20
sep
Seneste opdatering: 20/9-12 kl. 1805
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og med andre ord – islam i Europa er en trussel mod demokratiet. Nyd også denne Toronto-imam fra Det Muslimske Broderskab: “Det er ikke nok at undskylde for Muhammedbilleder, de vantro må konvertere til islam.” Get lost, skægabe, slå dig ned i en ørken langt væk.

Britons increasingly negative about impact of immigration

Britons have become “increasingly negative” about the impact of mass immigration on society and the economy over the past decade, research shows. Strong public support for cutting immigration and a hardening attitude to benefit spongers are revealed in a major new survey today. Three-quarters of those questioned wanted immigration reduced. More than half said it was bad for the economy and 48 per cent thought it undermined Britain’s cultural life. Britons increasingly negative about impact of immigration, HOW 75% WANT TO SEE IMMIGRATION SLASHED, British Public Want Less Immigration and Less Islam.

Volden i Malmø, august 2012

En by på Århus størrelse. Læg mærke til 41 (gade) røverier og 13 bilbrande og tre drab/forsøg på én måned.

Verkeligheten


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
LimewoodyBjovulfPrudentiusPFEP Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Limewoody
Guest
Limewoody

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/9547072/Support-for-benefit-system-at-lowest-level-for-three-decades.html

Support for benefit system at lowest level for three decades
Sympathy for people on welfare benefits has fallen to its lowest ever level, a barometer of British public opinion stretching back 30 years suggests.

Prudentius
Guest

McCarthy rammer nerven rent! Hvor er Vestens foragt, ja foragt, med stort F, for de dysfunktionelle, uretfærdige og voldsgennemsyrede islamiske normer? Hvor er afskyen for islams moralske monstrøsitet? Hvor er den totale afvisning af det islam i sin djævelskhed betragter som guddommeligt ordinerede institutioner: pædofili, flerkoneri, slaveri, teokratisk tyrani, hellig krig osv. osv. osv. ?? Der er tale om en ABC i alt det Vesten igennem sin lange historie, trods utallige tilbageskridt og morderiske fits, med unik succes har vendt sig imod! Selvom multikulturalisterne forestiller sig det anderledes, så er der intet andet end den dybeste usselhed og det mest… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Just precis, som man siger i Sverige 😉

PFEP
Guest
PFEP

Islam och demokrati är som olja och vatten; det krävs en visp att blanda detta och det kommer skilja med tiden utan mera vispning!