10
apr
Seneste opdatering: 10/4-13 kl. 2308
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Og trak den tilbage. Hvorfor vides ikke, den er ellers god – for god, antagelig – og den har kostet penge, kan man se af reklamebureauet Ogilvy: “European Parliament defending freedom of speech, Freedom of speech is a given in EU, but not everywhere in the world. How would you react? Agency: Ogilvy, A Caviar Production, Director: Kurt De Leijer.” Facebooksiden nedlagt En kommentator skriver:

Dieses Video war heute (08.04.13) im Youtube Kanal des europäischen Parlaments (European Parliament) abrufbar, bis es um ~14:30 Uhr gelöscht wurde. Kommentare waren im Gegensatz zu anderen Videos des Kanals nicht möglich. Soviel zum Thema Meinungsfreiheit

Svenske sosser indvælger muslimsk antisemit i partiledelsen

For en sjælden gangs skyld rammer EXPO i plet. Omar Mustafa er formand i Muslimska Förbundet og fortryder nu de jødehadere han har hyldet og inviteret til Sverige, selvfølgelig. Den med beklagelser og undskyldninger har vi hørt et par gange før. Omar Mustafa har udtalt, at islamismens seniorfilosof Mustafa Yousef Al-Qaradawi “ofte er meget afbalanceret i sin retorik”. Al-Qaradawi har bl.a. kaldt Hitlers folkemord på jøder for en “guddommelig straf”.

I Sverige ligger SAP på over 31.9 procent, i Danmark ligger S på 16.6 procent i seneste måling med pil nedad. Skriften på væggen, SAP. Også Moderaterna har deres egen hus-islamist, somalieren Abdirisak Waberi, der dog er parkeret ret perifert i partiet. Der vil naturligvis komme mange flere i Riksdagen med over en halv million muslimer i landet. EXPO vil få masser af virkelige ‘racister’ at rive i i fremtiden, hidtil har de mest måttet opfinde dem. Afdøde Kurt Lundgren og undertegnede, f.eks. Det er nok sundt, at EXPO endelig få et rigtigt arbejde. ”Omar upprätthåller en plattform för rasister”, Utnämningen av Omar Mustafa ett svek mot Sveriges kvinnor.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
HHsteenAllan HansenAngelaSantor Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
HH
Guest
HH

Tack Angela för det du skriver! För var dag som går ökar depressionen och rädslan över vår politiska hierarki. Vad blir slutändan? Ska det vara så här? Och som sagt – hur slutar det? Kanske med poeten Eliots ord om ett kvidande… Det jag hör är en kör av blandad kompott och som helt enkelt inte har linjerna utstakade. Det som skrämmer mest är de röster som redan från början skilt agnarna från vetet – d v s deras egen uppfattning om vad som är agnar och vad som är vete. Jag upptäckte tidigt i livet denne egendomliga svenska paradox… Read more »

HH
Guest
HH

Tack Angela för det du skriver! För var dag som går ökar depressionen och rädslan över vår politiska hierarki. Vad blir slutändan? Ska det vara så här? Och som sagt – hur slutar det? Kanske med poeten Eliots ord om ett kvidande… Det jag hör är en kör av blandad kompott och som helt enkelt inte har linjerna utstakade. Det som skrämmer mest är de röster som redan från början skilt agnarna från vetet – d v s deras egen uppfattning om vad som är agnar och vad som är vete. Jag upptäckte tidigt i livet denne egendomliga svenska paradox… Read more »

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Kære Steen:

” Det kræver nogle dages frugtbar kedsomhed;;

God joke!

Keep Smiling.-

Lev Vel.

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

@ Steen.
Lyt lige til denne smukke video.

Angela
Guest
Angela

Hela intervjun i Studio Ett är djupt sorglig och beklämmande på många sätt. Judars och muslimers kamp om herraväldet över Sverige. En svensk “dödsdans” ledd av en samling narcissistiska och psykopatiska barnrumpor som som skall överträffa varandra i ett ordbajseri av modeord och floskler som svenska folket aldrig någonsin sett dess like av. Utnämningarna i SAP är helt sanslösa. Man petar en av sina bästa politiker, Ylva Johansson, för odågor. Kriminella och psykopatiska narcissister. Det är ena saken och denne konstige Alex Bengtsson från detta högst besynnerliga företag EXPO som jag ställt så många frågor om. Vad är det? NATO:s… Read more »

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

UPS!

Øhh…
Hvad skal man sige? – nu “krall´er det igen

http://www.youtube.com/watch?v=it1NaXrIN9I

Santor
Guest
Santor

Ang : EU forsvarede ytringsfriheden med ironisk video…..

Jamen så ved Eurokraterne da hvordan man skal sparke sig selv i ansigtet 🙂

Victor
Guest
Victor

Socialdemokratens argumentation er åben som en ladeport. Det interessante er ikke, at Omar Mustafa har taget initiativ til at tale med jøder og kristne. For nu at citere den canadiske popsild Shania Twain…”that don’t impress me much”. (Bogens folk osv….).

Det er langt, langt mere interessant, hvordan han – og de talere han har indbudt – taler om buddister, hinduister og andre polyteister. Og om ateister.