan sak som talar för det är det där med Tempelriddar-orden. Dels finns det kopplingar från den ursprungliga orden till andra senare hemliga sällskap, främst olika frimurar-organisationer. Breivik kanske tror att han själv hittade på det där med tempelriddare, men troligtvis är det hans tvättare som hittat på det. Dom som har oturen att genomgå sådan programmering får många olika sido-personligheter.… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  steen

. Det talades om flera skyttar redan medan dramat pågick och även dagarna efteråt. Har inga sparade länkar tyvärr men jag minns det dock. Får se om jag har tid och ork att leta upp lite material senare.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

Breivik:

Hittills har ingen information framkommit som talar emot teorin att Breivik är en ny Karl-Heinz Kurras i kollossalformat. Trots att avslöjandet om Kurras är så färskt som 2009 och att fallet har cirkulerat i åtminstone tyska medier på nytt i januari i år är det ingen som vågar väcka frågan. Varför?

http://en.wikipedia.org/wiki/Karl-Heinz_Kurras

anonym
anonym
8 years ago

Endnu en god grund til, at jeg efterhånden har brugt udtrykket Folkemordernes (fyld selv andre ord ind efter folke) Nakkeklub om FN, en del år nu. For det er jo hvad verdens største og fuldt ud lovlige og legitime(rede) forbryderorganisation er, i fysisk men i særdeleshed i psykisk forstand.