20
aug
Seneste opdatering: 20/8-12 kl. 2308
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I lived 35 years in Arabo-Muslim countries. I studied Islam almost 40 years, I came here (to Belgium). I dared to say: “One mosque in Europe is worse (more dangerous) than a nuclear plant.” I also dared to say: “A well Islamized Muslim child is a timed bomb against little European children.” Luck, or misfortune, I’ve been sued. The trial lasted almost 6 years, I had 4 barristers. All went well and we won. Politically correct thinkers and European journalists were angry about this victory……..I can tell you, 42 people from my family were killed in 1915. That’s Islamic tolerance.Charles Clément Boniface Ozdemir, known as Father Samuel.

(Bloggen er på rejse, sporadisk opdatering. De næste 48 timer er kalkmalerier og morænelandskaber.)

Malmø – fortabt?
Af HANS RUSTAD
Heru Lamppu Maduro fortsetter sin krønike fra bydelen Seved i Malmø. Hun gjør viktige observasjoner: politiet er satt i en håpløs situasjon – de skal være ordensmakt, men på premisser fra politikerne som gjør det umulig.

Det inntreffer en langsom oppløsning innenfra. Den prosess Maduro beskriver er også gjenkjennelig i deler av Oslo: tilbaketrekning, fortrengning, et politi som ikke får lov og ikke våger.

Maduro spør: “Finnes det noe annet land som så aktivt motarbeider sin egen rettssikkerhet?” Det er et knusende spørsmål.

Maduro blir tvunget til å forholde seg til en absurd virkelighet.

Hela Sverige är ett korthus som för längesedan rasat. Man försöker bygga upp korthuset igen fast det stormar. Envist står man fast vid att ett politiskt korrekt korthus är bästa lösningen.

Et korthus som har blåst over ende. Likevel insisterer man på at det er det eneste huset som er verdt å bygge, og forsøker, insisterer, på å bygge det.

Media och den allmänna opinionen anklagar polisen för övervåld, polisbrutalitet. Man gör en stor grej av att några hårt ansatta poliser kallar en klängande och hoppande ligist för apajävel under ett upplopp i Rosengård. Att vara polis måste vara det minst tacksamma jobb som finns idag. Vad vill media att polisen ska göra, sitta ned och prata filosofi med ligisterna, dricka te? Det går inte att prata med vissa individer. Det enda språk de förstår är våldets språk. Polisen MÅSTE få befogenheter att göra sitt jobb. Polisen ska inte bli bakbunden med en politisk korrekt tvångströja. Finns det något annat land som så aktivt motarbetar sin egen rättssäkerhet?

Hela Sverige är ett korthus som för längesedan rasat. Man försöker bygga upp korthuset igen fast det stormar. Envist står man fast vid att ett politiskt korrekt korthus är bästa lösningen. Jag häpnar och vet inte om jag ska skratta eller gråta, det lutar åt att gråta. Jag har börjat få kontakt med ansvariga människor i mitt närområde. Möten och träffar med berörda. Mitt arbete med att hjälpa till tillsammans med er att vända Sverige har börjat. Jag pratar med folk i min omgivning, jag pratar med folk jag möter, jag drar mig inte för att kontakta de styrande i Malmö och det börjar ge resultat i form av kontakt med ansvariga.

Förvånad över hur många som vågar berätta för mig om hur illa de tycker det är ställt med Malmö, Sverige och hur många som tänker som vi men inte vågar gå ut offentligt. Många är invandrare, tom min egen mor avslöjar först nu för mig att hon varit SD:are sedan länge!!! Vi blir fler och fler som vaknar men många har inte som jag hittat ett medium att uttrycka mig i eller få kontakt med andra som tänker likadant. Det är här vi nu måste hjälpa till allihop, ge folk en chans att hitta oss för många finns där ute, ovetande om att de inte är ensamma. Sen stöter jag också på människor som köpt det politiskt korrekta rakt av, rena marxisterna, som är villiga att slåss för att få behålla sitt korthus, sin illusion, sin mellanmjölksdröm.

Tyvärr tror jag Malmö är förlorat. Malmö har delats itu, i två delar – rätt och fel sida. På den ena sidan finns det nu knappt några svenskar kvar. Lite vänsterfolk och så de fattiga. Har du inga pengar kan du inte fly till andra sidan för den är bara för de rika. För det är det folk gör i Malmö nu, flyr! Få förutom araber vill bo i Malmö. Häromdagen manifesterade PK på Seved för att polisen tagit två stackars ”papperslösa” ungdomar och tänker utvisa dem. Dessa ungdomar är kamrater med det muslimska terrorgäng som styr Seved. Två PK tjejer skulle ta sig därifrån men blev skrämda av att deras stackars papperslösa ungdomar sköt och smällde raketer så de vågade inte gå på Rasmusgatan. Välkommen till verkligheten! De sprang tillbaka till säkerheten.

Jag vill ge er hopp och mod. Hoppet om att det är fler och fler som vaknar, jag känner det. Mod så ni vågar hjälpa folk att hitta oss. Men jag har en fråga: Hur fungerar polis/politik i Sverige? Jag har förut levt i tron att polisen kan skydda mig som medborgare men har nu svart på vitt fått reda på att polisen inget kan göra för att skydda mig, de har inga befogenheter. De måste vänta tills något ”händer” och inte ens då kan de säkert hjälpa mig. Hur går det till i andra länder, kan inte Sverige dra lärdom av andra länders erfarenheter, det är väl inte fel att ta hjälp av andra länder, eller fungerar det inte där heller?

Polisen är bakbunden

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

¨¨Father Samuel skräder inte orden. Med en sådan pastor hade till och med jag gått till kyrkan, minst en gång i veckan .”’
AMEN !

LarsS
LarsS
7 years ago

Stærkt indtryk, Fader Samuel er en vis herre!

Mit største indblik i forståelsen for situationen i Ægypten, Kopternes land og Islams indflydelse dér fik jeg for flere år siden, da jeg lyttede til den mest fantastiske og vidende mand, Biskop Thomas!

Se og lyt til denne fantastiske mand!

http://www.youtube.com/watch?v=bxkV0L829v8

Josefine
Josefine
7 years ago

Father Samuel skräder inte orden. Med en sådan pastor hade till och med jag gått till kyrkan, minst en gång i veckan.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x