19
apr
Seneste opdatering: 21/4-13 kl. 2330
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 19.04.2013 010527

Islamiska förbundet om socialdemokraternas behandling av Omar Mustafa, med bl.a. tidningen Expo. Gäster: Vivianne Macdisi (S), Alexander Bengtsson, Expo, Fatima Doubakil Styrelseledamot i Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén och Muhammed Kharakki, Islamiska Förbundet Se programmet første del af 46 minutter.

Rent kaos i studiet på grund af de to voldsomt aggressisive, muslimske demagoger, der er blottet for debatkultur. Expo fortjener ros for for første gang jeg har oplevet at forlade den yderste venstrefløj, stille sig i midten og rent faktisk leve op til deres formålsparagraf. Det nedkalder et sandt raseri over den stakkels Alexander Bengtsson, men bliv ved, EXPO, I bliver ikke arbejdsløse.

‘Omar-gate’ viser iøvrigt noget interessant om svensk journalistiks følgagtighed: Først sker der ingenting, så går EXPO ud med en granskende artikel, formentlig med Mona Sahlins godkendelse (hun sidder i bestyrelsen,) og først da kommer hele den 3. svenske statsmagt med en lavine af kritiske artikler.

Dette program var er et kig i glaskuglen og en eye-opener for Svensson hjemme foran skærmen. Omar-gate virker som gammeldags fremkaldervæske på det Sverige, denne éne generation har skabt. Terningerne er kastet. – Update: Efterfølgende har nogen græsset i Doubakils Twitterkonto. Hvad ernærer denne rædselsfulde debatterrorist sig med i Sverige, ud over et orgie af krænketheder 24-7? Var det ikke noget for EXPO at granske Fatima Doubakil? Den 9 september 2012 hylder hun Bin Ladin og hilser på antisemitten Yvonne Ridley fra Teherans Press TV (jeg har mødt Ridley da hun var til “Islamofobikonfenrence” i København 2006 med andre Broderskabssalafister. Tak for kaffe!).

Ta inn hele skjermen 19.04.2013 070535Ta inn hele skjermen 19.04.2013 070147Ta inn hele skjermen 19.04.2013 065415Ta inn hele skjermen 19.04.2013 065547

Stop indvandringen eller afskaf velfærdsstaten

Ta inn hele skjermen 19.04.2013 020044

En samtale med Mogens Camre kan ses her på DR 2, de første 16 minutter (kun i Danmark). Læsekilder: »De allerfleste politikere har været blinde, døve og talehæmmede«, Hedegaard og Camre i ny islamkritisk bog: Stop indvandringen eller afskaf velfærdsstaten, Ny bog af Lars Hedegaard og Mogens Camre: Den forbudte sandhed – Sidste udkald for Vesten.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

At samfund har en stor del offentlig finansiert er ikke lig med de er velfærdsstater i mine øjne.
Velfærd kunne i første omgang være at private tog sig af uformående, i anden omgang være at såfremt private ikke formår noget sådan, da at offentlig finansiering benyttes til formålet.

Hvad er velfærd og velfærdsstater ellers?

Erling
Erling
8 years ago

Jeg synes egentlig ikke det var så slemt. Der var lidt uro på den billige langside, men alle fik da taletid og ingen blev skreget ned.

NielsC
NielsC
8 years ago

Spændende svensk diskussion, men den studievært er godt noget af det ladeste jeg har set. Hun er hel tydelig bange for at blive kaldt islamofob, hun lader Fatima Doubakil afbryde igen og igen, uden at spørge ind til kvindens holdninger.
Men iøvrigt minder diskussionen jo gruelig om den som de radikale havde for 10 år siden med medlemmene fra Minhaj-ul-Quran og Sharia. At høre Macdesi er jo som at høre ‘fornuftige radikale’ for 12 år siden.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Stop indvandringen eller afskaf velfærdsstaten”

Det kan ikke siges mere præcist men der er mere på spil end “bare” velfærdsstaten. Nationens, og vestens, overlevelse….

Jernhesten
8 years ago

“Stop indvandringen eller afskaf velfærdsstaten”

Hvorfor gør det sværere end det er?

Hvis der sidder danskere rundt om i stuerne som er bedøvende ligeglad med nationens og vestens overlevelse, men ikke ligeglad med velfærdsstatens overlevelse, så er budskabet vel fuldt ud tilstrækkelig?

pk
pk
8 years ago

Lad mig se om jeg forstår det; i 25-30 år har det svenske politiske segment sloges for at give til
Sverige til muslimerne.
Og nu skal f.eks. socialdemokratiet slås med og mod musliemrne for at overleve som parti.
Hvorfor skulle det parti overleve , når de ikke ønsker at Sverige skal overleve( som et demokrati).

Hvis ikke det hele er så hæmsk tragisk , så er det til at grine over.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Men en over 10 år gammel dansk børnebog, det har man da mod på og tid til at kaste sig over i Sverige med beskyldninger om racisme – mageløst 😉 Så nu varer det sikkert ikke længe, inden den kræves forbudt … http://www.bt.dk/underholdning/dansk-boernebog-forarger-i-sverige-er-den-for-racistisk Dansk børnebog forarger i Sverige – er den for racistisk? Af Rasmus Boserup, Berlingske Nyhedsbureau Torsdag den 18. april 2013, 16:34 Børnebogen »Mustafas kiosk«, som er skrevet af danske Jakob Martin Strid i 1999, har fået nyt liv i Sverige. Flere læsere finder den racistisk og islamofobisk I Danmark er bogen, som er fyldt med børnerim, blevet… Read more »

Erik
Erik
8 years ago

Det är vi, eller snarare våra politiker och massmedia, som har lärt dessa patetiska varelser att se sig som ständiga offer för “den vite mannen”.
VI måste sluta ta på oss skulden för andra männikors misslyckanden, och göra det klart för minoriteter att det är dags att växa upp, sluta gnälla på andra och ta ansvar!

Bergfast
Bergfast
8 years ago

Steen, var är den andra delen av det som programmet debatterade om? Det danska tv-programmet där två män tydligen sitter och bedömer nakna kvinnor? Detta – konstinstallationsprogram -, (?), vore kanske ett upplysande, (?), – evenemang – , OM männen verkligen satt och bedömde just – kroppar – , och INTE verkliga och levande personer…… När de tydligen sitter och tittar på dessa nakna kvinnor, och tydligen gör uttalanden om deras kroppars utseenden ur olika aspekter, så är det ett slags – mördande –, dvs., ett slags totalnegligerande av kvinnorna som levande personer, som försigår…. Männen själva, samt även kvinnorna… Read more »

Erling
Erling
8 years ago
Reply to  Bergfast

Det danska tv-programmet där två män tydligen sitter och bedömer nakna kvinnor? Det vore intressant att debattera kring…..

Nej.

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

– Nej. -….

Betyder det nej, som i – Nej, tv-programmet är för bra för att ens kommentera – …

Eller…

Betyder det nej, som i – Nej, tv-programmet är för dåligt för att ens kommentera -…

Vem vet…..

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bergfast

Ha, der er sgu næsten ingen her i DK, der gider at se det lort (skit), Bergfast – i modsætning til hvad “man” (journalisterne) så gerne vil tro i Sverige 😉 De fleste kan ikke klare den selvoptagne og evigt selvpromoverende Blachmann og alle hans bevidstløse rablerier i forvejen, som han ghm. indbilder sig selv er dybe filosofiske indsigter, men i virkeligheden bare er en stor omgang forvirret rod (mess) af sammenblandede eller hjemmelavede udtryk og uafsluttede sætninger. Klagerne over programmets koncept og Blachmanns sjofle og nedladende kommentarer samt det generelt dalende niveau på DR2 har været mange, og det… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Det var betryggande information att ta del av, Bjovulf.

Danskar har över lag god smak och stil med andra ord.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Men Bergfast

Nu hiver jeg lige en gammel traver frem…

Danskerne er altså ikke ligeså køns-forskrækkede som I er hinsidan. Så Blachmanns program bliver nok ikke debatteret helt på samme måde. Hér går kritikken nok mere på at manden er lidt for selvfed og irrelevant og lever på sin egen planet.

I øvrigt er han hamrende politisk korrekt – som kunstnere jo er – og afskyer DF – som kunstnere jo skal.

Nok om ham…

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Mange tak – det er ikke hver dag, man som dansker hører
så pæne ord fra en svensker.

Heja Sverige 😉

Erling
Erling
8 years ago
Reply to  Bergfast

Ingen af delene. Det betyder at det er for uinteressant at diskutere.

Conlon
Conlon
8 years ago
trackback

[…] ref: #Svtdebatt – Nä, nu jävlar! Snaphanen […]

Sonia Hoffman Edwards
Sonia Hoffman Edwards
8 years ago

Innan svartingarna ska få delta i “debatter”, ska dom lära sig att hålla tyst när dom blir tillsagda att hålla tyst.
Kan dom inte det, ska man inte acceptera att “debattera” med dom.
Först diskutera regler, innan man kan diskutera sakfrågor.

Knute
8 years ago

Hur beskriver man judehatet inom islam utan att kallas islamofob?

Expo är en organisation vars huvudsakliga uppgift är att hetsa mot Sverigedemokraterna och anklaga dem för “islamofobi”. Men efter att ha kritiserat sossepolitikern Omar Mustafa för hans judehat har de själva hamnat i klistret. Islamiska förbundet anklagar Expo för att vara islamofober!

“Hahahahaaaa…. Expo blir kallat för islamofober! Det finns en rättvisa i alla fall! Svinhugg går igen, eller karma!”

Santor
Santor
8 years ago

Ang. Stop indvandringen eller afskaf velfærdsstaten.

Hun er jo helt blank. Selvom hun prøver at være objektiv kan man mærke hvor ophidset hun er. Hendes udgangspunkt er at tilbagevise hver eneste af Camre´s påstande, ikke at forstå hvad bogen handler om, og hun vil ikke forstå vores fælles hverdag som den ses af Danskerne. Den mandlige studievært er jo nærmest angst.

Alt i alt vil jeg mene at der er lagt op til et paradigmeskift i Danske TV kultur.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Santor

Frederikke Ingemann forsøger, efter bedste evne, at lave en “Krasnik”, som Mogens Camre dog er alt for klog til at hoppe på. Han er jo en gammel og dreven politiker, modsat Hedegaard, som udemærket véd hvad man kan forvente sig. Islam-debattørerne bliver generelt bedre, jo mere de optræder i medierne. Måske derfor man helst ikke vil have dem der. Her skal du bare se en sand ekvilibrist ud i hårdhændet debat-kultur. http://www.youtube.com/watch?v=9sx-3r8yMVc Det er den amerikanske islam-kritiker Pamela Gellar, som bliver interviewet på CNN – mens hun selv sidder og optager det hele med en mobiltelefon i lommen. Hun véd… Read more »

The Grand Wazoo
The Grand Wazoo
8 years ago

Waberi måste bort från Moderaterna också. Först då får vi en polarisering i svensk politik som är högst nödvändig och kommer att visa muslimernas rätta ansikte. Förhoppningsvis startar Waberi och Omar Mustafa ett islamistiskt parti och det politiska kaoset är ett faktum. Den sovande svensken måste tydligen väckas bryskt snarast möjligt och bli varse det fruktansvärda om muslimerna lyckas nå en kritisk massa och bli en maktfaktor. Muslimer har inte och kommer aldrig att lyckas i något samhälle. Deras enda väg är våld och terror! Kontakta gärna Moderaterna 08-676 80 00 Fråga om deras riksdagsledamot Abdirisak Waberi uttrycker Moderat politik… Read more »