20
apr
Seneste opdatering: 20/4-13 kl. 1957
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Progressives have never understood culture. Progressives think culture can be dictated from on high. They think people from radically different cultures can be thrown together and all will be sweetness and light. They cleave to the bankrupt ideologies of cultural relativism and multiculturalism. These ideologies have fostered doubt in our own culture, but we are not to judge other cultures and peoples, however barbaric. CULTURE AND THE BARBARIANS AT THE GATE

City of Boston gave ‘subsidy’ to bombing suspects’ radical mosque

Moskeen hedder The Islamic Society of Boston (ISB) mosque and cultural center, Cambridge, Massachusetts. Det er ogsÄ det, der omhandles i videoen nedenfor. Vi har kun de grave, vi selv graver:

Suspected Boston Marathon bomber Dzhokhar Tsarnaev attended a Massachusetts mosque that made a controversial deal with a Boston city agency that allowed it to buy land at a lower-than-market price in exchange for various token services to the Boston community, despite the mosque’s links to some radical anti-American figures. The 19-year-old Tsarnaev attended mosque at the Islamic Society of Boston (ISB) in Cambridge, Massachusetts.

Islamic cleric Yusuf Abdullah al-Qaradawi, who said in a 1995 speech that Islam would “conquer America” and “conquer Europe,” reportedly appeared on IRS forms as one of the ISB’s trustees. ISB trustee Walid Fitaihi, who wrote that Jews “would be punished for their oppression, murder and rape of the worshippers of Allah,” helped broker the ISB’s deal with the Boston Redevelopment Authority. Daily Caller.

NĂ„, nu skal man ikke ‘jump to conclusions’ som Obama lige har sagt. Det er en BroderskabsmoskĂ©, og vi ved fra svenske socialdemokrater i denne uge, at det er en slags kristdemokrater i pyjamas og sjove nathuer.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
8 years ago

Att tĂ€nka, tala och göra – det rĂ€tta, det sanna och det goda -, Ă€r svĂ„ra konster i praktiken
 Det Ă€r ocksĂ„ sĂ„ att dessa begrepp oftast Ă€ven behöver förhĂ„lla sig till nĂ„gonting, nĂ„gra eller – nĂ„gon – , (religion, ideologi eller familj, slĂ€kt, klan Ă€tt eller nation
)
. AlltsĂ„ att tĂ€nka det – rĂ€tta, sanna och goda – , samt tala det – rĂ€tta, sanna och goda -, och ocksĂ„ att göra det – rĂ€tta, sanna och goda -, stĂ„r alltid i förhĂ„llande till nĂ„gonting. Till vem , vilka eller vad? T ex I förhĂ„llande till Gamla Testamentets – Gud… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Komplettering: “T ex I förhĂ„llande till Gamla Testamentets – Gud – ? – HĂ€r-skarorna Herre – ?” …. ….(Lika med ungefĂ€r kanske som – Krigandet Herre – ? Eller som – Krigens Herre – ? UngefĂ€r kanske som inom Hinduismen, dĂ€r ocksĂ„ – Guden – Krishna, förklarar för – krigaren – Arjuna, i Bhagavad Gita, Herrens SĂ„ng, om nödvĂ€ndigheten av att- kriga – och bekĂ€mpa – det falska- , (jaget), och att – kriga – mot det osanna, det inkorrekta och det onda osv., som alltsĂ„ beskriver krigandets, (eller kĂ€mpandets), nödvĂ€ndighet. Krishna uppmanar Arjuna, (som Ă€r trött pĂ„ att… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Stille! De kunne jo finde pĂ„ at gĂžre oprĂžr http://www.b.dk/kommentarer/stille-de-kunne-jo-finde-paa-at-goere-oproer Af Kasper StĂžvring, kulturforsker, ph.d. 18. april 2013, 17:00 5 Kommentarer Kasper StĂžvring: »Europas nationer bĂžr ledes i retning mod oprettelsen af en superstat, uden at deres befolkninger opfatter, hvad der er ved at ske.« Ordene er sagt af EUs fader Jean Monnet – og de foruroligende sande. [!!!] Forestil Dem, kĂŠre lĂŠser, at De som borger ikke ved, hvad dine magthavere foretager sig eller er ude pĂ„, at det politiske system er uigennemskueligt og mĂ„ske bevidst vildledende; og at der ikke findes en kvalificeret offentlighed, der kan debattere og… Read more »

trackback

[…] Boston’s extremist mosque « Snaphanen. […]

Nielsen
Nielsen
8 years ago

Enig EH
Man kan udvide dine betragtninger til det hjemlige parnas.
P. C. er et bemÊrkelsesvÊrdigt menneske. Jeg hÄber der aldrig er nogen der lukker munden pÄ ham.

EH
EH
8 years ago

Som altid utrolig velformuleret og klart tĂŠnkende. Jeg deler til fulde hans syn pĂ„ disse “progressive” Europa styrer mod en koksgrĂ„ og ubehagelig kulturel degeneration. BrĂžd, sex, skuespil, lykkepiller og ritalin samt et vĂŠld af underholdende skandaler forsĂžger at holde virkeligheden og utrygheden pĂ„ god sikker afstand.Men der er begrĂŠnset holdbarhed.VĂŠr sikker pĂ„ det.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Det begynder vist at ligne et mĂžnster …. en meget underlig form for taknemmelighed.

http://politiken.dk/udland/ECE1950083/terrormistaenktes-mor-usa-stod-selv-bag-11-september/

TerrormistĂŠnktes mor: USA stod selv bag 11. september

Internationalt 20. apr. 2013 KL. 11.28

De to brÞdre, som menes at stÄ bag maratonterror i Boston, kom fra et hjem i vanskeligheder.

AF SĂžren Astrup

De to Tsarnajev-brÞdre, der menes at stÄ bag det blodige terrorangreb under Bostons maratonlÞb, var udadtil almindelige unge amerikanere.

Men pÄ hjemmefronten var stemningen anti-amerikansk.

PBr.
PBr.
8 years ago

Endnu engang fĂžler en stor “leder” sig, egentlig helt uopfordret, kaldet til at advare mod ikke at ‘jump to conclusions’ omkring de helt miose omgĂŠrede nye verdensregelsĂŠttere, tja, det vil jeg sĂ„ for det fĂžrste se fĂžr jeg tror det men en lidt “pudsig” tanke er at mens denne “verdens” ledere udtaler dette, slagter muslimer lystigt lĂžs pĂ„ mindretal, kristne, budister og hinduer, mfl, netop ud fra en helt klar ‘jumping to conclusions’ bare med modsat fortegn.

Fru.FrĂžken
Fru.FrĂžken
8 years ago

“Vi ved at de bare en slags Kristendemokrater i Pyjamas og sjove nathuer”….

….Ja, og det er bare kvinderne….!
Men hvem kan da ogsÄ modstÄ henrettelser, stening,halshugning,JÞdehad,
omskÊring,giftermÄl mellem gamle mÊnd og bÞrn,vold,trusler,drab pÄ
homosexuelle,flerkoneri,kvindeundertrykkelse og dyremishandling.
Det nĂŠste bliver vel at man kalder dem “Ole LukĂžjes venner”

PFEP
PFEP
8 years ago

Det Àr inte bara Sverige och Danmark dÀr har korkade politiker!