14
maj
Seneste opdatering: 14/5-13 kl. 1734
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Endelig slap Canada af med Bostonbomberens lig – på en ‘værdig muslimsk måde’, nu de ikke bare kunne brænde ham som f.eks. Timothy McVeigh. Vi spiser ikke vores døde fjenders hjerter, se ikke dette, hvis du ikke kan tåle syriske “frihedskæmperes” barbari. Vi er anstændige ud over det rimelige, vi dypper ikke engang vores kugler i grisefedt. Se også Peter Brimelow bagefter om AMERICA’S IMMIGRATION DISASTER. “The governments all over the West are engaged in electing new peoples”. (Diana West: Why Wasn’t Boston Bomber Cremated?)

“Immigrants? We sent out search parties to get them to come…”
“and made it hard for Britons to get work, says Mandelson.” Hvad er egentlig forskellen på Blair og Reinfeldt, udover at jeg endnu ikke har kaldt Reinfeldt en simpel forbryder? Det vil komme, når han sælger mere ud for at tækkes muslimske stemmer. Blair ved lige ved at blive præsident for EU, og har beriget sig ud over al forstand. Forrædderi betaler sig bedre end før i tiden.

In a stunning confirmation that the Blair and Brown governments deliberately engineered mass immigration, the former Cabinet Minister and spin doctor said New Labour sought out foreign workers. He also conceded that the influx of arrivals meant the party’s traditional supporters are now unable to find work. By contrast, Labour leader Ed Miliband has said his party got it wrong on immigration but has refused to admit it was too high under Labour.The Mail

‘Lord of the lies’ forlader Labour

A muslim peer has resigned from the Labour Party days before he was due to face a hearing after reportedly blaming Jewish-owned media organisations for his imprisonment for dangerous driving. Lord Ahmed resigns from Labour Party

Lord Ahmed of Rotherham var den første muslim, der blev indvalgt i House of Lords ved Tony Blairs mellemkomst i 1998. I England går han også under det rammende navn navn ‘lord of the Lies.’Den 25 December 2007 dræbte han den 28-årige Martyn Gombar, fordi har fra sin Jaguar-X var optaget af at sende 5 sms’er. For dette trafikdrab fik han tolv ugers fængsel. Nu kommer det frem, at han mener at ‘dommen for drabet var jødernes skyld’. Igen bliver han suspenderet, og Ed Milliband har travlt med at trække i land for sit parti.

I april 2012 udlovede han i Pakistan $10 millioner for tilfangetagelsen af præsidenterne Obama og Bush. Om 7/7 massemorderne i London 2005 sagde han, at “de havde en identitetskrise, som imamer og moskéer uheldigvis ikke havde nået at forebygge.” At der ikke har været flere vellykkede massemord i England, er ikke lord Ahmeds fortjeneste.

I 2009 truede han med at samle 10.000 muslimske hooligans, for at forhindre Geert Wilders’ besøg i London. Hans track-record er meget længere. Hverken Labour eller Enlgand lider noget mærkbart tab ved hans forsvinden. Han var en fremmed magts repræsentant i Overhuset, en femtekolonne foruden at være en trafikmorder. Labour har andet at tænke på. UKIP er fordoblet på kun en måned, de to store partier går fortjent tilbage. Lord Ahmed: »En jødisk konspiration fængslede mig«


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Morani ya SimbaSantorfalkeøjeJernhestensteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Morani ya Simba
Guest
Morani ya Simba

Ang det link til ham hjertespiseren, altså for helvede da!! Det er jo helt surrealistisk. Jeg er pt ved at læse den gamle bog “the rise and fall of the third reich” og kapitlet om “the new order” (holocaust mv.) er jo velkendt men alligevel virker hver Nye enkelthistorie om nazisternes sadism, fuldstændig surrealistisk. Jeg fik same fornemmelse fra ham hjerteknuseren. Manden må komme fra en anden dimension…. (de første kapitler, om eftergivenhedspolitikken, virkede desværre også velkendt: “nazismen er et fredeligt system…”, “man må ikke kritisere det Nye Tyskland for hårdt for det giver konflikt….” . Ja….her er vi virkelig… Read more »

Santor
Guest
Santor

Ang : Dhimmitude gone mad.

En Tysk ex-muslim fortæller lidt om islam og dhimmier.

http://www.youtube.com/watch?v=unUi17lgHDM

falkeøje
Guest
falkeøje

Det ville være en passende tillægsstraf i sådanne tilfælde,
at gerningsmanden blev kremeret, uanset religion.
De danske henrettede krigsforbrydere blev, såvidt jeg
husker, alle kremeret.

falkeøje

JensH
Guest
JensH

Mere Labour: Former Labour Cabinet Minister Peter Mandelson finally comes clean on Labour’s policy of mass migration:

“Immigrants? We sent out search parties to get them to come… and made it hard for Britons to get work, says Mandelson
-Former minister admits Labour deliberately engineered mass immigration
-Between 1997 and 2010 net migration to Britain totalled 2.2million”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2324112/Immigrants-We-sent-search-parties-to-come–hard-Britons-work-says-Mandelson.html