12
jun
Seneste opdatering: 12/6-13 kl. 2228
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det kan godt undre en, at journalister overvejende er r√łde og multikulturalister, n√•r man iagttager de arbejdsvilk√•r den samme ‘kultur’ giver dem. Under den nylige svenske opstand blev mindst en fotograf overfaldet og bestj√•let p√• alt, de andre journalister man s√•, var ’embedded’ hos politiet og m√•tte i hast og tydeligt nerv√łse flytte sig, hvis politiets linjer blev tr√¶ngt tilbage. Ser man p√• pressefotos fremg√•r det tydeligt, at svenske fotografer ikke har r√łrt sig frit under opstanden. Derefter glemte’ svenske journalister hurtigt sine egne betingelser i det Ny-Sverige, de stadig hepper vildt p√•.

I g√•r blev et TV hold fra ARD’s Report Mainz overfaldet af muslimer og tre blev tilf√łjet hvad politiet kalder ‘grov legemsbeskadigelse’. Det er kort sagt mere regelen end undtagelsen, at pressen ikke kan arebjde i de omr√•der politikerne har for√¶ret bort til fortrinsvis muslimske bes√¶ttere.

For nogle √•r siden r√•dede en intern DR mail, jeg fik tilsendt under h√•nden, DR’s medarbejdere til at udvise forsigtighed og parkere deres biler i omr√•der uden for N√łrrebro. DR ville alts√• ikke selv have det offentligt ud. Ulrik Haagerup, DR Nyheder mente ikke det var af offentlig interesse.

Vi m√• allerede i dag indse at der er ting pressen ikke l√¶ngere kan d√¶kke, fordi politikernes femtekolonne af udl√¶ndinge ikke √łnsker det. Visse emner kunne det v√¶re af betydning for offentligheden at vide, men vi m√• regne med, at vi ikke f√•r det fulde billede af, hvad der sker p√• N√łrrebro og i Gjellerup. En hel dokumentar om det problem m√• journalister have masser af stof til, hvorfor laver de den ikke?

Journaliststanden lefler for dem, der g√•r til angreb p√• dem. T√łger Seidenfadens kn√¶fald for ‘profetens efterkommere’ er det hidtil v√¶rste eksempel p√• underkastelse. I Tingbjerg er et TV hold netop blevet truet med pistol og udsat for h√¶rv√¶rk. Der er tale om en magtkamp mellem demokratiets spilleregler og dem der √łnsker nogle andre, og pressen og statsmagten har indtil videre trukket det korteste str√• i de omr√•der, ‘multikulturen’ betragter som erobret for muslimsk monokultur. Dette er det svage omrids af krighandlinger, vi ser. Politikerne ikke bare ignorer dem, de sp√¶der p√• dem som Thorning regeringen g√łr med √łget indstr√łmning og statsborgerskaber til typer som Taimullah Abu Laban. Den indlysende fare os alle er – blandt flere andre- at danskere begynder at se deres politikere som aktive fjender, og handler derp√• som Breivik gjorde. S√• langt skulle det efterh√•nden ikke v√¶re sv√¶rt at t√¶nke, med mindre man ligefrem er Radikal.

De p√•g√¶ldende indvandrergrupper s√łger med stor konsekvens at holde medier og myndigheder v√¶k med det form√•l at tage magten i et omr√•de. Der er tale om en l√łbende magtkamp. Hvis den forts√¶tter ad det nuv√¶rende spor, vil det f√• statens magtmonopol til at vakle ‚Äď som det blev udtrykt af formanden for Tysk Politiforbund for nogle √•r siden.

Undermineres statens magtmonopol, mister vi fundamentet for et fredeligt, civiliseret og sammenh√¶ngende samfund. Parallelsamfund, selvt√¶gt og truende adf√¶rd vil brede sig. Det er langt mere end et smadret kamera i ny og n√¶, der st√•r p√• spil. Angreb p√• ytringsfriheden: TV-hold truet med pistol i Tingbjerg.TV2 truet med pistol fra en Fiat Punto: ‚ÄúPassageren.. sad med en lille pige p√• omkring 1 √•r p√• sk√łdet.‚ÄĚ

Den svenske ‚Äėelite‚Äô vil afskaffe Sverige

Og de er n√•et l√¶ngere end nogen andre politikere i Europa. Der er nu dannet en ny tv√¶rpolitisk ‘folkr√∂relse’ mod bortgivelse af mere land, som afholder demonstration i Stockholm 16 juni: ‚ÄĚDemonstranter kr√§ver regeringens avg√•ng‚ÄĚ. Det er nye toner, men sene.

Den svenske politiske elite har for vane at kalde Sverige for verdens mest moderne land. Faktisk er Sverige s√• moderne, at politikere og meningsdannere har det lidt sv√¶rt med nationaldagen den 6. juni. Den 6. juni markerer blandt andet, at Gustav Vasa blev valgt til svensk konge, og at Kalmarunionen ‚Äď den nordiske union med Danmark i spidsen ‚Äď dermed var opl√łst.

I forbindelse med ‚ÄĚfejringen‚ÄĚ af dette √•rs nationaldag har det s√•ledes ikke skortet p√• udtalelser, der bedst kan ses som en nation i frit fald, uden noget bolv√¶rk overhovedet i forhold til at modst√• den flodb√łlge af ikke-vestlig indvandring, som Sverige har i disse √•r. Den 6. juni markerer blandt andet, at Gustav Vasa blev valgt til svensk konge, og at Kalmarunionen ‚Äď den nordiske union med Danmark i spidsen ‚Äď dermed var opl√łst.

I forbindelse med ‚ÄĚfejringen‚ÄĚ af dette √•rs nationaldag har det s√•ledes ikke skortet p√• udtalelser, der bedst kan ses som en nation i frit fald, uden noget bolv√¶rk overhovedet i forhold til at modst√• den flodb√łlge af ikke-vestlig indvandring, som Sverige har i disse √•r. Morten Uhrskov i DKA.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Balder
7 years ago

“Hvorfor i alverden bliver jeg registreret som Bergfast ?? ( Ole Burde)”

M√•ske fordi du bor p√• en bakketop? ūüėČ

Nu bliver det spændende at se om jeg også får nyt navn!

Bergfast
Bergfast
7 years ago

Hvorfor i alverden bliver jeg registreret som Bergfast ?? ( Ole Burde)

Bergfast
Bergfast
7 years ago

Forel√łbigt meget begr√¶nsede omr√•der . Hvis et s√•dant begr√¶nset omr√•de opn√•r en h√łj grad af autonomi , vil det meget hurtigt f√• inflydelse p√• naboomr√•derne . Ejendomspriserne vil falde osv . Malm√ł eller dele af den er muligvis en kandidat til en s√•dan udvikling .

trackback

[…] ‚ÄėMultikulturen‚Äô og pressefriheden ¬ę Snaphanen. […]

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

En god lejlighed til at anbefale l√¶sning af klasikerne om Guerillakrig . En af de vigtigste konklutioner hos feks Mao Tse Tung , er at en Guerillah√¶r skal v√¶re ENORMT forsigt med at ”holde” et omstridt territorie p√• et for TIDLIGT tidspunkt i en langstrakt guerillakrig .( Dette kan ses nu i Syrien ). Hvis Muslimerne kan ”opmuntres’ til at beg√• denne klassiske fejltagelse i et meget tidligt stadie af den kommende konflikt i Vesteuropa ( ved at etablere kun-for-muslimer omr√•der) s√• er det sandsynligt at de har tabt spillet .

Bergfast
Bergfast
7 years ago

Det √§r n√•got fel p√• Snaphanens redigeringsverktyg verkar det som. Det g√•r inte l√§ngre att varken korrigera eller ta bort text. √Ąr det ett medvetet beslut av Snaphanen?

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  steen

Tack.

Bergfast
Bergfast
7 years ago

Man ska inte gl√∂mma bort att m√•let med dels en mycket stor invandring, och s√§rskilt fr√•n mycket fr√§mmande folk, b√•de etniskt och kulturellt, det √§r att f√∂r√§ndra det svenska folkets b√•de kulturella och etniska identifieringar, sj√§lvuppfattningar och ocks√• stolthet √∂ver svenskheten, dvs. nationell stolthet. Det √§r nationen som organisation, som skall nedmonteras och f√∂r detta m√•l beh√∂vs dels invandringen, men ocks√• att svenskar alltmer slutar att s√§tta tilltro till sin regering, till sin riksdag och i stort sett till alla sina samh√§lleliga nationella f√∂reningar, myndigheter och organisationer av olika slag, inklusive skola, barnomsorg, postv√§sende, j√§rnv√§g, polisv√§sende, f√∂rsvarsmakt och domstolar osv.… Read more »

Bergfast
Bergfast
7 years ago

Man ska inte gl√∂mma bort att m√•let med dels en mycket stor invandring, och s√§rskilt fr√•n mycket fr√§mmande folk, b√•de etniskt och kulturellt, det √§r att f√∂r√§ndra det svenska folkets b√•de kulturella och etniska identifieringar, sj√§lvuppfattningar och ocks√• stolthet √∂ver svenskheten, dvs. nationell stolthet. Det √§r nationen som organisation, som skall nedmonteras och f√∂r detta m√•l beh√∂vs dels invandringen, men ocks√• att svenskar alltmer slutar att s√§tta tilltro till sin regering, till sin riksdag och i stort sett till alla sina samh√§lleliga nationella f√∂reningar, myndigheter och organisationer av olika slag, inklusive skola, barnomsorg, postv√§sende, j√§rnv√§g, polisv√§sende, f√∂rsvarsmakt och domstolar osv.… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Catalansk politi har anholdt fem tunesiske m√¶nd i Barcelona for at dele over 400 terror-videoer p√• sociale netv√¶rk. Videoerne var af al-Qaeda-lederne Bin Laden og Al-Zarqawi, men der var ogs√• optagelser af terrorangreb, henrettelser ved skydning, terrorangreb og bombeangreb. De fem m√¶nd blev anholdt i Raval-, Encants- og La Mina-kvartererne i de tidlige morgentimer onsdag. Unders√łgelsen mod de anholdte begyndte i 2012, hvor spanske sikkerhedsstyrker fandt billeder og videoer p√• en hjemmeside for global jihad. Spaniens Indenrigsministerium beskylder m√¶ndene for at ‚ÄĚopildne til islamisk terrorisme‚ÄĚ. Politiet vil ikke afvise, at der kommer flere anholdelser. Catalansk politi arbejder videre med efterforskningen.… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
7 years ago

Der er tale om en magtkamp mellem demokratiets spilleregler og dem der √łnsker nogle andre, og pressen og statsmagten har indtil videre trukket det korteste str√• i de omr√•der, ‚Äėmultikulturen‚Äô betragter som erobret.”

Enskilda grupper inom staten och pressen arbetar redan efter andra spelregler än demokratins och ser aktivt till att övriga pressen och staten som helhet tappar fotfästet i dessa områden.