25
apr
Seneste opdatering: 25/4-12 kl. 1619
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En mere end almindelig klarhovedet sudanesisk forfatter. Jeg har s√łgt p√•, hvor han bor, – han kan n√¶ppe bo i Sudan – men uden held.

Our own experience shows that these people use democracy as a ladder. They climb this ladder and then throw it away, so that no on else can climb it. They will reshape all the state institutions ‚Äď the media, the education ‚Äď and they will even monitor the souls and conscience of people. You will never get the opportunity to vote against them in future elections.

Sudanese Writer Al-Hajj Warraq Warns Egypt about the Danger of the Rise of Islamists: “Arab Spring Countries Are Heading towards a Harsh Winter”, April 3, 2012

Landskrona: “Og nu er hun alts√• d√łd”

Sverige ville trods rigelige advarsler ikke beskytte den 19-√•rige kurder Maria Baro’s liv. Der sker 1-3 kendte √¶resdrab i Sverige om √•ret, men m√łrketallet er stort, kurdiske muslimer er overrepr√¶senteret. Man kan sige, at langt over 100 unge i Sverige er blevet ofre bare gennem de sidste 20 √•r. P√• lige s√• mange √•r, er man kommet frem til, at det antagelig ikke er racistisk at arbejde med betegnelsen “√¶resdrab, som er religi√łst-kulturelt betingede,” hvor mange liv det s√• har sparet. Dette mente som bekendt kommunisten og den posthume million√¶rforfatter Stieg Larsen, hvis enest√•ende r√¶dselsfulde film netop har k√łrt p√• dansk TV. Alt dette i elitefeminismens elysium Sverige. Hvis det ikke var s√• tragisk, ville det v√¶re komisk. Nu m√• vi se, hvor langt svenske domstole er kommet i erkendelsen af disse forbrydelser. N√•r en 16-√•rig lillebror myrder sin s√łster efter lang tids familietrusler, ved enhver at hele familien er skyldig, skal f√¶ngsles og b√łr udvises, hvis man √łnsker nogen kriminalpr√¶vention p√• dette omr√•de, og hvis Sverige mener noget som helst alvorligt og virkelighedsforbundet med den univesit√¶re madammesnak, der lever i en tidslomme i 1940’erne tilsat nogle modef√¶nomener fra 1970’erne. Det er der ingen der mist√¶nker, de g√łr.

SE det hele p√• Hedersmordet p√• Maria ‚Äď st√§rkt misstanke mot lillebror

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ut-Tahrir s√¶tter sig p√• magten i Br√łndby Fodboldklub Den sudanesiske forfatter Al-Hajj Warraq sagde rammende om islamisternes […]

Jacob Cete
Jacob Cete
8 years ago

Jeg er uenig. Sætningen skulle være:
“Sverige ville ikke, trods rigelige advarsler, beskytte den 19-√•rige kurder Maria Baro‚Äôs liv….

Jacob Cete
Jacob Cete
8 years ago
Reply to  steen

tak Steen

Det var nu ikke fordi jeg ville rette dig. Min indvending er mere set i “det store perspektiv” – Sveriges elite har i alle √•rene tydeligt demonstreret, at de ikke VIL beskytte deres landsm√¶nd, at de ikke VIL forsvare deres kultur og at de ikke VIL d√¶mme op for den islamistiske tsunami.

I √łvrigt interessant at netop kurdiske muslimer er mest opsat p√• at sl√• familiemedlemmer ihjel. Hvad mon det skyldes ?

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  steen

I Landskrona tycks socialtjänsten prioritera att gå hem och snoka i klienternas kylskåp och skafferier istället.

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Ja. – Eller p√• det islamiske for√•r f√łlger en islamisk sommer i fuldt flor. Det er m√•ske snarere i vores samfund, det lider mod vinter. Og da med lidt held: Atter for√•r, skulle man nok tilf√łje. Men tr√¶ls, at vinteren er s√• lang i vor del af verden. Jeg h√łrer ogs√• til blandt de kynikere, der ikke tror p√•, at “islamisterne kaprer den demokratiske revolution”. Det kan jeg nemlig se, ikke er tilf√¶ldet. De lader sig blot stemme ind p√• deres fuldt fremlagte dagsorden. Samfundsm√¶ssig frihed, lighed, og velstand, baserer sig alle p√• afkald. Ikke p√• krav. Det er den… Read more »