23
jun
Seneste opdatering: 26/6-12 kl. 0621
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er én ting Ed Milliband og Labour ‘glemmer’: How Labour threw open doors to mass migration in secret plot to make a multicultural UK, Mass immigration, and how Labour tried to destroy Britishness, og Peter Hitchens har desværre ret: Skaden er sket og nu ånden er ude af flasken. Det bliver en underholdende dag, den dag det er i Sverige dæmningerne bryder sammen. 20.000 højrøvede overklasseløg og parasitter, – flere er der ikke i den dikterende klasse – skal vade i gåsegang til Canossa og piske sig selv til blods, som var de shiiter på Ashura dagen. If Miliband thinks voters will ever trust Labour on immigration, he’s ‘got it wrong’ again. IMMIGRATION? IT’S A BIT LATE TO SAY SORRY MR MILIBAND.

HOW can you tell when Labour politicians are talking rubbish? Their lips move. How can you tell when they’re desperate for your vote? They start saying sorry.

»Det er ikke let«

At være Johanne Schmidt Nielsen (der flipper fuldstændigt ud her, snøvsen gik tabt) Der gik den nuttede glans temmelig meget af Johanne med den store kameratække. Pludselig fik hun det vilde blik i øjnene, væk var den myge ungmø, der har smeltet så mange empatiske humanisthjerter. Det er ikke let at være Helle Thorning Schmidt, somme tider bliver det alt, alt, alt for meget, mand. Jeg kom til at tænke på Dan Turells digt med samme navn (tekst) Schmidt Nielsen har valget mellem at lægge sig ud med en samling benhårde, gamle kommunister i baglandet, eller vælte den første røde regering i mands minde, hvor dysfunktionel den end er. Thorning har valget mellem at danse til VKR’s pibe, eller risikere et folketingsvalg og indkassere det største valgnederlag i Socialdemokratiets historie på kun 17 % af stemmerne. Det er to kvinder “between a rock and a hard place.” Jeg kan ikke beklage deres kattepine.

Det er meget mindre let og meget mere kulørt end jeg forestillede mig efter valget 15. september 2011, hvor jeg allerede tvivlede på, om RAF regeringen ville holde indtil ministerpensionerne var hjemme. Nu er der heldigvis sommerferie, den er som en pause i en boksekamp, hvor følelsen af knock out gør luften til at skære i. Jeg forstår godt at svensk journalistik og svensk samfundsforskning, der dog endelig fik den danske regering, de ville have, nærmest ikke har omtalt den med et ord siden valget. Jeg spår, der snart kommer en ny, de kan hade med god samvittighed. “Jeg holder mest af hverdagen”, digter Dan Turell også. – (Så sur er Johanne i dag, Skatteforlig – en taktisk brøler for regeringen og en genistreg for VK.)

Ingen svinekød i fængslet – 70 % muslimer

I ungdoms-fængslet i Lichtenrade i Berlin er der ikke svinekød på menuen. Socialdemokraterne mener, det er noget svineri. Den parlamentariske kommissær for retshåndhævelse, Erol Özcaraca, aflagde for nylig fængslet ved Kirchhainer Damm et lynbesøg . Under det klagede nogle indsatte over menuen. De får hverken leverpølse, skinke eller bacon. Özcaraca sagde til Kuriren: “Jeg synes, det er forkert. De unges rettigheder er indskrænket. Jeg ville føle mig diskrimineret. “

Retsvæsenet bekræfter at svinekød mangler. Talskvinde Lisa Jani: “70 procent af fangerne har indvandrerbaggrund. De må ikke spise svinekød af religiøse grunde. ” Hun sagde også, at fængslet var præget af høj gennemstrømning. Nogle unge mennesker har været indsat i flere uger , andre kun i weekenden. Så betaler det sig ikke med særkost. Ellers er der regelmæssig fjerkræ, oksekød, salater og grøntsager. Kein Schweinefleisch im Jugendknast (Snaphanens oversættelse)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Tja de talte om polske arbejdere men ikke et ord om menneskene fra Mellemøsten, Afrik eller Pakistan!?

Vagn Henning
Vagn Henning
8 years ago

Det er mit indtryk at Johanne Schmidt Nielsens vrede mimik og srpogbrug er påtaget…

PK
PK
8 years ago

Takket været ordet MENNESKESYN, så slap socialdemokraterne i DK for at tænke.
Hvor var politik dog nemt i de gode gamle dage.

Prudentius
8 years ago

Ed Milliband: “Why didnt we listen more?…” – “…the truth is the public were ahead of us in seeing some of the problems of migration…” NEJ, NEJ, NEJ, den fromme retledte multikulturalistiske avantgarde af retfærdige rettighedsforkæmpere og globalo-kosmopolitiske anti-imperialistiske anti-facistiske anti-racistiske verdensborgere, KAN IKKE TAGE FEJL!!! Det er umuligt, jeg tror ikke mine egne ører. Ed Milliband har sluttet sig til landsbytosserne og provinsboerne, han er blevet missionær for Pias sekt af skimlede kældermennesker. Han er faldet så lavt som til at angre Labours gloriøse visioner for en ny og bedre fremtid for menneskeheden. En fremtid bygget på rummelighed og… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x