29
sep
Seneste opdatering: 29/9-12 kl. 0636
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det kommer i lidt omvendt r√¶kkef√łlge, men n√•r man l√¶ser bloggen ovenfra, kan de fire minutter tjene som introduktion til hele dokumentaren, der ligger nedenfor.

F√łrst skulle der bygges en mosk√© uden minaret………….

F√∂rst skulle det byggas en mosk√© fast utan minaret. Sen kom det krav p√• en minaret, fast den skulle inte f√• anv√§ndas f√∂r b√∂neutrop. Nu blir det visst b√∂neutrop i alla fall, fast bara p√• fredagar. Vem tror att det stannar h√§r? F√∂r att f√• den r√§tta muslimska identiteten ska det faktiskt g√∂ras b√∂neutrop fem g√•nger varje dag. Idag skulle b√∂neutropen ha ekat √∂ver Botkyrka enligt f√∂ljande. Fajr ‚Äď 04:30, Zuhr ‚Äď 12:39, Asr ‚Äď 15:35, Maghrib ‚Äď 18:29 och Isha ‚Äď 20:39. F√∂rsta svenska kommunen kapitulerar f√∂r islam?

Moskén i Fittja söder om Stockholm kan få börja med böneutrop från minareten. Det är är i så fall första gången det sker i Sverige, skriver tidningen Dagen.Böneutrop i Fittja kan snart bli verklighet

Böneutrop från minaret kan bli godkänt i Sverige, Böneutrop även i Göteborg?

Internationale reaktioner p√• angrebet p√• Malm√łs j√łder

Vi f√•r inte l√•ta n√•gra enstaka f√∂r√∂vare f√∂rst√∂ra Malm√∂s varum√§rke, siger en dialogf√¶tter, Bj√∂rn Lagerb√§ck. Det ‘varem√¶rke’ er vist allerede tilstr√¶kkeligt ramponeret. Jeg husker hvordan det var elendigt for over ti √•r siden, fraflyttede malm√łboer sagde, ‘Malm√∂ √§r forlorad’, men nu er elendigheden n√•et ud i verden og den vil f√łre Malm√ł ind i en alvorlig, nedadg√•ende spiral hvad ang√•r turister, investeringer og virksomhedsetableringer.

Selvom attentatet var amat√łragtigt og ikke s√¶rligt alvorligt, er det bare endnu en terrorisering af Malm√łs j√łder i en uendelig lang r√¶kke, der vil g√łre byens j√łder yderligere modl√łse og angste. Sammen med kriminaliteten, de mange mord, der lige nu holodes nede af en ekstraordin√¶r politistyrke, er alle tr√¶tte af flere d√•rlige nyheder af den slags, og de er endnu mere tr√¶tte de der indser, at der n√¶ppe er meget at g√łre ved det. Den muslimske monokultur har sat sit uafvaskelige aftryk p√• byen, og det forsvinder aldrig. Det vil j√łderne g√łre. Her er nogle af de mere l√¶sv√¶rdige udenlandske kommentarer: WJC: Time for Swedish gov’t to defend its Jewish citizens, Jewish Center in Epicenter of Muslim Anti-Semitism Bombed, European Jewish Conference statement on Malmo, Attack on Jewish community in Sweden follows surge of hate crimes

Arabisk chikane mod danske j√łder √łger st√łt

Det Mosaiske Troessamfund melder om et voksende problem i Danmark, hvor j√łder alene i september har oplevet talrige overfald og verbale trusler. I hovedstadsomr√•det t√łrner det j√łdiske fodboldhold Hakoah ud mod skiftende modstandere i l√łbet af for√•ret. B√•de ungdomsholdet og seniorholdet oplever flere gange, at modstanderne r√•ber ‚ÄĚj√łdesvin‚ÄĚ efter dem.En israelsk mand har v√¶ret i K√łbenhavn i et √¶rinde. P√• Hovedbaneg√•rden overfaldes han uden varsel af tre arabisk-udseende m√¶nd.

Ovenst√•ende er et udpluk af de antisemitiske episoder, som Det Mosaiske Troessamfund har registreret i √•r. Og den seneste m√•ned er situationen eskaleret. September alene har haft otte antisemitiske episoder ud af de mindst 23, som trossamfundet har oplevet i √•r. Hvorfor september har v√¶ret s√¶rligt slem, ved trossamfundet ikke, men det ved, at hadforbrydelser, de s√•kaldte hate crimes, mod j√łder i Danmark er taget til de seneste √•r.

Finn Schwarz fort√¶ller, at de antisemitiske h√¶ndelser p√• dansk jord ofte udf√łres af arabiske drenge, men han pointerer, at man ‚ÄĚabsolut ikke skal tage flerheden til skyld.‚ÄĚ S√•danne episoder har Bent Bl√ľdnikow, forfatter, debatt√łr og j√łde, oplevet. Han er far til to s√łnner, som begge spiller p√• fodboldholdet Hakoah, og han oplever tilr√•bene mod sine s√łnner som ‚ÄĚfuldkommen utilstedelige‚ÄĚ.

‚ÄĚJeg kan d√•rligt huske, at jeg selv har oplevet noget ubehageligt, men inden for de seneste 5-10 √•r er situationen i Danmark √¶ndret. Fordomme og chikane er en latent trussel mod j√łder, hvor unge mennesker overfaldes. Det er udtryk for ikke bare et Israel-had, men for et j√łdehad, som vi m√• tage i opl√łbet med dialog og oplysningskampagner i muslimske kredse,‚ÄĚ siger han. Vreden mod danske j√łder fra danske arabere kan tilskrives opdragelse og medier, vurderer Helle Lykke Nielsen, lektor p√• Syddansk Universitet med speciale i Mellem√łsten og arabiske indvandrere i Danmark. Danske j√łder uds√¶ttes for stadig mere vold og chikane

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Velkommen i klubben, Behrang ūüėČ http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1767659/svensk-tintin-udsmider-toer-ikke-bo-i-sit-eget-hjem/ Svensk ‘Tintin-udsmider’ t√łr ikke bo i sit eget hjem Den svenske leder af b√łrnebiblioteket ‘TioTretton’ i Kulturhuset i Stockholm, Behrang Miri, er blevet bange for at opholde sig i sit eget hjem, efter at vrede Tintin-fans har lagt hans adresse p√• nettet. Det skriver regionalavisen √Ėstran. … ————————————————————————————————————————————— Tintin-gate -Om morgenen 25. september meldte Behrang Miri, leder af b√łrne- og ungdomsbiblioteket ‘TioTretton’ ud, at han ville fjerne Tintin fra bibliotekets hylder, fordi det var utidssvarende, agrofobisk [ !!! ūüėÄ ] og gav de unge biblioteksbrugere et forkert billede af andre kulturet. … ————————————————————————————————————————————— Racistiske… Read more »

Johan
Johan
8 years ago

Nu g√§ller det att ta st√§llning, och v√§lja sida. Nu finns inte l√§ngre “mellanmj√∂lkens land” Ordet lagom har f√∂rlorat sin relevans. Det √§r nu det g√§ller om vi ska beh√•lla n√•got bra, och inte falla ihop som nation och land.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Nogle folk bliver bare aldrig klogere ūüėÄ http://www.bt.dk/politik/omstridt-s-politiker-genopstiller-i-valby Socialdemokraterne i K√łbenhavn mistede tilliden til Muhammad Aslam. Nu genopstiller den omdiskuterede lokalpolitiker hos partif√¶llerne i Valby. Og de har ‘fuld tillid til ham’ [ Ja, naivismen l√¶nge leve ūüėÄ – det bliver de samme uvidende t√•ber, der vil komme til at g√• allerforrest, n√•r muslimerne begynder at kr√¶ve ret til deres uudholdelige b√łnneskr√•l – om ikke andet s√• for at f√• deres stemmer, som vi allerede har set det andre steder ] Den omdiskuterede lokalpolitiker og beboer-formand fra Mj√łlnerparken, Muhammad Aslam, f√•r nyt politisk liv, efter at Socialdemokraternes kreds 3 i… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Muhammad Aslam kan som enhver rigtig homo-islamicus ikke f√• tildelt magt uden at misbruge den i stumper og stykker p√• kort tid. Han demonstrere s√• udm√¶rket hvordan en islamisk psyke udm√łnter sig i det daglige liv og hvorfor livet i islamiske samfund er s√• gennemgribende r√¶dselsfuldt, da b√•de top og bund er pr√¶get af denne dysfunktionelle mentalitet-livsstil. Dern√¶st er han et levende bevis p√• den uendeligt kyniske og forr√¶deriske klientdyrkelse is√¶r venstrefl√łjen har begivet sig ud i. Der hentes stemmekv√¶g i de varme lande, som derefter installeres i de svulmende enklaver og valg efter valg k√łbes via sociale ydelser og… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Prudentius

Man skulle ellers tro, at S-naivisterne snart ville begynde at se skriften p√• v√¶ggen og begynde at forst√• bare lidt af, hvor mange ulykker deres uansvarlige import af fuldst√¶ndigt uintegrerbare og genstridige personer fra Mellem√łsten med vanvittige religi√łse s√¶rkrav, had, intolerance, kvindeundertrykkelse og barbariske klannormer og √¶resbegreber fra den allerm√łrkeste middelalder har f√łrt til i Danmark – endda is√¶r for deres egne naturlige, men meget snart forhenv√¶rende v√¶lgere. S’es naturlige leje vil inden for en ikke al for fjern fremtid ligge nede omkring de 10-15 % af stemmerne, men selv til den tid vil de n√¶gte at fatte, hvad der… Read more »

anonymus
anonymus
8 years ago

Nu har j√łderne i Danmark jo v√¶ret blandt de st√łrste fortalere for masseindvandring af muhammedanere til Danmark, og dette forr√¶deri mod det land, de har taget ophold i, nemlig Danmark, rammer nu dem selv h√•rdt. Er det ufortjent? J√łderne g√•r jo ellers med rette for at v√¶re en velbegavet folkestamme, men peger deres st√łtte til indvandringen ikke i retning enten af politisk naivitet gr√¶nsende til idioti eller m√•ske i retning af politisk kynisme? Men en selvmorderisk kurs for j√łderne i Danmark.

anonymus
anonymus
8 years ago
Reply to  steen

Jeg er bange for, at den tid slet ikke er forbi endnu. Bag os ligger 40 √•r med massiv hetz mod modstanderne af indvandring, hetz udf√łrt ikke mindst af de j√łder, som nu m√¶rker konsekvenserne af, at Danmark er afviklet som nation.

Prudentius
8 years ago

“…ikke bare et Israelhad, men for et j√łdehad, som vi m√• tage i opl√łbet med dialog og oplysningskampagner i muslimske kredse.” Den bliver sv√¶r Bent. Muslimerne skal dialoges og oplyses til at forkaste koranen, hadith og sira, med andre ord alm√¶gtige Allah og hans bedste buddy, profeternes segl, det perfekte menneske og rollemodellen for al gudfrygtig-from-forpligtigende adf√¶rd; Muhammed ibn Abdullah, der p√• toppen af sin karriere n√łd synet af halshugningen af imellem 600 til 900 j√łdiske m√¶nd og derefter fordelte deres koner og b√łrn imellem sine tilh√¶ngere. Bent kan m√•ske ikke sige meget andet i disse tider. Og det er… Read more »

Endnu en vantro
Endnu en vantro
8 years ago
Reply to  Prudentius

Godt indl√¶g Prudentius. Det er logik for burh√łns, deres opf√łrsel og adf√¶rd, tankes√¶t, og at de bliver flere og flere og dermed bliver problemerne ogs√• flere og flere. Og alligevel s√• er der s√• mange “tumper” som feks Bent Lexner, der dybest set ikke g√łr det mindste modstand, men tror at dialog er vejen frem. Araberne stopper sgu ikke vha dialog, men kun hvis man s√¶tter h√•rdt imod h√•rdt.

World Traveller
World Traveller
8 years ago

Jag ser pa nyheterna att en av de storsta kritikerna mot EU, Theckiens President Vaclav Klaus, har blivit beskjuten. Jag haller ocksa pa att laesa en bok jag kan rekommendera till alla. ”Stasiland’ av Anna Funder. Nagra klipp: In East Germany, information ran in a closed circuit between the government and its press outlets. As the government controlled the newspapers, magazines and television, training as a journalist was effectively training as a government spokesperson. Access to books was restricted. Censorship was a constant pressure on writers, and a given for readers, who learnt to read between the lines. Sverige i… Read more »

hansL
hansL
8 years ago

mon vores politikkere og domstole mon ser dette program. nej det bliver bare chokerede den dag krigen bryder ud