21
apr
Seneste opdatering: 23/4-12 kl. 1330
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

IT’S OFFICIAL: Sarkozy Comes In Second To Hollande, Le Pen Gets Massive 20% Of French Vote, Marine Le Pen scores stunning result in French presidential election, «Le FN a montrĂ© qu’il pouvait rĂ©sister Ă  Nicolas Sarkozy» I mange enkeltomrĂ„der i Frankrig har Marine Le Pen fĂ„et over 31 % af stemmerne. 80 % af franskmĂŠndene stemte.

OmskÊring af smÄpiger i England: 6.800 DKK

Medics in the UK have been uncovered allegedly offering to perform female genital mutilation (FGM) on girls as young as ten, it has been claimed. The Sunday Times claims to have filmed a dentist, GP and alternative medicine practitioner who were all willing to perform circumcisions or arrange for the operation to be carried out.Carrying out FGM or arranging it is illegal and carries a maximum prison sentence of 14 years.The Sunday Times filmed a GP referring an undercover reporter to a dentist who said he would be willing to perform FGM upon girls aged ten and 13.Journalists also spoke to an alternative medicine practitioner who was willing to circumcise a ten-year-old girl for ÂŁ750. All three deny any wrongdoing. According to the Sunday Times there could be 100,000 women in the UK who have undergone FGM while 22,000 girls in Britain could be at risk of the procedure, including 6,000 in London.UK medics ‘filmed offering to perform female genital mutilation’

100,000 women undergo brutal genital mutilation illegally in Britain. Sunday Times er log in, og jeg har ikke kunnet finde videoen, men der arbejdes pÄ at skaffe den. Til gengÊld kan man se hvad det gÄr ud pÄ pÄ denne.

KÊdereaktion: 654 blev til 1.985 somaliere pÄ ét Är

Somaliske asylsÞkere henter flest familiemedlemmer fra hjemlandet. I 2011 familieinnvandret 1331 etter sÞknad fra 654 somaliere bosatt i Norge. Kommunesektorens organisasjon (KS) sier kommunene sliter med fÄ Ä bosatt alle.

Året fĂžr var det 685 personer som ble gjenforent med 443 somaliere i Norge. De aller fleste som hentes hit fra Somalia er barn, resten er ektefeller eller samboere. Det viser tall som Utlendingsdirektoratet (UDI) har hentet ut for Aftenposten. Thailand og Filippinene er nummer to og tre pĂ„ denne listen, men de trenger ikke bosetting i kommunene fordi de som oftest er gift med en norsk borger eller kommer som au pair. De fleste somaliere fĂ„r innvilget gjenforening med ett familiemedlem. Men en god del sĂžker om Ă„ fĂ„ hit langt flere. For eksempel hentet 34 somaliere i Norge Ă„tte familiemedlemmer hver, tilsammen 170 personer. Fire somaliere hentet ni slektninger, mens Ă©n somalier i Norge ble gjenforent med 11 familiemedlemmer.

Somaliske asylsĂžkere fĂ„r oftere avslag pĂ„ sĂžknad om gjenforening enn andre grupper. 51 prosent av sĂžknadene blir innvilget, mot gjennomsnittet pĂ„ 73 prosent. Årsaken er iflg UDI at flere somaliere ikke fyller kravene om hĂžy nok inntekt, men ogsĂ„ tvil som identitet og tvil om familietilhĂžrighet. Aftenposten: Somaliere henter mest familie til Norge

Bremanger kommune sa ja til Ä bosette 15 somaliske og eritreiske flyktninger i bygda Svelgen (1.198 innbyggere), men pÄ grunn av familiegjenforeninger kan tallet Þke til 52 fÞr sommeren. NÄ ber NAV kommunestyret om Ä si nei til Ä bosette flere flyktninger enn den lille kommunen kan ta seg av, skriver Firdaposten. 654 somaliere hentet 1331 familieinnvandrere i 2011

Sandheden er vĂŠrre end dĂžden

Globens nĂ€rpolis flyttar pĂ„ den inspektör som i informationsblad pekat ut chilenare, litauer och afrikaner som misstĂ€nka tjuvar. Den petade Jerry Nicklasson svarar nu med ett nytt utskick. Tidningen Årsta/Enskede har tidigare skrivit om Globenpolisens informationsblad som varnat för ”fyra mörkhyade frĂ„n Indien eller RumĂ€nien” och ”unga kriminella frĂ„n Afrika”. Trots att polisledningen upprepade gĂ„nger pĂ„talat att sĂ„dan information Ă€r ”irrelevant och saknar syfte” har utskicken upprepats. JO har ocksĂ„ slagit fast att liknande formuleringar Ă€r ”generaliserande och svepande” och att de ger ett ”fördomsfullt intryck” [..]

I ett nytt brevutskick till kontaktpersonerna inom grannsamverkansarbetet kritiserar Jerry Nicklasson polisledningen för att vara feg.– Cheferna Ă€r rĂ€dda för ett mediedrev. Samtidigt vet de att vi inte kan jobba utan sĂ„dana hĂ€r signalementsuppgifter, sĂ€ger Jerry Nicklasson. Han skrev brevet frĂ„n en privat epostadress dĂ„ hans polismejl tagits bort.Petad polis fortsĂ€tter provocera

AltsĂ„: Den afsatte polis ‘provokerer’ fordi han insisterer pĂ„ at give et nogenlunde brugbart signalement af forbrydere. Det er en kendt sag, at svensk presse aldrig giver et signalement nĂ„r det drejer sig om udvalgte offergruppers overordentligt udbredte kriminalitet. Opklaringen af forbrydelser er underordnet den politiske facade. Ofrene for dem er underordnet det af politikerne vedtagne verdensbillede. Dette gĂŠlder selv for de allergroveste forbrydelser, voldtĂŠgt og mord. Svensk politi kan simplethen ikke apellere til offentligheden om assistance ved hjĂŠlp af signalementer. Opklaringsprocenten for mord er i Sverige er blandt andet derfor en del lavere end i Danmark. For voldtĂŠgt er den helt katastrofal lav, og her har offeret dog vĂŠret tĂŠttere pĂ„ forbryderen end i mange andre tilfĂŠlde. Hykleriet er sĂ„ flommetykt, at det er til at skĂŠre igennem. Det drejer sig ganske enkelt om den mediepolitiske klasses selvbeskyttelse pĂ„ bekostning af myrdede, voldtagne, mishandlede og rĂžvede svenskere. Jeg ville ogsĂ„ blive ‘provokeret’, hvis jeg var polis. Jeg ville slet ikke arbejde som deres skraldemand pĂ„ de vilkĂ„r.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
9 years ago

Jeg havde en drĂžm:

Marine Le Pen har fĂ„et 50% af stemmerne….

NĂ„, men tilbage til virkeligheden

anonym
anonym
9 years ago

Info

Li’ som ogsĂ„ kommenterer jĂŠvnligt, isĂŠr pĂ„ Uriasposten og hos Hodja bruger udtrykket aberabere, som er et sĂ„ dĂŠkkende udtryk for kulturberigernes opfĂžrsel, at jeg selv har taget det til mig. PĂ„ svensk mĂ„ det sĂ„ blive til aporabare. Og disse vilddyr er jo overalt, sĂ„ man behĂžver hverken tage til Afrika eller i zoo for at opleve dem. DesvĂŠrre er der jo ingen mulighed, for at den hvide mand/race kommer pĂ„ pĂ„ en overvĂ„gningsliste over udryddelsestruede arter, for den fortjener jo at blive udryddet, da den, og den alene, er skyld i alle verdens dĂ„rligdomme.

JacobCete
9 years ago

KÊdereaktion: 654 blev til 1331 somaliere pÄ ét Är
Somaliske asylsÞkere henter flest familiemedlemmer fra hjemlandet. I 2011 familieinnvandret 1331 etter sÞknad fra 654 somaliere bosatt i Norge. Kommunesektorens organisasjon (KS) sier kommunene sliter med fÄ Ä bosatt alle.

er det ikke snarere 654 der bliver til 654+1.331 = 1.985, altsÄ en 3-dobling af antallet

Emeritus
Emeritus
9 years ago

Breiviks navn popper op ogsĂ„ pĂ„ denne trĂ„d. Igen, igen. Hvis man vĂŠlger en anden politisk vinkel end Ă„rsag og taler om forskelsbehandling i forbindelse med ham, sĂ„ ligger forskellen endnu mere lige for. Han bliver forskelsbehandlet. Enhver (kristen?) nordmand med de rette meninger mener Ă„benbart, at der absolut mĂ„ vĂŠre et eller andet mentalt i vejen med norske Anders, siden han kan finde pĂ„ at slĂ„ sĂžde, uskyldige unge mennesker ihjel. Derfor er A.B.B. for en sikkerheds skyld blevet gennemundersĂžgt hele to gange, mens ingen i Danmark kunne drĂžmme om at mentalundersĂžge de terrorister, der har forsĂžgt sig med… Read more »

Limewoody
Limewoody
9 years ago

Det er jo betegnende for den herskende politiske tilstand, at den multikulturelle propaganda fĂ„r fuld skrue i Det mediale Venstreparti her under retssagen mod A. B. Breivik. ForhenvĂŠrende redaktĂžrer og mediefolk lĂŠgger ansigtet i seriĂžse foldninger, taler neddĂŠmpet og inderligt om den rette mediemĂŠssige mĂ„de at tackle nĂždvendige og redigerede formidling af retssagen. I Danmarks Radio tales der mod “ondskaben” og digte af 2. Verdenskrigs danske modstandskĂŠmpere lĂŠses op og sĂŠttes dekonstruktivt ind i den multikulturelle konteksts fortĂŠlling. Vognborgs-journalisten konstruerer et billede af de retfĂŠrdiges, de godes og den sande kamp mod det onde personificerede ved AB Breivik. Ganske underligt… Read more »

Info
Info
9 years ago

TILL ANONYM 07:26 Genocid = folkmord. Mest betecknande i det hĂ€r fallet Ă€r AUTOGENOCID En sentida, postmodernistisk, svensk företeelse. Billig semester: Du behöver inte resa till Tasmanien för att uppleva exotiska platser. Res till Dingtuna i Sverige: dĂ€r finns nĂ„gra bevarade svenskar inom en inhĂ€gnad. I Uganda kostar det omkring 500 dollar för en person att titta pĂ„ gorillor under en timme. I Sverige kostar det bara fyrahundra kronor att titta pĂ„ gamla reservatsvenskar under tvĂ„ timmar! Plus moms och sociala avgifter. Dagens första och viktigaste nyhet i Sveriges radio Ă€r: ”Regeringen, med migrationsminister Tobias Billström (M) i spetsen, vill… Read more »

anonym
anonym
9 years ago

Info

Jeg bruger ordene, genocidale og genosuicidale.

anonym
anonym
9 years ago

Fakta/virkeligheden er vĂŠrre end alt. For hvis godhedspsykopaterne skulle begynde, at forholde sig dertil, ville selvmordet jo vĂŠre den eneste udvej for dem, isĂŠr hvis de begynder at tĂŠnke bare en lille smule over hvilken fremtid, de har beredt for deres bĂžrn og bĂžrnebĂžrn, isĂŠr for dem af hunkĂžn. Men problemet deri bestĂ„r jo i, at de er ideologisk (sinds)syge (i hovedet), og det ser ud til at det overtrumfer naturen, og selvopretholdelsesdriften, men allermest skrĂŠmmende af alt, er at den i sĂŠrdeleshed sĂŠtter moderfĂžlelsen, men ogsĂ„ faderfĂžlelsen ud af drift, sĂ„ selv ikke urinstinkterne vil vĂŠre nok til at… Read more »

Info
Info
9 years ago

ISLAMOFOBI OCH AUTOGENOCID Hur kunde vi godmodiga svenskar bli sĂ„ onda bara över en natt? Islamofobiska och frĂ€mlingsfientliga ”hatare”? I min ungdom, före 1980-talet, fanns inte ens ordet ”islamofobi” i det svenska sprĂ„ket. FĂ„ hade ens hört talas om den gamla ökenvariant av judendomen som hette ”islam”. I min ungdom fanns det inte heller nĂ„gra nazister i Sverige. Nazismen, en rent tysk företeelse, var beroende av Hitler och var för Sveriges del överspelad i och med hans död 1945. Inte heller fanns nĂ„gon rasism. SjĂ€lv tror jag mig inte ha anvĂ€nt eller ens tĂ€nkt detta ord före 40-Ă„rsĂ„ldern. Den svenska… Read more »

Henrik
Henrik
9 years ago

MĂ„ske skal hollĂŠnderne til valg snart…Wilders ser ud til at have fundet en rigtig vindersag:

http://www.rnw.nl/english/article/dutch-government-brink-collapse

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

United Arab Emirates reveals its only crematorium 😀

http://www.bbc.co.uk/news/business-17791330