29
jun
Seneste opdatering: 2/7-12 kl. 1711
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Mohamed Morsi during Elections Campaign: Jihad Is Our Path, Death for the Sake of Allah Is Our Most Lofty Aspiration, the Shari’a Is Our Constitution, Misr 25 TV (Egypt) – May 13, 2012 Se HELLE MERETE BRIX: Kronik: »Koranen er vor lov«. Heil, Muhammed! Wollt ihr den totalen Jihad? Wollt ihr ihn, wenn nötig, totaler und radikaler, als wir ihn uns heute überhaupt noch vorstellen können?

Norsk pædagogik mod voldtægt

Først tager man i hundredetusindvis af præmoderne patriarker ind, og så laver man dem bare om inde i hovedet. Pædagoger lider ikke af falsk beskedenhed.

Forebygging av voldtekt starter allerede i barnehagen, mener barne- og likestillingsminister Inga Marte Thorkildsen (SV).I dag la regjeringen fram en rykende fersk 35-punkts plan for å bekjempe voldtekt i Norge.Den er et resultat av et samarbeid melleom Justis-, Helse-, Barne- og Kunnskapsdepartementet.De 35 punktene er delt inn under forebygging, hjelpetiltak for ofre, etterforskning og behandling i rettsapparatet og samarbeid og samordning.- Det er på høy tid å sette fokus på voldtekt som den alvorlige kriminaliteten voldtekt er, sier justis- og beredskapsminister Grete Faremo. Slik vil regjeringen bekjempe voldtekt, Ungdom skal være med å forebygge voldtekt

Gino Bartali: Tour de France vinder og frihedskæmper

Det er en historie, der appellerer til en gammel cykelrytter. Jeg har stadig min Colnago-Super-Campagnolo jeg købte i Rom i 1986, den Freddy Maertens og Giuseppe Saronni kørte på. Det er en evighedsmaskine af stor skønhed. Den kommer kun på gaden om sommeren i tørvejr. Om vinteren hænger den på væggen sammen med andre kunstværker. Man kan ikke sige, den endnu har tjent et ideelt, politisk formål. Kun min egen fysik.

Andrea Mantegna’s Kristus som den lidende frelser

Andrea Mantegna’s Kristus som den lidende frelser, 1495-1500, Om værket, Restaureringen, Mantegna’s maleteknik. Det er ikke alle besøgende på Statens Museum for Kunst, der ved at Mantegnas lille billede “Cristo in Piéta” (78 x 48 cm) er et af museets og Mantegnas absolutte hovedværker. Andrea Mantegna anses for at have indført den grafiske teknik i Italien. Han var den første, der så kobberstikkets og raderingens tonale muligheder og udførte en række meget store kompositioner med mytologiske og religiøse motiver i disse teknikker. Fine eksempler på de sjældne tryk findes i Kobberstiksamlingen i København.(foto Snaphanen, klik f.helskærm)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
7 years ago

Fantastisk Mantegna! Tænk at vi har den.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x