24
apr
Seneste opdatering: 24/4-13 kl. 1852
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ann Coulter blev en af mine små, private perversioner lige efter 9/11 2001, hvor hun sagde: “We know who the homicidal maniacs are. They are the ones cheering and dancing right now. We should invade their countries, kill their leaders and convert them to Christianity.” Det gik så ikke helt som forventet med de invasioner. Så lærte vi det, ethvert indgreb i et muslimsk land fører til det værre, vi bliver forhadte hvis vi griber ind og hvis vi ikke gør. – Her er en anden amerikaner, der har fået politikerbullshit nok:

‘Imagine if this Jihadist punk had basically committed the same crimes 150 years ago. He would have been swinging from an oak tree in Boston Common no longer than 60 days from the date of his arrest. That would be justice.’

Iøvrigt mener jeg stadig, at Breivik skulle føres direkte til Akershus og aflives, hvis nogen skulle tvivle. I stedet sidder han nu tre måneder for hvert liv, han har taget. Jeg er for tidligt ude, men det kommer, når vi har gennemgået rædsler nok. Så skulle alle perversionerne vist være overstået for denne gang.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Det gik så ikke helt som forventet med de invasioner. Så lærte vi det, ethvert indgreb i et muslimsk land fører til det værre, vi bliver forhadte hvis vi griber ind og hvis vi ikke gør.” Jeg tror problemet er at vi fører “pusse-nusse krige.” Der er et gammelt militært mundheld der siger at “amatører taler om strategi; professionelle taler om logistik”. Det vigtigste logistiske element for oprørsbevægelser er vrede unge mænd. Har man dem så kan man altid skaffe Kalasnikover, bomber osv. ved at henvende sig til sin stormagts-modstander’s vigtigste rival. Som Andrew Roberts også har sagt, tror jeg… Read more »

Axel
Axel
8 years ago

Oven på den frontale lobotomi, der gjorde hende til muslim, er eventuelle senere lemlæstelser egentlig lidt ligegyldige. Muslimske kvinder får orgasme hvis ægtemanden forlanger det.