16
feb
Seneste opdatering: 16/2-13 kl. 1640
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Hedegaard Will Sue The Swedish Media Lars Hedegaard sammenlignet med kjent nynazist

Once again illustrating how Canada’s Sun TV is far bolder than any US television network in dealing with Islam’s threat to Western free speech, Michael Coren, uniquely, interviewed Lars Hedegaard, who survived an assassination attempt earlier this week. Coren underscored my own sentiment that the failure to cover this assassination attempt against a major Western journalist by television media—including conservative television outlets Fox News and The Blaze—is a lingering disgrace. Andrew Bostom Hedegaard Interviewed by Sun TV’s Michael Coren (But Not Fox News)

PÄ vÀg mot sammanbrottet
Av Lars Hedegaard

Vad man Ă€n tycker om de vĂ€steuropeiska politikernas stora samhĂ€llsprojekt – befolkningsutbytet – sĂ„ mĂ„ste man beundra den konsekvens och skicklighet med vilken det genomförs. Under en period av fyra Ă„rtionden har olika regeringar och parlamentsmajoriteter lyckats genomtrumfa en massinvandring frĂ„n tredje vĂ€rlden, som troligen aldrig hade kunnat genomföras om man hade frĂ„gat de europeiska befolkningarna. Priset har bland annat varit en underminering av vĂ€lfĂ€rdsstaterna, eftersom det Ă€r fysiskt omöjligt för ursprungsbefolkningen att betala för ett oöverskĂ„dligt antal oproduktiva frĂ€mlingar. Men processen har skett gradvis, och politikerna kan kanske lita pĂ„ att befolkningarna inte kommer att upptĂ€cka att nĂ„got Ă€r helt fel förrĂ€n det under alla omstĂ€ndigheter Ă€r för sent att göra nĂ„got Ă„t det.

Det nya Àr att myndigheterna kan stÄ inför ett tvÄfrontskrig: De ska inte bara försöka motverka attacker frÄn fanatiska muslimer och deras vÄldsamma kamrater pÄ den yttersta vÀnsterkanten, utan ocksÄ frÄn lika fanatiska medborgargarden pÄ den yttersta högerkanten som vÀgrar böja sig för den progressiva islamiseringen.I Grekland har anhÀngare till det nynazistiska partiet Gyllene Gryning börjat patrullera för att driva bort invandrarna frÄn gatorna, och det finns anledning att frukta att samma sak kommer att hÀnda i andra europeiska lÀnder. I Danmark stÄr redan muslimska gÀng mot gÀng som leds av etniska danskar.

Det ska bli intressant att se hur de ansvariga politikerna har tÀnkt sig att bevara kontrollen och garantera rÀttsstaten under dessa förhÄllanden. En möjlighet skulle kunna vara att de övervÀgde om deras folkutbytespolitik verkligen har varit en sÄ god idé som de har predikat för sina motvilliga befolkningar. Men det ska man nog inte rÀkna med. DI Ledare.

Tyrkere med dansk pas i Prag

To danske indvandrergrupper bag knivoverfald i Prag Danskere sigtes for overfald pÄ politimand, kan idÞmmes fÊngsel i op til fire Är. Gymnasie-elever raserede to hoteller. Uregerlige teenagere fra Christianshavns Gymnasium brÊkkede sig, sked og smadrede hoteller i Prag. Flere billeder i Fotogalleri fra Lidoky.cz.

HM4940e4_p201302150795401HM4940df_p201302150822301

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] via Hedegaard: “Swedish media blames me”. […]

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Politicalislam.com Hacked!
The Politicalislam.com website has been hacked. It was a sophisticated attack and, as of this time, our server and their IT guys haven’t been able to fix the site. But we will be back. There will be another announcement soon giving an email adddress where you can reach me.

Also this week, Robert Spencer’s JihadWatch website was hacked and is still out of commission. The cyber-jihadis have been busy. They obviously are afraid of the truth we tell.

Dr. Bill Warner

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

“Regering,folketing,domstol,politi
Alt det, der just i mĂžrket skulle lyse,
Men straks lod i et musehul sig kyse
Og stÄr de fremmede mod landsmÊnd bi,
Er ikke Danmarks Ă„nd tilstede i,,.

Kaj Munk.

hilmar
hilmar
8 years ago

Sagen om Prag-perkerne viser tydeligt hvor vigtige medierne er for globalisternes multikulti-projekt. Selv Jyllandsposten mĂ„tte ty til kodesprog og skrive om “dansktalende” ballademagere i en artikel forleden. I den skatteyderbetalte radio debatteres der ivrigt, men bevidstlĂžst og veltilrettelagt, om danskeres drikkevaner og den danske ungdoms mangel pĂ„ moral. Resultat: store dele af den danske befolkning manipuleres til brĂždebetynget at tro, at almindelige danske gymnasieelever hĂŠrger i Prag. Medierne skjuler som sĂŠdvanlig sandheden for befolkningen og kĂžrer rutinemĂŠssig damage control for politikerne og deres “nydanske” klienter. LĂŠg f.eks. mĂŠrke til Ekstra Bladets konsekvente kommentarpolitik. Deres kommentarsektion “Nationen” er altid aktiv og… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

NĂŠste Ă„r ved sommer tid vil jeg sĂŠlge
Brandes samlede vĂŠrker (12 bind).
Min idé er, at de skal hjem til Danmark
igen, der hvor de vil blive lÊst og forstÄet
– kort sagt, der hvor de hĂžrer hjemme.
De er intakt og lÊder indbÄndet.
NĂ„r jeg fĂžrst vil sĂŠlge dem til nĂŠste Ă„r
sÄ skyldes det, at jeg er i gang med en
grundig efterforskning af disse vĂŠrker.
BelÞbet gÄr ubeskÄret til velgÞrenhed.
Det kunne fx vĂŠre dyrevĂŠrns foreninger,
hjemmelĂžse samt voldsramte kvinder.
Men det kunne ogsÄ vÊre Snaphanen
eller Kim MĂžller.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Jeg bringer hermed et lille indlĂŠg af min gamle lĂŠremester Johannes SlĂžk ÂŽfred vĂŠre med ham. MORAL og ETIK. “Det stĂ„r slĂžjt til med moralen for tiden. Vi snyder i skat, bedrager toldvĂŠsenet, hugger tyggegummi i supermarkedet, lader os bestikke og bagtaler hinanden det politiske liv stĂ„r begravet til halsen i skandaler, og vi kan gang pĂ„ gang gribe politikerne i at lyve, fortie sandheden og lĂžbe fra deres lĂžfter. MĂ„ske skyldes misĂ©ren, at selve ordet moral ikke lĂŠnger giver nogen mening, og det har jeg i min hĂžje alderdom fĂ„et lyst til at skrive en lille stilfĂŠrdig bor om.… Read more »

Prudentius
8 years ago

Med en kultur der forherliger magt-dominans og betragter vold, som et Êresgivende gode, kan det sÄ undre nogen, at MellemÞsten ser ud som den gÞr? Eller at Vesten, der har samlet pÄ medlemmerne af denne kultur, som var de klumper af et Êdelt og sjÊldent metal, i stigende grad ser ud som MellemÞsten?

Udover dem der lever af det multikulturelle projekt, velsagtens ingen…

Casper
Casper
8 years ago

Det er sku ikke danskere det der.

Frank P
Frank P
8 years ago

Race-had i en amerikansk High-School i Minnesota. Somaliere versus Afro-amerikanere. Selv afro-amerikanere kan ikke kapere, at de bliver beriget. KĂŠmpe slagsmĂ„l. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2278928/Minnesota-high-school-placed-lockdown-cafeteria-food-fight-turned-huge-brawl-racial-tensions-black-Muslim-students.html For some time now Minneapolis has extended the hand of welcome to different races from around the world in the belief that they would adopt the city’s liberal and open-minded attitudes. The naivety of the politicians is mind boggling if they think they can find a cure for deep-rooted divisions simply by pretending they are left behind in the country of origin. I read recently that the Twin Cities has a large Somali population – that fuse has… Read more »

Abu Jahil
Abu Jahil
8 years ago

Ja, de ser helt rigtige ud. Ørkenbarbarer med armyhaircut = ballade. Det slÄr aldrig fejl, iflg min erfaring.

Frank P
Frank P
8 years ago

“Perker” giver “svenne” tĂŠsk:
http://avpixlat.info/2013/02/15/blatte-slar-en-svenne/

Hvad sker der sÄ? Hvad er reaktionen i Sverige? Det venstreorienterede nexus (medierne) og oppinionsdannere gÄr amok pÄ avpixlat, fordi de lÊgger det op. De ser slet ikke overfaldet. De vil ikke vide af det. Men de ser Avpixlat offentliggÞr det. PÄ twitter krÊves anholdelse af folkene bag avpixlat, opklaring af hvem der har lagt det op.

mb
mb
8 years ago

Min datter er lige kommet hjem derfra, og bekrÊftede til fulde billedet. Den mandlige Indvandrerungdom var jo uden voksenkontrol sÄ de drak som svin og opfÞrte sig ligesÄdan. Hun var rasende. Nogen af hendes klassekammerater der var med, var indvandrerpiger og de var lige sÄ rystede. I Þvrigt slap en del for tiltale ved at betale sig fra det.

Jernhesten
8 years ago

Typiske danskere!

Frank P
Frank P
8 years ago

Medierne har succesfuldt lagt rÞgslÞr. Hele dagen i dag og igÄr fik man blonde gymnasiedrenge pÄ den indre mentale film, nÄr nyhedslÊsere og debattÞrer har fortalt om den uhyrlige herrefolksagtige mentalitet, der gik ud pÄ at smadre, knuse og (mÄske) drÊbe. Tjekkerne mÄ jo ha troet at det var nazisterne eller russerne der var vendt tilbage.

Nielsen
Nielsen
8 years ago

Jeg hÄber de alle bliver fÊngslet 4 Är. SÄ slipper vi da for dem sÄ lÊnge.