20
aug
Seneste opdatering: 20/8-12 kl. 2308
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I lived 35 years in Arabo-Muslim countries. I studied Islam almost 40 years, I came here (to Belgium). I dared to say: “One mosque in Europe is worse (more dangerous) than a nuclear plant.” I also dared to say: “A well Islamized Muslim child is a timed bomb against little European children.” Luck, or misfortune, I’ve been sued. The trial lasted almost 6 years, I had 4 barristers. All went well and we won. Politically correct thinkers and European journalists were angry about this victory……..I can tell you, 42 people from my family were killed in 1915. That’s Islamic tolerance.Charles ClĂ©ment Boniface Ozdemir, known as Father Samuel.

(Bloggen er pÄ rejse, sporadisk opdatering. De nÊste 48 timer er kalkmalerier og morÊnelandskaber.)

Malmþ – fortabt?
Af HANS RUSTAD
Heru Lamppu Maduro fortsetter sin krĂžnike fra bydelen Seved i MalmĂž. Hun gjĂžr viktige observasjoner: politiet er satt i en hĂ„plĂžs situasjon – de skal vĂŠre ordensmakt, men pĂ„ premisser fra politikerne som gjĂžr det umulig.

Det inntreffer en langsom opplÞsning innenfra. Den prosess Maduro beskriver er ogsÄ gjenkjennelig i deler av Oslo: tilbaketrekning, fortrengning, et politi som ikke fÄr lov og ikke vÄger.

Maduro spĂžr: “Finnes det noe annet land som sĂ„ aktivt motarbeider sin egen rettssikkerhet?” Det er et knusende spĂžrsmĂ„l.

Maduro blir tvunget til Ă„ forholde seg til en absurd virkelighet.

Hela Sverige Àr ett korthus som för lÀngesedan rasat. Man försöker bygga upp korthuset igen fast det stormar. Envist stÄr man fast vid att ett politiskt korrekt korthus Àr bÀsta lösningen.

Et korthus som har blÄst over ende. Likevel insisterer man pÄ at det er det eneste huset som er verdt Ä bygge, og forsÞker, insisterer, pÄ Ä bygge det.

Media och den allmĂ€nna opinionen anklagar polisen för övervĂ„ld, polisbrutalitet. Man gör en stor grej av att nĂ„gra hĂ„rt ansatta poliser kallar en klĂ€ngande och hoppande ligist för apajĂ€vel under ett upplopp i RosengĂ„rd. Att vara polis mĂ„ste vara det minst tacksamma jobb som finns idag. Vad vill media att polisen ska göra, sitta ned och prata filosofi med ligisterna, dricka te? Det gĂ„r inte att prata med vissa individer. Det enda sprĂ„k de förstĂ„r Ă€r vĂ„ldets sprĂ„k. Polisen MÅSTE fĂ„ befogenheter att göra sitt jobb. Polisen ska inte bli bakbunden med en politisk korrekt tvĂ„ngströja. Finns det nĂ„got annat land som sĂ„ aktivt motarbetar sin egen rĂ€ttssĂ€kerhet?

Hela Sverige Àr ett korthus som för lÀngesedan rasat. Man försöker bygga upp korthuset igen fast det stormar. Envist stÄr man fast vid att ett politiskt korrekt korthus Àr bÀsta lösningen. Jag hÀpnar och vet inte om jag ska skratta eller grÄta, det lutar Ät att grÄta. Jag har börjat fÄ kontakt med ansvariga mÀnniskor i mitt nÀromrÄde. Möten och trÀffar med berörda. Mitt arbete med att hjÀlpa till tillsammans med er att vÀnda Sverige har börjat. Jag pratar med folk i min omgivning, jag pratar med folk jag möter, jag drar mig inte för att kontakta de styrande i Malmö och det börjar ge resultat i form av kontakt med ansvariga.

FörvÄnad över hur mÄnga som vÄgar berÀtta för mig om hur illa de tycker det Àr stÀllt med Malmö, Sverige och hur mÄnga som tÀnker som vi men inte vÄgar gÄ ut offentligt. MÄnga Àr invandrare, tom min egen mor avslöjar först nu för mig att hon varit SD:are sedan lÀnge!!! Vi blir fler och fler som vaknar men mÄnga har inte som jag hittat ett medium att uttrycka mig i eller fÄ kontakt med andra som tÀnker likadant. Det Àr hÀr vi nu mÄste hjÀlpa till allihop, ge folk en chans att hitta oss för mÄnga finns dÀr ute, ovetande om att de inte Àr ensamma. Sen stöter jag ocksÄ pÄ mÀnniskor som köpt det politiskt korrekta rakt av, rena marxisterna, som Àr villiga att slÄss för att fÄ behÄlla sitt korthus, sin illusion, sin mellanmjölksdröm.

TyvĂ€rr tror jag Malmö Ă€r förlorat. Malmö har delats itu, i tvĂ„ delar – rĂ€tt och fel sida. PĂ„ den ena sidan finns det nu knappt nĂ„gra svenskar kvar. Lite vĂ€nsterfolk och sĂ„ de fattiga. Har du inga pengar kan du inte fly till andra sidan för den Ă€r bara för de rika. För det Ă€r det folk gör i Malmö nu, flyr! FĂ„ förutom araber vill bo i Malmö. HĂ€romdagen manifesterade PK pĂ„ Seved för att polisen tagit tvĂ„ stackars ”papperslösa” ungdomar och tĂ€nker utvisa dem. Dessa ungdomar Ă€r kamrater med det muslimska terrorgĂ€ng som styr Seved. TvĂ„ PK tjejer skulle ta sig dĂ€rifrĂ„n men blev skrĂ€mda av att deras stackars papperslösa ungdomar sköt och smĂ€llde raketer sĂ„ de vĂ„gade inte gĂ„ pĂ„ Rasmusgatan. VĂ€lkommen till verkligheten! De sprang tillbaka till sĂ€kerheten.

Jag vill ge er hopp och mod. Hoppet om att det Ă€r fler och fler som vaknar, jag kĂ€nner det. Mod sĂ„ ni vĂ„gar hjĂ€lpa folk att hitta oss. Men jag har en frĂ„ga: Hur fungerar polis/politik i Sverige? Jag har förut levt i tron att polisen kan skydda mig som medborgare men har nu svart pĂ„ vitt fĂ„tt reda pĂ„ att polisen inget kan göra för att skydda mig, de har inga befogenheter. De mĂ„ste vĂ€nta tills nĂ„got ”hĂ€nder” och inte ens dĂ„ kan de sĂ€kert hjĂ€lpa mig. Hur gĂ„r det till i andra lĂ€nder, kan inte Sverige dra lĂ€rdom av andra lĂ€nders erfarenheter, det Ă€r vĂ€l inte fel att ta hjĂ€lp av andra lĂ€nder, eller fungerar det inte dĂ€r heller?

Polisen Àr bakbunden

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

ššFather Samuel skrĂ€der inte orden. Med en sĂ„dan pastor hade till och med jag gĂ„tt till kyrkan, minst en gĂ„ng i veckan .”’
AMEN !

LarsS
LarsS
8 years ago

StĂŠrkt indtryk, Fader Samuel er en vis herre!

Mit stĂžrste indblik i forstĂ„elsen for situationen i Ægypten, Kopternes land og Islams indflydelse dĂ©r fik jeg for flere Ă„r siden, da jeg lyttede til den mest fantastiske og vidende mand, Biskop Thomas!

Se og lyt til denne fantastiske mand!

http://www.youtube.com/watch?v=bxkV0L829v8

Josefine
Josefine
8 years ago

Father Samuel skrÀder inte orden. Med en sÄdan pastor hade till och med jag gÄtt till kyrkan, minst en gÄng i veckan.