24
okt
Seneste opdatering: 24/10-12 kl. 1903
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se omtalen af det første afsnit af den iraelske dokumentar her. Vi er i Belgien, og England denne gang, og i Sverige igen, der er værst allieret med islam af alle. Blandt andre medvirker Douglas Murray, Filip Dewinther Ayaan Hirsi Ali og Theo van Gogh. Se den. Den kommer aldrig på en europæisk TV-kanal. Den svenske kvinde, der er på flugt fra islams mordere og misogyne nazier siger:

Tyske myndigheder ransager Pro Køln

17 kontorer og lejligheder i Köln, Leverkusen og Berlin er raided af politi, skriver Köllner Stadtt Anzeiger.Efter razziaen siger formanden for Pro Köln Markus Wiener, at anklagerene er det rene nonsens. Islam i Europa passer det udmærket: France Muslims Want Rightist Ban, Protection

Among the accused are all five members of the Pro Köln board. In the last four years, they are said to have defrauded the city of a “high five-figure amount”, confirmed the spokesman for the state prosecutor’s office, Ulrich Bremer. Pro Köln rejects the charges.

Police and the state prosecutor’s office are investigating 15 members and sympathisers of the far-right organisation Pro Köln on the charge of organised and professional fraud. From 8 o’clock on Tuesday investigators searched 17 offices and homes of the suspects in Cologne, Leverkusen and Berlin, including the party’s central office on the Heumarkt and the Leverkusen lawyer’s office of the party leader Markus Beisicht. The investigators searched for documents that confirmed the suspected fraud. The police confiscated computers and written documents, as well as invoice receipts. The material is to be examined within the next few days. German Government Launches Raids on Anti-Islam Pro-Deutschland Movement,Razzia bei Rechtspopulisten von Pro Köln.Kassieren, ohne zu debattieren

Norsk politisk TV-propaganda om EDL

I Danmark lykkedes det journalisten Tom Carstensen at lave balanceret journalistik om EDL, både på radio og TV (Hvem er Tommy Robinson og English Defence League? Tom Carstensen i Deadline) Det klarer NRK’s Brennpunkt ikke i denne udsendelse, hvor de sammen ligner Robert Spencer med Osama bin Ladin. De er ganske vist tæt på nogle af hovedpersonerne, men de har fra minut 1 en politisk dagsorden. NRK’ s eksperkommentator en den samme Matthew Collins, der lagde en begejstret tegning af Paul Weston i et fuglebur ud i går. En ekspert med en dagsorden og en syg humor.

Det er ikke journalistik at mene noget, det er journalistik at undersøge, forske og stille spørgsmål. Man skal til Sverige for at finde journalistik, der er så missionerende som dette program. Når man har set det, hvis man orker, står konklusionen tilbage: En voldelig udvikling i Europa på grund af islam, vil blive beskyldt dem, der har advaret og registreret udviklingen. De er meget forskellige og ikke allesammen lige oplyste, men de vil ryge ned i samme gryde. Medierne vil slagte dem og myndighederne vil arrestere dem i den tro, at det vil forhindre deres egne selvinstallerede konflikter. Det vil det ikke, men det varmer så længe. Personligt har jeg svært ved at se, at det at dokumentere et fænomen, i sig selv skulle være ‘hadefuldt.’ Men det er altså NRK’ mening, og mon ikke Stortingets også?

Det er politisk realisme, og mere nedslående kan en forudsigelse ikke være. Fremtiden tilhører ekstremisterne, og europæiske medier har i det store hele valgt politisk side. Der er en mur, der er ved at vælte ned over dem, ingen journalist kan forhindre det, så meget skal de ikke overbedømme deres indflydelse. Denne udsendelse er Breivks arv i norske statsmedier, den havde ikke været mulig uden ham. Frie demokratier er splittede og langsomt opfattende, når de står overfor en totalitær trussel. Det var de i 1933, det var de under den kolde krig, det er vi igen i dag og det er garantien for maksimal fare. En gang hver generation skal det åbenbart ske.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Den israelske dokmentar. Del 1 er her, del 2 er her. […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Det vaekker meget staerke, ja hadske, foelelser at se et optog i Europa der raaber “Ned med demokratiet!!” Det vil sikkert ogsaa goere politikere nervoese at se men jeg frygter at de vil drage den forkerte konklusion og forsoege at kriminalisere enhver “provokation” af disse manifeste anti-demokrater. I “fredens” og “tolerancens” navn naturligvis. Det ville vaere den vaerst taenkelige reaktion fordi de og pressen risikerer, med en sammenligning jeg engang ville have kaldet grotesk, at miste al trovaerdighed praecis som politikere og presse under besaettelsen i anden verdenskrig. Bortset fra at vaere lovlig saa finder jeg det allerede bemaerkelsesvaerdigt at… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Danskere er nu i mindretal i de københavnske fængsler http://denkorteavis.dk/2012/danskere-er-nu-i-mindretal-i-de-kobenhavnske-faengsler/ Justitsminister Morten Bødskov fremlægger i dag regeringens plan for Kriminalforsorgens økonomi i de kommende år. Han vil blandt andet afsætte penge til at bygge 100 nye pladser. De skal især bruges til at bygge et nyt fængsel til de hårde fanger fra banderne, som terroriserer de svage fanger i de blandede fængsler. [!!!] Kim Østerbye, formanden for Fængselsforbundet, er glad for de 100 pladser, men siger, at det er i underkanten i forhold til behovet. Presset på fængslerne er så stort, at det er vurderingen, at der om få år… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Den tredje verden flytter ind og landsbytoss…undskyld…multikulturalisterne insisterer jo på vi skal være rummelige.

Og det er vi så, for at hævde vores ret til at beholde vores land frit for andres overskudsbefolkning og organiserede kriminelle er nemlig en kæmpe mental no-go-zone i disse visionære tider.

Bergfast
Bergfast
8 years ago

Man behöver nog försöka komma ihåg att människan är en varelse som är –familje- bunden, och likaså en varelse som bildar familjer, släkter, klaner, ätter, kungafamiljer och folkstammar, som förenar sig själva i gemensamma tros- och livsåskådnings-föreställningar och som också bildar – nationer -. Genom ett –gemensamt – språk, där alla som ingår i –folkstammen -, eller folkgruppen, eller nationen, kan kommunicera, och genom det kulturella ideal, och den vilja till –överlevnad- med sina ideologier, religioner eller –fränder- av olika slag, tros-fränder, åsiktsfränder, osv., är ett – allom-mänskligt –fenomen-, som ingen enda människa egentligen står –utanför. De flesta människor föds… Read more »