27
apr
Seneste opdatering: 28/4-13 kl. 0324
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Suicide bomb plot ringleader, Irfan Naseer, jailed for life and warned: ‘reject terror or you’ll never be free’

“Kvinder skal disciplineres med vold”

Tyrkerne kan ikke komme i EU hurtigt nok, mener Cecilia Malmström. Eksotisk kvindepsykologi.

Ifølge en undersøgelse er 62 procent af de tyrkiske mænd for vold mod deres koner. Statistikken over vold mod kvinder viser det høje antal kvinder, der berøres. En sexstrejke skal nu hjælpe på det.

En undersøgelse fra Kirikkale Universitet og organisationen “Lykkelige Børn” blandt 3500 tyrkiske mænd, viser at de finder vold mod kvinder normalt, fornuftigt og praktisk. 28 procent af respondenterne mente vold mod hustruer er helt afgørende for at disciplinere dem. 34 procent mente, at moderat vold i ægteskabet “nogle gange er nødvendigt”. Tilsammen er det 62 procent, næsten to tredjedele af de adspurgte mænd. Dette var første gang nogensinde de blev udspurgt om emnet.

18 procent af mændene svarede positivt til den grundlæggende opfattelse, at “manden er hersker i huset og kan frit bruge vold, hvis det er nødvendigt.” MĂĄske var den mest sigende begrundelse ære. 37,9 procent af de adspurgte var enige i, at vold var begrundet for at hĂĄndhæve ære, integritet og disciplin. Statistikken viser, at vold mod kvinder er i øgning. Mere end 30.000 kvinder er blevet fysisk skadet af deres ægtemænd eller partnere i det forløbne ĂĄr. Mehrheit der TĂĽrken ist fĂĽr Gewalt gegen Frauen (Snaphanens oversættelse)

Fire skydeskĂĄr

RESPONSE TO BBC Secrets of Britain’s Sharia Councils

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
8 years ago

AngĂĄende: ….“Kvinder skal disciplineres med vold”, och : ”Eksotisk kvindepsykologi”, enligt Steen, och undersökningen i Turkiet om procentantalen som är för att vid behov kunna – tukta kvinnor – med vĂĄld. Detta är egentligen ett mycket stort och komplext fenomen, alltsĂĄ detta med – disciplinering av – underlydande – i olika sammanhang… Kanske har t ex disciplinering av barn, av kvinnor, av manskap i det militära, av underlydande och anställda inom företag, av sammanhĂĄllning inom partibildningar, osv., vissa gemensamma drag? Det är att – det ansvariga manskapet – ,(även för kvinnliga – ledare -), dvs., – ledningen – av just… Read more »

Pica pica
Pica pica
8 years ago

Ingen som slår kvinnor och barn har rätt att kalla sig man.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago
Reply to  Pica pica

Typexempel pĂĄ ett svenskt matriarkaliskt tramsmantra, som hjälper lika lite mot kvinnomisshandel som fackeltĂĄg mot vĂĄldet väcker mördade till liv igen. (Att sluta importera kriminella män som slĂĄr hjälper däremot.) Du pica pica har inget tolkningsföreträde, och jag kan lika gärna pĂĄstĂĄ att kvinnor som slĂĄr män inte är kvinnor, men det gör jag inte. De är förstĂĄs bara dĂĄliga, misshandlande kvinnor som bör lĂĄsas in. Enligt undersökningar är misshandeln av svenska hanrejar lika omfattande som kvinnomisshandeln, men i matriarkatets Sverige förekommer det knappt i det offentliga samtalet. Det passar ju inte in i den uppmĂĄlade bilden av svenska män… Read more »

Santor
Santor
8 years ago

Rofl….. Hvem kunne dog have forudset det 🙂

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Nu kan grænsen mellem dĂ©t, som moderne, vestlige behandlertyper kalder ‘vold’ og sĂĄ islamisk ‘tugt’ jo sommetider være hĂĄrfin. SĂĄ her bliver vi nødt til at bede islamiske jurister om at skære igennem: Om en muslimsk mand udøver vold mod eller blot tugter sin kone, kan aldrig blive et anliggende mellem denne muslimske mand og hans kone – og da endnu mindre et anliggende mellem en muslimsk mand og de vantros samfund! Det er naturligvis alene en sag mellem mand og gud. Kun Gud kan afgøre, hvad der er hvad. Og den mand, der trofast adlyder sin herres pĂĄbud, har… Read more »