18
feb
Seneste opdatering: 18/2-13 kl. 1258
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nej, vi kalder det vĂŠrdikamp, Linderborg

“Kulturkrig” er din egen opfindelse. AB’s rĂžde furie, der er frenetisk rasende over alt, men mĂ„ske mest over, at nogle ikke mener det er sĂ„ synd for hende, som hun selv synes. Der larmes vĂŠldig hĂžjt, nĂ„r verden ikke adlyder forfulgte, kvindelige journalister:

Högern i hela dess bredd, frÄn extremisterna till etablissemanget, Àr besatt av vÀnstern i lika bred mening. Kulturkrig, kallas det i Danmark. Nu har det kommit hit. Nu Àr högerns kulturkrig hÀr

Dansk Guantanamo-jihadist drĂŠbt i Syrien

Slimane Hadj Abderrahmane 5. august 1973 (39 Ă„r) f. Roskilde af algiersk far og dansk mor.

Den dansk-algeriske jihadist, tidligere lokalkendt som DJ Hollie fra Randers, blev i 2001 taget til fange i Afghanistan, hvor han havde helliget sig kampen for Sharia og imod demokratiet. Slimane tilbragte to Ă„r i Guantanamolejren, fĂžr han af amerikanerne blev udleveret til Danmark. NĂ„r muligheden for den faktiske og fysiske (militĂŠre) krigshandling ikke var til stede, valgte han i stedet at stjĂŠle dankort, i sit job som postansat i Danmark. Slimane hĂŠvede penge som han sendte til mujahedin (hellige krigere), hele 110.000 kr. blev det til.

LÞbende har han givet udtrykt for at han gerne ville fortsÊtte sin jihad, og har fÞr Gaddafis fald forsÞgt at komme til Libyen for at kÊmpe, men det lykkedes ikke. For nogle mÄneder siden drog han sÄ atter af sted, denne gang gik turen til Syrien. I sidste uge dÞde Slimane angiveligt i kamp, i Syrien. Slimane efterlader sig en kone og to smÄ piger.Tidligere dansk Guantanamo-fange drÊbt i Syrien, Kilde.

PET’s tidligere operative chef Hans JĂžrgen Bonnichsen, der spillede en central rolle for Slimanes lĂžsladelse og flere gange besĂžgte ham i fangelejren, har tidligere fortalt, at han mĂždte en hĂžflig og afslappet mand, der aldrig beklagede sig over sin skĂŠbne. SelvfĂžlgelig vil jeg stadig gerne lave jihad (Department of Defence fil pĂ„ Abderrahmane) GSPC er Groupe Salafiste pour la PrĂ©dication et le Combat = Al-Qaeda in the Islamic Maghreb.

2013 014108

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
7 years ago

Ett lappkast i Ă€mnet: Expressen skriver ohĂ€mmat om domen i hovrĂ€tten – de har fĂ€llts och förstĂ„r det inte. De förstĂ„r alltsĂ„ inte att man inte illegalt fĂ„r köpa illegala vapen. Faktiskt Ă€r det sĂ„ hĂ€r i Sverige – inte ens polisen fĂ„r agera brottsprovocerande! Men Expressen ska tydligen segla ovanför alla rimliga lagar och regler.

Snyftandet fortsĂ€tter vĂ€l. Man anser nĂ€mligen att man stĂ„r ÖVER lagen! Men land skall med lag byggas – och det fĂ„r t o m Expressen inse. Jag Ă€r glad över domen, glad att vi har fungerande rĂ€ttsliga principer.

Peter Andersen
7 years ago

Jeg kan ikke forestille mig at han sĂ„dan er blevet “fredet”. Selv ikke af Bonnichsen. Det ville amerikanerne simpelthen ikke accepterer. Men for lige at knytte en kommentar til Linderborgs udgydelser, sĂ„ siger de jo alt. Hele konflikten med islam handler jo om “os mod dem”. Det har islam jo gentagene gange gjort opmĂŠrksom pĂ„, igennem mere end et Ă„rtusinde. At normale og fredelige folk prĂžver at tale det ned, er vel kun naturligt, given de absurde omstĂŠndigheder. Men at det ikke lader sig gĂžre i lĂŠngden, turde vĂŠre Ă„benlyst for enhver, med blot en lille smule fornuft i behold.… Read more »

Victor
Victor
7 years ago

Har du belĂŠg for det?

Det mĂ„ i sĂ„ fald vĂŠre sket under Anders Fogh…

Elefanten
Elefanten
7 years ago
Reply to  Victor

Dette er fra Jyllands-Postens artikel: Dansk Guantanamo-fange meldes drĂŠbt i Syrien
18. feb. 2013
Da Slimane Hadj Abderrahmane kom tilbage til Danmark i 2004 afleverede han sit pas til PET. Til gengĂŠld fik han et nyt, almindeligt dansk navn, og kunne i 2007 fremvise en ren straffeattest til Post Danmark, som ansatte ham som postbud i Greve.

Elefanten
Elefanten
7 years ago

Det er nĂŠrmest umuligt at be- eller afkrĂŠfte, at Slimane er dĂžd i Syrien, og den aktuelle rygtespredning kunne vĂŠre den sikre mĂ„de at forsvinde pĂ„, sĂ„ledes at Slimane kan hellige sig andre opgaver. Efter opholdet pĂ„ Cuba fik Slimane nyt navn og ren straffeattest af de danske myndigheder. SĂ„dan udstyret kunne algerieren blive ansat i PostvĂŠsenet. Det kunne tĂŠnkes, at etatens regnslag er med pĂ„ listen over de tyvekoster, som Slimane tilegnede sig under sin ansĂŠttelse. Og at den dansktalende person, der forsĂžgte at myrde Lars Hedegaard, var Slimane. Imod denne teori taler, at hr. Hedegaard nĂŠppe havde overlevet… Read more »

PBr.
PBr.
7 years ago
Reply to  Elefanten

SĂ„ mĂ„ vi sĂžrme sende Hans JĂžrgen ned og lede efter ham, det gĂžr han sikkert gerne, for den flinke unge mand…

PisseNisse
PisseNisse
7 years ago

Taimour Abdulwahab förefaller att ha finaniserat sin julhandelsinstallation i Stockholm med hjĂ€lp av de svenska skattebetalare han ville avliva. Det svenska studiebidraget – med en stor “lĂ„nedel” och en mindre “bidragsdel” ser ut att vara det perfekta martyrbidraget: svenska myndigheter begĂ€r inte nĂ„gon Ă„terbetalning frĂ„n dödsbon, Ă€ven om tillgĂ„ngar finns. Generöst. Svenska studiestödsnĂ€mnden betalade faktiskt till och med ut 54.840 Kr EFTER attentatet. Det kan man kalla terrorist-service!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/sjalvmordsbombaren-fick-750000-fran-csn

PisseNisse i HökarÀngen
PisseNisse i HökarÀngen
7 years ago
Reply to  PisseNisse

Föga förvĂ„nande visar det sig nu att CSN betalat ut terrorbidraget pĂ„ falska handlingar: http://www.dn.se/nyheter/sverige/sjalvmordsbombaren-fick-450000-med-falska-studieintyg: “CSN:s pressekreterare Klas Elfving blir överraskad nĂ€r DN berĂ€ttar om förfalskningarna. Han sĂ€ger att CSN sjĂ€lva har försökt kontrollera saken. – Det Ă€r olyckligt om han har fĂ„tt studiemedel pĂ„ falska grunder. Vi fĂ„r se vad vi har för rĂ€ttsliga möjligheter att fĂ„ tillbaka nĂ„gra pengar. Men som vi tidigare har sagt sĂ„ Ă€r lĂ„net avskrivet, sĂ€ger Klas Elfving. Han berĂ€ttar att CSN pĂ„ senare Ă„r har börjar kontrollera utlandsstudier noggrannare. ” (min fetning) SĂ„ Ă€r det ju. I ett fraktionerat (aka “mĂ„ngkulturellt”) samhĂ€lle mĂ„ste tillit… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
7 years ago

Förresten, apropÄ terrorfinansiering och offentliga studiemedel:

Ägnade sig inte Breivik tidigare Ă„t att sĂ€lja falska utbildningsbevis frĂ„n pĂ„hittade universitet och högskolor? Ett samband, nĂ„gon?

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
7 years ago

ApropĂ„ “Högerns kulturkrig”:

Lite intressant lÀsning frÄn ett par av de fÄ ljuspunkterna i Sverige:

Kommunist driver svensk propagandacentral för den irakiska Al Qaida-grenen ISI: http://gudmundson.blogspot.se/2013/02/islamiska-staten-i-irak-har.html (Notera FIB/Kulturfront)

Ordföranden i nomineringskommitĂ©n för Jan Myrdals stora “litterĂ€ra” pris, Leninpriset, “Ă€r” socialdemokrat och sitter ocksĂ„ pĂ„ en helt annan stol – som ledamot av kyrkofullmĂ€ktige i Lund (sic!):
http://tankaromib.wordpress.com/2013/02/14/leninprisets-ordforande-ar-fortroendevald-svenska-kyrkan/ (NÀmen, titta: FIB/Kulturfront hÀr ocksÄ!)

Nu har det för övrigt ocksÄ avslöjats vem som var Stockholms-bombaren Taimour Abdulwahabs huvudfinansiÀr: Alla vi svenskar: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/terrorist-fick-750-000-av-csn_7922836.svd

Sitter (delar av) Staten och Kalifatet i samma bĂ„t? (tack, PG! 😉 )

Victor
Victor
7 years ago

SjÊldent har jeg smilet sÄ bredt pÄ en mandag:

1) Slimane er dĂžd

2) Det bliver offentliggjort pĂ„ en blog, der hedder “knaldperlen”. Jaleh har humor…

Men – omstĂŠndighederne omkring hans dĂžd rejser, endnu en gang, et spĂžrgsmĂ„l:

Hvorfor hulan bliver vesten ved med at stĂžtte salafisterne i Arabien…

(Som i Afghanistan i sin tid, har russerne Äbenbart mere forstand pÄ den verdensdel end alle vores egne snakkehoveder).

Prudentius
7 years ago

Og hvad var Slimane sĂ„? En ond ekstremist med en pervers medfĂždt trang til at drĂŠbe sine medmennesker? Eller en dybt dedikeret muslim, opsat pĂ„ at opfylde sin religiĂžse pligt til at udkĂŠmpe Allahs hellige krig imod “de vantro”, “de frafaldne” og “hyklerne” og dermed vinde paradiset?? Som Sennels siger i Spencers Jihad Watch tv-program: “Know your enemy”! Men multikulturalisterne, der har importeret millioner til Europa for at blive beriget af deres “eksotiske” og “autentiske” kulture, hverken kan eller vil forstĂ„, at deres egen post-moderne humanisme ikke er universel, men alene trives i snĂŠvre Ăžvre-middelklasse miljĂžer i Vesten. Denne afsindige,… Read more »

Niklas R.
Niklas R.
7 years ago

Inget ont utan att det för nÄgot gott med sig.

Nu fÄr vi bara hoppas att danska myndigheter ser över hans frus och barns uppehÄllstillstÄnd dÄ anledningen för deras asyl, nÀmligen deras kriminelle man, inte lÀngre lever.

Crass BĂžrsting
Crass BĂžrsting
7 years ago

Den gode nyhed: At han blev slagtet.
Den dÄrlige og meget forudsigelige nyhed: At danske skatteydere fortsat skal forsÞrge enken og ungerne.