4
apr
Seneste opdatering: 5/4-13 kl. 1423
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Inviteret sharia-professor koster millionstĂžtte

Det er endt med at blive en dyr fornÞjelse for Ny-Dansk UngdomsrÄd, at det sidste Är inviterede sharia-professor Muhammed Tahir-ul-Qadri fra Pakistan til at tale pÄ en konference den 11. september. For nu har rÄdet mistet hele sin bevilling pÄ 1 mio. kr. fra den sÄkaldte satspulje. Konferencen pÄ Ärsdagen for terror-angrebet pÄ USA handlede om ekstremisme, og ul-Qadri var inviteret pÄ grund af sin sÄkaldte »fatwa mod terror«.

Men han er ogsÄ stifter af den islamiske organisation Minhaj-ul-Quran. Og derudover spillede ul-Qadri en stor rolle i indfÞrelsen af Pakistans blasfemilove, som kan give dÞdsstraf til modstandere af islam. I en videooptagelse, som Jyllands-Posten fik oversat i efterÄret, har han sagt, at »det er mig, der har lavet loven« og »alle, uanset religion eller kÞn, der begÄr blasfemi, skal dÞmmes til dÞden«. Ny-Dansk UngdomsrÄd mister bevilling, Sharia-professor koster ungdomsrÄd en million. Ekstremisme: Danmark vs Norge.

Minhaj-06.09.2012-I-004

Den Korte Avis dÊkkede sagen grundigt i 2012: Skatteyderbetalt konference med tale om dÞdsstraf for blasfemi, Kendt imam talte usandt pÄ TV2 News, Det Radikale Venstre side om side med berygtet islamist, Kristen pige pÄ 11 Är risikerer at dÞ efter anklager om blasfemi. Islamisk Trossamfund har haft den strategi at invitere kulsorte islamister og bagefter sige undskyld. I 2009 var det Sheikh Khalid Yasin og i 2011 var det Bilal Philips (der fik indrejseforbud i Tyskland). Trossamfundet nyder en rÊkke skattebegunstigelser og privillegier. Tredje gang mÄ det vÊre pÄ tide, at inddrage dem. Det var oppe i 2008, men er siden blevet glemt.
Engelske arbejdere skal genopdrages

Svenske og engelske multikulturalister kappes om at vĂŠre de mest totalitĂŠre i Europa. FĂžrst ‘gnider de deres landsmĂŠnds nĂŠser’ i millioner af udlĂŠndinge, som der aldrig har vĂŠret noget flertal for, derefter vil de straffe og pĂŠdagogisere sig ud af de voldsomme problemer, der udelukkende skyldes dem selv. Nu frygter “The New Totalitarians” naturligvis et kronisk vĂŠlgertab Ă  la danske socialdemokrater og i England, at ‘fremmedgjorte’ arbejdere vil stemme pĂ„ BNP, Ukip eller Liberty GB hellere end de vil gĂ„ til selvtillidsskabende medborgerceremonier i deres eget land.

People from white, working-class backgrounds have become so disenfranchised and unsure of their identities that they should take citizenship ceremonies alongside immigrants arriving in the country, the government’s poverty tsar, Frank Field, has said.

Speaking at a conference yesterday, the Labour MP for Birkenhead said that English society has “lost confidence in what it is” and needs to “relearn the rules” by which it used to live.

He added: “I argue not to have these wonderful citizenship ceremonies just for people who want to come here, I think the poor working class in Birkenhead needs them. We need to relearn what these rules are because they are not taught by the intermediary organisations which [were] very strong.” Poverty tsar Frank Field: white, working class need own citizenship ceremonies, White working class should take citizenship ceremony.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
8 years ago

Anonymous skal i dette tilfĂŠlde opfattes som Emeritus.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
8 years ago

Jeg lĂŠste her til morgen Jesper Vinds artikel ‘Det vanskelige folk’ i Weekendavisen. Her citeres professor Ove Korsgaards syn pĂ„ folk til forskel fra befolkning. Hans analyse forekommer i det store og hele rigtig. Hans hĂ„b er ikke overraskende, at vi med tiden ender med en europĂŠisk identitet, omend det set fra et dagsaktuelt perspektiv kommer til at vare mange Ă„rtier. Marianne Jelved er ifĂžlge artiklen fan af Korsgaard. NĂ„r man alligevel ikke kan undgĂ„ at mĂŠrke hensigten og derfor bliver forstemt, er det blandt andet pĂ„ baggrund af, hvem og hvad der har fĂžrt Danmark fra et homogent samfund… Read more »

Fru.FrĂžken
Fru.FrĂžken
8 years ago

Om jeg begriber at der stadig er mennesker der tror pÄ multikulturalisme.
Der er ikke pÄ noget tidspunkt i verdenshistorien, et eksempel pÄ at
det er lykkedes – og slet ikke i sĂ„ massivt et omfang som der er tale i nyere tid.
De fleste plejer at bruge USA som forbillede – men selv USA har kĂŠmpe problemer.
Det vĂŠrste er dog at de samme multikulturalismeelskende individer, i ramme alvor mener.
at vi skal vĂŠre tolerante overfor en “religion” som er intolerant overfor alt og alle .

Prudentius
8 years ago

“Men han er ogsĂ„ stifter af den islamiske…” Muslims will be muslims. Enten tror man pĂ„ noget eller ogsĂ„ sĂ„ gĂžr man ikke. Ul-Qadri og Ny-Dansk UngdomsrĂ„d tror pĂ„ islam. Og islam straffer islam-kritisk tale med dĂžden, fordi Muhammed (og dermed Allah) straffede islam-kritisk tale med dĂžden. SĂ„re enkelt. Undtagen for multikulturalister, der insistere pĂ„ muslimer uden islam, ja islam uden islam. Det er sĂ„ herligt med lidt diversitet, sĂ„ lĂŠnge den ikke strĂŠkker sig lĂŠngere end til folkedragter og krydrede retter. Forskelligheder der rĂŠkker videre end kĂžkkenet eller garderoben, er multikulturalisterne fuldstĂŠndig ude af stand til at begribe. Deres… Read more »

nobody
nobody
8 years ago

In the service of the peace pĂ„ vĂ„r sista bataljon…

“Krigen rasar i vĂ„r vĂ€rld, lĂ„ngt frĂ„n hemmets trygga hĂ€rd, har vi stĂ„tt och skall vi stĂ„ med den blĂ„a baskern pĂ„…
Allt Ă€r malish gamle vĂ€n, blĂ„a baskrar kom igen, vi gĂ„r för frihet, rĂ€tt och fred i gammel yxors stolta led! Gammel yxor hör min sĂ„ng, vi skall synas Ă€n en gĂ„ng, nĂ€r vi gjort, vĂ„rt livs mission, pĂ„ vĂ„r sista bataljon…” – Basker blĂ„: http://www.youtube.com/watch?v=Cz3AP8lUhdg