9
apr
Seneste opdatering: 9/4-13 kl. 2022
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interviewet er fra den 5 april og det er i anledning af at Deutschland Schafft Sich Ab udkommer pĂĄ fransk. Sarrazin taler en del om journaliststanden i sin københavnertale nedenfor, og her er er det nærmest intervieweren, man skal studere. “Er du ikke bange for, at det er de forkerte mennesker, der er enige med dig?” Offeret tager tager ham koldt som en brøndgravers røv. Det foregĂĄr pĂĄ engelsk. L’Allemagne disparait – Quand un pays se laisse mourrir.

“Hjælp! De ædle vilde angriber os”

Det skriver den jyske svømmepige selvfølgelig ikke: “Vi har haft nogle dĂĄrlige oplevelser i forhold til.” Hensynsfuldhed over for sociopater og krigsførende er en dyd – sĂĄ længe det varer.

Kære medlemmer, Det er med stor beklagelse at vi udsender denne nyhed. Men efter nøje overvejelse har vi valgt at nedlægge samtlige hold i Gellerupbadet med øjeblikkelig virkning. Indtil videre for en periode på 14 dage, da vi naturligvis vil være imødekommende overfor løsningsforslag. Men det skal være løsninger, som vi kan stå inde for, ellers bliver lukningen permanent. Hvorfor lukker vi ned?

Vi har igennem årene haft indtil flere dårlige oplevelser i forhold til trusler om vold, hærværk mod biler og stjålne cykler og andre værdigenstande. I går aftes havde vi desværre endnu en episode og denne var af mere voldsom karakter. To af vore instruktører blev overfaldet i deres bil af en gruppe på 20-25 unge. Sidespejle blev sparket af og der blev sparket gentagne gange ind i siden på bilen. De er selvsagt meget rystede, men har det dog efter omstændigheder godt i dag. Og det er med denne oplevelse in mente at vi ikke længere kan forsvare at sende vores medarbejdere ud på en arbejdsplads, hvor deres sikkerhed ikke kan garanteres, ligesom vi heller ikke længere mener det er rimeligt at I som medlemmer skal udsættes for denne risiko. Alle hold i Gellerupbadet nedlægges fra dags dato

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
pk
pk
8 years ago

Al den ødelæggelse og marianne jelved er kulturminister.
jeg tror, at allah har humor, den gamle krigs gud.

kenneth
kenneth
8 years ago

Det er nøjagtig de samme ting som personalet ved Slotsøbadet i Kolding har oplevet.

Artiklen er et par ĂĄr gammel, men spørger man personalet i dag om problemerne er løst, sĂĄ….

“Problemerne i svømmestadion toppede pĂĄ et tidspunkt med en stor gruppe af unge nydanskere, der generede de andre badegæster, men balladen har ikke nĂĄet samme højder som i eksempelvis Slotsø-badet i Kolding, hvor man har været nødsaget til at sætte vagter pĂĄ”

http://www.jv.dk/artikel/886051:Esbjerg–Moralen-skrider-i-svoemmehallerne

Jonny
Jonny
8 years ago

Akif Pirinçci: Das Schlachten hat begonnen “Weil es sich bei der letztmaligen Tötung eines jungen Deutschen namens Daniel S. von TĂĽrken in Kirchweyhe im Grunde um einen beispielhaft evolutionären Vorgang handelt, nämlich um den schleichenden Genozids an einer bestimmten Gruppe von jungen Männern. Dabei ist nicht einmal die Tötung selbst von Interesse, so grausam sich das auch anhören mag, sondern das “Biotop”, in dem der Genozid stattfindet. Und noch mehr dessen Folgen. Die Tat reiht sich ein in eine Serie von immer mehr und in immer kĂĽrzeren Abständen erfolgenden Bestialitäten, die zumeist von jungen Männern moslemischen Glaubens an deutschen Männern… Read more »

Victor
Victor
8 years ago

I dag er det sĂĄ den 9. april: Den dag, der banede vejen for min onkels KZ-syndrom.

Og hvordan markerer I dagen: Ved at jamre over, at tyskerne er ved at afskaffe sig selv!

På en dag som i dag er min sympati med dét land og dét folk mere end minimal.

Det burde jeres også være.

Gunnar Biering
8 years ago
Reply to  steen

SĂĄ lad os her i kommentarsporet mindes 9. april. Ikke for at holde liv i tyskerhadet, men for at trække paralleller, der er relevante for fremtiden: Den 9. april 1940 var de radikales triumf: Uanset hvad mĂĄ landet ikke forsvares militært. Det fantastiske er, at de mente og stadig mener, at det var den rigtige politik. Ligesom de lagde sig pĂĄ ryggen for Sovjet under den kolde krig, og i dag lægger sig pĂĄ maven for Islam – for nu at udtrykke det “stuerent”… Hvad er der med de radikale? Man mĂĄ antage, at de simpelt hen er for gode… Read more »

Victor
Victor
8 years ago
Reply to  Gunnar Biering

Gunnar – med forlov, sĂĄ er dit efternavn et giveaway. Selvfølgelig vil du affærdige alt, som bare er lidt kritisk mod vores sydlige naboer for “tyskerhad”.

Heldigvis er der også patrioter i Dansk Folkeparti, som tør sige det højt: At tyskerne var vores fjender, at de er vores fjender og at de vil være vores fjender.

Jesper Langballe f.eks.

http://www.dr.dk/P1/Kulturkontoret/Udsendelser/2009/04/14144518.htm

Men – du har ret i, at de Radikale har været – og er – en samling parasitter.