7
jul
Seneste opdatering: 8/7-12 kl. 1746
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indtil i dag var det kun The Mirror, enkelte blogs og og EDL selv, der havde historien. I dag er sÄ The Express kommet med. Andre engelske medier forholder sig tavse. Massemord pÄ lovlige demonstranter i England? OgsÄ en tricky historie for BBC, Guardian m.fl., som det krÊver nogle dÞgn at formulere.

SENIOR officers are rethinking how English Defence League marches will be policed after discovering they could be targets for bombing campaigns by Muslim extremists. An Improvised Explosive Device similar to those used against British troops in Afghanistan was found in a car after police stopped two Asian men on June 30.Two guns and ammunition were also seized. Counter-terrorism detectives are trying to establish if there was an intent to attack supporters of the anti-Islamic protest group who raised tensions on an EDL march through Dewsbury, West Yorkshire, the same day. EDL RALLIES ‘TARGET OF A MUSLIM TERROR PLOT, Police probe after Taliban-style bomb found in car boot

Venstredrejet hykleri i renkultur

Udstillet af en befriende ĂŠrlig skribent i Information:

Nok er vi Äbne og multikulturelle pÄ NÞrrebro. Bare ikke nÄr kommunen vil Êndre skoledistriktet for at afhjÊlpe problemerne pÄ de tosprogede skoler

PĂ„ min gadedĂžr hang for to uger siden en seddel. Det gĂžr der tit. Blandt andet fra en vinduespudser, som man kan ringe til ’24 timer i dĂžgnet’, hvilket forekommer mig en smule uprofessionelt. Men denne seddel vakte endnu mere opsigt. Den var fra en forĂŠldregruppe, som indkaldte til protestmĂžde pĂ„ en legeplads i Sankt Hans Gade. Jeg bor selv i Elmegade pĂ„ NĂžrrebro, lige rundt om hjĂžrnet. Anledningen til mĂždet var, at KĂžbenhavns Kommune vil ĂŠndre skoledistrikterne. Elmegade og de Ăžvrige gader mellem Sankt Hans Torv og NĂžrrebrogade skal ikke lĂŠngere hĂžre til Guldberg Skole, men derimod BlĂ„gĂ„rd Skole. For dem, der ikke kender NĂžrrebros gader og skoler indgĂ„ende, er det her pĂ„ sin plads med lidt baggrundsinformation: Rygtet vil vide, at Guldberg Skole er god og BlĂ„gĂ„rd Skole mindre god. Dertil kommer den lidt delikate detalje, at der pĂ„ Guldberg Skole er et nogenlunde normalt antal tosprogede elever – pĂ„ BlĂ„gĂ„rd Skole er omkring to ud af tre elever tosprogede. OmlĂŠgningen af skoledistrikterne er et forsĂžg pĂ„ at ĂŠndre dette. Gaderne omkring Elmegade er isĂŠr befolket af ressourcestĂŠrke forĂŠldre, der kun har Ă©t hovedsprog. Ved at lade disse gader hĂžre til BlĂ„gĂ„rd Skole, vil man ĂŠndre pĂ„ sammensĂŠtningen. Men det bryder de etsprogede forĂŠldre i Elmegade-kvarteret sig ikke om. PĂ„ det principielle plan er det godt med mangfoldighed og multikultur, og de fleste stemmer sĂ„gar pĂ„ Johanne – som vi kalder hende – pĂ„ disse kanter. Men nĂ„r det potentielt kan komme til at gĂ„ ud over lille Valdemar, Silke og Willum, ja, sĂ„ indkalder man til protestmĂžder. [..]

Jeg kom selvfÞlgelig ikke til protestmÞdet nede i Sankt Hans Gade. Jeg ville under ingen omstÊndigheder blive set ved det arrangement, selvom vi jo altsÄ lige har fundet ud af, at jeg ikke er spor bedre selv. Det er de fÊrreste nok i virkeligheden. I Þvrigt skal det nÊvnes, at vi er sÄ tilpas dobbeltmoralske hjemme i Elmegade, at Aksel allerede kort efter undfangelsen blev skrevet op til alle anerkendte privatskoler i omrÄdet. Det var jeg naturligvis modstander af.
AltsĂ„ pĂ„ det principielle plan.Ja til multikultur – nej tak til BlĂ„gĂ„rd Skole

Jamen, man voldtager da mĂŠnd

Envher der fĂžlger svenske medier nĂžje, har bemĂŠrket at der cirka hver 2 mĂ„ned er en notits om en voldtĂŠgt pĂ„ en mand. De er som regel korte, og indeholder intet af substans. Detaljer om gerningsmand eller offer er aldrig set af undertegnede. Ironisk nok er voldtĂŠgt pĂ„ mĂŠnd Ă„benbart det mest tabuiserede overhovedet i feminismens himmerige, Sverige. Her er et tilfĂŠlde, hvor jeg for fĂžrste gang ser lidt mere af slĂžret hĂŠvet pĂ„ sĂ„dan en historie. Enhver voldtĂŠgt er dominans-adfĂŠrd. ASylsĂžgere til Sverige kommer ikke fra dialogkulturer, men fra steder hvor man dominerer eller bliver domineret. SĂ„ enkelt er det – ogsĂ„ i denne historie:

Natten mellan den 17 och 18 april blev en 20-Ă„rig asylsökande man vĂ„ldtagen och rĂ„nad av tvĂ„ andra unga asylsökande pĂ„ flyktingförvaret PrĂ€stholmen i Boden. GĂ€rningsmĂ€nnen tryckte en kniv mot offrets hals och hotade att döda honom samt sparkade och slog honom. Enligt uppgift skulle det ligga etniska eller religiösa motsĂ€ttningar bakom brottet – rasism med andra ord. Men hatbrottet togs inte med i Ă„talet.De asylsökande gĂ€rningsmĂ€nnen hĂ€ktades sedan för grov vĂ„ldtĂ€kt och rĂ„n vid LuleĂ„ tingsrĂ€tt: – Hossein Sharifi, 23 Ă„r. Asylsökande afghaner dömda för homosexuell vĂ„ldtĂ€kt

Dialog i Fredens Religion Âź til vals af Johann Strauss

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jimbo
Jimbo
8 years ago

Min anden kommentar blev slettet:-S kan den reddes?

Jimbo
Jimbo
8 years ago

Igen er de franske medier pĂ„faldende tilbageholdende og karrige med deres dĂŠkning af mulig sudden jihad, mĂ„ske fordi de frygter at det kan skade deres, dvs. elitens hede drĂžm om multikulti – unge 18-25 har jo i modsĂŠtning til resten af frÞÊderne Le Pen som deres favorit :-o. Ligesom de britiske medier der for en stor del, alle dem fra centrum-venstre plus et par af de pĂŠne borgerlige, mente at den britiske befolkning da ikke skulle belemres med nyt om de 2 uafhĂŠngige terrorceller, nu er 13-14 islam-tilbedere fĂŠngslede, der var pĂ„ nippet til at gĂžre datoen 7/7 til en… Read more »

Jimbo
Jimbo
8 years ago

Ny trend for unge muslimer har spredt sig fra belgien til frankrig: gÄ op til dÞrmÊnd og lad dig blive afvist, bliv sur og hent din dertil medbragte ak47 og skyd for at drÊbe.

10 mennesker sÄret i frankrig efter ny disko-jihad.

Morale: ingen diskrimination i nattelivet! SÄ fÄr vi fred:-D