12
jun
Seneste opdatering: 12/6-13 kl. 2228
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det kan godt undre en, at journalister overvejende er rĂžde og multikulturalister, nĂ„r man iagttager de arbejdsvilkĂ„r den samme ‘kultur’ giver dem. Under den nylige svenske opstand blev mindst en fotograf overfaldet og bestjĂ„let pĂ„ alt, de andre journalister man sĂ„, var ’embedded’ hos politiet og mĂ„tte i hast og tydeligt nervĂžse flytte sig, hvis politiets linjer blev trĂŠngt tilbage. Ser man pĂ„ pressefotos fremgĂ„r det tydeligt, at svenske fotografer ikke har rĂžrt sig frit under opstanden. Derefter glemte’ svenske journalister hurtigt sine egne betingelser i det Ny-Sverige, de stadig hepper vildt pĂ„.

I gĂ„r blev et TV hold fra ARD’s Report Mainz overfaldet af muslimer og tre blev tilfĂžjet hvad politiet kalder ‘grov legemsbeskadigelse’. Det er kort sagt mere regelen end undtagelsen, at pressen ikke kan arebjde i de omrĂ„der politikerne har forĂŠret bort til fortrinsvis muslimske besĂŠttere.

For nogle Ă„r siden rĂ„dede en intern DR mail, jeg fik tilsendt under hĂ„nden, DR’s medarbejdere til at udvise forsigtighed og parkere deres biler i omrĂ„der uden for NĂžrrebro. DR ville altsĂ„ ikke selv have det offentligt ud. Ulrik Haagerup, DR Nyheder mente ikke det var af offentlig interesse.

Vi mÄ allerede i dag indse at der er ting pressen ikke lÊngere kan dÊkke, fordi politikernes femtekolonne af udlÊndinge ikke Þnsker det. Visse emner kunne det vÊre af betydning for offentligheden at vide, men vi mÄ regne med, at vi ikke fÄr det fulde billede af, hvad der sker pÄ NÞrrebro og i Gjellerup. En hel dokumentar om det problem mÄ journalister have masser af stof til, hvorfor laver de den ikke?

Journaliststanden lefler for dem, der gĂ„r til angreb pĂ„ dem. TĂžger Seidenfadens knĂŠfald for ‘profetens efterkommere’ er det hidtil vĂŠrste eksempel pĂ„ underkastelse. I Tingbjerg er et TV hold netop blevet truet med pistol og udsat for hĂŠrvĂŠrk. Der er tale om en magtkamp mellem demokratiets spilleregler og dem der Ăžnsker nogle andre, og pressen og statsmagten har indtil videre trukket det korteste strĂ„ i de omrĂ„der, ‘multikulturen’ betragter som erobret for muslimsk monokultur. Dette er det svage omrids af krighandlinger, vi ser. Politikerne ikke bare ignorer dem, de spĂŠder pĂ„ dem som Thorning regeringen gĂžr med Ăžget indstrĂžmning og statsborgerskaber til typer som Taimullah Abu Laban. Den indlysende fare os alle er – blandt flere andre- at danskere begynder at se deres politikere som aktive fjender, og handler derpĂ„ som Breivik gjorde. SĂ„ langt skulle det efterhĂ„nden ikke vĂŠre svĂŠrt at tĂŠnke, med mindre man ligefrem er Radikal.

De pĂ„gĂŠldende indvandrergrupper sĂžger med stor konsekvens at holde medier og myndigheder vĂŠk med det formĂ„l at tage magten i et omrĂ„de. Der er tale om en lĂžbende magtkamp. Hvis den fortsĂŠtter ad det nuvĂŠrende spor, vil det fĂ„ statens magtmonopol til at vakle – som det blev udtrykt af formanden for Tysk Politiforbund for nogle Ă„r siden.

Undermineres statens magtmonopol, mister vi fundamentet for et fredeligt, civiliseret og sammenhĂŠngende samfund. Parallelsamfund, selvtĂŠgt og truende adfĂŠrd vil brede sig. Det er langt mere end et smadret kamera i ny og nĂŠ, der stĂ„r pĂ„ spil. Angreb pĂ„ ytringsfriheden: TV-hold truet med pistol i Tingbjerg.TV2 truet med pistol fra en Fiat Punto: “Passageren.. sad med en lille pige pĂ„ omkring 1 Ă„r pĂ„ skĂždet.”

Den svenske ‘elite’ vil afskaffe Sverige

Og de er nĂ„et lĂŠngere end nogen andre politikere i Europa. Der er nu dannet en ny tvĂŠrpolitisk ‘folkrörelse’ mod bortgivelse af mere land, som afholder demonstration i Stockholm 16 juni: ”Demonstranter krĂ€ver regeringens avgĂ„ng”. Det er nye toner, men sene.

Den svenske politiske elite har for vane at kalde Sverige for verdens mest moderne land. Faktisk er Sverige sĂ„ moderne, at politikere og meningsdannere har det lidt svĂŠrt med nationaldagen den 6. juni. Den 6. juni markerer blandt andet, at Gustav Vasa blev valgt til svensk konge, og at Kalmarunionen – den nordiske union med Danmark i spidsen – dermed var oplĂžst.

I forbindelse med ”fejringen” af dette Ă„rs nationaldag har det sĂ„ledes ikke skortet pĂ„ udtalelser, der bedst kan ses som en nation i frit fald, uden noget bolvĂŠrk overhovedet i forhold til at modstĂ„ den flodbĂžlge af ikke-vestlig indvandring, som Sverige har i disse Ă„r. Den 6. juni markerer blandt andet, at Gustav Vasa blev valgt til svensk konge, og at Kalmarunionen – den nordiske union med Danmark i spidsen – dermed var oplĂžst.

I forbindelse med ”fejringen” af dette Ă„rs nationaldag har det sĂ„ledes ikke skortet pĂ„ udtalelser, der bedst kan ses som en nation i frit fald, uden noget bolvĂŠrk overhovedet i forhold til at modstĂ„ den flodbĂžlge af ikke-vestlig indvandring, som Sverige har i disse Ă„r. Morten Uhrskov i DKA.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Balder
7 years ago

“Hvorfor i alverden bliver jeg registreret som Bergfast ?? ( Ole Burde)”

MĂ„ske fordi du bor pĂ„ en bakketop? 😉

Nu bliver det spÊndende at se om jeg ogsÄ fÄr nyt navn!

Bergfast
Bergfast
7 years ago

Hvorfor i alverden bliver jeg registreret som Bergfast ?? ( Ole Burde)

Bergfast
Bergfast
7 years ago

ForelÞbigt meget begrÊnsede omrÄder . Hvis et sÄdant begrÊnset omrÄde opnÄr en hÞj grad af autonomi , vil det meget hurtigt fÄ inflydelse pÄ naboomrÄderne . Ejendomspriserne vil falde osv . MalmÞ eller dele af den er muligvis en kandidat til en sÄdan udvikling .

trackback

[…] ‘Multikulturen’ og pressefriheden « Snaphanen. […]

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

En god lejlighed til at anbefale lĂŠsning af klasikerne om Guerillakrig . En af de vigtigste konklutioner hos feks Mao Tse Tung , er at en GuerillahĂŠr skal vĂŠre ENORMT forsigt med at ”holde” et omstridt territorie pĂ„ et for TIDLIGT tidspunkt i en langstrakt guerillakrig .( Dette kan ses nu i Syrien ). Hvis Muslimerne kan ”opmuntres’ til at begĂ„ denne klassiske fejltagelse i et meget tidligt stadie af den kommende konflikt i Vesteuropa ( ved at etablere kun-for-muslimer omrĂ„der) sĂ„ er det sandsynligt at de har tabt spillet .

Bergfast
Bergfast
7 years ago

Det Ă€r nĂ„got fel pĂ„ Snaphanens redigeringsverktyg verkar det som. Det gĂ„r inte lĂ€ngre att varken korrigera eller ta bort text. Är det ett medvetet beslut av Snaphanen?

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  steen

Tack.

Bergfast
Bergfast
7 years ago

Man ska inte glömma bort att mĂ„let med dels en mycket stor invandring, och sĂ€rskilt frĂ„n mycket frĂ€mmande folk, bĂ„de etniskt och kulturellt, det Ă€r att förĂ€ndra det svenska folkets bĂ„de kulturella och etniska identifieringar, sjĂ€lvuppfattningar och ocksĂ„ stolthet över svenskheten, dvs. nationell stolthet. Det Ă€r nationen som organisation, som skall nedmonteras och för detta mĂ„l behövs dels invandringen, men ocksĂ„ att svenskar alltmer slutar att sĂ€tta tilltro till sin regering, till sin riksdag och i stort sett till alla sina samhĂ€lleliga nationella föreningar, myndigheter och organisationer av olika slag, inklusive skola, barnomsorg, postvĂ€sende, jĂ€rnvĂ€g, polisvĂ€sende, försvarsmakt och domstolar osv.… Read more »

Bergfast
Bergfast
7 years ago

Man ska inte glömma bort att mĂ„let med dels en mycket stor invandring, och sĂ€rskilt frĂ„n mycket frĂ€mmande folk, bĂ„de etniskt och kulturellt, det Ă€r att förĂ€ndra det svenska folkets bĂ„de kulturella och etniska identifieringar, sjĂ€lvuppfattningar och ocksĂ„ stolthet över svenskheten, dvs. nationell stolthet. Det Ă€r nationen som organisation, som skall nedmonteras och för detta mĂ„l behövs dels invandringen, men ocksĂ„ att svenskar alltmer slutar att sĂ€tta tilltro till sin regering, till sin riksdag och i stort sett till alla sina samhĂ€lleliga nationella föreningar, myndigheter och organisationer av olika slag, inklusive skola, barnomsorg, postvĂ€sende, jĂ€rnvĂ€g, polisvĂ€sende, försvarsmakt och domstolar osv.… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Catalansk politi har anholdt fem tunesiske mĂŠnd i Barcelona for at dele over 400 terror-videoer pĂ„ sociale netvĂŠrk. Videoerne var af al-Qaeda-lederne Bin Laden og Al-Zarqawi, men der var ogsĂ„ optagelser af terrorangreb, henrettelser ved skydning, terrorangreb og bombeangreb. De fem mĂŠnd blev anholdt i Raval-, Encants- og La Mina-kvartererne i de tidlige morgentimer onsdag. UndersĂžgelsen mod de anholdte begyndte i 2012, hvor spanske sikkerhedsstyrker fandt billeder og videoer pĂ„ en hjemmeside for global jihad. Spaniens Indenrigsministerium beskylder mĂŠndene for at ”opildne til islamisk terrorisme”. Politiet vil ikke afvise, at der kommer flere anholdelser. Catalansk politi arbejder videre med efterforskningen.… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
7 years ago

Der er tale om en magtkamp mellem demokratiets spilleregler og dem der Ăžnsker nogle andre, og pressen og statsmagten har indtil videre trukket det korteste strĂ„ i de omrĂ„der, ‘multikulturen’ betragter som erobret.”

Enskilda grupper inom staten och pressen arbetar redan efter andra spelregler Àn demokratins och ser aktivt till att övriga pressen och staten som helhet tappar fotfÀstet i dessa omrÄden.