20
apr
Seneste opdatering: 20/4-13 kl. 1957
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Progressives have never understood culture. Progressives think culture can be dictated from on high. They think people from radically different cultures can be thrown together and all will be sweetness and light. They cleave to the bankrupt ideologies of cultural relativism and multiculturalism. These ideologies have fostered doubt in our own culture, but we are not to judge other cultures and peoples, however barbaric. CULTURE AND THE BARBARIANS AT THE GATE

City of Boston gave ‘subsidy’ to bombing suspects’ radical mosque

Moskeen hedder The Islamic Society of Boston (ISB) mosque and cultural center, Cambridge, Massachusetts. Det er også det, der omhandles i videoen nedenfor. Vi har kun de grave, vi selv graver:

Suspected Boston Marathon bomber Dzhokhar Tsarnaev attended a Massachusetts mosque that made a controversial deal with a Boston city agency that allowed it to buy land at a lower-than-market price in exchange for various token services to the Boston community, despite the mosque’s links to some radical anti-American figures. The 19-year-old Tsarnaev attended mosque at the Islamic Society of Boston (ISB) in Cambridge, Massachusetts.

Islamic cleric Yusuf Abdullah al-Qaradawi, who said in a 1995 speech that Islam would “conquer America” and “conquer Europe,” reportedly appeared on IRS forms as one of the ISB’s trustees. ISB trustee Walid Fitaihi, who wrote that Jews “would be punished for their oppression, murder and rape of the worshippers of Allah,” helped broker the ISB’s deal with the Boston Redevelopment Authority. Daily Caller.

Nå, nu skal man ikke ‘jump to conclusions’ som Obama lige har sagt. Det er en Broderskabsmoské, og vi ved fra svenske socialdemokrater i denne uge, at det er en slags kristdemokrater i pyjamas og sjove nathuer.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
7 years ago

Att tänka, tala och göra – det rätta, det sanna och det goda -, är svåra konster i praktiken… Det är också så att dessa begrepp oftast även behöver förhålla sig till någonting, några eller – någon – , (religion, ideologi eller familj, släkt, klan ätt eller nation…)…. Alltså att tänka det – rätta, sanna och goda – , samt tala det – rätta, sanna och goda -, och också att göra det – rätta, sanna och goda -, står alltid i förhållande till någonting. Till vem , vilka eller vad? T ex I förhållande till Gamla Testamentets – Gud… Read more »

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Komplettering: “T ex I förhållande till Gamla Testamentets – Gud – ? – Här-skarorna Herre – ?” …. ….(Lika med ungefär kanske som – Krigandet Herre – ? Eller som – Krigens Herre – ? Ungefär kanske som inom Hinduismen, där också – Guden – Krishna, förklarar för – krigaren – Arjuna, i Bhagavad Gita, Herrens Sång, om nödvändigheten av att- kriga – och bekämpa – det falska- , (jaget), och att – kriga – mot det osanna, det inkorrekta och det onda osv., som alltså beskriver krigandets, (eller kämpandets), nödvändighet. Krishna uppmanar Arjuna, (som är trött på att… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Stille! De kunne jo finde på at gøre oprør http://www.b.dk/kommentarer/stille-de-kunne-jo-finde-paa-at-goere-oproer Af Kasper Støvring, kulturforsker, ph.d. 18. april 2013, 17:00 5 Kommentarer Kasper Støvring: »Europas nationer bør ledes i retning mod oprettelsen af en superstat, uden at deres befolkninger opfatter, hvad der er ved at ske.« Ordene er sagt af EUs fader Jean Monnet – og de foruroligende sande. [!!!] Forestil Dem, kære læser, at De som borger ikke ved, hvad dine magthavere foretager sig eller er ude på, at det politiske system er uigennemskueligt og måske bevidst vildledende; og at der ikke findes en kvalificeret offentlighed, der kan debattere og… Read more »

trackback

[…] Boston’s extremist mosque « Snaphanen. […]

Nielsen
Nielsen
7 years ago

Enig EH
Man kan udvide dine betragtninger til det hjemlige parnas.
P. C. er et bemærkelsesværdigt menneske. Jeg håber der aldrig er nogen der lukker munden på ham.

EH
EH
7 years ago

Som altid utrolig velformuleret og klart tænkende. Jeg deler til fulde hans syn på disse “progressive” Europa styrer mod en koksgrå og ubehagelig kulturel degeneration. Brød, sex, skuespil, lykkepiller og ritalin samt et væld af underholdende skandaler forsøger at holde virkeligheden og utrygheden på god sikker afstand.Men der er begrænset holdbarhed.Vær sikker på det.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Det begynder vist at ligne et mønster …. en meget underlig form for taknemmelighed.

http://politiken.dk/udland/ECE1950083/terrormistaenktes-mor-usa-stod-selv-bag-11-september/

Terrormistænktes mor: USA stod selv bag 11. september

Internationalt 20. apr. 2013 KL. 11.28

De to brødre, som menes at stå bag maratonterror i Boston, kom fra et hjem i vanskeligheder.

AF Søren Astrup

De to Tsarnajev-brødre, der menes at stå bag det blodige terrorangreb under Bostons maratonløb, var udadtil almindelige unge amerikanere.

Men på hjemmefronten var stemningen anti-amerikansk.

PBr.
PBr.
7 years ago

Endnu engang føler en stor “leder” sig, egentlig helt uopfordret, kaldet til at advare mod ikke at ‘jump to conclusions’ omkring de helt miose omgærede nye verdensregelsættere, tja, det vil jeg så for det første se før jeg tror det men en lidt “pudsig” tanke er at mens denne “verdens” ledere udtaler dette, slagter muslimer lystigt løs på mindretal, kristne, budister og hinduer, mfl, netop ud fra en helt klar ‘jumping to conclusions’ bare med modsat fortegn.

Fru.Frøken
Fru.Frøken
7 years ago

“Vi ved at de bare en slags Kristendemokrater i Pyjamas og sjove nathuer”….

….Ja, og det er bare kvinderne….!
Men hvem kan da også modstå henrettelser, stening,halshugning,Jødehad,
omskæring,giftermål mellem gamle mænd og børn,vold,trusler,drab på
homosexuelle,flerkoneri,kvindeundertrykkelse og dyremishandling.
Det næste bliver vel at man kalder dem “Ole Lukøjes venner”

PFEP
PFEP
7 years ago

Det är inte bara Sverige och Danmark där har korkade politiker!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x