3
okt
Seneste opdatering: 5/10-12 kl. 1324
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den 11 september i Ă„r deltog Lars Vilks pĂ„ den antimuslimska konferensen Sion i New York. En konferens dĂ€r muslimer bland annat jĂ€mfördes med rĂ„ttor. Men trots den uppenbart rasistiska attityden Ă„ngrar inte Lars Vilks sitt deltagande. – AlltsĂ„ jag har ju ingen emot att de framtrĂ€der, sĂ€ger Vilks till Uppdrag gransknings Janne Josefsson som följde med pĂ„ resan. Vilks Ă„ngrar inte talet pĂ„ antimuslimsk konferens Hele programmet kan ses her nu.

Lars Vilks skriver i dag selv bland andet:

NÀr jag hade sett kvÀllens upplaga av Uppdrag granskning tycker jag att Josefsson klarade det bra. Han nyanserar bilden, lÀgger dÄ och dÄ lite press pÄ mig. Lika lite som nÄgon annan kan man hÀmta nÄgot sÀrskilt frÄn min inriktning. Den har jag klargjort mÄnga gÄnger och nÄgot annat finns inte att hÀmta. DÀremot kan man spekulera och vÀnda och vrida pÄ formuleringar. Josefsson menar att jag har mer Àn jag sÀger. Han skriver i chatten efter programmet:

”Men ocksĂ„ Ă€r han mer involverad i islamfrĂ„gan Ă€n han vill göra gĂ€llande. ’Tar inte nĂ„gon stĂ€llning’ Det stĂ€mmer ju inte.” PĂ„ sĂ€tt och vis Ă€r det riktigt, jag har blivit indragen i hela diskussionen och de stĂ€llningstaganden jag har gjort handlar om vad jag anser vara ”rimlig kritik”. En stor affĂ€r har det blivit angĂ„ende mitt uttalande om probleisering. Å andra sidan Ă€r det svĂ„rt att finna nĂ„gon som hĂ€vdar att Islam huvudsakligen Ă€r en moderniserad religion. Jag har ocksĂ„ sagt att resurserna Ă€r otillrĂ€ckliga för att hantera de problem som finns med invandringen. Det borde inte vara nĂ„gon större överraskning. I varje fall Ă€r jag nöjd med Josefsson program och dess form Roadmovie. Och bildmaterialet var utomordentligt, signerat Henrik Hjort.met med Islams modernisering. Jag anser att det fortfarande Ă€r ett stort problem Ă€ven om det finns mĂ„nga muslimer som Ă€r för en modern

Update, lÞrdag: SVT plockar bort Uppdrag granskning om Lars Vilks frÄn SVT Play

Skov-jihad

Al-Qaeda has been blamed for a recent series of forest fires across Europe, as the head of Russia’s Federal Security Service claimed they were set by arsonists as part of the group’s low-cost attack strategy.

“One should note that setting fires to forests in the countries of the European Union is a new tendency in al-Qaeda’s strategy of a ‘thousand cuts’,” Alexander Bortnikov said, according to state news agency RIA Novosti, at a meeting of heads of security agencies.”This method allows (al-Qaeda) to inflict significant economic and moral damage without serious preliminary preparations, technical equipment or significant expenses.” Al-Qaeda blamed for Europe-wide forest fires

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Igler deltog i mĂždet i EU parlamentet i juni, og ogsĂ„ i det i Sverige berygtede ‘islamofobimĂžde’ i New York den 11 september. Der var ikke et Ăžje, der bemĂŠrkede det i […]

Varmt Konservativ(kr)
Varmt Konservativ(kr)
8 years ago

Skov-Jihad: Jag har lĂ€nge trott att Ryssland förr eller senare skulle komma till sina sinnen betrĂ€ffande sina relationer till Islam respektive till VĂ€st och inse att man har betydligt större anledning att göra gemensam sak med VĂ€st i stĂ€llet för med Islam. Hotet mot Rysslan Ă€r nĂ€stan om möjligt Ă€nnu större. Den ryska nationen Ă€r vĂ€lkommen att börja bidra till vĂ„rt gemensamma försvar istĂ€llet för att som tidigare motarbeta det. Skov-Jihad liknar mycket börnehave-jihad eller skole-jihad, som vi ju har sett mycket av under tidigare Ă„r men inte ser sĂ„ mĂ„nga rapporter om pĂ„ senare Ă„r, kanske för att det… Read more »

Frank P
Frank P
8 years ago

Bare google: wildfires al qaeda

Alle har vĂŠret advaret…

Frank P
Frank P
8 years ago

Hej Snaphanen http://www.frihetssmedjan.se/2012/02/okar-valdet-verkligen-i-sverige/ Interessant trĂ„d, der belyser noget jeg har tĂŠnkt over fĂžr, men som fĂžrst nu rigtigt gĂ„r op for mig. Det er mĂ„ske forklaringen pĂ„ at mordraterne i Europa ikke rigtigt er steget med muslimernes indtog. Forklaringen er simpel: LĂŠgerne redder flere liv end fĂžr! “VĂ„ld som var dödligt för bara nĂ„gra Ă„r sedan Ă€r det inte i dag. Som en representant för Socialstyrelsen lite tillspetsat uttryckte traumateamens arbete: ”De som kommer in döda dör. De andra överlever. Citat: “Antalet mord i Sverige har sen ca 1975 varit 100 per Ă„r. Men befolkningen har ökat under denna tid.… Read more »

Frank P
Frank P
8 years ago

Der gĂ„r et spĂžgelse igennem Sverige…. Expo ĂŠndrer kurs: http://expo.se/2005/vaga-fraga-varifran-fordomarna-kommer_1303.html “För nĂ„gra Ă„r sen handlade programmet NattcafĂ© om fördomar mot romer. Samtliga gĂ€ster tyckte det var lika hemskt med alla osanningar om “tjyvaktiga zigenare”. Gott sĂ„. Men inte en enda frĂ„ga om bakgrunden till fördomarna stĂ€lldes. Och det ironiska var att nĂ€r programmet var slut och gĂ€sterna gĂ„tt hem, hade allt porslin stulits frĂ„n redaktionen. I dag Ă„ngrar programledaren Siewert Öholm att han inte berĂ€ttade om hĂ€ndelsen i nĂ€sta NattcafĂ©sĂ€ndning. Vad det handlar om Ă€r att inte se ner pĂ„ mĂ€nniskor och omyndigförklara dem, utan bevĂ€rdiga dem med att fĂ„… Read more »