8
nov
Seneste opdatering: 9/11-12 kl. 1417
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

RT indslag om den fundamentalistiske, mega-moské i London, der kan blive til virkelighed. Nu bonner Tony Blairs arv til England for alvor ind pÄ politikernes skriveborde. Jo lÊngere tid de gÄr baglÊns, desto vÊrre bliver konflikten, nÄr den kommer, desto svÊrere bliver den at holde indefor demokratiets rammer og fredelig. Hvad nu, lille politikermand? Blair, Chamberlain eller Churchill? Man kan lÊse mere om den her: Gigant-moské pÄ vej i London

Hverdagsracisme ?

Det er skrĂŠkkeligt sĂ„ mange racister der er i Sverige. Hvad skulle de gĂžre uden Bengt Westerbergs ‘kundskabslĂžft’? Han var en af dem der Ă„bnede sluserne for masseindvandringen til Sverige i 1992, nu vil han skyde sine selvskabte elefanter med elastikker for at redde sit skind:

LĂ€rare behöver kunna mer om frĂ€mlingsfientlighet för att ta diskussionen om rasism i klassrummet, anser regeringens utredare Bengt Westerberg. Han föreslĂ„r att lĂ€rare fĂ„r ett femĂ„rigt kunskapslyft i mĂ€nskliga rĂ€ttigheter för 650 miljoner kronor, skriver Svenska Dagbladet pĂ„ fredagen. Tre lĂ€rare pĂ„ varje skola, 20 000 i hela landet, ska erbjudas fortbildningen. Westerberg har utrett hur arbetet mot frĂ€mlingsfientlighet kan bli effektivare. LĂ€rare kan fĂ„ plugga vardagsrasism, ”Vardagsrasism största hotet”

Etablissementet stĂ„r og holder pĂ„ en mur, der er ved at vĂŠlte ned over dem, men de er tilsyneladende i total vildrede med, hvad de skal gĂžre. FĂžrst baskede Reinfeldt Sverigedemokraterne forleden i en tale, i dag er det en lige sĂ„ ‘clueless’ Carl Bildt, der gĂžr sig ondt over en Demoskop, som giver SD 9 % af stemmerne. Det bliver meget ‘vĂŠrre’, Fredrik og Carl. Selvom der ikke er nogen udsigt til, at SD fĂ„r bare indirekte indflydelse pĂ„ den masseinvasion der foregĂ„r lige i disse Ă„r, hvĂŠsser den medie-politiske elite knivene og sidder meget uroligt pĂ„ stolene. Af uransagelige grunde mener SvD kun SD fĂ„r 7.7. %:

Sverigedemokraterna (9,0%) ökar med 1,9 procentenheter och nÄr nu sin hittills högsta nivÄ i Demoskops mÀtningar. FörÀndringen Àr i förhÄllande till septembermÀtningen statistiskt signifikant. Utvecklingen har konstaterats i en rad mÀtningar.Demoskops vÀljarbarometer för november

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK
PK
8 years ago

I Bengt Westerbergs Sverige findes ordet FREMMEDFRYGT ikke.
TĂŠnk sig lige det ! Et helt land uden frygt.
MÄske det har noget at gÞre med, at landet er sÄ stort, og i alle de smÄ
og store samfund lever man, som det eneste sted i hele verden, i fred.

SĂ„ er der bare det med alle racistene..
Ak ja, ak ja , man fÄr aldrig det hele.

HH
HH
8 years ago

Men hallĂ„! Julen med sin tindrande gran Ă€r vĂ„r NORDISKA TILLHÖRIGHET och inte nĂ„gon annans! Jag blir helt enkelt hĂ€pen över tilltaget. Demokrati? Jo, pytt! Förresten köper vi danska granar hĂ€r i SkĂ„ne, fina granar pĂ„ alla sĂ€tt. Vi fĂ„r se till att köpa mĂ„nga fler och sĂ€tta upp dem i rad pĂ„ svenskt land sĂ„ de lyser ut mot naboen Danmark. KĂ€ra vĂ€nner, vi ska se till att ni fĂ„r en riktigt god NORDISK JUL ni ocksĂ„! Med skinka och allt… oops, dĂ€r försa jag mig. ÂŽschĂ€kta!

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

En dĂžd af skud foran svensk statsministerbolig

http://www.bt.dk/udland/en-doed-af-skud-foran-svensk-statsministerbolig

Af Stine KjĂŠrside, Thomas StĂŠrmose
Fredag den 9. november 2012, 14:35 Updated: 15:07

En person er blevet skudt og drĂŠbt i den svenske statsministerbolig i Stockholm, skriver svenske medier.

IfĂžlge det svenske Expressen drejer det sig om en af vagterne, ansat til at bevogte bygningen. Det bekrĂŠfter det svenske politis talsmand. Kl. 13.11 fik det svenske politi opringningen.

Frank P
Frank P
8 years ago

Nogensinde set http://www.youtube.com/watch?v=hG3WmgUfqrk&feature=related “AFA Ă€r inte vĂ€lkomna i RosengĂ„rd!” De altid voldsparate AFA virker pludselig som smĂ„ skolepiger over for de endnu mere voldsparate indvandrere, der virkelig forstĂ„r at tryksparke. Hvordan mon AFA-debriefingen lĂžd bagefter? NĂ„r AFA og muslimer teamer up, sĂ„ minder det om sneboldskamp i barndommen. En grupper af medlĂžbere vĂŠlger automatisk side med nogle bĂžller, og de overfalder da ogsĂ„ sammen nogle mindre bĂžrn… men da bĂžrnene er rendt vĂŠk og bĂžllerne ikke har fĂ„et nok endnu, sĂ„ vender de sig pludseligt mod medlĂžberne, det var jo bare en skin-alliance…. medlĂžberne gĂ„r hjem med blodige nĂŠser, men… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Frank P

Ja, en del af AFA’erne mĂ„tte ghm. sĂžge tilflugt i en McDonald’s Restaurant –
af alle steder! 😀

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

P1-debat netop nu: http://www.dr.dk/P1/p1debat Er det demokrati, nĂ„r juletrĂŠet nedstemmes? P1 Debat 09. november 2012 kl. 12:20 pĂ„ P1 Er julen og de danske traditioner i fare? I Kokkedal i NordsjĂŠlland kommer juletrĂŠ med lys ikke op at stĂ„ i Ă„r, for et lille muslimsk flertal i afdelingsbestyrelsen har afvist at bruge penge pĂ„ juletrĂŠet efter en demokratisk afstemning. At den samme boligforening nu har brugt 60.000 kr. pĂ„ en stor Eid-fest har vĂŠkket harme. Og nu krĂŠver flere politikere, at kulturministeren blander sig. Men det vil Uffe ElbĂŠk ikke: “Jeg vil bare sige, at traditioner jo hele tiden er… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf
JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Bjovulf

““Jeg vil bare sige, at traditioner jo hele tiden er til debat og forhandling. Det er det i det her lokale og pĂ„ alle niveauer i det danske samfund.” Det fĂ„r mig til at mindes et debat-mĂžde i Trykkefrihedsselskabet for nogle Ă„r siden, (som Steen optog og lagde ud pĂ„ nettet), hvor bĂ„de JĂžrgen BĂŠk Simonsen (JBS) og Lars HedegĂ„rd (LH) deltog i debat-panelet, og hvor fĂžlgende ord-veksling fandt sted, (efter hukommelsen): LH: Vil du sige at Danmark er til forhandling mellem forskellige kulturer??? JBS: JA LH: Men vi har sgu da ikke bedt dem om komme herop og forhandle… Read more »

Gunnar Biering
8 years ago
Reply to  JensH

Kulturministerens reaktion minder om, hvad en anden radikal minister sagde i begyndelsen af Anden Verdenskrig: “Ved de store, tyske Sejre, der har slaaet Verden med Forbavselse og Beundring, er en ny Tid oprundet i Europa, der vil medfĂžre en ny Ordning i politiske-Ăžkonomisk Henseende under Tysklands FĂžrerskab. Det vil vĂŠre Danmarks Opgave herunder at finde sin Plads i et nĂždvendigt og gensidigt, aktivt Samarbejde med Stortyskland. Det danske Folk stoler paa, at det i den nye, europĂŠiske Ordning vil kunne bevare sin SelvstĂŠndighed, og det haaber at finde Forstaaelse for sin Egenart og for sin traditionelle, fredelige, politiske og sociale… Read more »

HH
HH
8 years ago

I morse – lĂ€s fredagmorgon – vaknade jag tidigt av radion. Rakt igenom kom vĂ€rldens elĂ€nde i mina öron. Kofi Annan kom med en kort utsaga och han manade de syriska kombattanterna till lugn och medmĂ€nsklighet. DĂ€rnĂ€st kom tvĂ„ afghanska kvinnor som bjudits in till Sverige. De berĂ€ttade att under de tio Ă„r som svenska styrkor agerat i landet ingenting positivt för kvinnor intrĂ€ffat. INGENTING! DĂ„ kan man ju frĂ„ga sig varför vi överhuvudtaget varit dĂ€r. Om inte engelsmĂ€nnen eller ens ryssarna kunde pacificera folket, vem sĂ„? Och sĂ„ hĂ€r fortsĂ€tter det. Det kunde lika gĂ€rna handla om 30-Ă„riga kriget… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  HH

Precis som jag och sĂ€kert mĂ„nga andra ocksĂ„ har misstĂ€nkt i Ă„ratal. Detta sĂ„ kallade “bistĂ„nd” som vĂ„ra folkvalda i sin enorma godhet skĂ€nker till fattiga lĂ€nder i vĂ€rlden, fastnar nĂ„gon annanstans. Av kvinnans rĂ€dsla att döma sĂ„ har det skett lokalt eller regionalt eller rent av nationellt. Men det kan lika gĂ€rna vara nĂ„n mer lokal “boss” som bestĂ€mmer över nĂ€romrĂ„det. SĂ€kert har pengarna fĂ„tt ben och kommer anvĂ€ndas till vapen, narkotika och eventuell lyxkonsumtion för bossen. RĂ€dsla har hon sĂ€kerligen all anledning att kĂ€nna. Ett förfluget ord och blir mördad. Men vem vet, hon kanske ocksĂ„ lider av… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ny spéndende leg: Gét en religion 😀

http://jyllands-posten.dk/international/usa/article4902700.ece

Bedende passager tvang fly til nĂždlanding
AF SØREN MUNCH

Amerikansk passagerflyvning fik eskorte af militÊrfly og mÄtte lande uventet hurtigt.

En bedende mand i midtergangen medfÞrte torsdag lokal tid, at et passagerfly fra United Airlines mÄtte nÞdlande i Washington.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Flyet var undervejs fra Denver i Colorado til Washington D.C. og meldte kort fĂžr ankomsten til Dulles Washington International Airport, at en passager ignorede besĂŠtningens instruktioner. [!!!]

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Bjovulf

“GĂŠt en religion”

Amish???

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  JensH

Close, but no cigar 😀

De flyver vist i sagens natur ikke ret meget 😉

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago

Vad som Àn hÀnder sÄ kommer britternas nÀsor att gnuggas i enfald.

EH
EH
8 years ago

Deres svar til et nej kan blive terror. Et ja vil Ăžge deres appetit. Deres krav vil aldrig hĂžre op, og prisen for “fred” vil efterhĂ„nden nĂŠrme sig den totale overgivelse. Intet mindre. Min 3. finger pĂ„ hĂžjre hĂ„nd stritter voldsomt ud i luften. TĂžr de skrĂŠmte engelske politikere demonstrere dette symbol? Jeg tvivler.

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  EH

“You were given the choice between war and dishonor. You chose dishonor and you will have war.”

Churchill’s remark after Chamberlain returned from signing the Munich pact with Hitler in 1938. What will David Cameron chose in 2012??

Gunnar Biering
8 years ago
Reply to  EllenbĂ„gen

Jo, bl.a. Lars Hedegaard har henledt opmÊrksomheden pÄ det forhold. I flere hundrede Är hÊrgede nordafrikanske sÞrÞvere i de europÊiske farvande og kystomrÄder, isÊr for at tage europÊere som slaver.

Men det interesserer overhovedet ikke den vestlige offentlighed i dag. Den har travlt med at sige undskyld for, at vore forfĂŠdre kĂžbte de negerslaver, som araberne havde hentet inde i Afrika.