7
jul
Seneste opdatering: 8/7-12 kl. 1746
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indtil i dag var det kun The Mirror, enkelte blogs og og EDL selv, der havde historien. I dag er s√• The Express kommet med. Andre engelske medier forholder sig tavse. Massemord p√• lovlige demonstranter i England? Ogs√• en tricky historie for BBC, Guardian m.fl., som det kr√¶ver nogle d√łgn at formulere.

SENIOR officers are rethinking how English Defence League marches will be policed after discovering they could be targets for bombing campaigns by Muslim extremists. An Improvised Explosive Device similar to those used against British troops in Afghanistan was found in a car after police stopped two Asian men on June 30.Two guns and ammunition were also seized. Counter-terrorism detectives are trying to establish if there was an intent to attack supporters of the anti-Islamic protest group who raised tensions on an EDL march through Dewsbury, West Yorkshire, the same day. EDL RALLIES ‚ÄėTARGET OF A MUSLIM TERROR PLOT, Police probe after Taliban-style bomb found in car boot

Venstredrejet hykleri i renkultur

Udstillet af en befriende ærlig skribent i Information:

Nok er vi √•bne og multikulturelle p√• N√łrrebro. Bare ikke n√•r kommunen vil √¶ndre skoledistriktet for at afhj√¶lpe problemerne p√• de tosprogede skoler

P√• min gaded√łr hang for to uger siden en seddel. Det g√łr der tit. Blandt andet fra en vinduespudser, som man kan ringe til ‚Äô24 timer i d√łgnet‚Äô, hvilket forekommer mig en smule uprofessionelt. Men denne seddel vakte endnu mere opsigt. Den var fra en for√¶ldregruppe, som indkaldte til protestm√łde p√• en legeplads i Sankt Hans Gade. Jeg bor selv i Elmegade p√• N√łrrebro, lige rundt om hj√łrnet. Anledningen til m√łdet var, at K√łbenhavns Kommune vil √¶ndre skoledistrikterne. Elmegade og de √łvrige gader mellem Sankt Hans Torv og N√łrrebrogade skal ikke l√¶ngere h√łre til Guldberg Skole, men derimod Bl√•g√•rd Skole. For dem, der ikke kender N√łrrebros gader og skoler indg√•ende, er det her p√• sin plads med lidt baggrundsinformation: Rygtet vil vide, at Guldberg Skole er god og Bl√•g√•rd Skole mindre god. Dertil kommer den lidt delikate detalje, at der p√• Guldberg Skole er et nogenlunde normalt antal tosprogede elever ‚Äď p√• Bl√•g√•rd Skole er omkring to ud af tre elever tosprogede. Oml√¶gningen af skoledistrikterne er et fors√łg p√• at √¶ndre dette. Gaderne omkring Elmegade er is√¶r befolket af ressourcest√¶rke for√¶ldre, der kun har √©t hovedsprog. Ved at lade disse gader h√łre til Bl√•g√•rd Skole, vil man √¶ndre p√• sammens√¶tningen. Men det bryder de etsprogede for√¶ldre i Elmegade-kvarteret sig ikke om. P√• det principielle plan er det godt med mangfoldighed og multikultur, og de fleste stemmer s√•gar p√• Johanne ‚Äď som vi kalder hende ‚Äď p√• disse kanter. Men n√•r det potentielt kan komme til at g√• ud over lille Valdemar, Silke og Willum, ja, s√• indkalder man til protestm√łder. [..]

Jeg kom selvf√łlgelig ikke til protestm√łdet nede i Sankt Hans Gade. Jeg ville under ingen omst√¶ndigheder blive set ved det arrangement, selvom vi jo alts√• lige har fundet ud af, at jeg ikke er spor bedre selv. Det er de f√¶rreste nok i virkeligheden. I √łvrigt skal det n√¶vnes, at vi er s√• tilpas dobbeltmoralske hjemme i Elmegade, at Aksel allerede kort efter undfangelsen blev skrevet op til alle anerkendte privatskoler i omr√•det. Det var jeg naturligvis modstander af.
Altså på det principielle plan.Ja til multikultur Рnej tak til Blågård Skole

Jamen, man voldtager da mænd

Envher der f√łlger svenske medier n√łje, har bem√¶rket at der cirka hver 2 m√•ned er en notits om en voldt√¶gt p√• en mand. De er som regel korte, og indeholder intet af substans. Detaljer om gerningsmand eller offer er aldrig set af undertegnede. Ironisk nok er voldt√¶gt p√• m√¶nd √•benbart det mest tabuiserede overhovedet i feminismens himmerige, Sverige. Her er et tilf√¶lde, hvor jeg for f√łrste gang ser lidt mere af sl√łret h√¶vet p√• s√•dan en historie. Enhver voldt√¶gt er dominans-adf√¶rd. ASyls√łgere til Sverige kommer ikke fra dialogkulturer, men fra steder hvor man dominerer eller bliver domineret. S√• enkelt er det – ogs√• i denne historie:

Natten mellan den 17 och 18 april blev en 20-√•rig asyls√∂kande man v√•ldtagen och r√•nad av tv√• andra unga asyls√∂kande p√• flyktingf√∂rvaret Pr√§stholmen i Boden. G√§rningsm√§nnen tryckte en kniv mot offrets hals och hotade att d√∂da honom samt sparkade och slog honom. Enligt uppgift skulle det ligga etniska eller religi√∂sa mots√§ttningar bakom brottet ‚Äď rasism med andra ord. Men hatbrottet togs inte med i √•talet.De asyls√∂kande g√§rningsm√§nnen h√§ktades sedan f√∂r grov v√•ldt√§kt och r√•n vid Lule√• tingsr√§tt: – Hossein Sharifi, 23 √•r. Asyls√∂kande afghaner d√∂mda f√∂r homosexuell v√•ldt√§kt

Dialog i Fredens Religion ¬ģ til vals af Johann Strauss

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jimbo
Jimbo
8 years ago

Min anden kommentar blev slettet:-S kan den reddes?

Jimbo
Jimbo
8 years ago

Igen er de franske medier p√•faldende tilbageholdende og karrige med deres d√¶kning af mulig sudden jihad, m√•ske fordi de frygter at det kan skade deres, dvs. elitens hede dr√łm om multikulti – unge 18-25 har jo i mods√¶tning til resten af fr√ł√¶derne Le Pen som deres favorit :-o. Ligesom de britiske medier der for en stor del, alle dem fra centrum-venstre plus et par af de p√¶ne borgerlige, mente at den britiske befolkning da ikke skulle belemres med nyt om de 2 uafh√¶ngige terrorceller, nu er 13-14 islam-tilbedere f√¶ngslede, der var p√• nippet til at g√łre datoen 7/7 til en… Read more »

Jimbo
Jimbo
8 years ago

Ny trend for unge muslimer har spredt sig fra belgien til frankrig: g√• op til d√łrm√¶nd og lad dig blive afvist, bliv sur og hent din dertil medbragte ak47 og skyd for at dr√¶be.

10 mennesker såret i frankrig efter ny disko-jihad.

Morale: ingen diskrimination i nattelivet! Så får vi fred:-D