14
maj
Seneste opdatering: 14/5-13 kl. 1816
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

S: Dybt problematisk at kontroversielle prĂŠdikanter gĂŠster Danmark, Cleric did say “Jews are descendants of apes and pigs”, Haitham al-Haddad – Death penalty for apostasy,Abdur Raheem Green – “Democracy Doesn’t Really Exist” – Islamisk Trossamfund, som er salafister, har den vane at invitere kulsorte jĂžde- og homohadere, bagefter undskylde og gĂžre det igen et Ă„r efter. Det er ren rutine og nu kommer der to til.

Hvordan fÄr det politikerne til at ligne idioter? FÞrst inviterer de millioner af folk, der mener sÄdan til evig forsÞrgelse i Europa, og sÄ mÄ de pludselig ikke mene, hvad de mener. De mÄ end ikke citere deres hellige volds- og diskriminationsmanual uden at politikerne fÄr et nervesammenbrud og de selv risikerer en hade-bÞde. Hvad gÞr rigets bedste mÊnd og kvinder? Bliver de nÊgtet indrejse? Er der sanktioner mod Islamisk Trossamfund? NÊh.

Et godkendt trossamfund har forskellige skattefordele og vielsesbemyndigelse, er det blevet inddraget ? NĂŠh. Allerede for fem Ă„r siden, var der et mislykket forsĂžg pĂ„ at inddrage deres privillegier, det er mange hadprĂŠdikanter siden. Islamisk Trossamfund triller bĂŠ med politikerne og politikerne tager pis pĂ„ befolkningen med tom snak. Ja, bĂžssepartiet pĂ„ RĂ„dhuset, de Radikale, mener sikkert at Haitham al-Haddads religionsfrihed og menneskerettigheder, gĂ„r forud for den holdning han har til deres homoseksuelle vĂŠlgere. JĂždiske Radikale kan der nĂŠppe vĂŠre tale om. Man kan da ikke krĂŠnke sĂ„dan en nazi i Stampe, Vestager og Allerslevs verden – “milde kvinder for human behandling af nazier, en svag og udsat politisk minoritet,” der ganske vist er tre gange stĂžrre end danske homoseksuelle og hundrede gange stĂžrre end danske jĂžder.

GĂžr noget eller sig Ă„bent og ĂŠrligt, at vi kommer til at leve med den vold mod bĂžsser og jĂžder, som Islamisk Trossamfund – og altsĂ„ ogsĂ„ I politikere – planter sĂ„ flittigt i Danmark. Ellers ender jeg med at blive helt taknemmelig overfor hr. al-Haddads satire over danske politikere. Bliv endelig ved, indtil vi har fĂ„et dem smidt pĂ„ mĂžddingen.

Daniel Pipes: Islam versus islamism

Begrebet islamisme er omdiskuteret, der er muslimer som ikke anerkender det, blandt mine mere lÊrde venner er det ogsÄ omdiskuteret. Der er en fyldig Wikipedia pÄ det her.

Daniel Pipes, founder of the Middle East Forum highlights the importance of recognizing the difference between moderate Muslims and radical Islamists.

Daniel Pipes’ tale i Islamism-Free Thinking Film Society i Ottowa kan se her: Del 1, del 2.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Al-Haddad er ikke ret forskellig fra den slags islamister som rutinemĂŠsigt bliver bliver jagtet af dronefly eller bare mĂŠnd med erfaring …. Han kan ikke blive ret meget mere extrem fĂžr han ender i sigtekornet hos et bredt udvalg af organisationer .
Lad os hÄbe han har modet til at tage det sidste skridt .

Prudentius
10 years ago

AngĂ„ende “islam vs islamism”, sĂ„ mener jeg Pipes (der ellers har et kvikt hoved skruet pĂ„ sine skuldre), tager fejl og gĂžr det med trĂŠsko pĂ„. Det han anbefaler er intet andet end den allerede dybt fejlslagne kurs det vestlige establishment har udstukket i kampen mod den globale jihad. Nemlig at opstille de gode “muslimer”, der sagtens kan fĂ„ lov til at masseindvandre og klumpe sig sammen i evigt voksende enklaver pĂ„ vestlig jord, imod de onde “radikaliserede” “islamister”, som vi bliver nĂždt til at invadere hele lande for at drĂŠbe pĂ„ bunden af deres nussede huler eller ramme med… Read more »

Peter Andersen
10 years ago

Muslimerne har jo ytringsfrihed. De siger jo bare hvad de mener. I har selv lukket dem ind og det er jo ikke sĂ„dan, at det er noget de er begyndt at mene, efter de er kommet. Det har de sĂ„dan set ment i 1400 Ă„r Hr. Socialkammerat. Og det kunne i nemt have sat jer ind i, hvis i havde villet. Men jeg kan da godt se problemet. Mens I, med al magt, forsĂžger at lĂŠgge et rĂžgslĂžr ud, stĂ„r de forbandede prĂŠdikanter i baggrunden og plaprer lĂžs. Det svarer til at man gemmer en i et skab, og sĂ„… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x