2
nov
Seneste opdatering: 2/11-12 kl. 1030
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Heldigvis Ăžnsker kun 12 % af Amerikas muslimer dĂždsstraf for forseelsen, og kun 32 % vil have sharia i stedet for USA’s forfatning. I Europa er vi nĂŠrmere kalifat-tilstande: Belgian Muslim State? Islamists vow campaign after election win

Islam and America are fundamentally and totally incompatible: As Andrew Bostom writes , polling data from Wenzel Strategies reveals that 58% of Muslims in the United States do not believe “that criticism of Islam or Muhammad should be permitted” — IN AMERICA. In other words, they flatly reject the First Amendment of our Constitution. Which means they reject America. Additionally, 45% of Muslims in America believe that those who do criticize Islam or Muhammad should face “criminal charges,” and 12% of Muslims in America believe that anyone who criticizes Islam should be put to death.

Think about that. Almost half of the Muslims in America would throw Christians in prison if they could, simply for telling them the truth about Islam, and 1 out of every 8 Muslims you meet in America think you should have your head cut off for doing such a thing…..And 43% believe it should be illegal IN THE UNITED STATES for a Christian to share his faith with a Muslim, while 32% firmly believe that Sharia — not our Constitution — should be “the supreme law of the land in the US.”Sobering: 45% of Muslims in America want to throw you in prison, Poll finds what they really think about Constitution, Shariah.

VĂ€lkommen till Malmö – hatets stad

Deltagarna i svenska TryckfrihetssĂ€llskapets möte med Geert Wilders i Malmö förra lördagen kommer aldrig att glömma hatet. Det vitglödgade, grĂ€nslösa hatet i ögonen pĂ„ de sĂ„ kallade demonstranterna som fick lov att omringa, skrĂ€mma och fysiskt angripa mötesdeltagarna som hade kommit för att höra vad den utskĂ€llde hollĂ€ndske politikern hade pĂ„ hjĂ€rtat. De möttes med rop – “Ingrid (ordförande för svenska TryckfrihetssĂ€llskapet och chefredaktör för Dispatch International) Ă€r rasist, inte journalist!” “Inga rasister pĂ„ vĂ„ra gator!” och nĂ„got om polisen som skyddade blivande breivikare.

Den stora polisstyrkan med hĂ€star, hundar och en helikopter gjorde emellertid ytterst lite för att erbjuda nĂ„got skydd. Polisen tillĂ€t de sjĂ€lvutnĂ€mnda “antifascisterna” att trĂ€nga sig Ă€nda in pĂ„ mötesdeltagarna, som tvingades löpa gatlopp för att komma in i möteslokalen. Med likgiltiga miner sĂ„g de pĂ„ nĂ€r svartuniformerade vĂ„ldsmĂ€n omringade mötesdeltagarna, överöste dem med Ă€gg och rutten frukt och i vissa fall till och med slag. Om AFA:s (Antifascistisk Aktion) stormtrupper hade fĂ„tt möjligheter till det, hade de inte tvekat att slĂ„ ihjĂ€l sina hatobjekt. MĂ„nga av de anmĂ€lda kom aldrig fram till entrĂ©n, eftersom de av lĂ€ttförstĂ„eliga skĂ€l inte vĂ„gade utsĂ€tta sig för verbala eller fysiska angrepp.

Om polisen hade velat, kunde de enkelt ha trĂ€ngt undan vĂ„ldsmĂ€nnen och vĂ„ldskvinnorna och om nödvĂ€ndigt gripit dem alla för störande av den allmĂ€nna ordningen, vĂ„ld och hot. Jag gick bort och frĂ„gade polisens “kommunikationsansvariga”, Ewa-Gun Westford, hur polisen kunde tillĂ„ta brĂ„kstakarna att kasta Ă€gg i huvudet pĂ„ medborgare som hade anmĂ€lt sig till ett fredligt och demokratiskt möte. “Vi tillĂ„ter det inte”‘, svarade hon, “men vi mĂ„ste vĂ€lja vĂ„ra strider”……se videre Lars Hedegaard pĂ„ Dispatches(findes ogsĂ„ pĂ„ dansk, tysk og engelsk)

Nicolai Sennels har klaget til SkÄnepolisen:

“Jeg klager hermed over politiets indsats, da Geert Wilders talte i Kockums Fritid i MalmĂž d. 27. oktober 2012. Politiet sĂ„ passivt til, mens truende og voldelige mĂŠnd slog og skubbede forsvarslĂžse kvinder pĂ„ vej til Wilders’ foredrag. Det er krysteragtigt og en direkte trussel mod ytringsfriheden, at politiet ikke gjorde mere for at beskytte gĂŠsterne til foredraget. Vi er mange der, ikke mindst efter Ewa-Gun Westfords (informatör polisen SkĂ„ne) politiske udtalelser sĂ„ som “Det Ă€r ju en person med vĂ€ldigt extrema Ă„sikter”, frygter, at politiets hĂ„ndtering af sagen har til formĂ„l at skrĂŠmme folk fra at deltage i islam-kritiske arrangementer.
Nicolai Sennels”

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
8 years ago

@Frank P

“MSM vĂŠgrer sig mod at bringe ‘Benghazi gate’ pĂ„ dgasordnen. Mon ikke sagen eksploderer i ugerne og mĂ„nederne efter Obama er valgt om 48 timer”

Skulle ‘The One’ -gud forbyde- blive genvalgt, aĂ„ er jeg sikker pĂ„, at bĂ„de ‘Benghazi-gate’ og/eller “Operation fast and furious” nok skal indhente ham og hans medskyldige i administrationen. Kon gressen under sĂžger begge disse skandaler, som begge i modsĂŠtning til Watergate-skandalen rent faktisk har kostet menneskeliv. I lĂŠngden kan alle disse ‘Obots’ i MSM ikke dĂŠkke over denne adminsitrations forbrydelser.

Hanzi
Hanzi
8 years ago

Det svenske politi er lort, der ikke engang kan forsvare deres egne bĂžrn og udviklingshĂŠmmede kvinder.

Griffin11
Griffin11
8 years ago

Jag vill kriminalisera izlam…

norge
norge
8 years ago

Ewa-Gun Westford minner litt om Norge fĂžr 22/7, da alt skulle vĂŠre veldig politisk korrekt, og Norges f.eks rikspolitisjef var en homofil psykolog (ja, uten politibakgrunn).

HĂžgsbro
HĂžgsbro
8 years ago

Sennels email skyder sig selv i foden. Enhver kan sige sig selv at politiets undfaldenhed ikke har noget formĂ„l, men netop er undfaldenhed. De blevet forĂŠret en tilbagevisning. Det havde vĂŠret bedre at pĂ„pege at deres pligt er at sĂžrge for borgernes sikkerhed uanset politiske holdninger, og at deres fokus Ă„benbart var forkert. Problemet var ikke kun knyttet til Wilders sikkerhed, men ogsĂ„ publikums. Gad vide hvordan deres mandat egentlig sĂ„ ud…?

anno
anno
8 years ago

‘Omtale’ bliver mĂ„ske ogsĂ„ forbudt, utroligt..

Millioner af netsider bliver ulovlige med ny datalov – 28. oktober 2012
‘Privatpersoner, myndigheder, virksomheder og organisationer mĂ„ ikke omtale menneskers helbred, etniske bagrund, religion eller politiske holdninger, uden deres udtrykkelige samtykke. Journalister, kunstnere og forfattere skal dog have lov uden at spĂžrge.’
ht tp://www.aabenhedstinget.dk/millioner-af-netsider-bliver-ulovlige-med-ny-datalov/

JensH
JensH
8 years ago

Giv Obama 4 Ă„r mere, og sĂ„ vil disse 45 procent af de Amerikanske muslimer fĂ„ deres vilje. USA har allerede under Obama-administrationen bĂžjet af i FN mht. forbud mod ‘kritiske ytringer’ om islam, selvom om dette er i lodret modstrid med “The first ammendemt”. Men Obama har det i det hele taget lidt svĂŠrt med den Amerikanske forfatning, som han finder ‘utidssvarende’, da den blokerer for den ‘change of America’ han Ăžnsker at gennemfĂžre.

Frank P
Frank P
8 years ago
Reply to  JensH

Ikke at glemmer at Det Hvide Hus faktisk lagde pres pÄ Google (ejer af Youtube).

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Frank P

Ja, men Google afviste gudskelov Det Hvide Hus i den sag. IĂžvrigt vokser “Benghazi-gate” dag for dag, og er virkelig ved at udvikle sig til et gigant-problem for Obama-administration. Ingen undenfor MSM (og dĂ„rligt nok der lĂŠngere) tror lĂŠngere pĂ„ historien om, at denne amatĂžr-video pĂ„ YouTube udlĂžste voldlighederne. Dette var et velplanlagt islamisk terror-angreb pĂ„ Ă„rsdagen for 9/11, og der var -viser det sig nu- masser af advarsler i mĂ„nederne op til angrebet, og selve angrebet varede i over 7 timer, og forskellige indsats-styrker USA havde iden for rĂŠkkevide, kunne sagtens have kommet de angrebne pĂ„ ‘konsulatet’ i Benghazi… Read more »

Frank P
Frank P
8 years ago
Reply to  JensH

MSM vĂŠgrer sig mod at bringe ‘Benghazi gate’ pĂ„ dgasordnen. Mon ikke sagen eksploderer i ugerne og mĂ„nederne efter Obama er valgt om 48 timer.

Jernhesten
8 years ago

Da jeg lĂŠste overskriften troede jeg et kort Ăžjeblik af det var 45% af den amerikanske befolkning.

45% af de amerikanere som er muslimer giver heldigvis et lidt andet billede.

falkeĂžje
falkeĂžje
8 years ago

Under krigen var danskerne virtuoser og utrĂŠttelige til
at kritisere BsĂŠttelsesmagten.
Revyerne skrev sange, der behandlede alle andre emner, men
ingen var i tvivl om den egentlige adresse.
BesÊttelsesmagten mÄtte pÊnt finde sig i det, for de
kunne ikke sÊtte fingre pÄ noget som helst, og bag
deres ryg frydede danskerne sig skadefrogt.

falkeĂžje