30
apr
Seneste opdatering: 1/5-13 kl. 0127
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Cameron sagde for halvandet ĂĄr siden: “I’ve described some parts of our society as sick and there is none sicker than the EDL”. Hvad mon han siger om den lille armĂ© her, der ved et lykketræf ikke fik foranstaltet et blodbad?

Six Muslim terrorists who plotted to detonate homemade bombs at an English Defence League rally to mark Armed Forces Day are facing jail today (Tues). Omar Khan, 31, and Jewel Uddin, 27, had loaded a car with a boot full of weapons and explosives as they headed to the far-right demonstration in Dewsbury, West Yorkshire.

‘I am really pleased these six have pleaded guilty. They are clearly a radicalised group with extremely dangerous intent. Their intent was to recklessly cause mayhem and probably mass injuries.’

They were armed with sawn-off shotguns, newly-sharpened swords, and fireworks converted into nail bombs, with Anzal Hussain, 24, Mohammed Saud, 22, and Zohaib Ahmed, 22, following behind in convoy. Courtnews.

They arrived at rally at 4pm – only to find it had finished at 2pm, Extremists’ car stopped on their way home because it had no insurance, Vehicle is towed with a cache of weapons hidden inside. They had a nail bomb, two shotguns and swords – but they weren’t found at the compound for TWO DAYS, Group didn’t take mobiles with them on day of the attack to avoid detection. Six Islamic terrorists facing lengthy prison sentences after admitting plot to bomb EDL rally causing mayhem and mass injuries

2012-07-09 17.21.20

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ‘Det nye England’ gĂĄr en skrøbelig balancegang pĂĄ randen af etnisk-religiøs vold. Attentatforsøget pĂĄ EDL var ‘a close […]

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

BBC – How has immigration changed Britain? Har nogen da nogensinde stemt for det i den skala eller udtrykt noget ønske om det? Selv indvandrere af 1. og 2. generation har ĂĄbenbart fĂĄet nok nu. http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-22307625 Men BBC er naturligvis som altid klar med lidt PK-holdningsbearbejdning og afvisning af muligheden for kontrol at indvandringens størrelse og sammensætning, nĂĄr nu befolkningen tillader sig at have et andet syn pĂĄ “kulturberigelsen”, end det, de partier og politikere, der sĂĄ letsindigt skabte katastrofen imod befolkningens vilje, ønsker sig. HvornĂĄr kommer der mon et program pĂĄ BBC, der for alvor ser det fra de… Read more »

EH
EH
8 years ago

Europas parlamenter styres ikke længere af stærke nationale politiske ledere, men af en flok købmænd, som uden at fortrække en mine vil bortauktionere deres land og befolkning, hvis buddet fra en mellemøstlig olieeksportør eller en kinesisk milliadær var højt nok. En anden uimodstĂĄelig fristelse kunne formentlig være et kødfyldt ben i EU bureaukratiet. Man skal kun brænde de andres broer, for guds skyld ikke sine egne. Disse købmænds personlige kvalifikationer stilles der ofte af gode grunde spørgsmĂĄltegn ved. Cameron er en af disse utroværdige politikere. Ikke noget at rĂĄbe højt hurra for, men smart nok til at stille briterne et… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  EH

Camerons usle og feje kommentar er udtryk for total rĂĄdvildhed.

Europas post-moderne eliter er fuldstændig lost, sat overfor de før-moderne befolkninger de selv har hentet ind i spandevis.

Og det før-moderne kvaser det post-moderne på alle fronter, religiøst, demografisk og politisk.

Vestens eksperiment med identitetsløshed føder således en lang række problemer og fadæser, et af dem er dybt uværdige politikere som Cameron.

Prudentius
8 years ago

Igen og igen ser vi denne i sandhed ekstreme voldelighed i muslimer. At volden og hadet vælter ud af deres hellige skrifter og fuldstændigt styre deres kultur (og dermed deres adfærd), ja det skal man vist være journalist, “ekspert”, eller politiker for ikke at ville se i øjnene. Men er multikulturalisterne virkelig sĂĄ blinde, at de tror de evigt kan undgĂĄ at ende op som ofre for islams vold og had?? Er deres blindhed virkelig sĂĄ total?? Jeg sætter mine penge pĂĄ vi kommer til, at se en vanvittig spændende udvikling efterhĂĄnden, som det vestlige establishment bliver klar over deres… Read more »