8
feb
Seneste opdatering: 8/2-13 kl. 1756
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Idag har vi tecknat en prenumeration pÄ Dispatch International

Attentatet mot Lars Hedegaard avgjorde saken. Vem som tog sig före att försöka skjuta Hedegaard vet vi fortfarande inte, Àven om misstankarna gÄr i en viss riktning. Dock vill vi med vÄr prenumeration visa, för vad det nu kan vara vÀrt, att vi inte accepterar att fria debattörer, Àven om de företrÀder av PK-eliten oönskade Äsikter, utsÀtts för mordförsök. VÄr prenumeration Àr ocksÄ en protest mot att den svenska politiska och mediala eliten, till skillnad frÄn den danska, konsekvent vÀgrar att fördöma attentatet. Idag heter vi alla Lars Hedegaard. Vi vet att Äsiktspolisen Expo lÀser bloggen, och vi hoppas att de Ätminstone för sin inre syn kan se vÄrt rakt utstrÀckta lÄngfinger. Verkeligheten.

I am now going to take out a subscription to Dispatch International and hope people will join me in doing so here. If that is indeed why the assassin called, then let’s spread the risk around a bit. Let’s make it the most gloriously widely-read publication out there. Since the attempt on his life, Lars has invited me to write pieces for Dispatch International and I have already told him that it will be a pleasure and an honour to do so.Douglas Murray: The cowardly and hypocritical media abandons Lars Hedegaard

Vi gillar olika och vi slÄr tillbaka

Idag publicerar Aftonbladet pĂ„ nĂ€tet denna bild av vad de kallar tidningens “kvinnliga profiler”. Vad Ă€r det de ska slĂ„ tillbaka mot? NĂ€thatet, dummer. Men det Ă€r inte det jag vill sĂ€ga tvĂ„ ord om. Det Ă€r en helt annan sak. Aftonbladet har ju gjort sitt namn kĂ€nt inte minst för kampanjer som “Vi gillar olika” dĂ€r man förvĂ€ntas ansluta sig till en statligt dirigerad multikulti-ideologi. Men se pĂ„ bilden av tidningens kvinnliga profiler. Finns det en enda kvinna dĂ€r som inte Ă€r etnisk svensk? Kanske finns det en eller tvĂ„, men jag har svĂ„rt att se vem det skulle vara. Jag kĂ€nner ju igen i alla fall fyra-fem stycken av dem (de har namnen Linderborg, Magnusson, Röstlund, Sköld, Lundberg och Mellin) Ingen av dem har arabiska, somaliska, afghanska eller andra utomeuropeiska namn, sĂ„ vitt jag förstĂ„tt. Det gĂ„r bra att starta mediakampanjer, betydligt svĂ„rare Ă€r det att sjĂ€lv leva i de miljöer vi andra förvĂ€ntas godta. Men de har gott sjĂ€lvförtroende, dessa “profiler”. Det förstĂ„r man nĂ€r man tar del av budskapet: “Vacklar vi sĂ„ vacklar demokratin.”

gillar

För övrigt vill jag pÄminna om att nÄgon i tisdags försökte mörda Lars Hedegaard, en av de frÀmsta förkÀmparna för det fria ordet. Det innebÀr inte att jag vill ursÀkta den misogyna pöbel som flockas pÄ nÀtet. Men rÀtt ska vara rÀtt, det finns en Ànnu farligare pöbel pÄ gator och torg och ibland Àr den bevÀpnad. I Lars Hedegaards trappuppgÄng hade den skarpladdad pistol. Thomas Nydahl

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

PĂ„ http://www.d-intl.com/ foregĂ„r opdatering, og det er godt opdateringer foregĂ„r. Men, opdatering ville vĂŠre endnu bedre hvis det foregik mens de samme sider blev vist i den udgave de har fĂžr opdateringen foregĂ„r. Eventuelt mens et lille logo pĂ„ siden der vistes, der var under redigering, fortalte at opdatering foregik. At bestille et abonnement pĂ„ avisen er fra USA i kommentar nĂŠvnt til en af artiklerne pĂ„ http://larshedegaard.info/en/ til lokalt bemĂŠrket vĂŠrende rodet, og uden en ordentlig oversigt. At kunne fĂ„ internetudgave- abonnement til udgaver med et sprog sĂ„vel som internet-abonnement til at kunne lĂŠse artikler pĂ„ hvilket som helst… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Kulturskat.
Jeg er i besiddelse af Georg Brandes (1842-1927), samlede vĂŠrker
udgivet i 1899 og hvad vÊrre er, jeg har sgu ogsÄ lÊst dem.
Jeg skriver i al beskedenhed pÄ en lille Georg Brandes biografi, om denne fascinerende
danske (europĂŠiske) kultur personlighed. Den bliver fĂžrst fĂŠrdig efter sommeren – men i kan godt begynde, at glĂŠde jer.

Mvh. Allan Hansen.

Lightmann
Lightmann
8 years ago

I videoen med Robert Spencer, taler de om (lige efter 2 minutter) at der i DK har vĂŠret tale om at lukke broen til Sverige, for at beskytte folk. Hertil vil jeg da lige sige at det har jeg da ikke hĂžrt om, ikke at jeg ikke stĂžtter den ide, for det gĂžr jeg da bestemt. Men, er der nogen der har hĂžrt tale om at lukke broen i MSM?

Angela
Angela
8 years ago

Jag undrar om dessa kvinnor pĂ„ Aftonbladet nĂ„gonsin tĂ€nkt tanken att det finns mĂ€nniskor, kvinnor, som Ă€r rĂ€dda för dem? KĂ€nner sig utsatta för deras övergrepp och hat och förtrĂ€ngda verklighet? Att de nĂ„gon gĂ„ng tĂ€nker tanken vilka representerar vi? Nej, det verkar inte sĂ„ . Har de nĂ„gon gĂ„ng slagit dem att det finns kvinnor som tycker de företrĂ€der nĂ„got mycket obehagligt? Att de framstĂ„r som en klick kvinnor som inte har nĂ„got gemensamt med andra kvinnor utan bara kör sitt lilla egna race och ser pĂ„ varandra i skrattspegeln? Har de nĂ„gonsin tĂ€nkt pĂ„ att det finns andra… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Douglas Murray var igĂ„r pĂ„ det Amerikanke radio-program ‘Radio Secure Freedom’ om attentat-forsĂžget pĂ„ Lars Hedegaard:

“DOUGLAS MURRAY, Associate Director of the Henry Jackson Center, talks with Frank about the assassination attempt against Lars Heegaard, which he considers an “appalling attempt” to stop our freedom of expression. Yet, as Murray points out, the usual defenders of free speech are not speaking out about the incident–rather, some feel that perhaps Hedegaard simply shouldn’t have said anything in the first place.”

http://www.securefreedomradio.org/2013/02/08/defense-cuts-hit-home-strategic-economic-and-personal-consequences/

Santor
Santor
8 years ago

“Zum mitnehmen oder hierverbrennen?”

Rofl 🙂

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Lidt at grine ad ( det er vist hĂ„rdt tiltrĂŠngt pt. ) – en tysk klassiker fra Muhammedkrisen,
som jeg tilféldigvis faldt over igen 😀

http://www.youtube.com/watch?v=ELDm9rfS77A

Anonymous
Anonymous
8 years ago
Reply to  Bjovulf

“Zum mitnehmen oder hierverbrennen?”

Rofl 🙂

Frank P
Frank P
8 years ago

Nu skal vi lege “gode gamle dage”: http://www.sydsvenskan.se/varlden/danskar-chockas-av-malmos-ransiffror/ “Chefen för Köpenhamnspolisens rĂ„navdelning, Henrik Svindt, tror först inte pĂ„ Sydsvenskans uppgifter om personrĂ„nsstatistiken i Malmö. Polisen i Köpenhamn för inte nĂ„gon specifik statistik över personrĂ„nen i den danska huvudstaden. SĂ„ litet Ă€r problemet, menar de. ” “– Jag Ă€r chockerad över antalet personrĂ„n som genomförs i Malmö. Det Ă€r otroligt höga siffror med tanke pĂ„ invĂ„narantalet. Detta mĂ„ste sysselsĂ€tta Malmöpolisen nĂ„got oerhört, sĂ€ger han. ” ” Han har tagit fram statistik speciellt för Sydsvenskan, som visar att endast 157 personrĂ„n (dĂ€r gĂ€rningsmĂ€nnen var tvĂ„ eller flera) polisanmĂ€ldes i Köpenhamn förra Ă„ret.… Read more »

Ven
Ven
8 years ago

VÀldigt bra krönika i detta Àmne:

http://avpixlat.info/2013/02/08/vansterns-tre-bakslag/#more-45979

JensH
JensH
8 years ago

“Idag publicerar Aftonbladet pĂ„ nĂ€tet denna bild av vad de kallar tidningens “kvinnliga profiler”.”

Hey, det er jo alle sammen hvide Svenske kvinder!!! Har Aftonbladet ikke nogen mangfoldigheds-politik???