10
maj
Seneste opdatering: 10/5-13 kl. 2038
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Since twelve years Pierre Renversez is involved in the fight against political islam and sharia encroachments in Belgium. Creator of Nonali organization and representative in Belgium for the International Civil Liberties Alliance (ICLA), co-creator of the Anti sharia Alliance, he is a vigorous advocate of freedom of speech, Human Rights and Democracy. Here is a video presentation of the Parti +, a new anti sharia party created in Belgium by Pierre Renversez.

Pierre Renversez er walloner fra Charleroi, og han indlagde sig en vis berømmelse, da han rejste sig i byrådet i Anderlecht og prostesterede højlydt da to islamister blev svoret ind som medlemmer. Han blev smidt ud af salen efter at have gjort opmærksom på, at de to løj og ville arbejde for sharia mod demokrati. Jeg har normalt en usvigelig hukommelse for ansigter, men jeg måtte slå ham op i mit fotoarkiv, og jo, han forekommer. Han sidder her ved siden af Armando Manocchia sidste år, formanden for Oriana Fallaci-selskabet.

Vi ved godt allerede, at jøder ikke er velkomne i Malmø

Daniel Sestrajevic er kommunist (Väntsterpartist) og Försörjer mig som föräldraledig och tidningsälskare.

I samband med Eurovision i Malmö nästa vecka arran­geras protester mot Israels deltagande i tävlingen. Där ska kulturnämndens ordförande Daniel Sestrajcic (V) delta, och han uppmanar alla nämndens ledamöter att vara med. – Det är ett sätt att uppmärksamma den brutala ockupationen av Palestina, menar han.

Men det pågår mer än anti-israeliska demonstrationer på Möllevångstorget under Euro­vision­veckan i Malmö. På finaldagen, lördagen 18 maj, arrangeras återigen en kippavandring genom staden, då hundratals väntas vandra till stöd för mångfald och mot antisemitism och rasism. Man går från den judiska synagogan, genom centrala Malmö och till Möllevångstorget, där Willy Silberstein, ordförande i Svenska kommittén mot antisemitism och Sofia Nerbrand, chefsstrateg vid Region syd, kommer att hålla tal.Ledande politiker deltar i protester mot Israel, Palestinanätverket i Malmö .


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Jørgen DuussteenSkåning Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jørgen Duus
Guest
Jørgen Duus

Lige nu er Sverige sammen med Finland vært for ishockey-VM med deltagelse af bl.a. Belarus, hvis præsident som bekendt er den ishockey-gale Alexander Lukasjenko, også kaldet Europas sidste diktator. I hans land forsvinder oppositionsledere og bliver HELT væk. Det forhold har dog ikke betydet demonstrationer for frihed til hviderusserne i de svenske gader. Eneste lille pip var nogle hviderussiske tilskuere, der blafrede med det gamle hviderussiske flag fra tiden post-USSR men ante-Lukasjenko. Et flag, der stadig bruges af oppositionen. Det flag er nu omgående blevet forbudt, så hans excellence præsident Lukasjenko kan se ishockey uden at blive forstyrret. Imidlertid er… Read more »

Skåning
Guest
Skåning

Jag satt nere på en pub på Möllevångstorget ikväll. Arrangemanget var sådant att det var minst 90% svenskar. Då dyker det upp en gråskäggig jävla tomte med en flagga där det stod “Ship to Gaza” och en skrammelbössa. Jag reste mig upp och kallade spektaklet för Ship to Hamas, och kallade honom jävla terroristälskare. En hel del människor, varav de flesta större än jag, gjorde att han bestämde sig för att vandra vidare. De är inte populära överallt. Inte ens på Möllan.