19
okt
Seneste opdatering: 19/10-12 kl. 2152
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Lavtstående sol på en overvejende blå himmel, rolige vindforhold og temperaturer op omkring de 18-20 grader, skoven står smuk med sine gyldenbrune efterårsfarver, dét er Indian Sommer!Lørdag vil dele af landet opleve dette fænomen. Den syd- og østlige del af landet vil nemlig få temperaturer op omkring 18 grader mange steder, stedvis op til 20 grader. DMI

København er stadig en købstad, selvom man ikke er noget geni. Man går sine ærinder, møder tre gamle venner tilfældigt, hver for sig og efter tur og det tager hele eftermiddagen. Og prinsesse Benedicte kommer kørende, men vi er ikke på hilseren og café au lait sammen. Kultorvet sent på eftermiddagen, klik f. helskærm.

Fattig kræftpatient i Folkehjemmet?

I Sverige gør man jo ikke forskel på ‘folk og folk’, så rige henholdsvis fattige syge, er altså ikke ‘folk´’. Det kniber med financerne, der er så mange andre pengene skal række til, når humanismen går i aktion:

Alarmerande utveckling. Svenska cancerpatienter nekas ofta tillgång till viktiga behandlingar. Ett läkemedel som förlänger livet för män med prostatacancer anses till exempel inte vara värt pengarna, 30.000 kronor i månaden. På vissa svenska sjukhus kan rika patienter köpa sin medicin, andra får vara utan, skriver läkare och företrädare för patientorganisationer. Var är alla läkare och politiker som inte tycker att vi ska göra skillnad på fattiga och rika på våra svenska sjukhus?”Fattiga cancerpatienter nekas viktiga mediciner”

Expo – the end of the beginning

Sweden’s semi-official organization for intelligence gathering, denunciation, propaganda and enforcement evokes fear far beyond the country’s borders.

Of course Expo’s approximately 30 workers and associates do not engage in physical attacks on dissidents from the Swedish state doctrine. They merely denounce the heretics and leave it to others to draw their own conclusions on how to eliminate them.
Since its start in 1995 Expo has benefitted from generous state subsidies in order that it might fulfill its mission, which the organization describes thusly: “The Expo Foundation maps, investigates and informs on right-wing extremist and racist tendencies in society. Our vision is a democratic society where people are not persecuted because of skin color, ethnic origin, sexual orientation or religion.”

Prevalent among the “racist tendencies” that Expo has sought to eliminate are Sovereignty of the People, freedom, democracy, equal rights for men and women and freedom of expression and conscience. On top of Expo’s list of priorities has been the de facto defense of Islamic totalitarianism with its intention to impose sharia law and bondage for the infidels. Whoever dared question the blessings of the Caliphate ended up on Expo’s blacklist. Lars Hedegaard i Despatches.

Hvor den danske Wikipedia skriver at “Expo er et svensk venstreradikalt tidsskrift, som blev grundlagt i 1996 af Stieg Larsson og Andreas Rosenlund, der begge var aktive kommunister,” er den svenske langt mere positivt indstillet – og grundig. Der er dog interessante iagttagelser på: “Jan Guillou januari 1996 om Expo: “De arbetar i alla fall som en klassisk underrättelsetjänst”, og Guillou har jo været lidt indenfor skæg og blå briller. NB: Dispatches kan være midlertidigt nede, der er folk derude der seriøst ikke ønsker, den skal udkomme. Det kunne være interessant at vide hvem, men indtil videre må man tage det som en kompliment.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments