10
nov
Seneste opdatering: 11/11-12 kl. 0606
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Opsig flygtningekonventionen af 1951

Inden EU kommer os i fork√łbet og Sverigeficerer hele Europa.

Snart kommer EU få ett gemensamt program för asyl- och migrationspolitik. I dag tar nio av EU:s medlemsländer emot nästan 90 procent av alla flyktingar, och hur de behandlas skiljer sig stort från land till land. Syftet med den nya lagstiftningen är att ge alla flyktingar samma behandling och bedömning oavsett var i EU de anländer, och att fördela ansvaret jämnare. Gemensam asylpolitik inom EU snart på plats

Gruppevoldtægt af dreng

Voldt√¶gt af m√¶nd er ikke s√• us√¶dvanligt i Sverige l√¶ngere. Det er helt f√łlgerigtigt af den demografiske udvikling: feminiserede svenske drenge og indvandrede machoer, der ligesdom hjemme i Mellem√łsten ikke g√•r af vejen for lidt homopraksis, de kan ford√łmme bagefter. Svenskerne er vant til at – om jeg s√• m√• sige “politikerne knepper dem i r√łven”, – men gruppevoldt√¶gt p√• en mand er noget sj√¶ldnere forekommende. Det er et sp√łrgsm√•l for dybdepsykolger hvorfor voldt√¶gt af m√¶nd er mere tabuiseret i et feministisk samfund, end 6500 (potentielt 65.000) voldt√¶gter p√• kvinder om √•ret. Skal man tro at den herskende kvindelige dagsorden t√¶nker “smag den medicin jeg spiser, lad os fordele elendigheden”? Vores midlertidige kulturminister ville antagelig ikke klage, traditioner udvikler sig. Yderligere elendighed: Der var to mord i Sverige i g√•r, og fire sidste weekend. Der plejer ‘kun’ at v√¶re et om dagen i mods√¶tning til knapt et om ugen i Danmark.

17-√•ringen var p√• v√§g hem fr√•n en fest i centrala V√§xj√∂ i natt.D√• ska han ha √∂verfallits och v√•ldtagits av flera m√§n.‚Äď Vi vill att eventuella vittnen ger sig till k√§nna, s√§ger Carl-Gustaf Rask, inre bef√§l vid V√§xj√∂polisen.Polisen har sp√§rrat av ett stort omr√•de vid Tegn√©rkyrkog√•rden i centrala V√§xj√∂ efter en misst√§nkt v√•ldt√§kt. Den 17-√•rige pojken fick hj√§lp av sin pappa att larma polisen n√§r han kommit hem efter en fest i V√§xj√∂.17-√•rig pojke uppges ha v√•ldtagits i V√§xj√∂Ung man v√•ldtagen vid Teg√©rkyrkog√•rden

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

jeg synes man skal se Ezra Levent, klippet ligger efter indslaget med Michael Coren og handler om CBC Рmodsvarer DR Рog deres hykleri om canadiske soldaters sjov om Bin Laden fra Afganistan. Det er så godt!

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
8 years ago

De to links, om EUSSR-diktater og muslimsk dominansadf√¶rd, synes ikke at have noget med hinanden at g√łre, men ved n√¶rmere eftertanke …

nobody
nobody
8 years ago

Allt för många stämmer upp i sången РTed gärdestad Jag vill ha en egen måne: http://www.youtube.com/watch?v=HInYeg78sMU

nobody
nobody
8 years ago

You can call me Toby, if you like; Rowan Atkinson in Hell: http://www.youtube.com/watch?v=9UbqZ_oN5do

P.S: I’m a fried the jew was right…

PK
PK
8 years ago

Forstår det ikke ! Hvorfor , i feminest landet per excellence er måske 90% af damerne
i Sverige totalt ligeglade med voldtægter.
Får de virkelig et bedre land??

Har ofte set Mona Sahlin på tv , og hun siger aldrig noget om det.
Hun taler altid racisme. Er HUN bindegal, eller har hun ingen menneskelige f√łlelser?

Stockholm kalder jeg for SAHLINGRAD.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  PK

Tidigare ikv√§ll h√∂rde jag p√• nyheterna, minns inte om det var Aktuellt eller Rapport men det var i alla fall den d√§r el√§ndiga falskt smilande Lisbeth √Ökerman. Som skr√∂t med att en ny internationell unders√∂kning hade visat att Sverige var v√§rldens 3:e b√§sta land att leva i. Bara Danmark och Norge var b√§ttre. Tror nog hon var lite besviken √∂ver att vi inte knep f√∂rsta platsen √§nd√•. Antingen m√•ste det vara en minst 40 √•r gammal unders√∂kning eller s√• √§r det inget annat √§n f√∂rljugen statlig propaganda. Jag tror s√§kert att ni kan r√§kna ut vilket. I verkligheten f√•r vi… Read more »