17
maj
Seneste opdatering: 18/5-12 kl. 0044
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Norge er det den mest særlige dag af alle. I København er det en doven forårshelligdag, hvor de indfødte er taget væk på forlænget weekend og har overladt byen til turisterne. Mange turister. (klik fotos f. helskærm)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
8 years ago

Aftenposten kan ogsĂĄ. Tænk hvis alle andre folkeslag var lige sĂĄ gode som nordmænd, sĂĄ ville verden blive et bedre sted at være. Norge er forrest med empati. Tror de selv pĂĄ alt det bavl? “1. september ble jeg spurt om likheter mellom 9/11 og Utøya. En erkjennelse vokste frem over forskjellen i empati og forstĂĄelse fra den gang og nĂĄ. Jeg sĂĄ pĂĄ TV-bildene av folk som hoppet ut av bygg, sørget og følte behov for ĂĄ uttrykke medfølelse (…) Kjenner og føler mer Men jeg sĂĄ ikke for meg hvordan det mĂĄ ha vært, eller engasjerte meg for… Read more »

Marie
Marie
8 years ago

http://www.fvn.no/lokalt/sogne/Fikk-glattcelle-og-10000-i-bot-2225037.html#.T7TtmMVH7QM

De pakistanske flag er sikkert som sædvanligt rigt repræsenteret i dag. Hvad angĂĄr den alle steds værende forlorne bonderomantik, sĂĄsom kronprinsen med søn og papsøn i konstruerede “folkedragter” …

Marie
Marie
8 years ago
Reply to  Marie

http://da.wikipedia.org/wiki/Bunad

De norske mænd er kommet godt med i de sidste årtier, skønt der ikke er noget specielt norsk over deres folkedragter. De er blot variationer over den almindelige europæiske mandsdragt i 1700- og begyndelsen af 1800-tallet.

Jeg kan end ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at jeg kunne få nogen dansk mand, jeg kender, til at trække i sådan et kostume på Grundlovsdag eller nogen anden dag.

Marie
Marie
8 years ago
Reply to  Marie

VG: Udlandet mener, at den norske kronprinsfamilie er den sødeste, og så er alt jo godt. Norge er igen bedst i verden.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/kronprinsparet/artikkel.php?artid=10061635