6
jun
Seneste opdatering: 6/6-13 kl. 2249
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Author Douglas Murray discusses his new e-book with Michael Coren. Stephen Fry, der omtales – homoseksuel, halvjĂžde, ateist og maniodepressiv forsĂžgte at begĂ„ selvmord for nylig. Han er Ă„ben og ĂŠrlig om det, mĂ„ske skulle han vĂŠre ĂŠrlig om islam ogsĂ„. “Stephen would be among the first people against the wall – he would’t last very long.” E-book prisen er kun ÂŁ5.14 (45 DKK)

Moské nedbrÊndt

Dette er selvfĂžlgelig kun, hvad man kunne forvente, men at EDL skulle have gjort det og tilmed sat sin signatur pĂ„ bygningen, det lyder meget utroligt. Det er et varsel om ondere tider, og tiderne er skabt af politikerne uanset hvem der brĂŠnder hvad ned. Kan det inddĂŠmmes? I det lange lĂžb – nej. Det fĂ„r sit eget liv, og politikerne reduceres til tilskuere og statister. Don’t ‘monitor’ him. Lock him up and throw away the key: DOUGLAS MURRAY on why police need to act now against Britain’s most reviled man. Ikke engang det kan de finde ud af. Det multikulturelle England er pĂ„ vej til at blive ustyrligt, gaden tager over hvor retsstaten slap og endestationen er selvfĂžlgelig Ă„bne krigshandlinger. Det gĂŠlder hele Europa, men England, Frankrig og Sverige er de fĂžrende kandidater. Det burde skrĂŠmme os andre NU, men se om det gĂžr. Advarer man, er man en halvnazi, og sĂ„ mĂ„ det bare gĂ„ sin skĂŠve gang.

An Islamic centre was burned to the ground in a suspected arson attack yesterday. Counter-terrorism police are investigating if the building was targeted by the English Defence League in retaliation for the Woolwich murder, after ‘EDL’ was sprayed in foot-high letters on the wall. The far-Right group led a series of protests after serving soldier Lee Rigby was killed by two fanatical Muslim converts last month, and there has been a dramatic rise in the number of reported attacks on mosques since the outrage.Is this retaliation for Lee Rigby’s murder? EDL fanatics gloat after Islamic centre is burned to the ground in suspected arson

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
7 years ago

Bara som en pĂ„minnelse och inte för att jag gillar vĂ„ldsamheter och nedbrĂ€nda moskĂ©er: slaget vid Poitiers utkĂ€mpades 10 oktober 732 mellan styrkor under Karl Martell, frankisk ledare och en muslimsk armĂ© ledd av emir Abd ar-Rahman ibn Abd Allah. Frankerna besegrade den muslimska armĂ©n och emir Abd ar-Rahman dödades. Muslimerna hindrades dĂ€rmed frĂ„n att trĂ€nga lĂ€ngre norrut i Europa Ă€n Spanien. Slaget anses ha historisk betydelse Ă€ven om vissa fundamenta (av historiker) har nyanserats. Vi kommer helt enkelt inte ifrĂ„n att islam inte har nĂ„gon historisk plats i Europa. LĂ€rans egendomliga syn pĂ„ det mesta Ă€r för oss helt… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
7 years ago

Steen,

Nu finns det inte lĂ€ngre nĂ„gon edit funktion……

Till alla andra ber jag om ursĂ€kt för de slarvigt skrivna inlĂ€ggen ovan. Jag har blivit van vid möjligheten att gĂ„ in och rĂ€tta stavfel…..

Bergfast
Bergfast
7 years ago

Utlandssvensk sa:…” Det gĂ„r alldeles utmĂ€rkt att bli av med alla moskeer helt utan mordbrĂ€nder. Det enda som krĂ€vs Ă€r politisk vilja och den börjar man se allt tydligare i flera lĂ€nder i Europa. Det Ă€r bara en tidsfrĂ„ga innan man skriver om religionsfrihetsparagraferna i Europakonventionen och sen kommer man gradvis att i praktiken förbjuda Islam. “… ….Bara skriver om religionsfrihetsparagraferna i Europakonventionen?… Hur enkelt kommer det att kunna bli i praktiken? Att kunna förbjuda all religionsutövning, och att i praktiken kunna förbjuda alla kyrkor, synagogor, moskeer och andra tempel för religionskulturutövning, utan att mĂ€nniskor kommer att vilja protestera mot… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
7 years ago
Reply to  Bergfast

“Bara skriver om religionsfrihetsparagraferna i Europakonventionen?
 Hur enkelt kommer det att kunna bli i praktiken?”

VĂ€ldigt enkelt. Om ett eller flera lĂ€nder hotar att dra sig ur om man inte Ă€ndrar texten lĂ€r det gĂ„ fort. Möjligen blir det en del oroligheter frĂ„n muslimerna, men knappat vĂ€rre Ă€n vad vi redan har sett. HĂ€r i Schweiz hĂ€nde ingenting nĂ€r man förbjöd minateter och flera lĂ€nder har förbjudit heltĂ€ckande slöja utan nĂ„gra pĂ„tagliga problem. De som vill fortsĂ€tta att öppet praktisera lĂ€r helt enkelt flytta. Troligen till Sverige….

Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

http://www.lutontoday.co.uk/news/local/cops-say-edl-not-linked-to-attacks-1-2559458

Politiet siger, at det ikke er EDL…

En offerrolle skal passes og plejes.

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

SÅ…. er focus flyttet fra Lee Rigby og muslimsk vold… Til at muslimer igen er “ofrene” i hetzen fra den “ekstreme racistiske hĂžjreflĂžj”…. Det er helt sikkert ikke EDL der har ivĂŠrksat dette… De eneste der vinder pĂ„ det er muslimerne.. Det er totalt amatĂžr agtigt at skrive EDL med store bogstaver pĂ„ den brĂŠndende bygning… Jeg ville sĂŠtte mine penge pĂ„ at de selv har gjort det…

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Mere New-Speak. At brĂŠnde en moske ned er ikke en “racial crime”, men alene en “political crime”. Islam er ikke og bliver aldrig en race. Moske = Community Center, nej det kan evt. betegnes “Local Political Headquarter”, men mest korrekt i militĂŠr term “Local Command Center”. For islam er jo ifgl. sin egen doktrin og i realiteten i evig krig med sin omverden! I moskeerne foredrages ikke om teologiske problemer, selv om man kalder det prĂŠdikener, men udstedes formanininger og ordrer, om hvorledes medlemmerne af lokalgruppen skal forholde sig til sin omverden. Moskeer er ikke kirker i vestlig forstand. 95%… Read more »

Anonymous
Anonymous
7 years ago
Reply to  Anonymous

Beklager indsendernavnet Anonymous, har trykket send lidt for hurtigt.
Der skal stÄ T. Snorrason.
Ingen grund til anonymitet, what so ever!

Santor
Santor
7 years ago

I Østrig, af alle steder, er en lignende brand under opklaring og – surprise – det var muslimer selv der stak ild til lortet for at indkassere forsikringspenge!

Var der forresten ikke en lignende sag pÄ Gl. KÞgevej, eller var det i KÞge, herhjemme for et par Är tilbage?

I Þvrigt benytter Tommy Robinson enhver lejlighed til at forklare ulemperne ved voldelig modstand og det kan ses pÄ EDL`s demonstrationer. Der er ikke de store problemer, undtagen fra fascistiske moddemonstrationerne UAF (Unite Against Fascism).

PisseNisse i HökarÀngen
PisseNisse i HökarÀngen
7 years ago
Reply to  Santor

Även moskĂ©branden i Malmö var ju en intern affĂ€r..

Marit
Marit
7 years ago

MĂ„tte samtlige moskeer i HELE Europa brnne ned til grunnen ! De hĂžrer ikke hjemme her.

Bergfastb
Bergfastb
7 years ago
Reply to  Marit

Önskar sig Marit alltsĂ„ det totala inbördeskriget i Europas alla nationalstater? Mellan frĂ€mst dĂ„ islam och övrig befolkning?

Hur mĂ„nga europĂ©er anser dĂ„ Marit Ă€r vĂ€rda att – offras – för att dĂ„ kunna bekĂ€mpa, (en inbillad fiende?), islam, i Europa?

Utlandssvensk
Utlandssvensk
7 years ago
Reply to  Marit

Det gÄr alldeles utmÀrkt att bli av med alla moskeer helt utan mordbrÀnder. Det enda som krÀvs Àr politisk vilja och den börjar man se allt tydligare i flera lÀnder i Europa. Det Àr bara en tidsfrÄga innan man skriver om religionsfrihetsparagraferna i Europakonventionen och sen kommer man gradvis att i praktiken förbjuda Islam. Men sannolikt lÀr vÀl Ätminstonde ett land, nÀmligen Sverige, tillÄta Islam och dÀrmed Àven fÄ ett massivt inföde av alla radikala islamister som övriga vÀstlÀnder vill bli av med.

PisseNisse i HökarÀngen
PisseNisse i HökarÀngen
7 years ago
Reply to  Marit

@ Utlandssvensk Ja, det gĂ„r givetvis att sköta pĂ„ ett (frĂ„n vĂ„r sida) icke vĂ„ldsamt sĂ€tt. Egentligen behöver man bara ta SaudiArabiens regelverk som riktmĂ€rkte. Inga kyrkor pĂ„ saudisk mark = inga moskĂ©er pĂ„ svensk mark. Skötsamma muslimer ska givetvis fĂ„ fortsĂ€tta att praktisera islam i enskildhet i sina hem, ungefĂ€r som kristna tillĂ„ts praktisera sin religion i Saudi. Svensk ordningsmakt tillser att muslimerna inte skyltar utĂ„t med muslimska symboler, efter saudisk förebild (saudiska religionspolisen brukar intensifiera jakten pĂ„ kors/julpynt i kristnas fönster i December). Inget mĂ€rkvĂ€rdigt, bara som i SaudiArabien, ett land alliansregeringen har mycket goda förbindelser med. Det… Read more »

Utlandssvensk
Utlandssvensk
7 years ago
Reply to  Marit

@ PisseNisse, Ja, det var just Saudi-Arabien som jag hade i bakhuvudet :). Förutom stt den svenska regimen har goda kontakter med Saudi kan man Ă€ven tillĂ€gga att FN inte har nĂ„gra som helst problem att acceptera deras regelverk. För övrig borde vi Ă€ven kunna dra lĂ€rdom av deras medborgarskapslagar…… För övrigt vill jag betona att jag inte skojar nĂ€r jag sĂ€ger att jag tror att denna utveckling Ă€r pĂ„ gĂ„ng i Europa. Jag har följt debatten i denna frĂ„ga i mĂ„nga Ă„r och det Ă€r tydligt för mig att det börjar lossna pĂ„ allvar. Holland verkar just nu vĂ€ldigt… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

Jeg tror ikke EDLs ledelse har noget med dette at gÞre. Om det er EDL medlemmer eller andre rasende borgere er vel umuligt at sige. Nu burder politikerne mÄske spÞrge sig om vi skal holde kursen. For sÄ kommer der flere brÊndte moskeer. Den her konflikt er af en fundamental slags. Den kan ikke tales vÊk.

En Mand
En Mand
7 years ago

Det ville da vÊre meget dumt af EDL at gÞre dette, nÄr man tager i betragtning at myndighederne i UK klÞr i fingerne for at sÊtte EDL skakmat.

Med tanke pĂ„ den tradition der er internt i islamkredse for at lave kunstige “hatecrime” forbrydelser sĂ„ man kan spille politisk pĂ„ offerrollen, sĂ„ vil jeg vente til alle undersĂžgelser er fĂŠrdige OG det er muligt at konkludere entydigt.