29
maj
Seneste opdatering: 30/5-13 kl. 0700
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

FEMEN activist Amina Tyler, 19, was arrested at an earlier protest on May 19. She sparked outrage in March after posting topless pics of herself online with the words ‘my body belongs to me’ written across her chest in Arabic. Three supporters held topless protest outside Tunisia’s Justice Ministry ahead of Tyler’s court appearance tomorrow . Members of the public attacked the three topless women who were arrested. Feminist protesters strip off in Tunisia in support of local girl who Muslim leaders demanded should be stoned to death for posing topless

Ud af hundreder af fotografier, faldt jeg for dette:

Police officers detain an activist from the women's rights group FEMEN during a protest in front of Tunisia's Ministry of Justice in Tunis

Nøgen i Canada

Harassed by the islamic fashion police

eller skulle der står ‘fascist police’? Pas på skørtelængden i Neuropa, piger.

Tommy Robinson EDL speaking on BBC 3 radio

i en samtale man roligt kan kalde ‘livlig’:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
PisseNisse i HökarängenOle BurdeNielsCPrudentius Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
PisseNisse i Hökarängen
Guest
PisseNisse i Hökarängen

Den tuffe polisen i solbrillorna ser ut som om han skulle kunna hoppa in Village People vilken sekund som helst. Dock får det väl bli någon muslimsk motsvarighet som besjungs istället för Y.M.C.A.

Ole Burde
Guest
Ole Burde

” Hvordan skal det gå ” spørger Prudentius … Hvis man som mig er optimist , kan man forstille sig at alle disse velfærds-borgere en dag vil vågne op af deres hypnotisk inducerede trancetilstand , totalt forvirrede og uegnede til forstå hvem-hvad-hvor , men at de IKKE vil være ALENE . Med lidt held vil deres situation minde lidt om en flok civilpersoner som pludselig er blevet til rekrutter i en nyformeret gigantisk hær , hvor den enste chance for at det kommer til at virke ligger på skuldrene af nogen ganske få ældre garvede underofficere , som var med… Read more »

NielsC
Guest
NielsC

Det her billede ville da også næsten være for voldsomt
comment image

Prudentius
Guest

Og det rigtigt store spørgsmål er hvordan det enorme flertal af vesterlændinge, der indtilvidere ikke har haft andet end et ligegyldigt skuldertræk tilovers for den systematiske multikulturelle destabilisering af vores samfund, reagere så snart helt almindelige gøremål i alle større byer ledsages af garanteret tung og farlig islamisk chikane?? Folk der i hele deres myndige tilværelse har sat deres små gnidrede krydser ved enten talende liberale jakkesæt eller venstrefløjens matriarkat af hattedamer og åndelige teenagetøser (af begge køn), og nu konfronteres med et sydende religiøst had fra mennesker, der fyldt af morderisk selvretfærdig totalitær-teokratisk vrede, kun venter på den mindste… Read more »