27
apr
Seneste opdatering: 27/4-13 kl. 1830
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Accused terrorist in Canada nearly deported, then pardoned, Kenney reviewing immigration policy in wake of alleged terror bomb plot, Via terror plot suspect a ‘very good boy,’ mom says, Canada terror suspect avoided deportation in 2004. Det er ikke nogen spøg, at ville begå selvmord, men hvis det ikke kan være anderledes, bør man gøre det på egne veje, ikke andres. Enhver kan tids nok dø, skulle man synes, hvis man ikke er socialdemokrat mvh. I det hele taget bør de overveje deres medansvar i god tid, inden ubefæstede sjæle griber til at gøre det for dem. Trusselskulturen de har installeret, forbliver næppe forbeholdt underklassen og de ikke stuerene i det lange løb.

Jeg truer ikke nogen, det kunne ikke falde mig ind. Trusler er ikke noget argument i min ordbog. Men jeg har mødt truede mennesker nok til at fange tendensen og idéen: Westergaard, Vilks, Wilders, Rose, Kjærsgaard, Åkesson, Wafa Sultan, Redeker, Spencer, Bostom, Fjordman, Pipes, Trifkovic, Hedegaard, Hirsi Ali. Tilstrækkeligt med øresnegle og bombehunde til at have forestillingsevnen. Jeg gør mig ingen illusioner om nutidens mulighed for vold overfor demokratiske debattører, skønt jeg er vokset op i en helt anderledes fredelig atmosfære. Islam og venstrefløjen har længe truet højrefløjen korporligt. Det modsatte er den mulighed, jeg introducerer uden at ønske den. ABB var et forrykt forvarsel om en tænkelig fremtid.

Germany: Islam Critics Prosecuted for Comparing Islam to Nazism

Because they compared Islam with the Nazis in Marienplatz [a public square in Munich], the party chairman of “Die Freiheit” Stürzenberger and two of his political friends must now answer in court.

Munich – The federal chairman of the party “Die Freiheit” [Freedom] and mosque opponent, Michael Stürzenberger, is in court along with two political colleagues charged with the use of anti-constitutional symbols. Each of them would have to pay a fine of 2000 euros (50 daily rates), because on Marienplatz they compared Islam with the Nazis and in the course of doing this showed Heinrich Himmler in Nazi uniform. Stürzenberger, former spokesman for the former Culture Minister Monika Hohlmeier (CSU), is seeking an acquittal. Islamkritiker vor Gericht og München: Schau-Prozess am Freitag gegen Islam-Aufklärer via Islam versus Europe

Knausgaard: Å være norsk i Sverige er en prøvelse

En viktig konsekvens av den norske modellen er at meningsmotstandere – de som er for innvandring, og de som er mot – fortsatt kan snakke sammen, ifølge Knausgård. – I Sverige er temperaturen mye høyere, der hagler beskyldningene om fascisme og nazisme, og avstanden mellom de som har ordet og kulturen i sin makt, og de som ikke har det, vokser hver dag som går.
– I «Min kamp» beskriver du Sverige som et land preget av strenge middelklasseverdier og en konsensuspreget kultur. Hvilke områder gir det seg utslag på?

– Det er særlig to områder som er betent, og det er det som handler om innvandring og det som handler om kjønn. Der finnes det ingen reell debatt, bare rett og galt, hvor rett er det samme som godt, og hvor galt er det samme som fascistisk. Når man ser på Norge med de øynene, blir jo alt galt, det vil si fascistisk. Nå snakker jeg mye om media og akademia. Men den svenske kulturen er mye, mye mer enn det. Den er rik, kompleks og mangefasettert.Ser verden i svart-hvitt

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
pk
pk
8 years ago

Skrev et længere indlæg, og intet skete. Prøver med dette her.

Bergfast
Bergfast
8 years ago

I anslutning till ett nyligen sänt debattprogram på Svt, där – den strukturella rasismen – , (bland svenskar), debatterades, (av invandrade – svenskar – ),så kan man fundera över – svenskarna – …… Majoriteten av det svenska folket är i själva verket och egentligen ett mycket elakt, samt mordiskt och ondskefullt folk. Det svenska folket är bland de värsta folken på jorden när det gäller hat och mordiskhet. När det kommer till kritan. Därför är den eller de som hatar det svenska folket i princip automatiskt goda människor. Majoriteten av svenskar är ljushyade, väldigt många är blåögda och väldigt många… Read more »