27
apr
Seneste opdatering: 28/4-13 kl. 1329
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Iran og Nordkorea basker Canada over menneskerettigheder i FN. Det er interessant, at man skal sidde i Danmark og følge en canadisk TV-station, når vi har vores egen – som jeg af gode grunde ikke gider se. Hvad med at lave noget TV i Danmark, der blafrer lidt med gællerne? Sun TV er fremragende hvor man kan sige at amerikanske FOX er noget anstrengende. Se f.eks. i dag DEALING WITH HOLOCAUSTDENIERS. (North Korea, Cuba and Iran Criticize Canada’s Lack of Human Rights at UN.)

Antisemitism fick dem att lämna Malmö

I flera år har det rapporterats om den utsatta situationen för den judiska minoriteten i Malmö. Många av stadens judar har valt att lämna Malmö och en del har utvandrat till Israel. Josef är född och uppvuxen i Malmö, men han och hans familj bygger nu upp ett nytt liv i Israel. Människor och tro har träffat honom och andra judar som lämnat Malmö på grund av antisemitism. Antisemitism fick dem att lämna Malmö

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Hitler om böneutropen 😀

https://www.youtube.com/watch?v=XUMmHs6MpVM

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Dagens gode grin 😀 http://www.jyllands-posten.dk/premium/satire/RokokoPosten/ECE5382968/marie-curie-afsloeret-fik-nobelpris-pa-kvindekvote/ Marie Curie afsløret: Fik Nobelpris på kvindekvote AF RokokoPosten Den berømte forsker i radioaktivitet står til at miste noget af æren, nu da hendes anden Nobelpris viser sig at have været et led i Sveriges ligestillingspolitik. … »De daværende medlemmer af komitéen havde kig på en englænder, der faktisk havde gjort sig mere fortjent til prisen, men samtidig kunne de se, at et utal af mænd havde Nobelprisen i forvejen,« udtaler Sylvia Yngsson, forkvinde for Kungliga vetenskapsakademiens nobelkommitté, og hendes kollega, Bertil Hedberg, tilføjer: »Ja, og så endda hvide mænd.« …. »Vi ser i forvejen,… Read more »

Prudentius
8 years ago

Først og fremmest er der vel her tale om ris til egen røv for Vesten! Hele menneskerettigheds-konceptet er så blævret og tåbeligt, og kan ultra-let manipuleres til at være spydspids for en hvilken som helst agenda. Vestens globalister-multikulturalister har længe haft succes med at benytte dette våbens falske fromhed til fordel for deres egne mål. Om det var vestlige lande der skulle fyldes op med tredjeverdens befolkning, eller diverse regimer rundt om i verden, som man ikke kunne lide eller var blevet trætte af, så har man altid kunne svinge menneskerettigheds-sablen og få det præcis som man ville have det.… Read more »